ben de yoğurdu bazen mamayla yapıyorum deva sütüyle gayet iyi oluyor ..hazır aldım şu meyveli yoğurtlardan danone .yedirdim bi kaç kez alerji yaptı ..o arada çilek de vermiştim ..ama hangisi alerji yaptı bilmiyorum ..doktor çilek yapabilir dedi ..ama ben bi deniycem olmazsa .bakalım hangisi yaptı ?benim bıdık bugün kahvaltı da bir şeftali bi de labne peynir yedi o kadar ..bişi sorucam ..siz meyveyi nasıl veriyosunuz .ben hala cam rende kullanıyorum doğru mu acaba ??bi de sebze pürelerini nasıl hazırlıyorsunuz ..blendır mı kullanoysunuz ki bu iyi değilmiş ..tel süzgeç mi ?ben hal tel süzgeçle hazırlıyorum ...patates ve havucu sadece çatalla ezince yiyor diğerlerini ezersem yeez büyük ihtimal ..doğru mu acaba doğru yolda mıyım ???????
çilek için erken değil mi? meyveleri cam rendeyle veriyorum. annem çatalla eziyormuş genelde. hazırlar zaten püre kıvamında. sebze püresinde blendır kullanıyorum. tel süzgü denemedim hiç. blendırda pütürlü bırakma şansında var.
tesekkur ederimm..
yogurt olarak hazir yogurt kullansam olurmu? kv de bile yapmiyo nerden bulabilirimki mayalik yogurt :44:
daha çok erken kıyamam ben onanerde deldiriyor kulak kuyumcuya güvenemem ben hastaneler yapıyor mu hiç duymadım ama 4_5 yaşından önce düşünmüyorum
öğle yemeği yedirdim oğluma çok güzel bezelye yemeği pişirdim ellerime sağlık :))
melodi ben yulaf ezmesi koyuyorum, zeytin ayrı verıyorum, domates, salatalık bunları ayrı verıyorum ıcıne katmıyorum, meyve parcaları koyuyorum ıcıne, meyve puresı, işte bunlar klasık zaten...
tesekkur ederimm..
yogurt olarak hazir yogurt kullansam olurmu? kv de bile yapmiyo nerden bulabilirimki mayalik yogurt :44:
selam kızlar
kandiliniz mübarek olsun
biraz okudum yazdıklarınızı.
bende suyu kaynatıp verıyorum hep. erikli alıp kaynatmadanmı versem diyorum .
bid eherkesin bebeği dışarda uyuyormuş ne güselll .
benım kızım bakınmayı falan çok sevıyor uykusu gelınce dayanamıyor hiç başlıyor ağlamaya. kucağımıza alınca susuyor. yat uyu işte. bi derdim bu dışarda((((
emzik alsaydı verirdim eme eme uyurdu napçaz bılmıyorum . çarşıya gitmeye korkar oldum artık offff
canım benim kızımda dışarda uyumuyo emzikte emiyo aslımda o kurtarıcı olmuyo herzaman yani bende dışarı çıkmaktan korkuyorum bebek arabasını hiç istemiyo kucakta taşınmak istiyo ama onada kol dayanmıyo neyse bi şekilde idare ediyoz diyelim uykusu gelincede basıyo çığlığı yatıp uyusana arabanda ne güzel yok kıyamet kopuyo bende kızımla güzel güzel gezmek istiyorum avmye gitmek istiyorum onunla ama çok zor oluyo yinede çıkıyorum alışsın diye zoruyorum ama arabada hiç durmuyo
aynen ben de böyle yaapıyorum. artık meyveleri meyve emziğine koyup vermeyi düşünüyorum, emsin ısırsın hem meyve yesin hem diş kaşısın. anası da çamaşır yıkasın :))çilek için erken değil mi? meyveleri cam rendeyle veriyorum. annem çatalla eziyormuş genelde. hazırlar zaten püre kıvamında. sebze püresinde blendır kullanıyorum. tel süzgü denemedim hiç. blendırda pütürlü bırakma şansında var.
ayy çok tatlıdır şimdi o :)) dişler sırayla çıkıyor b akalım bizimki ne zaman...Kızlaarr kızımın ilk dişi çıktı ucu gözüküyor çokkk tatlııııı darısı dişi çıkmayanlaraaaaa
ilk mayalarken hazır yoğurt kullandım ben de ama şimdi mayaladığım yoğurttan ayırıyorum hep.olur ben bildiğin yoğurt koydum mayayla yapmadım ki
kızlar merhaba atusaprensesin tarifi sayesinde yoğurdum tuttu, çok mutluyum, teşekkürler atusaprenses.
prophetic çok şanslısın canım ya, maşallah hep böyle gitsin ne güzel, darısı bizim bebeklere.
kızlar merhaba atusaprensesin tarifi sayesinde yoğurdum tuttu, çok mutluyum, teşekkürler atusaprenses.
prophetic çok şanslısın canım ya, maşallah hep böyle gitsin ne güzel, darısı bizim bebeklere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?