2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende tavuk verdim biz yerken bi güzel eveledi geveledi yuttu bayılıyolar bizim yemeklerden yemeğe

bu arada biberonda bizde 3 ay kullanıyorduk ama bugün akşam 6 aya geçiş yapacam
biberonun sadec uç kısmınıda değiştirseniz olur bende avent var
6+ emziği de vardı bu akşam onunla verecem. Uyanıkken oğlum biberonla beslenmiyor sadece uyurken alıyor. Gündüzleri hep kaşıkla yiyor

topiğimizin ağır abisi kayra nasıl sezen?
sen nasılsın?

galiba grip olduk aysel ya burnu akıyo hapşuruyo sıpacan:))
sıcak havada nasıl üşüttüyse yarın doktor kontrolümüz vardı gitmişken onada baktırırız cnmm sen nasılsın ataberk paşa napıyo?

galiba grip olduk aysel ya burnu akıyo hapşuruyo sıpacan:))
sıcak havada nasıl üşüttüyse yarın doktor kontrolümüz vardı gitmişken onada baktırırız cnmm sen nasılsın ataberk paşa napıyo?

ataberkte 1-2 gün öyleydi babasından geçmişti ama
peditus ve fitille 2 günde atlattık
çok şükür iyi çok hareketli yürüteçle hızına yetişemiyorum

ay ben meyve püresinde bile 1-2 kere öhö yapınca korkudan kavanoz meyve püresi verdim yutmaya alışsın diye. ee tabi geç bulunca buldumcuk olunuyor

deniz, ek gidalara daha yeni baslamisken, ufak ufak puturlu seylerden de ver cunku kuzenimin oglu bir bucuk yasinda olucak yemekte ufak kiyma gelsin agzindan atiyor. yani nasil alisirsa oyle gider. pirincli ya da bulgurlu o tur yumusak ama puturlu birseyler ver birsey olmaz. herkes demir degil tabi ben de kofte vermedim hic

ben geç kaldım sanırım pütürlü vermekte. ama benimki daha yeni ağzını açarak yiyor. yarından itibaren geçelim bizde.
benimkide masada olan şeylere hemen elini uzatıyor.
birde artık sırt üstü yatarken yüzüstü, yüzüstü yatarken sırt üstü dönebiliyor. gece mamaya kalktığı zaman yatakta bambaşka şekilde buluyorum sıpamı. bugün ayakucuna kafasını koymuş yatıyor. emekleme sürünme yok dahas. ama ayaklarını 2 elimle ittirirsem fok balığı gibi ilerliyor.

kızlar wee marka kullanan var mı? ben markette gördüm. oğluma 6 ay emziği aldım. büyük olduğu için tutar mı diye deneyim dedim. biberon emzikleride nuka oluyor ama nuk gibi damaklı değil.

masadan istediklerini kaşık yerine parmağınla küçük parçacıklar halinde vermeye başla alışır zaten yer yutar, üzerine de su verirsin.
benimkini asla bıraktığım gibi bulamıyorum çok dönüyor şekilden şekile giriyor

kızlar wee marka kullanan var mı? ben markette gördüm. oğluma 6 ay emziği aldım. büyük olduğu için tutar mı diye deneyim dedim. biberon emzikleride nuka oluyor ama nuk gibi damaklı değil.

melodi damakli emzige alistiysa damaksizi alimi bilmiyorum :s bi dene

melodi damakli emzige alistiysa damaksizi alimi bilmiyorum :s bi dene
ya kızlar benimki hala yenidoğan emziğini emiyor, o silikon uçluydu minik uçlu,
yeni aldım büyüdü diye, ucu kesik (damaklı mı oluyor adı )
o damağına yağışıyor nasıl sinirleniyor biliyomusunuz...
uyuyamıyor damağına yapışınca,
ben de eski emziği vermeye devam ediyorum

ucu kesik derken :26: damakliysa damaksiz emzik dene. avent damaksiz mesela, wee de oyleymis belki onlari alir

benimki yenidoğduğunda 0-6 ay aldım ama biraz büyüktü. nuk silikon aldım.
şimdi 6 aylık aldım yine daha büyük ama sorun olmadı. bugün nuka bakayım zaten fazla ağzında tutmuyor. gece uyrken atıyor. uyanık olduğunda ağzında tutmuyor dişini kaşımak için kenarlarını dişliyor.

damaklı nasıl damaksız nasıl anlamadım işte ben :26:

ucu kesik derken :26: damakliysa damaksiz emzik dene. avent damaksiz mesela, wee de oyleymis belki onlari alir

artık damaksız mı kullanmak gerekiyor? bende kafa kalmadıki. wee ye bakmadan ayına uygun aldım.
eski emziğimiz nukun sapsız olanıydı. kafasını çeviriken düşmediğinden bir süre rahat ettik ama dişini kaşımak için tersini ağzına koymaya başlayınca korktum. hepsini ağzına sokmaya çalışıyordu.

damaklıd ucu daha şişkin oluyor. bir tarafı şiş diğer tarafı kesik gibi. emziklerin kabında bilgi kağıtları oluyor. orda şekilleri vardır.

Tamam şimdi anladım , hangi emzikle başladıysa ondan emmeye devam etmek istermiş genelde bebekler, silikon olup olmaması haricinde damaklı olup olmaması da bebeğin tercihiymiş,
benimki damaksız ve silikon uçlu seviyor mesela köpecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…