vaslla doktor yogurdu hazır alma dedı, ben usenıom dedım, babymıx vercem dedım, ıyı barı onu ver bı tek dedı. hazır meyvelı yogurtlar fln saglıksız sanırım, bılemıyorum. meyvelı yogurdu evde kendınız yapın ya nolcak ıkı snlık ıs...
gunaydın bu arada
hayırlı kandiller.
ben yoğurt mayaladım ilk defa taş gibi oldu maşallah bizimkide bi yemek tabağı yedi çok sevdi
arkadaşlar, kızları olan anneler kulaklarını ne zaman dedirmeyi düşünüyosunuz yada deldirnizimi ben artık deldirmek istiyorum aa cesaret edemedim erkenmi sizce?
melodi,
ben her gun yogurt veriyorum ama bitirmezse zorlamiyorum. doktorun dedigi gibi yapiyorum oglen yemeginde sebze + yogurt bazen sebzeyi yemiyor yogurdu bitiriyor bazen ikisini de yiyor.
ben nestle aliyorum cunku bir kac kere denedim yogurt yapamadim. sizin aldiginiz markadan burda yok.. ilk defa duydum..
evde yapmak daha saglikli ama meyveli yogurdu da hazir aliyorum ben
Aslı aynı hastaneyemi gidiyosunuz?Biz bi kaç hafta önce gittik oraya.çocuk cerrahı baktı,muayene etti falan ama beğenmedik biz.. Daha çok kasap a benziyomuş,öyle dedi pek sevgili eşimGünaydın
Herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar
Zeynepciğim atlattın sünneti geçmişler olsun. Allah damatlığınıda göstersin inşallah. Benimde gidip randevu almam lazım çocuk iyileşti ama benim gözümde daha da büyümeye başladı bu sünnet off offf cuma yaptırabilseydim şimdiye bitip geçmişti herşey, neyse her işte bir hayır var deyip bekleyelim bakalım ne zaman yaptırabileceğim
Özgül bayıldım oğlun Muhammede maşallah ona, bizimki henüz popoyu kaldırmaya niyetli değil
Aşı olanlara geçmiş olsun
Kv pek bir ısrar ediyo ama ben düşünmüyorum kulağını deldirmeyi,ne gerek var? zaten sevmiyorum küpeyi bebekte,küçük çocukta..Büyüsün biraz kendi ister zaten benden:))arkadaşlar, kızları olan anneler kulaklarını ne zaman dedirmeyi düşünüyosunuz yada deldirnizimi ben artık deldirmek istiyorum aa cesaret edemedim erkenmi sizce?
arkadaşlar, kızları olan anneler kulaklarını ne zaman dedirmeyi düşünüyosunuz yada deldirnizimi ben artık deldirmek istiyorum aa cesaret edemedim erkenmi sizce?
masallah bi de ben becerebilsemtatilde annemden ders alacagim insallah
arkadaşım canım anlatıyım ben sana yemin ederim ilk defa yaptım bende
bak açık anlatıyım aynısını uygula olur
1 bak ÇELİK TENCEREnin içine 1 lt kutu sütünü koydum kaynattım üstünü kapama taşar
üstündeki kaymağı aldım
2 sonra arada serçe parmağımın ucunu içine soktum 7 ye kadar saydım parmağın çok yanarsa bırak soğusun sonra gene dene gene 7 ye kadar saydım parmağım az yandı
3 sonra tencerenin içinden yemek tabağına süt aldım sütün içine TAHTA KAŞIKLA tepeleme yoğurt koydum tahminen 2 yemek kaşığı tabakta onu iyice karıştırdım sonra hemen tencerenin içine döktüm
4 tencerenin içine döktükten sonra TAHTA KAŞIKLA karıştırdım
5 sonra hiçkullanmadığım kurulama bezini tencerenin üzerine kapadım kapağıda sıkı sıkı kapadım (pilava yaparlar ya)
6 sonra battaniyeye güzelce sardım sıcaklığını korusun diye 5 saat sonra bi baktım yoğurt mayalanmış
bak sütün çok ılık olursa tutmaz birde tahta kaşık önemli
sormak istediğin bişey olursa sor arkadaşım
melodi,
ben her gun yogurt veriyorum ama bitirmezse zorlamiyorum. doktorun dedigi gibi yapiyorum oglen yemeginde sebze + yogurt bazen sebzeyi yemiyor yogurdu bitiriyor bazen ikisini de yiyor.
ben nestle aliyorum cunku bir kac kere denedim yogurt yapamadim. sizin aldiginiz markadan burda yok.. ilk defa duydum..
evde yapmak daha saglikli ama meyveli yogurdu da hazir aliyorum ben
öğle yemeği yedirdim oğluma çok güzel bezelye yemeği pişirdim ellerime sağlık :))
melodi ben yulaf ezmesi koyuyorum, zeytin ayrı verıyorum, domates, salatalık bunları ayrı verıyorum ıcıne katmıyorum, meyve parcaları koyuyorum ıcıne, meyve puresı, işte bunlar klasık zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?