aa o filelerden ben de almayı düşünüyorum ..unutmuşum iyi hatırlattın canım ..galiba eczanlerde de oluyor .
benim kızım da yalnız kalmayı hiç sevmiyor illa yanında biri olucak yoksa çığlık çığlığa ..huysuzluğu biraz diştense biraz da huy değişti büyüyorlar artık ilgi bekliyorlar haliyle ..
allahtan benim 4 yaşında kızım var da o da yanında oynuyorlar ..iyi anlaşıyorlar..tabi ufaklık büyüğün saçına yapışıor arada çekiyor ..kucağımıza alınca bizimkini de çekiyor ..çok cadı bu kavgacı mı olacak ne
250 gr kıyma+Yarım orta boy soğan+2 yemek kaşığı zeytinyağı+2 dilim tost ekmeği ya da bebek ekmeği(rondodan çekilmiş)+ kafana göre maydonoz hepsini yoğur, kızart işte tavada :) yagsız kızart ama
sebzeyı nasıl verıyorum derken? corba yapıom işte hep, bı de kavanoz mamalardan alıyoruz. e sabah fln domates salatalık kemırıyo. bezelye yemegı yapıyorum kıymalı, bamya yine kıymalı, kendımıze pısırıo gıbı pısırıorum aynı...
ay ben meyve püresinde bile 1-2 kere öhö yapınca korkudan kavanoz meyve püresi verdim yutmaya alışsın diye. ee tabi geç bulunca buldukcuk olunuyor
selam anneler;
meyve filesinden bahsetmişsiniz file değil de wee nin delikli meyve süzgeci var onu öneririm
hafif sert olduğu için diş etlerini de rahatlatıyor
Wee | Wee Meyve Szgeci 207 4+ Ay | 7,50 TL fiyat ve yorumlar
daha çok işinize yarar fileden daha kullanışlı
ayrıca güneş gözlüğünü bende dün aldım baby banzden oğlum tutar mı diye çok tereddüt ettim ama
çok şükür tuttu ve çocuk rahat etti. yoksa her sabah güneşle mücadele verecektik
onunda linkini vereyim
Baby Banz
valla ayıptır söylemesi geçen hafta mangal yaptık, verdim tavuk kemiğini her tarafını yaladı eşşek
önceki gün de haşlanmış mısırı istedi babasının elinden, nasıl emiyo görmeniz lazım,yeter dedik aldık elinden ağlıyo dana
barays bu gozlukler benimkinden daha karizmatikmis yahubizimkinde de modeller var gerci ama fiyatlar degisiyor ben magazaya gidince bakayim cok sirinler cok sevdim
selam anneler;
meyve filesinden bahsetmişsiniz file değil de wee nin delikli meyve süzgeci var onu öneririm
hafif sert olduğu için diş etlerini de rahatlatıyor
Wee | Wee Meyve Szgeci 207 4+ Ay | 7,50 TL fiyat ve yorumlar
daha çok işinize yarar fileden daha kullanışlı
ayrıca güneş gözlüğünü bende dün aldım baby banzden oğlum tutar mı diye çok tereddüt ettim ama
çok şükür tuttu ve çocuk rahat etti. yoksa her sabah güneşle mücadele verecektik
onunda linkini vereyim
Baby Banz
benimki şişko (tadı iğrenç diet mama şişkosu) ama yemeklere ilgisiz. 1 hafta önce ilk ve son alışveriş merkezi ziyaretimizde (bebekle işgenceymiş ne gezdiğinden ne baktığından birşey anlıyorsun) eline 1 kızarmış patates verdim. ucunu kemirdi yedi. ben korkudan geri aldım ya koparır boğazına kaçırırsa diye. tırlak anne!valla ayıptır söylemesi geçen hafta mangal yaptık, verdim tavuk kemiğini her tarafını yaladı eşşek
önceki gün de haşlanmış mısırı istedi babasının elinden, nasıl emiyo görmeniz lazım,yeter dedik aldık elinden ağlıyo dana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?