2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oyyy maşallah oğluşuna ne güzel sürünüyor
darısı benim kızın başına çok istiyorum yaaa
allah kazadan beladan korusun tabi .benimki de 6 ay 10 günlükken tartmıştı doktor 9.5 tu boy 70 mişti şimdi ne alemde bilmiyorum ama ek gıdalara başlayalı pek kilo almıyor ilk aylar gibi ..amaaaan kilo hiç önemli değil bence fazlası zarar bile ..sağlıklı olsunlar hasta olmasınlar yeter ..
ben etrafı topluyayım benim cadılar uykudayken sonra dışarı çıkcaz grş

tekrar geçmiş olsun canım kolay atlattığınıza sevindim maşllah erkek oldu artık oğluşun

kızlar merak ettiğiniz için beni sağolun ben hafta sonu adet oldum çok şükür değilmişim testte sorun vardı herhalde

kızlar yoğurdu inek sütüylemi yapıyosunuz mamaylamı

ben pastörize sütle yapmaya çalışıyorum ama bazen oluyo bazende olmuyo aradada büyümix veriyorum

bu da benim oğluşum teyzeleri

Untitled on Vimeo

benim kızımında tek izlediği reklam o başka hiçbişey ilgisini çekmiyo onuda kısalttılar ne yazıkki bakana kadar hemen bitiyo artık maşallah oğluşuna canım ne kadar güzel emekliyo öyle bayıldım valla benim kızda tık yok daha dönüyo ama emeklemiyo hiç yüzüstü durmayı hiç istemiyo kafayı gömüyo hemen basıyo çığlığı kilosu falanda çok iyi bu arada tekrar maşallah nazarlardan korusun allah

benim kız şu an 7600 gr 66 cm boyu çokmu kısa kızlar 7 aylık olduk artık 70 cmleri falan görünce moralim bozuldu benimki daha yeni 66 cm oldu 36 haftalık doğdu benim kız 46 cmdi boyu doğduğunda 2920 grda kilosu nasıl gelişimi sizce:26:

Son düzenleme:
aymes bence gayet sağlıklı canım. boyu kısa değil ki. bizde baba uzun ona çekmiş.
fıstığının fotosunu koysana canım.

maaşallahhhhh oğluşuna

Son düzenleme:
aymes bence gayet sağlıklı canım. boyu kısa değil ki. bizde baba uzun ona çekmiş.
fıstığının fotosunu koysana canım.

sağol canım bende uzun değilim aslında 1,50 boyum ama kızım uzun olsun istiyorum ben malum cüceyimya kızımda olmasın fotosunu koycam canım ama evde olmam lazım burdaki pcde yok kızımın resimleri senin oğluşuda gördüm şimdi maşallah kocaman gözüküyo yeşillerde pek yakışmış benim kızdan fazla saçları var ben hep kel bebeğim olsun diye dua ediyodum rabbim gönlüme göre verdi ama uzasın artık saçlar bende hep bişey istiyorum ya hiç derdim bitmiyo valla

aymescim normal olması gereken kiloda kızın bence

sağol canım çok kilolu değil ama zayıfta durmuyo öle değilmi sen faceden gördün resimleri burayada ekliycem ilk fırsatta senin karamuk kaç kilo? kızmıyon dimi öyle hitap ediyom diye bende benimkine öyle diyom hep çok beyaz değil esmere yakın

neredeyse herşeyleri aynı doğmuşlar 36 haftalık doğdu benimki de 47cm,2800. ama şimdi uçtu gitti. canım bence boyuna göre kilosu çok normal, sen bizimkine bakma sırık oldu iyice, kilosu çok tartıda ama toplu değil aslında çünkü boyu çok uzadı. baba 1,91 olunca öyle oluyo :) yani bizi baz alma üst sınırı aşmış durumdayız çünkü. dr kiloyu önce ölçü, ne yediriyorsunuz çok fazla dedi ama hiç de öyle durmuyor boyuna da bakalım dedi ölçünce tamam problem yok dedi ama sınırları aşmış bizimki.
öyle moralini de bozma, her bebeğin yapısı çok farklı elbette kimi uzun kimi kısa kimi zayıf kimi toplu olacak, önemli olan sağlıklı olmaları ve sağlıklı, düzenli kilo/boy artışı olması. gerisi hiiiiç önemli değil bence.

sağlık ocağına gittik kızım 250 gr vermiş ek gıda da veriyorum sanırırm yeterli olmuyor mamamı alsam bu arada eczacı seven seas diye bir şurup önerdi kızım 7.500 gıramdı şimdi 7.250 olmuş şurubu söylüyordum balık yağ içeeiyormus veren varmı acilen cevap bekliyorum ona göre bende alıcam

