Aslı aynı hastaneyemi gidiyosunuz?Biz bi kaç hafta önce gittik oraya.çocuk cerrahı baktı,muayene etti falan ama beğenmedik biz.. Daha çok kasap a benziyomuş,öyle dedi pek sevgili eşim
Kv pek bir ısrar ediyo ama ben düşünmüyorum kulağını deldirmeyi,ne gerek var? zaten sevmiyorum küpeyi bebekte,küçük çocukta..Büyüsün biraz kendi ister zaten benden:))
Aslı faceden yazdım cevapAyy Yoncacığım faceten mesaj attım sana ama yoksun sanırım pc başında. Off bak yine kafam karıştı sen böle yazınca bi türlü tam güvenemiyorum zaten oraya, napcam ben ya, bir an önce de sünnet ettirmek istiyorum ama sen GOP hast. ile görüştünmü dr nasıl, fiyat nasıl bilgi verirsen sevinirim canım
sagol canim inanki korkulacak kadar degilmis ben yaptirdigima cok memnunum bir zorlukta cekmedik cok sükür niyetin varsa biran önce yaptirGünaydın
Herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar
Zeynepciğim atlattın sünneti geçmişler olsun. Allah damatlığınıda göstersin inşallah. Benimde gidip randevu almam lazım çocuk iyileşti ama benim gözümde daha da büyümeye başladı bu sünnet off offf cuma yaptırabilseydim şimdiye bitip geçmişti herşey, neyse her işte bir hayır var deyip bekleyelim bakalım ne zaman yaptırabileceğim
Özgül bayıldım oğlun Muhammede maşallah ona, bizimki henüz popoyu kaldırmaya niyetli değil
Aşı olanlara geçmiş olsun
sagol tatlimHerkese hayıırlı günler hayırlı kandiller...
Aşıyı biz de atlattık çok şükür..Hastalığı da geçti kızım iyileşti..
Zeyn geçmiş olsun tosunpaşaya.. Allah düğününü de göstersin....
Yoğurdu evde günlük inek sütüyle yapıyorum.Mama kavanozlarında mayalıyorum. Doktorumuz sadece inek sütü içmesin, yoğurdu, muhallebisi yapılabilir dedi..Dün muzla, muşmula(yeni dünya) koydum pek beğenmedi ama farklı farklı denemeye devam edeceğiz.. Alışmaları lazım..Yoğurdu da az da yese her gün vermeye çalışıyorum..
sagolasin canimmerhaba kızlar kandiliniz kutlu olsun.
zeyncim Allah hayırlı, uğurlu etsin, oğlun, kızın ve eşinle birlikte hep böyle güzel günler görün inşallah.
aymescim ben kızım küpenin bir süs olduğunu anlayana kadar bekleyeceğim, şimdi deldirtirsek kulağını falan çekiştirip kulağını acıtabilir, bir de küpeden rahatsız olsa veya canını yaksa söyleyemeyeceği için kulak deldirtme işini sonraya bıraktım. bir veya iki yaşında kulğını deldirmeyi düşünüyorum, anne kız takarız artık küpeleri.
ben de babymix veriyorum, yoğurdu tutturamıyorum ama azimliyim bir gün kızıma çok güzel yoğurt yapmayı başaracağım. Ben kendim de rahmetli annem sayesinde yoğurdu çok seviyorum, o kendisi mayalar ve bana her yemekle birlikte verirdi, ben şimdi hangi yemek olursa olsun yoğurt olmadan hiçbir yemeği yiyemem, evden hiç eksik olmaz bu yüzden, yoğurt yoksa yemek yemem yani o kadar yoğurda düşkünümdür. babymix yoğurt bulmakta çok zorlanıyorum, market market gezip bulunca stokluyoruz, bazen de bulamıyoruz, bu gidişle yakında kara borsaya düşecek.
hadi gözünüz aydinKızlaarr kızımın ilk dişi çıktı ucu gözüküyor çokkk tatlııııı darısı dişi çıkmayanlaraaaaa
merhaba kizlar biz yurda donduk nihayet hepinizi ozledim walla arada bir baktim ama yazamadim size artik ewdeyiz cooook mutluyuum
Aslı faceden yazdım cevap
sagol canim inanki korkulacak kadar degilmis ben yaptirdigima cok memnunum bir zorlukta cekmedik cok sükür niyetin varsa biran önce yaptir
sagol tatlim
sagolasin canim
hadi gözünüz aydin
canim hosgeldin evinede aramizada
offff ama bizim mama sandalyemiz henüz yok. babaannesi alacak. izinde oraya gideceğiz. şimdi anakucağında ya da koltuğunda yiyor. bir çözüm bulmam lazım mama sandalyesi alınana kadar.
günaydın kızlar.
demire 41 kere maşşallah nazar değmesin
prop sen ek gıdaları kaçıncı aydan itibaren vermeye başladın?
dünakşam yemek yiyordum, yemek bitince oğlumu kucağıma aldım. tabakta domates kalmıştı. annem ver bakalım dedi. verdim ağzına bir güzel emdi. acaba diyorum bu çocuk sofrada bizle mi yemek istiyor. sabah kahvaltısını yemedi. en iyisi kendi kahvaltımı bırakıp onunla ilgileneyim.
hep dua ediyorum iştahı olmayan bebişlere rabbim iştah versin.
benimki gibi binbir maymunlukla yemek yiyen bebişlere ağzını kocaman açıp ham diye bütün mamalarını yesinler inşallah!
cnm bende bu dediğini 2 gün önce fark ettim ben yemek yerken önce bana seslenmeye başladı sonra onada birşeyler vermeye başladım şimdi masada bizimle birlikte yemek yemekten çok keyif alıyo.farkında olmadan birsürü mama yiyo cadı
offff ama bizim mama sandalyemiz henüz yok. babaannesi alacak. izinde oraya gideceğiz. şimdi anakucağında ya da koltuğunda yiyor. bir çözüm bulmam lazım mama sandalyesi alınana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?