2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hüüüüüü kocacım ilk babalar gününü yalnız geçirecek ve ikincisini de tabi oğluşum da babasız

bir yıl daha tüm özel günleri unutmak istiyorum..unuuutmmaaaakkk

benımkını cırcıplak olcuolar valla ya :) senın halın fena o zmn, ben demırı 10 dk oyle gezdırıom o bıle mahfedıo benı :S bak bgn 9.30 da cıktık evden 17.30da gırdık, toplam yarım saat kucagımda gezmıstır, şu an belım kopuyo :S

prop demir buyuyunce eve girmicek alistiriyosun cocugu gezintilige. ayrica cok kibarim
imran da bayiliyo pusetle gezmege. ama hep uyuyo tingir mingir. anca ben durunca uyaniyo, yurursem gene kapatiyo gozlerini

hiii söleme sööleme çok kıskandım çoooooookkk:84:
belkim alışır..biz yeni yeni başlıyoruz böyle gezmelere aslında...

ha bu arada ben de yürüteç aldım..15 20 gün sonra koymaya başlıcam..benimki heeep kucakta çünkü..ara ara koyucam..doktorumuz kesinlikle yasak özellikle erkek bebeklerde yumurtalıklara zarar verebilir dedi....sallamadım..çünkü ablamın eşi üroloji uzmanı ve aaammmaaaaan o nerden çıkmış koy gitsin hiçbişe olmaz diyo eniştem yalan söööölemez..kendisi dalında çok iyi bir doktordur..zaten kendileri yeğenlerimi de koydular....

maşallah size gezenti ana oğul :)) e peki ek gıdayı ne yapıyorsun tüm gün dışardayken?

dışarı çıkarken termosla sıcak su alıyor musunuz?evde 2 lt.lik var da taşınmaz o heryere. ben iyi bir termos bulamadım 0,35 yada 0,5 litrelik. 2 tane aldım birini geri gönderdim de kapağındaki plastiği kokmayan yok mu acaba? kullanıp memnun olan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum...

maşallah demrime yakoca adam oldu o annesiboyu harika anen baba manken gibi oluncabenimkini bugün 69,5 santim ölçünce göbek atcaktımbenimki bıdıkmış meğeroh valla sefanız olsun ne güzel gezin ya:dmuhammed de sokağa bayılıyo:dbiraz daha büyüyünce hiç eve sokamayız burcu
özgül bu eşek herifi ısır lan benım yerıme bı sefer

hehe totodan mı burcuısırdım valla:d

dışarda devam sütü falan mı hazırlıyosun canım?

hee napon kı dısarda termosu, sutlac verıorum, meyve puresı, sebze puresı ısıtıyorum benmarı usulu, yogurt verıyorum. tabı emzırıyorum da, bgn 3 defa emdı abarttı bebek odasından cıkamadık 1 saat saolsun...

linden ben termosla cikiyorum. yarim kiloluk sanirim, buyuk degil.
ben rahat ediyorum. rahatsiz edici bir koku farketmedim..

linden ben şu dışı metal olan termoslardan almıştım 0,5lik. KOku yok, gayet iyi.

Atusa yoğurtu mama dan yapıyorum ama biran evel süte geçecem,çünkü mama hiç tutmuyor. Şİmdi arada UHT keçi sütünden yaptım. Tazesini bulamadım tabi.
HAftaya da artık pastörize inek sütünden yaparım diyorum.
Büyümüxleri hiç denemedim daha.

Kızzlar ya, sizin kiloları duyunca bizimki çok zayıf geldi bana.
6 ay: 7 kg. çok da iştahlı değil zaten. benim sütümde azaldı. Yeni yeni biberonu alıyor artık. Devam sütü veriyorum arada.
şöyle kızımın hoşuna gidebilecek nASIL bi çorba yapsam?
Bizimki 5 kaşık anca yiyor, sonra TIP.
Çobanız da bildiğimiz çorba kıvamı mı yoksa püre gibi mi?

atusacim propcum masallah bebislerinize kocaman oldular

özgülcüm masallah ogluna benim oglumda iki haftadir emekliyor heryeri karistiriyor cok dikkat etmek lazim herseyi ellemek istiyor

ben corba olarak sadece tarhana yaptim. tavuklu ve sade olarak, yogurtla beraber yedi. biraz kati yapiyorum ben. kasikla yedirdigim icin dokulmesin ve doyurucu olsun diye..
sebze pureleri yapiyorum genelde. bal kabagini cok seviyor bebekler tavsiye ederim.
corbayi genelde biberonlar icin yapiyorlar, pureleri kasikla yemesi icin. ben kasikla yemege alismasini istedigim icin pure veriyorum.

yatmiyor oglum yatmiyorr offf yaa gozlerim kapaniyor ama oglum oturmus oyucagini kemiriyor

Bebişlerimle ilgili arama yaparken buldum sizi,sanırım hamilelikten itibaren burdasınız,bende 25.10.2010 da doğum yaptım benide aranıza kabul eder misiniz?

hoşgeldin.benim gibi sonradan katılanlarda var.
ben pazartesi aşıya götürdüm.9100 71,5allah nazarlardan korusun tüm kuzuları(yani bebeişleri haa) ama bende başkalarını duyuyorum kısa geliyo 24 kasımlı oğlum kızımda mesela 5 mart 2009 doğumlu boy 90 kilo14,5 ben 1,65 eşim 1,78 ben 18 kilo 97 boyu duyunca kalıyorum benmi boyları abartıyorum yoksa gerçekten kısamıyız yani anne baba kısa olanların bile aşmış kendine bana denk geliyo bilmem ama
benim oğlan hiç durmuyo dr söyledim bir sorun yok dedi huysuzluğundanmış 24 saatte sadece birkereye mahsus oda akşam 9 12 arası uyuyo ara arada 5 10 taş çatlasın yarım saati bulmuyo apçam bilmem evime taşının ca rabbim yardımcım olsun herşey bir yana kızımilgilenemem kırılır diye çok korkuyorum
ara ara yürütce koyuyorum geri gidiyor o da az başka da hiçbişey yok hantal biraz
bu arada bursada olan yok mu

nekaa güzel yazmışım haaa
zeyncim bizimki toparladı canım tamamen geçti artık dikişler filan düştü şuan bir sıkıntı yok
biz biraz düzelsin diye de yaptırmıştık ama hiç birşey olmadı valla
dün gece oğlanın yüzünden kızımda dahil olmak üzere aile boyu ayaktaydık
ev müsait olmadığında duyuluyo inş.kendi evimde böyle olmıcak yinede annemlerden allh razı olsun
seni seviyorum anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
seni seviyorum babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
2 çocuk sahibi de olsam yine çocuk yine çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…