hepiniz sagolun teyzeleri allah razi olsuncok sükür atlattik
sabah10da gittik doktorun kendi muayehanesinde oldu önce narkoz doktorlari geldi yapilacak islemleri anlattilar imzalar atildi pijamasini giydirip beklememizi söylediler 10.35de iceri aldilar burnuna maske taktilar o sirada aglamaya basladi oglum bende onlan beraber sonra bizi disari cikardilar 10.55te bitmisti getirdiler uyanma odasina yatirdilar yarim saat sonra uyandi uyanmayla aglamaya basladi yarim saat agladi sonra bezini degistirdiler nasil pansuman yapicagimizi gösterdiler ve 12de eve geldik bir sorun cikmadi sükür deminde esimle beraber bezini degistirdik simdi uyuyor oglusum korkulacak kadar degilmis darisi diger erkeklerimizin basina
selam millet
sizlere uzunca bir mesaj yazayım lkafanızı şişireyim
1.sünnet olan oğluşlara hayırlı olsun inşallah damat olduklarını da görelim:d
2.aşı olan kuzucuklarıma kıyamam geçmiş olsun
,
3.dişi çıkan kuzucuklara maşallahbenim oğlum 7 ay olcak ama diş miş yok
4.oğluşum öyle bi emekliyokiartık çok korkuyorum nurrturia da şikayetlerimi görenler olmuştur ama bugün olanlar son nokta oldu evim 2 koridorlu bir ev.yani oturma odasının olduğu koridor ayrı,banyo yatak odası ve çocuk odasının olduğu koridor ayrı.banyoya girdim ama girmeden oğluşu oturma odasına etraftaki tüm tehlikeleri yokedip bıraktım.banyonun kapısını sesini duyayım diye açık bıraktım.ama duşa kabinin kapısını kapattım başladım duşa.bi ara suyu kapattım oğluşun sesi nasıl yakından gelio,duşa kabinin kapısını bi açtım banyo kapısının eşiğinde oğlum bana bakıyor:Stabi ben şok oldum o ise başladı gülmeye meğer oğlum beni arıyomuş
bu başımıza gelen olaylardan sadece biri((
5.oğlum yüzüstüyken sırt üstü dönüyor emeklerken sağda solda ne görse elinin birini kaldırıyo ve doğrulmaya çalışıyo bazen az da olsa başarıyo ama bazense dengeyi kuramayınca sırt üstü kafasını vurarak düşüyo(içim acıyo ama yapabilceğim bişey de yok çekmeceleri açması da cabası (
6. bu arada aymes hamiş miymiş?kaçırdım geçmişi
7.bendeki baby2go bebek arabası çift yönlü 360 derece dönen tekerler ama ben nefret ediyorum hatta tiksniniyorumçok pişmanım ya bi araba düz yolda kendi kendien sağa ya da sola çeker mi?çekio bizimkisi bigün elimde kalcak bende yensini alcam
merhaba kızlar keyifler nasıl maşallah bayada kalabalığız.off çok uykum var ama bu cadı uyumuyor.DERYA7 arkadaşım sağol içim rahatladı ben tahlil yaptırdım temiz çıktı gıda kalıntısıdır dediler senre rahatla yani AYMES bu arada tekrar geblik testş yaptın mı merak ettim aa geçmişe pek bakamadım ZeYNn geçmiş olsun.aşı olanlara geçmiş olsun.ÖZgL maşallah oğluna en az hasarla atlatrlar inş şu zamanları.atladıgım varsa kusura bakmayın şu cimcime okutturmuyo
kızlar yoğurdu inek sütüylemi yapıyosunuz mamaylamı
ay cimcime yabenşm olan da en çok 11880 deki yeş,il hoğlayan şarkı söyleyen yaratğa bayılıyo başlıo onu görünce gülmeye çırpınmaya canım benim oğlum son 1,,5 aydır 9 kilo kilo almıyor
yürüteç:=örümcek
bu arda ben yürüteç alcam dediğimde herkes zararlı diye üstüme yürüdü ama kullanan arkadaşlarım var yalnız değilim:do zaman nie bana destek çıkmadnız uleyyynnnDDD
inşallah canım yaçok zorlu imtihalardan geçiyoruz bebişlerle inşallah hepimiz kazasız belasız atlatırız
ay hemşom etliekmek mi istiyo yoksaben ısmarlarım hazal sen konya ya gel hele kapalı olduğunu bilmiyodum maşallah konyada nerden alışveriş yapıosun ya da türkiyede nerden diyim
püfffal benden de o kadar ne yeteneğim var ne de yoğurt yapcak sütü alcağım sütcüm (
ohhh maşallah heralde senin kahvaltı oluyo öğle yemeği:d
canım ben de oynatmaya az kaldı diyenlerdenimne yoğurt alıyo doğru düzgün en meyve ne başka bişey 2 mama kaşığı aldımı ağzını kitliyo resmen ne maymunkuk yaparsam yapayım açmıo ((
