2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
müge tansaşa bakayım bugün. sağol canım.
yarından itibaren çorbalar tel süzgüye.

merhaba
bizim de dişimiz çıkmadı, beklemedeyiz:44:
ben hiç rondo blandr kullanmadım kızlar..oğlum şimdi pilav bile yiyebiliyo ama tabi canı isterse..yoksa asla ağzını açmıyo....bir de karşımlardan bulamaç kıvamı şeylerden nefret eder oldu...koca adam gibi sofrada katı şeyler yemek istiyo...ama azıcık yiyo zaten bi kısmını da döküyo zor mesele bu yedirmek içirmek......büyüsün de ne istediğini söylesin..biz de rahat edelim

ben de o filelere özeniyorum ama acaba bakteri toplar mı, eline yanında dururken versem de yedirsem mi diyorum kızlar?

selam kızlar ceren oturmaya başladı :) başladıda bir süre sonra yıkılıyor bu sefer çocuğumun sinirleri bozuluyor sürekli yan yana oturmak istiyor bir görüntü yakaladım paylaşcam sizlerle acaip komuik delü ya ana kucağına koydum temizlik yaparken kemerinide bağladım vik vik ses geliyor arkamı bir döndüm bizimki oturmuş ana kucağında düşecek :)) yüzündede muzip bir gülücük yerim yaaa

krdln25 maşallah ne tatlıdır şimdi. benim kızım oturma çalışması yaparken kendini var gücüyle, beni bile zorlayarak arkaya atıyor, kendini düşürünce gülüyor. önüne ilgisini çekecek bir şey koyduğumda desteksiz oturuyor ama oturduğunu farkedince hooop sonrası malum

kızlar biberondan falan bahsetmişsiniz, biberon vb. bebek gereçlerinin üstünde mutlaka bpa free veya bpa 0 yazısına dikkat etmeliymişiz, bpa maddesi aşırı derecede zaralıymış. bilenler vardır tabi ama ben yeni öğrendim, paylaşmak istedim. ben chicco almıştım Allah' tan, onun üstünde yazıyormuş., gerçi ben biberonu sadece bir ölçü aracı olarak kullanıyorum, kızım biberonu tutmadı ama olsun.

ben de meyve filelerinden almıştım ama onu da sadece meyve süzmek için kullanıyorum; çünkü benim kızım eline aldığı şey bir yiyecek ise asla ağzına götürmüyor, yanlışlıkla vitamin falan alır neyine lazım

sebzeyı nasıl verıyorum derken? corba yapıom işte hep, bı de kavanoz mamalardan alıyoruz. e sabah fln domates salatalık kemırıyo. bezelye yemegı yapıyorum kıymalı, bamya yine kıymalı, kendımıze pısırıo gıbı pısırıorum aynı...

merhaba. ben de kasım annesiyim. sizleri hep okumuştum ama hiç yazmamıştım. sadece prop ile özelden mesajlaşıp birşey sormuştum. sonra herkes msn e geçince okumayı da kesmiştim. 2 gündür yine bir bakayım dedim de bu mesajları gördüm merak ettim. köfteyi nasıl veriyorsun prop çatalla ezerek mi? çok kuru olmuyor mu nasıl yutuyor? benim oğlumda atopik dermatit(yüzünde vücudunda kırmızı egzemalar) ile geceler boyu burun tıkanıklığı ve uyuyamama sonucu alerji çocuk doktoruna gittik ve süt alerjisi çıktı. özel mamaya geçtik. anne sütü de yok. şu an içinde süt olan herşey (bebe bisküvisi, yoğurt, kaşık ammaları, devam sütleri vs) herşey yasak. et sadece kuzu eti dedi doktor. domates-kereviz 9. aydan sonra. bu katı gıdalara geçişte de zor yani işimiz. ben de alerji uzmanı oldum

maşallah nasıl yiyor? dişleri çıktı mı? boğazına takılır diye korkmuyor musun?

hayır hiç dişi yok, gayet güzel de çiğniyor arada boğazına kaçıyor öksürüyor geçiyor, nolcak ki. sırtına vuruyorum bazen gülme krizine giriyoruz sonra beraber :) bişi olmaz yahu, ben en başından beri pütürlü şeyler verıyorum hep, öbür türlü zor olurdu:44:

ay ben meyve püresinde bile 1-2 kere öhö yapınca korkudan kavanoz meyve püresi verdim yutmaya alışsın diye. ee tabi geç bulunca buldumcuk olunuyor

Son düzenleme:
selam anneler;
meyve filesinden bahsetmişsiniz file değil de wee nin delikli meyve süzgeci var onu öneririm
hafif sert olduğu için diş etlerini de rahatlatıyor

Wee | Wee Meyve Szgeci 207 4+ Ay | 7,50 TL fiyat ve yorumlar

daha çok işinize yarar fileden daha kullanışlı

ayrıca güneş gözlüğünü bende dün aldım baby banzden oğlum tutar mı diye çok tereddüt ettim ama
çok şükür tuttu ve çocuk rahat etti. yoksa her sabah güneşle mücadele verecektik
onunda linkini vereyim

Baby Banz

ay ben meyve püresinde bile 1-2 kere öhö yapınca korkudan kavanoz meyve püresi verdim yutmaya alışsın diye. ee tabi geç bulunca buldukcuk olunuyor

valla ayıptır söylemesi geçen hafta mangal yaptık, verdim tavuk kemiğini her tarafını yaladı eşşek
önceki gün de haşlanmış mısırı istedi babasının elinden, nasıl emiyo görmeniz lazım,yeter dedik aldık elinden ağlıyo dana

bizim ataberkte bizim masada ne varsa otlanıyor
önceki akşam sarımsaklı yoğurt bile yedi yavrum meraktan ne bulursa yiyor :))

barays bu gozlukler benimkinden daha karizmatikmis yahu bizimkinde de modeller var gerci ama fiyatlar degisiyor ben magazaya gidince bakayim cok sirinler cok sevdim

ogluna masallah da benim canim misir cekti

barays bu gozlukler benimkinden daha karizmatikmis yahu bizimkinde de modeller var gerci ama fiyatlar degisiyor ben magazaya gidince bakayim cok sirinler cok sevdim

ben burada arkadan kemerlisini bulamadım ilçede olunca herşey bulunmuyor
netten aldım dün akşam ve bugün kullandık çok kullanışlı terletmiyor kemeri
yüzüne de tam oturuyor rahatız şimdilik

ben de çok düşündüm bunları. beyaz tenli ve alerjik olduğundan güneşten aşırı rahatsız oluyor. az güneş vursa ağlıyor da. gözünde tutmazsa 40 liraya yazık

benimki şişko (tadı iğrenç diet mama şişkosu) ama yemeklere ilgisiz. 1 hafta önce ilk ve son alışveriş merkezi ziyaretimizde (bebekle işgenceymiş ne gezdiğinden ne baktığından birşey anlıyorsun) eline 1 kızarmış patates verdim. ucunu kemirdi yedi. ben korkudan geri aldım ya koparır boğazına kaçırırsa diye. tırlak anne!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…