AYYY Bİ AKSİLİK OLDU ÇIKAMADIK DIŞARI ..EVE KAPANDIK YİNE ..BENİM CADI YİNE KONUŞUYO KENDİNCE ..ADAAAAAAA BU DA YENİ KELİME HAZNEMİZE EKLENDİ YÜZÜKOYUN YATIRDIM AZ ÖNCE AZ İTTİ KENDİNİ SONRA PES ETTİ BASTI ÇIĞLIĞI :84: NOLACAK BU KIZIMIN HALİ ..DEMEK BÖYLE BÖYLE SÜRÜNMEYİ ÖĞRENECEK SEBZE PÜRESİ YAPMIŞTIM AZCIK ONDAN YEDİREYİM BARİ SİZLERE DE KOLAY GELSİN

sagolasin tatlim
zeyn gözün aydın damat oluşunu da görürüz inş.sende artık bizdensin
sagol canim iyiki yaptirmisim masallah eziyet etmedi birkacgüne tam toparlanir sizinki tam iyilesmistir heralde
Bebişlerimle ilgili arama yaparken buldum sizi,sanırım hamilelikten itibaren burdasınız,bende 25.10.2010 da doğum yaptım benide aranıza kabul eder misiniz?

canim hosgeldin aramizaumarim güzel paylasimlarimiz olur

selam güzel anneler:)))))
birkaç gündür yazamadım bişeyler ama takipteyim
Kuzey artık kendi kendine yarı oturma pozisyonuna geçer olduemeklemiyor ama kıçını havaya dikip ayaklarıyla gitmeye çalışıyo yavrum ellerini bir türlü atamıyor...artık yanından ayrıldığımda ağlıyor önceden hiç yapmazdı...gece uykularımız gene ii şükür

ek gıda konusunda 3 kere çok kötü kustu çok korktum..artık zorlamıyorum sevdiği şeyleride isteyerek yemez oldu..daha çok emiyor şükür sütüm arttı da yetiyoo....
artık farklı tatlar deneme zamanı geldi sanırım 1 aydır hep aynı sıkıldı sanırım yada çok emiyor karnı tok ondan yemiyor tam olarak anlamış değilim
muhallebisini değiştirdim gogly di arı muzlu denedim yedi bakalım yarın ne yapacak...yoğurdu sade veriyorum [pınar yoğurt] bugün 1 bisküvi muz ve pekmezle verdim yedi

ozgul ne kadar tatli yaa masallah resmen emekliyo :) cok sirin

yaaa ne güzel maşallah emeklio gerçekten :)) daha bizimkinde tık yok.dün biraz tırtıl gibi sürünür gibi oldu hedefine ulaştı ama tam emekleme denemez.

çok teşekkürler teyzeleri:dhepsi patır patır emekler inşallah:d

oy ne yoruldum yine. bu çocuk tam bir sokak kuşu oldu, sokakta duralım, orda yesin, gezsin, uyusun, azcık kucakta taşınsın, tamam ondan mutlusu yok.

sbh doktora gıttık, kan verdik, bagırmadı bıle aslan parcam benım ama medıcal parktakı aynı hemsıreye ıkı defadır denk gelıorum, ıkıseferdır gıkı cıkmadı oglumun onun elınde, sırf onun ıcın oraya gıtmıstım zaten cok sukur atlattık o derdı de. demır eksıklıgı cıktı, cıddı boyutta fln degıl ama damlayı ıkı katına cıkarttı kadın, yrn sonucları baska doktora da gostercem snr cıkartcam ıkı katına, ne de olsa hepsı delı bunların :S kılo vrmıs gıbı duruyo, tartı farklılıgı da olabılır dedı doktor, 9020 geldı kılosu, boyu 72, 12-18 ve 18-24 gıyen bır cocugun boyu nasıl 72 olabılır bılmıyorum gercı, bence kısa olcuyolar

ordan cevahıre gıttık, sturbuckstakı abılerı ablaları tanıo artık tabı dırekt demır gelmıs dıye saldırıyolar, bugun de bana cocugu sımdıden kafeın bagımlısı yaptın dıye nutuk cektıler ehueheu alışsın kahveye iyidir gezdık tozduk, ben bıraz alısverıs yaptım, bıraz babalar gunu hedıyesı bakındık ama almadık daha bişi bakalım daha zaman var. ole işte

allah iyiliğini versin yürüteç = örümcek iyimiş

babalar gunu mu geliyomus?

prop çok özendim walla Demirin keyfine..Buğra beyimiz max 15 dk. arabasında duruyo ondan sonra viiiiiiyaaaa...ben bir elimde minnoşum bir elimle de arabayı yitekleyerek eve dönüyorum tabi şaşkaloz bakışlar eşliğinde....tabi kollar kopuk terler sırtımdan boşala boşala....aslında çok seviyo ama işte hep kucakta olsun istiyo...ah bi de uyusa arabada
tartı konusunda katılıyorum ve boy ölçümü..en iyisi elektronik tartıyla kucakta tartmak...benim cicoz o doktor tartısına yatınca zıpır zıpır depiniyo..e tabi tartı çıldırıyo..en sonunda kız kafasına göre birini yazıyo işte hem cılbatmıyolar da..kıyafeti bezi kaç gr gelir tartan var mı max 250 falandır herade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…