kıs lar bebeklerinizin boy ve kilo durumları nasıl öğrenebilirmiyimm benim kızım biraz zayıf kilo aldırmaya çalışıyorum yaa sütüm zaten pek yok kaşık maması yoğurt falan filan pek yemiyoo az az yiyior geçen ay sınırdaydı doktor bu ay düzelmiş dedi içim azda olsa rahatladı
selam millet
sizlere uzunca bir mesaj yazayım lkafanızı şişireyim
1.sünnet olan oğluşlara hayırlı olsun inşallah damat olduklarını da görelim:d
2.aşı olan kuzucuklarıma kıyamam geçmiş olsun
,
3.dişi çıkan kuzucuklara maşallahbenim oğlum 7 ay olcak ama diş miş yok
4.oğluşum öyle bi emekliyokiartık çok korkuyorum nurrturia da şikayetlerimi görenler olmuştur ama bugün olanlar son nokta oldu evim 2 koridorlu bir ev.yani oturma odasının olduğu koridor ayrı,banyo yatak odası ve çocuk odasının olduğu koridor ayrı.banyoya girdim ama girmeden oğluşu oturma odasına etraftaki tüm tehlikeleri yokedip bıraktım.banyonun kapısını sesini duyayım diye açık bıraktım.ama duşa kabinin kapısını kapattım başladım duşa.bi ara suyu kapattım oğluşun sesi nasıl yakından gelio,duşa kabinin kapısını bi açtım banyo kapısının eşiğinde oğlum bana bakıyor:Stabi ben şok oldum o ise başladı gülmeye meğer oğlum beni arıyomuş
bu başımıza gelen olaylardan sadece biri((
5.oğlum yüzüstüyken sırt üstü dönüyor emeklerken sağda solda ne görse elinin birini kaldırıyo ve doğrulmaya çalışıyo bazen az da olsa başarıyo ama bazense dengeyi kuramayınca sırt üstü kafasını vurarak düşüyo(içim acıyo ama yapabilceğim bişey de yok çekmeceleri açması da cabası (
6. bu arada aymes hamiş miymiş?kaçırdım geçmişi
7.bendeki baby2go bebek arabası çift yönlü 360 derece dönen tekerler ama ben nefret ediyorum hatta tiksniniyorumçok pişmanım ya bi araba düz yolda kendi kendien sağa ya da sola çeker mi?çekio bizimkisi bigün elimde kalcak bende yensini alcam
aymes bence gayet sağlıklı canım. boyu kısa değil ki. bizde baba uzun ona çekmiş.
fıstığının fotosunu koysana canım.
aymescim normal olması gereken kiloda kızın bence
benim kız şu an 7600 gr 66 cm boyu çokmu kısa kızlar 7 aylık olduk artık 70 cmleri falan görünce moralim bozuldu benimki daha yeni 66 cm oldu 36 haftalık doğdu benim kız 46 cmdi boyu doğduğunda 2920 grda kilosu nasıl gelişimi sizce:26:
sagolasin tatlimslm kızlar
zeyn gözünaydın canım damatlığınıda görürsün inşallah geçmişi okusum ama unuttumbu balık hafızam bir gün beni öldürecek hasta olan bebekler varsa geçmiş olsun diş çıkaranların dişi hayırlı uğurlu olsun bşzde daha tık yok
bu gün cerenin doktoruyla görüştük inat etti ayın 10 undan önce tartmıyorayy birde geyik yapıyor ya o beni özledi ondan yemiyor diyor :) bir labaratuvarda kaka tahlili yaptırmamızı söyledi zaten yaptırmadığımız bir bu kaldı yarın kaka nöbeti tutup tahlil yaptırcaz içimde tuhaf bir mutluluk huzur var ne alakaysa hayırdır inşallah
aslında çok sıkıldım kaynanam gel deyip duruyorda gözüm kesmiyor cerenle yolculuk nasıl geçer bilmiyorum babam temmuz başı ben götürüm dedi zaten memlekettede kuzenimin düğünü var kızlar bana bir gaz verin hele çocukla yolculuk nasıl geçer burdan önce tokat sonra samsun hiç gözüm yemiyor kayınvalidemide kırmak istemiyorum o geldi gördü ama baban ölmeden çocuğu görsün diyor kayınpederim için80 yaşında o gelemez bir cesaret gitmem lazım
sagol canim iyiki yaptirmisim masallah eziyet etmedi birkacgüne tam toparlanir sizinki tam iyilesmistir heraldezeyn gözün aydın damat oluşunu da görürüz inş.sende artık bizdensin
Bebişlerimle ilgili arama yaparken buldum sizi,sanırım hamilelikten itibaren burdasınız,bende 25.10.2010 da doğum yaptım benide aranıza kabul eder misiniz?
