2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hepinizin kandili mübarek olsun.
Bende yoğurtu günlük yapıyorum, mama kavanozlarına
Atusaprenses nın anlattığı şeklinde sadece miniatürü:)
Ama az mayaladığında ısısı çabuk düştüğünden tam tutmuyor. Fırını az ısıtıyorum,kapatıp Kavanozu fırında bekletiyorum.Tutuyor valla. Bu aralar keçi sütü kullanıyorum. Markası Kay mıy kaykay mıydı ne. Başka bulamadım zaten. Yoğurtu ikindi-ara öğün olarak veriyorum.
Haftaya anneanneye gidiyoruz, artık döndükten sonra 2-3 günde bir 1 litrelik yapıp, hepimiz ev yoğurtu yeriz diyorum.

Bugün çorbayı blender dan geçirdim ve ilk defa severek yedi. BU şekilde en azından tadına alışır, sonra yavaş yavaş pütürleri arttırırım.

Bizim kız da önceleri arabasında uyurdu, sonra illa etrafa bakmak istedi, sonrasında hep kuçakta gezmeyi. Aynısını araba koltuğu için yaptı. Birkaç kez ağlattım artık, almadım kuçağıma. Sanırım anladı-artık itiraz etmiyor. Ama arada kuçağa alınca, hemen düzeni şaşıyor. İstikrarlı olmak lazım:)

Ayy Yoncacığım faceten mesaj attım sana ama yoksun sanırım pc başında. Off bak yine kafam karıştı sen böle yazınca bi türlü tam güvenemiyorum zaten oraya, napcam ben ya, bir an önce de sünnet ettirmek istiyorum ama sen GOP hast. ile görüştünmü dr nasıl, fiyat nasıl bilgi verirsen sevinirim canım

Burcu Demir'e yüzbinlerce kez MAŞALLAH canım aman nazar almasın

Benim ufak oğlum ancak çok aç ise açıyor ağzını güzel diğer türlü ağlatarak yediriyorum malesef tam bir işkence

Aslı faceden yazdım cevap

Iyi geceler kızlar Nabersiniz .valla biz ikindiden sonra çıktık dışarı kızları halasına götürdüm .yemek yedik.ayça uykulu uykulu gitti bugün gündüz pek uykuyu alamadı ..orda dalıverdi tam çıkacakken uyandı ..artık yaz geldi çok güzel ..akşamları daha bir güzel oluyor yazın ..yarın eşim evde bi ev varmış bakıcaz işte :26: Herkese iyi geceler öpüyoru bıdıkları bu arada keçi sütüyle yoğurdu ben de deniyce ama bebeklere vermek doğru mu acaba hani keçi sütü falan ?

merhaba kizlar biz yurda donduk nihayet hepinizi ozledim walla arada bir baktim ama yazamadim size artik ewdeyiz cooook mutluyuum

sagol canim inanki korkulacak kadar degilmis ben yaptirdigima cok memnunum bir zorlukta cekmedik cok sükür niyetin varsa biran önce yaptir
sagol tatlim
sagolasin canim
Kızlaarr kızımın ilk dişi çıktı ucu gözüküyor çokkk tatlııııı darısı dişi çıkmayanlaraaaaa
hadi gözünüz aydin
merhaba kizlar biz yurda donduk nihayet hepinizi ozledim walla arada bir baktim ama yazamadim size artik ewdeyiz cooook mutluyuum

canim hosgeldin evinede aramizada

Aslı faceden yazdım cevap

gördüm cnm sağolasın yazdım bende ordan devam ederiz artık:)

Ayy nasıl gözümde büyüyor biliyor musun? şu anda 10 haziran cuma gününe randevu alayım diyorum ama işte doktora tam güvenemiyorum, anestezi endişelendiriyor beni falan filan
sende yaşadın zeynepciğim bir sürü soru var kafamda.
Hayırlısıyla bi atlatsaydık inşallah

günaydın kızlar.
demire 41 kere maşşallah nazar değmesin
prop sen ek gıdaları kaçıncı aydan itibaren vermeye başladın?

