2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
siseyle mi iciyor

ruyamda disimde birsey vardi. birsey ustune yapismis cikmiyormus gibi plastik bi madde gibiydi, canimi acitiyordu ön alt disimde. uyandigimdan beri ayni disim aciyor. hayretlerdeyim

siseyle mi iciyor

ruyamda disimde birsey vardi. birsey ustune yapismis cikmiyormus gibi plastik bi madde gibiydi, canimi acitiyordu ön alt disimde. uyandigimdan beri ayni disim aciyor. hayretlerdeyim

evet canım şişeden içiyor ucu hani şu emzik gibi olanlardan içiyor bi adı vardı onların ama unuttum saka su öyle . ne yapim bardak ve biberon onun kadar başarılı değil

termos bende 250 cc lik var 2 tane. dışarı çıktığımızda onu alıyorum yanıma. mama hazırlıyorum. sıcaklığını koruyor. bunun yanında yanıma ne yemesi gerekiyorsa onu alayım bende. belki açık havada daha güzel yer.

Kızlar burda da paylaşmak istiyorum, çok içim yandı. Eminim bu konuda duyarlı davranıp elinizden geleni yapacaksınız.

Bir aile, anne işsiz, baba konfeksiyon işçisi, sigortası bile yok. 15 sene çocuk yapmaya uğraşmışlar, allah bır yavru gondermemiş. Para yok, tüp bebek aşılama fln deneyemiyorlar. Bir hayırseverin spoonsorluğunda tek bir tüp bebek denemesi yapmışlar, üçüz bebek gelmiş, seneler sonra geldi diye kıyamamışlar hiçbirine, üçü de doğmuş. Derme çatma bir gecekonduda, çok kötü koşullarda bebekleri yaklaşık iki yaşına kadar getşrmişler. Hepsi sağlıksız, ama birinin beyninde ur çıkmış. İstanbulda hiçbir hastane kabul etmemiş, sivasa memleketlerıne goturmusler sagdan soldan toplanan parayla amelıyat ettırmek ıcın. bu esnada aylardır kıra odemedıklerı ıcın ev sahıbı yokluklarını fırsat bılıp evden attırmış, butun esyalar sokakta. konu komsu bir depo tutmus oraya yerlestırmısler esyaları. aılenın bundan haberı bıle yok cunku amelıyat cok kotu gecmıs ve bebegın su an gorme duyusu kaybolmuş durumda...

Özeti budur olayın ve su an evlerı yok, bebek hastanede, dıger ıkı bebek perperişan. Nurturia uyesı olan varsa orda da lınk gonderebılırım, herkes elınden gelen yardımı yapıyor, aıleyı zıyarete gıdıp kıyafet, para, ve hatta alamadıkları bır şişe sut bıle olsa ne olsa goturuyorlar vs. Hepımız anneyız ve yavrularımızın saglıgının ya da kendı hayat kosullarımızın garantısı yok. Gönlunuzden gecer de sevaba gırmek ıstersenız bana ozelden mesaj atın hesap numarasını vereyım. Duyarlı olmanızı diliyorum bu konuda... Allah hıcbırımızı yavrumuzla ımtıhan etmesın ve kımseyı gordugunden gerı koymasın...

Son düzenleme:
burcu bana link at ben görmedim

bu arada bende erikli su veriyorum kendimizede oğluşa da bi onu kullanıyoruz hiç kaynatmadım hatta ısıtmadım bile

tatlım bana da hem linki hem hesap numarasını özelden atarmısın

18 aya kadar suyu kaynatmamızı öneriyolar ben kaynatıyorum canım

hesap numarasını yollarmısın

yok canım niye kızayım benim kızım kara zaten:)zeynep maşallah çok iyi.biz 9,630grmız,boy 74cm.doktor 3 ay önde gidiyor iri olacak dedi.babasının boyu uzun sanırım ona çekecek ben 1,62 filanım.

maşallah demire bizde sokak sokak geziyoruz ne kadar geziyorsak o kadar mutluyuz :) benimde işime geliyor zaten

hastanelerin tartısndan bende bişey anlamadım iki doktor arası 500 grm farkediyor ohaa o diyorki benim tartım doğru öbürü diyorki benim tartım doğru üff dün kan tahlili yapıldı bu günde kakasını verdim ama yarın çıkacakmış demir damlasını içiremiyorum cerene siz yazdıkçada korkmaya başladım 15 gün önce tahlil yaptırdım bişey çıkmadı ama inşallah çıkmaz bilmiyorum sanırım 1 yaşında tekrarlanıyor tahlil

250lik hiç görmemiştim ama daha iyi, ne kadar lazım olacak ki. adı sanı markası var mı nereden almıştın melodi?

250lik hiç görmemiştim ama daha iyi, ne kadar lazım olacak ki. adı sanı markası var mı nereden almıştın melodi?

canım kayınvaldem almış bana erdekten göndermiş. evde bir bakayım. istanbula yakın olduğu için gelmiştir. kapağında biberonu var amma ben kullanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…