ozgul ne kadar tatli yaa masallah resmen emekliyo :) cok sirin
yaaa ne güzel maşallah emeklio gerçekten :)) daha bizimkinde tık yok.dün biraz tırtıl gibi sürünür gibi oldu hedefine ulaştı ama tam emekleme denemez.
oyyy maşallah oğluşuna ne güzel sürünüyor
darısı benim kızın başına çok istiyorum yaaa
allah kazadan beladan korusun tabi .benimki de 6 ay 10 günlükken tartmıştı doktor 9.5 tu boy 70 mişti şimdi ne alemde bilmiyorum ama ek gıdalara başlayalı pek kilo almıyor ilk aylar gibi ..amaaaan kilo hiç önemli değil bence fazlası zarar bile ..sağlıklı olsunlar hasta olmasınlar yeter ..
ben etrafı topluyayım benim cadılar uykudayken sonra dışarı çıkcaz grş
hehe aynı şey canım ikisiama kimisi örümcek diyo kimisi yürüteç:dyani ben öyel biliyorum en azından saol teyzesi:d
hehe
uzun elbiseler en pratiği ve yazın en serini:dama ben bi tek emzirirken sıkıtnı olur mu ondan emin değilimben adres çantanın giyim mağazası var orda bi elbise gördüm aşık oldum ama indirimini beklicem kalırsa alcam
saol canım benimdarısı hepsinin başına ama tabi kazasız belasız
oy ne yoruldum yine. bu çocuk tam bir sokak kuşu oldu, sokakta duralım, orda yesin, gezsin, uyusun, azcık kucakta taşınsın, tamam ondan mutlusu yok.
sbh doktora gıttık, kan verdik, bagırmadı bıle aslan parcam benımama medıcal parktakı aynı hemsıreye ıkı defadır denk gelıorum, ıkıseferdır gıkı cıkmadı oglumun onun elınde, sırf onun ıcın oraya gıtmıstım zaten cok sukur atlattık o derdı de. demır eksıklıgı cıktı, cıddı boyutta fln degıl ama damlayı ıkı katına cıkarttı kadın, yrn sonucları baska doktora da gostercem snr cıkartcam ıkı katına, ne de olsa hepsı delı bunların :S kılo vrmıs gıbı duruyo, tartı farklılıgı da olabılır dedı doktor, 9020 geldı kılosu, boyu 72, 12-18 ve 18-24 gıyen bır cocugun boyu nasıl 72 olabılır bılmıyorum gercı, bence kısa olcuyolar
ordan cevahıre gıttık, sturbuckstakı abılerı ablaları tanıo artık tabı dırekt demır gelmıs dıye saldırıyolar, bugun de bana cocugu sımdıden kafeın bagımlısı yaptın dıye nutuk cektıler ehueheu alışsın kahveye iyidirgezdık tozduk, ben bıraz alısverıs yaptım, bıraz babalar gunu hedıyesı bakındık ama almadık daha bişi bakalım daha zaman var. ole işte
benim kızımda 8.600 gram boyuda 69
oy ne yoruldum yine. bu çocuk tam bir sokak kuşu oldu, sokakta duralım, orda yesin, gezsin, uyusun, azcık kucakta taşınsın, tamam ondan mutlusu yok.
sbh doktora gıttık, kan verdik, bagırmadı bıle aslan parcam benımama medıcal parktakı aynı hemsıreye ıkı defadır denk gelıorum, ıkıseferdır gıkı cıkmadı oglumun onun elınde, sırf onun ıcın oraya gıtmıstım zaten cok sukur atlattık o derdı de. demır eksıklıgı cıktı, cıddı boyutta fln degıl ama damlayı ıkı katına cıkarttı kadın, yrn sonucları baska doktora da gostercem snr cıkartcam ıkı katına, ne de olsa hepsı delı bunların :S kılo vrmıs gıbı duruyo, tartı farklılıgı da olabılır dedı doktor, 9020 geldı kılosu, boyu 72, 12-18 ve 18-24 gıyen bır cocugun boyu nasıl 72 olabılır bılmıyorum gercı, bence kısa olcuyolar
ordan cevahıre gıttık, sturbuckstakı abılerı ablaları tanıo artık tabı dırekt demır gelmıs dıye saldırıyolar, bugun de bana cocugu sımdıden kafeın bagımlısı yaptın dıye nutuk cektıler ehueheu alışsın kahveye iyidirgezdık tozduk, ben bıraz alısverıs yaptım, bıraz babalar gunu hedıyesı bakındık ama almadık daha bişi bakalım daha zaman var. ole işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?