2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydınnnn...

ben hem çorba verıyorum hem püre, çorbanın bıberonla verıldıgını de ılk defa burdan duyuyorum, ben herseyını kasıkla verorum zaten.

beyzanurecrın o zmn bız olelım be, ben 181im, eşim 192, cocuk daha 72 cm, kesın cuce olcak o mantıkla bakarsan, sızın boyunuz kısa olmasına ragmen bebegın bızım oğlan kadar, ne takıosun!

Özgül maşallah oğluna ne güzel gidiyo öyle yaa bayıldım valla bayıldım
saol tyzesi
aman burcuuu boyun ne önemi varÇDşu boy mevzusunu kapatalımmıbıdık oğlum komplekse giriyorD

ya bu arada bebişlere hazırladığınız çorbadan en kadar yedirebiliyosunuz ben yemek kaşığı ile ölçecek olursak bi yemek kaşığı anca bazen istisnai durumlarda da 1,5 falan

beyzanurcum oglunun düzelmesine sevindim bebeginde boyuda kilosuda cok iyi masallah takilacak birsey yok

Son düzenleme:
dışarda devam sütü falan mı hazırlıyosun canım?

linden ben termosla cikiyorum. yarim kiloluk sanirim, buyuk degil.
ben rahat ediyorum. rahatsiz edici bir koku farketmedim..

linden ben şu dışı metal olan termoslardan almıştım 0,5lik. KOku yok, gayet iyi.

kısa süreli çıktığımda çanta bile almıyorum sadece ağız bezini alıp çıkıyorum da uzun kalacaksak veya yol uzunsa arabayla bile gitsek koca 2 lt.lik termos çok yer kaplıyor. biberona koyunca da hemen soğuyor tabi. uzun süre dışarıda kalacaksak herşeye rağmen mama alıyorum yanıma (burada bir tane avm var onun dışındaki yerlerde emzirebilecek yer yok) onun için de sıcak su gerekli tabi. ısıtmak için de hazır sıcak su çok işe yarıyor. kaynamış soğumuş suyu küçük biberona koyuyorum da sıcak için termos iyi oluyor. carrefourdan almıştım 0,5lik dışı çelik olanlardan ay iğrenç ötesi kokuyor plastiği şu kapanan kısmındaki, kaç kere yıkadık olmuyor, geçen gün de limangodan aldım bi geldi çince mi japonca mı birşeyler var üstünde hiç ingilizce bile yazı yok plastiği dandik kendi zaten dandik
düşünmemlazım, ela81, nerden almıştınız hatırlıyor musunuz?
illa da termos alıcam :))))

valla bahar ben termos almadım, ama termoslu cantalardan aldım, demır kucukken cıktıgımda mama bulunduruyodum yanımda, termoslu kısımda 2 saatten fazla sıcak kalıodu zaten, kaynar koyuyodum, anca ıcılcek kıvama gelıodu. ama bence sen bı emzırme onlugu al en ıyısı, tasımamıs olursun agırlık

kahvaltı yaptırdım sıpama, havuc, elma, greyfurt ve lımon suyu yaptım, ıcıne de ekmek peynır, guzel yedı bol vıtamınlı bır kahvaltı oldu cok mesudum

:))) ay burcu melis o önlüğü parçalar emerken gözü hep etrafta zaten üstümdeki kıyafetin düğmesi ipi kurdelası nasibini alıyor emerken boğuşuyor herşeyle, geçen emzirme odasında 3 tane daha bebek vardı benimki tam emmeye başlıyor birisinden guk sesi gelse muhtar gibi kafayı aniden çevirip ne oldu kimden geldi ses diye bakınıyor kolaçan ediyor etrafı ona göre ters birşey yosa tekrar emmeye devam ama 10 dk.da 50 kere bölünüyo emmesi, tuhaf çocuk. emerken ne çorap kalıyor ayağında ne kusarsa diye göğsüne koyduğum ağız bezi tam zıpır yani :)) ben yarım kilo fazlalık taşımaya razıyım o önlüğü kafama geçirir yoksa

afiyet olsun demire greyfurt,limon veriliyor mu tatlım? hani portakal için erken diyorlar ya? gerçi sen dr.ları pek takmıyorsun ama...

butun mevsım meyvelerını yıyebılır tropıkler harıc dıyolar, yanı hepsını yıyebılır bence

ben bursa eriklideyim sen canım?

