babalar gunu mu geliyomus?
prop çok özendim walla Demirin keyfine..Buğra beyimiz max 15 dk. arabasında duruyo ondan sonra viiiiiiyaaaa...ben bir elimde minnoşum bir elimle de arabayı yitekleyerek eve dönüyorumtabi şaşkaloz bakışlar eşliğinde....tabi kollar kopuk terler sırtımdan boşala boşala....aslında çok seviyo ama işte hep kucakta olsun istiyo...ah bi de uyusa arabada
tartı konusunda katılıyorum ve boy ölçümü..en iyisi elektronik tartıyla kucakta tartmak...benim cicoz o doktor tartısına yatınca zıpır zıpır depiniyo..e tabi tartı çıldırıyo..en sonunda kız kafasına göre birini yazıyo iştehem cılbatmıyolar da..kıyafeti bezi kaç gr gelir tartan var mı max 250 falandır herade
benımkını cırcıplak olcuolar valla ya :) senın halın fena o zmn, ben demırı 10 dk oyle gezdırıom o bıle mahfedıo benı :S bak bgn 9.30 da cıktık evden 17.30da gırdık, toplam yarım saat kucagımda gezmıstır, şu an belım kopuyo :S
benımkını cırcıplak olcuolar valla ya :) senın halın fena o zmn, ben demırı 10 dk oyle gezdırıom o bıle mahfedıo benı :S bak bgn 9.30 da cıktık evden 17.30da gırdık, toplam yarım saat kucagımda gezmıstır, şu an belım kopuyo :S
Bebişlerimle ilgili arama yaparken buldum sizi,sanırım hamilelikten itibaren burdasınız,bende 25.10.2010 da doğum yaptım benide aranıza kabul eder misiniz?
maşallah demrime yaoy ne yoruldum yine. bu çocuk tam bir sokak kuşu oldu, sokakta duralım, orda yesin, gezsin, uyusun, azcık kucakta taşınsın, tamam ondan mutlusu yok.
sbh doktora gıttık, kan verdik, bagırmadı bıle aslan parcam benımama medıcal parktakı aynı hemsıreye ıkı defadır denk gelıorum, ıkıseferdır gıkı cıkmadı oglumun onun elınde, sırf onun ıcın oraya gıtmıstım zaten cok sukur atlattık o derdı de. demır eksıklıgı cıktı, cıddı boyutta fln degıl ama damlayı ıkı katına cıkarttı kadın, yrn sonucları baska doktora da gostercem snr cıkartcam ıkı katına, ne de olsa hepsı delı bunların :S kılo vrmıs gıbı duruyo, tartı farklılıgı da olabılır dedı doktor, 9020 geldı kılosu, boyu 72, 12-18 ve 18-24 gıyen bır cocugun boyu nasıl 72 olabılır bılmıyorum gercı, bence kısa olcuyolar
ordan cevahıre gıttık, sturbuckstakı abılerı ablaları tanıo artık tabı dırekt demır gelmıs dıye saldırıyolar, bugun de bana cocugu sımdıden kafeın bagımlısı yaptın dıye nutuk cektıler ehueheu alışsın kahveye iyidirgezdık tozduk, ben bıraz alısverıs yaptım, bıraz babalar gunu hedıyesı bakındık ama almadık daha bişi bakalım daha zaman var. ole işte
özgül bu eşek herifi ısır lan benım yerıme bı sefer
dışarı çıkarken termosla sıcak su alıyor musunuz?evde 2 lt.lik var da taşınmaz o heryere. ben iyi bir termos bulamadım 0,35 yada 0,5 litrelik. 2 tane aldım birini geri gönderdim de kapağındaki plastiği kokmayan yok mu acaba? kullanıp memnun olan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum...
dışarı çıkarken termosla sıcak su alıyor musunuz?evde 2 lt.lik var da taşınmaz o heryere. ben iyi bir termos bulamadım 0,35 yada 0,5 litrelik. 2 tane aldım birini geri gönderdim de kapağındaki plastiği kokmayan yok mu acaba? kullanıp memnun olan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum...
linden ben şu dışı metal olan termoslardan almıştım 0,5lik. KOku yok, gayet iyi.
Atusa yoğurtu mama dan yapıyorum ama biran evel süte geçecem,çünkü mama hiç tutmuyor. Şİmdi arada UHT keçi sütünden yaptım. Tazesini bulamadım tabi.
HAftaya da artık pastörize inek sütünden yaparım diyorum.
Büyümüxleri hiç denemedim daha.
Kızzlar ya, sizin kiloları duyunca bizimki çok zayıf geldi bana.
6 ay: 7 kg. çok da iştahlı değil zaten. benim sütümde azaldı. Yeni yeni biberonu alıyor artık. Devam sütü veriyorum arada.
şöyle kızımın hoşuna gidebilecek nASIL bi çorba yapsam?
Bizimki 5 kaşık anca yiyor, sonra TIP.
Çobanız da bildiğimiz çorba kıvamı mı yoksa püre gibi mi?
Bebişlerimle ilgili arama yaparken buldum sizi,sanırım hamilelikten itibaren burdasınız,bende 25.10.2010 da doğum yaptım benide aranıza kabul eder misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?