2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ek gıdayla ilgili kafamı karıştıran birşey daha var ceren mama yada muhallebi yediği zaman ben 2 saat sonra yoğurt veriyorum istemiyor yoğurt içinde aç olması gerekiyor yada sütlaç onun için bir öğün oluyor yoğurt yedikten sonrada 3_4 saat başka birşey yemiyor olması gereken bu mudur? yoksa ben boşunamı deli oluyorum

bende sivaslıyım kimmiş bu ailee ve şuan sivastalarmıymş biliyomusun sen

heyy ben geldim :92: ev bakmaya gittik ama malesef güzel değildi ev ..bakalım kısmet nerde bekliyo bizi ayça da benimle birlikte koşturdu canım arabasında uyudu ama evde olduğ gibi olmaz eve gelince acele bir karışık sebze püresi hazırladım yedirdim yoğurtla (bu aralar moda herşey yoğurtla )sonra da uyudu .kaşık mamasının yanında bile yoğurt olucak ..napıcaz bu kızla biz .en iyisi bi inek almak :44: babannesine de gittik kızıma yeni yazlık ciciler almış çoooook güzeller bi yakıştı kızma sormayın .şimdi de yemek yapıcam yapmadan bi sizlere bakayım dedim ..

slm anneler nasılsınız... kızım grıbı hemen atlattı ama ben hala grıbım..(( geçmedı daha..
bu arada ek gıdaya başladık.. ama meyve sularını yemıyor.. çorba vs. yıyor.. peynır yıyor, yogurt yemıyor... ilerıde yer inşallah...

bugun aşı olduk.... çok agladı yavrum.. içini çeke, çeke.. inşallah ateş yapmaz gece.. şimdilik iyi..

canim ben yogurdu oglen yemeginde sebze sonrasi veriyorum. eger verdigim sebzeyi sevmediyse yogurtla beraber veriyorum yiyebiliyor bazen..
ara ogun olarak genelde meyve puresi veriyorum. armutu cok seviyor muzla karistiriyorum, yeni dunya ve armut veriyorum, nektarin sevmedi mesela. damak tadilari var sevdigi seyi bulman lazim.. sen de yogurdu yemegiyle yedir, ara ogun olarak meyve yedir bakalim ne olucak :26:

allah yardimcilari olsun, cocuklarina sifa versin insallah yuzlerini guldursun...

günaydın güzel hanımlar ve tatlı bebişler!
hepinize hayırlı kandiller!

kızlar yoğurdu hergün mü veriyorsunuz? ben 1 gün verip diğer gün vermiyorum. yalnış mı yapıyorum acaba? bide yoğurdu ayrı bir öğün olarak veriyorum.
dün markette meyveli yoğurtlardan baktım. ama almaya cesaret edemedim.
alanlar varsa hangisini tavsiye edersiniz? (tat olarak)

günaydın arkadaşlar hayırlı kandiller herkese

melodycim ben büyümix aldım muzlu çok sevdi benim kız maşallah yedi tadıda gayet güzel geldi bana.

Günaydın

Herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar

Zeynepciğim atlattın sünneti geçmişler olsun. Allah damatlığınıda göstersin inşallah. Benimde gidip randevu almam lazım çocuk iyileşti ama benim gözümde daha da büyümeye başladı bu sünnet off offf cuma yaptırabilseydim şimdiye bitip geçmişti herşey, neyse her işte bir hayır var deyip bekleyelim bakalım ne zaman yaptırabileceğim

Özgül bayıldım oğlun Muhammede maşallah ona, bizimki henüz popoyu kaldırmaya niyetli değil

Aşı olanlara geçmiş olsun

bütün anneelerin regaib kandili mübarek olsun tüm dualarınız kabul olur inşşş

Arkadaşlar hayırlı kandiller nasılsınz bebekler nsl.ben yoğurd hergün vermeye çalışıyorum,kalsiyum açısındn önemli bence bazen sade yoğurt veriyom bazen içine cicibebe ekliyom bazen muz bazen çilek sıkılmasın sürekli aynı şeyi yiyerek diye bikaçkezde marketttn aldım genelde ülkerin ürünlerini tercih ediiiyorum karışk alıyom elmalı şeftalili severekte yedi bi sorun yaşamadım....

vaslla doktor yogurdu hazır alma dedı, ben usenıom dedım, babymıx vercem dedım, ıyı barı onu ver bı tek dedı. hazır meyvelı yogurtlar fln saglıksız sanırım, bılemıyorum. meyvelı yogurdu evde kendınız yapın ya nolcak ıkı snlık ıs...

gunaydın bu arada

merhababen yeni üylerdenmim mesajı doğru mu gönderdim onu bile bilmiyorum size özelden nasıl ulaşıcam aileye yardım etmek istiyorum

Kızlar burda da paylaşmak istiyorum, çok içim yandı. Eminim bu konuda duyarlı davranıp elinizden geleni yapacaksınız.

Bir aile, anne işsiz, baba konfeksiyon işçisi, sigortası bile yok. 15 sene çocuk yapmaya uğraşmışlar, allah bır yavru gondermemiş. Para yok, tüp bebek aşılama fln deneyemiyorlar. Bir hayırseverin spoonsorluğunda tek bir tüp bebek denemesi yapmışlar, üçüz bebek gelmiş, seneler sonra geldi diye kıyamamışlar hiçbirine, üçü de doğmuş. Derme çatma bir gecekonduda, çok kötü koşullarda bebekleri yaklaşık iki yaşına kadar getşrmişler. Hepsi sağlıksız, ama birinin beyninde ur çıkmış. İstanbulda hiçbir hastane kabul etmemiş, sivasa memleketlerıne goturmusler sagdan soldan toplanan parayla amelıyat ettırmek ıcın. bu esnada aylardır kıra odemedıklerı ıcın ev sahıbı yokluklarını fırsat bılıp evden attırmış, butun esyalar sokakta. konu komsu bir depo tutmus oraya yerlestırmısler esyaları. aılenın bundan haberı bıle yok cunku amelıyat cok kotu gecmıs ve bebegın su an gorme duyusu kaybolmuş durumda...

Özeti budur olayın ve su an evlerı yok, bebek hastanede, dıger ıkı bebek perperişan. Nurturia uyesı olan varsa orda da lınk gonderebılırım, herkes elınden gelen yardımı yapıyor, aıleyı zıyarete gıdıp kıyafet, para, ve hatta alamadıkları bır şişe sut bıle olsa ne olsa goturuyorlar vs. Hepımız anneyız ve yavrularımızın saglıgının ya da kendı hayat kosullarımızın garantısı yok. Gönlunuzden gecer de sevaba gırmek ıstersenız bana ozelden mesaj atın hesap numarasını vereyım. Duyarlı olmanızı diliyorum bu konuda... Allah hıcbırımızı yavrumuzla ımtıhan etmesın ve kımseyı gordugunden gerı koymasın...[/QUOTE]

Herkese hayıırlı günler hayırlı kandiller...
Aşıyı biz de atlattık çok şükür..Hastalığı da geçti kızım iyileşti..
Zeyn geçmiş olsun tosunpaşaya.. Allah düğününü de göstersin....

Yoğurdu evde günlük inek sütüyle yapıyorum.Mama kavanozlarında mayalıyorum. Doktorumuz sadece inek sütü içmesin, yoğurdu, muhallebisi yapılabilir dedi..Dün muzla, muşmula(yeni dünya) koydum pek beğenmedi ama farklı farklı denemeye devam edeceğiz.. Alışmaları lazım.. Yoğurdu da az da yese her gün vermeye çalışıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…