2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çilek için erken değil mi? meyveleri cam rendeyle veriyorum. annem çatalla eziyormuş genelde. hazırlar zaten püre kıvamında. sebze püresinde blendır kullanıyorum. tel süzgü denemedim hiç. blendırda pütürlü bırakma şansında var.

öncelikle herkezin kandili mübarek olsun.benim doktorum herşey yedirebilirsin dedi yumurtanın beyazı haricinde birde süt ve bal yedirmiycem bir yaşına kadar diğer herşeyden yediriyorumm beğenirse tabi

tesekkur ederimm..
yogurt olarak hazir yogurt kullansam olurmu? kv de bile yapmiyo nerden bulabilirimki mayalik yogurt :44:

yoğurtların içinekiler kısmını okuyun.
doğal maya yazmalı.
kültür mayaları biraz sorunlu oluyor.
ünlü markalar kültür mayası kullanıyor.
ben ateş oğlu ile mayalamıştım.
güzel tuttu.
artık kendi mayamı kullanıyorum.

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.Diş çıkaranlara maşallah.Aşi olanlara geçmiş olsun hasta olanlarada. ÖzGÜl maallah canım oğluna çok tatlı emekliyor ufaklık.yaaa kızım zaten sadece yogurt yiyordu artık hiç birşey yemiyor kitliyo agzını offf yedi aylık olduk nereyse.BUrCu YARDım Etmek için banada hesap numarası yollar mısın.

sğolun arkadaşlar küpeyle ilgili fikirleriniz için bende biraz bekliyim ileride deldiririz nasıl olsa

daha çok erken kıyamam ben ona nerde deldiriyor kulak kuyumcuya güvenemem ben hastaneler yapıyor mu hiç duymadım ama 4_5 yaşından önce düşünmüyorum

canım eczaneler deliyor kulakları

prop senin şu oğluşun menülerine hayranım ne güzel şeyler yiyo benim kız hayatta pütürlü şeyleri yemiyo hepsini emeliyim salata meyve hiç yemiyo o yüzden su gibi olmalı hep midesi kalkıyo pütürlü verirsem kusuyo hemen bende artık alışmasını istiyorum ama nsıl yapsam acaba

selam kızlar
kandiliniz mübarek olsun

biraz okudum yazdıklarınızı.
bende suyu kaynatıp verıyorum hep. erikli alıp kaynatmadanmı versem diyorum .
bid eherkesin bebeği dışarda uyuyormuş ne güselll .
benım kızım bakınmayı falan çok sevıyor uykusu gelınce dayanamıyor hiç başlıyor ağlamaya. kucağımıza alınca susuyor. yat uyu işte. bi derdim bu dışarda ((((
emzik alsaydı verirdim eme eme uyurdu napçaz bılmıyorum . çarşıya gitmeye korkar oldum artık offff

canım benim kızımda dışarda uyumuyo emzikte emiyo aslımda o kurtarıcı olmuyo herzaman yani bende dışarı çıkmaktan korkuyorum bebek arabasını hiç istemiyo kucakta taşınmak istiyo ama onada kol dayanmıyo neyse bi şekilde idare ediyoz diyelim uykusu gelincede basıyo çığlığı yatıp uyusana arabanda ne güzel yok kıyamet kopuyo bende kızımla güzel güzel gezmek istiyorum avmye gitmek istiyorum onunla ama çok zor oluyo yinede çıkıyorum alışsın diye zoruyorum ama arabada hiç durmuyo

ilk zamanlar uyuyordu arabada. ben bile şaşırmıştım. evde sallaya sallaya zor uyuyor çünkü. son zamanda özellikle babamızla çıktığımızda güzel güzel bakınıyor uykusu gelince başlıyor ağlamaya herkes dönüp dönüp bakıyor hıc ağlayan bebek görmemişler sanki. bende panik oluyorum kucağımıza alınca susuyor ama nereye kadar kucakta durcakki (
eşimde herkesin çocugu duruyor bızımkı nıye böyle dıye söylenıyor. o yüzden uzun süreli dışarı çıkmak istemıyorum hiç.
ben alışsın dıye hep çıkardım bide. evdeki rahatlığı arıyorlar galiba. inşallah alışırlar.

aymes bence çok erken hem tehlikeli. ben tepinene kadar deldirmeyi düşünmüyorum, ben 4 yaşındayken küpe yorgana takılmıştı kulağım biraz yarılmıştı hiç unutmuyorum. küpe de minicikti yani... hele gene benim kızm bu kadar zıpırken ne kadar geç o kadar iyi...

aynen ben de böyle yaapıyorum. artık meyveleri meyve emziğine koyup vermeyi düşünüyorum, emsin ısırsın hem meyve yesin hem diş kaşısın. anası da çamaşır yıkasın :))
Kızlaarr kızımın ilk dişi çıktı ucu gözüküyor çokkk tatlııııı darısı dişi çıkmayanlaraaaaa
ayy çok tatlıdır şimdi o :)) dişler sırayla çıkıyor b akalım bizimki ne zaman...
olur ben bildiğin yoğurt koydum mayayla yapmadım ki
ilk mayalarken hazır yoğurt kullandım ben de ama şimdi mayaladığım yoğurttan ayırıyorum hep.

ya kızlar tefal düdüklü tencere kullanan var mı? şu saati olanlardan.. pili biiti diye kullanmıyordum ne zamandır ama unutuyorum ocakta artık. değiştiricem de eski pili nereye koyduysam bulamadım. servis diye verdikleri numaradakilerin bişey bildiği yok getirin bakalım diyorlar orası da taaa bilmem nnerde. kullanan varsa bana pilin üstünde ne yazdığını yazabilir mi???

yahu ben özel hicbir caba harcamadım bu cocugun beslenmesı konusunda allah bu konuda yuzume baktı, emmesı guzeldı, bıberon reddetmedı, bıberona alısıp memeyı bırakmadı, ek gıdaya sorunsuz gectı, putur mutur dınlemıo zaten

yanı sıze soyle yapın bole yapın dıye onerıde bulunamıycam valla :S ama uyku problemımız var dıosanız uzman oldum bana takılın hayatınızı yasayın hahahahaha

kızlar merhaba atusaprensesin tarifi sayesinde yoğurdum tuttu, çok mutluyum, teşekkürler atusaprenses.

prophetic çok şanslısın canım ya, maşallah hep böyle gitsin ne güzel, darısı bizim bebeklere.

kızlar merhaba atusaprensesin tarifi sayesinde yoğurdum tuttu, çok mutluyum, teşekkürler atusaprenses.

prophetic çok şanslısın canım ya, maşallah hep böyle gitsin ne güzel, darısı bizim bebeklere.

aaa ne guzel :) ben aksam yapicam kocam eve yogurt getirsin evde kalmamis yaa :)

demir cok istahli canim masallah subhanallah

slm dün msj yazdım..oonu da ek gıdaya yazmışım....
dişi çıkan bebişlerin anneleri : belirtilerin üzerinden ne kadar zaman geçince çıktı...

kızlar yoğurdu günlük yapmıyormusunuz siz ?
ben kavanoz mamaların kavanozunda yapıyorum. çocuk sütüyle çok sulu oldu

maşallah demire adam adam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…