saol tyzesiÖzgül maşallah oğluna ne güzel gidiyo öyle yaa bayıldım valla bayıldım
aman burcuuu boyun ne önemi varÇDşu boy mevzusunu kapatalımmıgunaydınnnn...
ben hem çorba verıyorum hem püre, çorbanın bıberonla verıldıgını de ılk defa burdan duyuyorum, ben herseyını kasıkla verorum zaten.
beyzanurecrın o zmn bız olelım be, ben 181im, eşim 192, cocuk daha 72 cm, kesın cuce olcak o mantıkla bakarsan, sızın boyunuz kısa olmasına ragmen bebegın bızım oğlan kadar, ne takıosun!
ben de onu dıyorum ne onemı var :) 8 yemek kasıgı fln genelde... ıstısnaı durumlarda 5 fln
bugün regl oldum daha ilk sevindim dogrusu:92::92::92::92::92:
dışarda devam sütü falan mı hazırlıyosun canım?
hee napon kı dısarda termosu, sutlac verıorum, meyve puresı, sebze puresı ısıtıyorum benmarı usulu, yogurt verıyorum. tabı emzırıyorum da, bgn 3 defa emdı abarttı bebek odasından cıkamadık 1 saat saolsun...
linden ben termosla cikiyorum. yarim kiloluk sanirim, buyuk degil.
ben rahat ediyorum. rahatsiz edici bir koku farketmedim..
linden ben şu dışı metal olan termoslardan almıştım 0,5lik. KOku yok, gayet iyi.
valla bahar ben termos almadım, ama termoslu cantalardan aldım, demır kucukken cıktıgımda mama bulunduruyodum yanımda, termoslu kısımda 2 saatten fazla sıcak kalıodu zaten, kaynar koyuyodum, anca ıcılcek kıvama gelıodu. ama bence sen bı emzırme onlugu al en ıyısı, tasımamıs olursun agırlık
kahvaltı yaptırdım sıpama, havuc, elma, greyfurt ve lımon suyu yaptım, ıcıne de ekmek peynır, guzel yedıbol vıtamınlı bır kahvaltı oldu cok mesudum
:))) ay burcu melis o önlüğü parçalar emerken gözü hep etrafta zaten üstümdeki kıyafetin düğmesi ipi kurdelası nasibini alıyor emerken boğuşuyor herşeyle, geçen emzirme odasında 3 tane daha bebek vardı benimki tam emmeye başlıyor birisinden guk sesi gelse muhtar gibi kafayı aniden çevirip ne oldu kimden geldi ses diye bakınıyor kolaçan ediyor etrafı ona göre ters birşey yosa tekrar emmeye devam ama 10 dk.da 50 kere bölünüyo emmesi, tuhaf çocuk. emerken ne çorap kalıyor ayağında ne kusarsa diye göğsüne koyduğum ağız bezi tam zıpır yani :)) ben yarım kilo fazlalık taşımaya razıyım o önlüğü kafama geçirir yoksa
afiyet olsun demiregreyfurt,limon veriliyor mu tatlım? hani portakal için erken diyorlar ya? gerçi sen dr.ları pek takmıyorsun ama...
hoşgeldin.benim gibi sonradan katılanlarda var.
ben pazartesi aşıya götürdüm.9100 71,5allah nazarlardan korusun tüm kuzuları(yani bebeişleri haa) ama bende başkalarını duyuyorum kısa geliyo 24 kasımlı oğlum kızımda mesela 5 mart 2009 doğumlu boy 90 kilo14,5 ben 1,65 eşim 1,78 ben 18 kilo 97 boyu duyunca kalıyorum benmi boyları abartıyorum yoksa gerçekten kısamıyız yani anne baba kısa olanların bile aşmış kendine bana denk geliyo bilmem ama
benim oğlan hiç durmuyo dr söyledim bir sorun yok dedi huysuzluğundanmış 24 saatte sadece birkereye mahsus oda akşam 9 12 arası uyuyo ara arada 5 10 taş çatlasın yarım saati bulmuyo apçam bilmem evime taşının ca rabbim yardımcım olsun herşey bir yana kızımilgilenemem kırılır diye çok korkuyorum
ara ara yürütce koyuyorum geri gidiyor o da az başka da hiçbişey yok hantal biraz
bu arada bursada olan yok mu
linden güzelmiş diş kaşıma halkası. benimkide sulu ayıcık. elinde fazla tutmuyor atıyor diye oto koltuğuna astım öyle daha çok hoşuna gidiyor.
kızlar mama için suyunu kaynatıyormusunuz? ben bırakmayı düşünüyorum artık.
birde hangi marka su kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?