dünakşam yemek yiyordum, yemek bitince oğlumu kucağıma aldım. tabakta domates kalmıştı. annem ver bakalım dedi. verdim ağzına bir güzel emdi. acaba diyorum bu çocuk sofrada bizle mi yemek istiyor. sabah kahvaltısını yemedi. en iyisi kendi kahvaltımı bırakıp onunla ilgileneyim.
hep dua ediyorum iştahı olmayan bebişlere rabbim iştah versin.
benimki gibi binbir maymunlukla yemek yiyen bebişlere ağzını kocaman açıp ham diye bütün mamalarını yesinler inşallah!

günaydın herkese :)))

melodi, bence evdekilerle sofrada birlikte olmak her çocuğun hoşuna gider. akşam yemeklerinde mama sandalyesiyle yanımıza alıyoruz, ona ya yoğurt ya meyve püresi veriyorum bir yandan da ben yiyorum. hiçnirşey olmazsa ekmeğin içinden pirinç tanesinin yarısı kadar veriyorum büyük birşey sanıp gülüyor onu 5 dk oyalıyor, hatta geçen gün börülce vardı, tanesinin kabuğunu soydum elimle ezip verdim bayıldı yani onu da adamdan saydığımızı görünce mest oluyor....

offff ama bizim mama sandalyemiz henüz yok. babaannesi alacak. izinde oraya gideceğiz. şimdi anakucağında ya da koltuğunda yiyor. bir çözüm bulmam lazım mama sandalyesi alınana kadar.

offff ama bizim mama sandalyemiz henüz yok. babaannesi alacak. izinde oraya gideceğiz. şimdi anakucağında ya da koltuğunda yiyor. bir çözüm bulmam lazım mama sandalyesi alınana kadar.

olsun melodicim, alana kadar kucağına oturt ordan besle sadece dikkat et masada örtü varsa çekmesin :) bazen mama sandalyesine kusunca siliyorum nemli oluyor kurumadan oturtmuyorum tabi, o zamanlarda ben yada babası kucağımıza alıp öyle besliyoruz, biraz saldırıyor masaya ama olsun...

kızlar herkese günaydııııınnn. güzel bir gün inşallah kızım az biraz kahvaltısını yaptı biraz sonra alıcam dışarı çıkıcaz başbaşa biraz güneş alsın istiyorum sabah güneşi tekrar görüşürüz ..bu arada ben de mama sandalyesi istiyorum bakalım bütün bebeşlere kocamannnnnn öpücükler

selam kızlar benim oğlum da 22 kasım 2010 doğumlu, listeye beni de eklerseniz sevinirim,
şimdi altı aylık :)
cici kuzum her şeyi merak ediyor, özellikle çiçeklere, hayvan figürlerine ve tüylü şeylere bayılıyor :))
o kadar tatlı bi şekilde bakıyor inceliyor, elliyor ki,
onu seyretmeye bayılıyorum,
bu arada ben bankacıyım, ve 3 aylıkken çocuğumu kayınvalideme bırakıp çalışmaya başladım..
bazen eve geldiğimde yeni bi şeyler öğrenmiş olunca moralim bozuluyor ama ne yapalım
çalışmak zorunda olduğuma gör buna da katlanmak zorundayım değil mi :)

hoşgeldin canım. bende çalışıyorum. maalesef biz çalışanların kaderi bu. çocuğumuzun bir çok şeyini göremiyoruz.
ebnimki mağaza vitrinlerine bakmayı seviyor. evde de camdan dışarı bakıyoruz. salonda vitrinimi inceliyor. çok şekerler allah nazardan saklasın.

cnm bende bu dediğini 2 gün önce fark ettim ben yemek yerken önce bana seslenmeye başladı sonra onada birşeyler vermeye başladım şimdi masada bizimle birlikte yemek yemekten çok keyif alıyo.farkında olmadan birsürü mama yiyo cadı

Benim oğluşumun adı Ahmet Burak :)
minik aşkım bizimle sofraya oturuyor ve aynen sizin bebişler gibi, yemeklerden tadına bakmak istiyor,
bi de talebini görmezden gelsem kızıyor köpceik :)
çok sevimlileri Allah hepimizinkini bağışlasın

canım yer sofrası yap ceren henüz uzun süre desteksiz oyuramıyor oturmaya başlasın ben hep öyle yapıcam hem kendi kendine yemeyide öğren,ir azcık ortalığı batırır ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…