günaydın hanımlar!
dün oğluşuma babymix yoğudunun neredeyse hepsini yedirmeyi başardım.
tabi binbir çeneyle.
artık herşeyi yesin istiyorum. ağzını kendi açsın. sabırla beklemedeyim.
dün oğluşum yine uyumadı. bende arabasına koyup kapının önünde dolaştırdım. hemen uyuyuverdi. dışarda olmayı çok seviyor. arabasına koyup dışarı çıkartınca ya uyuyor ya da uslu uslu geziyor. geçen pazar etrafı daha güzel görsün diye kucağıma almıştım. sabah yine 4 te kalkıp uyumadı. salona götürüp koltuğa koydum yanına uzanıp elini tuttum ve uyuya kaldı. tabi bundan önce evi dolaştık biraz. çok şükür sabah 7,15 te kalktı uzun zamandan sonra.

linden güzelmiş diş kaşıma halkası. benimkide sulu ayıcık. elinde fazla tutmuyor atıyor diye oto koltuğuna astım öyle daha çok hoşuna gidiyor.

kızlar mama için suyunu kaynatıyormusunuz? ben bırakmayı düşünüyorum artık.
birde hangi marka su kullanıyorsunuz?

hayatın bebek suyunu kullanıyorum ve asla kaynatmıyorum suyu. onun suyu bıtmısse damacanadan vermıorum herhangı bır pet suyu yıne kaynatmadan verıyorum

evet prop sen kaynatmadan alıştırmıştın. artık bende bırakmayı düşünüyorum. damacana suyu kullandık çoğunlukla hep kaynattım. arada 5 lik sulardan aldık. onlarıda kaynattım. 6 ay dolduğuna göre artık kaynatmaya gerek yok. normal suya alışsın. bende hayatın bebek suyuna bakayım. büyük marketlerde var mı? tansaş vs.

canım ben pet şişe yada damacana nasıl denk gelirse onu kullanıyorum ama kaynatıyorum, 1 yaşına kadar da kaynatırım sanırım. hayatın bebek için olan suyundan kullanmayı düşünüyorum ama. geçen migrosta indirimdeydi de. onun dışında yüzünü yıkarken veya banyoda zaten çeşme suyunun tadına bakıyor, ona yeter diye düşünüyorum ben....

ben mama icin hic kaynatmiyorum. hastahanede kullandiklari sudan aldim ama bazen babaannesinde olyoruz ya da evde kalmiyor herhangi bir sudan veriyorum. cesme suyu vermek zorundaysam kaynatiyorum sadece..
marketlerde bebek bolumlerini incelerken corbalar hep biberon mamasi olarak satiliyor. yedirmesi daha kolay olacagi icin. icine ekmek koyarsan katilasir kolay yer.. yani biberonla yedirme sarti tabi ki yok.
termos cantadan ben memnun kalmadim. sicak tutmuyor benimki oyle yani.

slm kızlar
---------sünnet olanlara maşallah ,allah damatlıklarını göstersin.
---------dişi çıkanlarada maşallah, biz alttan ikiyi çıkardık şimdi duruyoruz.Sanırım bu aralar üstlerde gelecek salyalanma,öksürmeler başladı ,huysuzluk zaten gitmeyen bir belirti.
---------ÖZGÜL bayıldım nasıl güzel bir emekleme maşallah ,bizimkide çaba var ama faliyet sıfır dötünü kaldırırsa gitcek inş..
---------ben saka suyun bebekler içinini kullanıyorum.ph yüksek (bazik) bide ağız kısmından dolayı oğlumun tek su içebildiği sekil. biberon kullanamıyoruz bardakla oyun oynuyor ama bunda suyu ne kadar içtiğini anlıyorum

kızlarrrr slmm nasılsınz bebeişler nasıl kardeşim bgn kıbıstn gelio akşama içli köfte istedi artık ebrarla nsl yaparım bilmem gndz hç uyumuyo kızım ayağmda en fzla yarım saat ayaktn bırktğm an uyanıyo varmı bnm kzm gibi olanlarrr bn damacanadn verdim halada veriyorum ya kaynatmıyomda daha küçükkn dkkt ediyodm ama şimdi saldım çayıra mevlam kayıra yoğurdunu bazen yapıyom bazen hazır yoğuurttn veriyom oda nsl denk gelirse bnm kızda daha öle emekleme çabası yok yaa önüne oyunck koyyom adece elini uzatıyo dokunamazsa sinirleniyo bzde dn nerdeyse 3.5saat dışardydk gezdk çok sıcakı hava bgn kapalı evdeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…