- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
günaydın millet
nasılsınız?
hava çok güzel keyfi yerinde olursa dışarı çıkarız yine, şimdi çorba, yoğurt yapayım uyurken.
tariflere yazan oldu mu bilmiyorum gözüme çarpmadı ama çorbaya kıyma katarken nasıl yapıyorsunuz? kaynayan suya atıyor musunuz yoksa önce kavuruyormusunuz? yağsız nasıl kavrulur bilemedim de...
benim doktorum kesinlikle blendıra vurmayın , tel süzgeçten geçirin ki pütürlü olsun, çiğnemeyi öğrenecek bu aşamada, yoksa pütürlü bi şey yemeye alışmazsa , ilerde zorlanır, ağzına gelen en ufak pütürde kusar dedi..o yüzden çorbayı tel süzgeçten geçirdim, kıymayı da ayrı yerde kavurup, çorba pişerken içine atsam ve kaşıkla tel süzgeçten geçirsem diyorum, olmaz mı öyle?
ee hoşdüştün o zaman...
demır kofte patlıcan salatası acılı lahmacun et sote ne bulursa yıyo. dun oglen hafıf beslendık mesela karpuz beyaz peynır ekmek
hahahahah
arkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum.oğlum bikaç gündür çok huzursuz.resmen huyu,ağlaması değişti.hep kucakta olmak istio,yere koyduğum an kopuyo kıyamet.arada bi resmen cıyak cıyak ağlıo.dişi çıkmadı henüz acaba ondan mı dedim.bi de kucak sevmeyen bi bebekti acaba huyu mu değişti.her ağladığında almalımıyım kucağıma?ne yapsam ne etsem bilemedim.çok da geriliyorum uuuf
deniz, ek gidalara daha yeni baslamisken, ufak ufak puturlu seylerden de ver cunku kuzenimin oglu bir bucuk yasinda olucak yemekte ufak kiyma gelsin agzindan atiyor. yani nasil alisirsa oyle gider. pirincli ya da bulgurlu o tur yumusak ama puturlu birseyler ver birsey olmaz. herkes demir degil tabi ben de kofte vermedim hic
evet bakalım ben de yarın tel süzgeçten geçirmeyi deneyeyim. yarın süt iznim var evdeyim. yoksa çalışmaya başladım sabah hazırlayıp bakıcıya bırakıyorum. zor oluyor hep aklım geride kalıyor. senin oğlun iyidir umarım. hamileliğin son ayında başına gelenleri okuyunca çok üzülmüştüm. ama sanırım allaha şükür oğlun sağlıklı inşallah da öyle gidecek.
ay bu diş gelecekse gelsin artık çocuğu delirtti bu gün sürekli ağladı elini ağzından hiç çekmedi çenemi kaptı ısırdı sonra güldü tekrar ağladı çıldırttı çocuğu akşam 9 a kadar mücadele ettim sonra aldım arabasını aşağı indim dolaştırdım o bile sakinleştiremedi en son calpol verdim uyudu( yavrum ya gülse mi ağlasa mı şaşırdı bitsin bu çile
yaşasın 36 oy olmuş millet 800 lerde ama olsun herkezin yavrusu kendine birinci
meraba kızlar günaydın..nasılsınız keyifler yerinde galiba..biz de cuma günü taşınıyoruz.evi toplamak o kadar zordu kineyse ki çok az kaldı bugün de onarı hallderim inş.
evime yerleşeyim daha çok görüşücez hanımlar .şimdi bi bakıp çıkıyorum ..herkese güzel sağlıklı günler
ya resmen kafam karisti ha
yok canim niye damaksiz vermek gereksin melodi? sen wee aldim deyince ben aslinda niye nuku birakiyorki" diye aklimdan gecirdim ama birsey demedim
damaklilarin daha iyi oldugunu soyluyorlar ama ben gaz problemi icin avent aldim kucukken oyle devam ettik. emzigi de kucukken hic agzindan birakmiyordu damakli emsin diye nuka alistirdim. zor oldu ama oldu.
kopekop zaten onlarin keyfiyle oluyor hersey :) damakli sevmiyor demekki
ay bu diş gelecekse gelsin artık çocuğu delirtti bu gün sürekli ağladı elini ağzından hiç çekmedi çenemi kaptı ısırdı sonra güldü tekrar ağladı çıldırttı çocuğu akşam 9 a kadar mücadele ettim sonra aldım arabasını aşağı indim dolaştırdım o bile sakinleştiremedi en son calpol verdim uyudu( yavrum ya gülse mi ağlasa mı şaşırdı bitsin bu çile
kızlar ben kızımı bebelac yarışmasına soktum pazara kadar
Facebook'ta Bebelac - Akıllı Bıdıklar | Facebook
ara butonuna almira yazıp oy verirseniz sevinirim :26:
siz de soksanıza yarışmaya bizde pek çevre yok((( sadece 35 oy toplanmış
uzun bir aradan sonra yine burdayımne zamandır hastalıklarla uğraşıyorum.kızımın 10 tane iğne ve sonra da iğnenin şurubunu vericem çok kötü öksürüyodu bir sürü ilaç verdi.kızım birde devamlı kabızdı ağlıyarak yapıyordu hatta canı yanacak diye kendine sıkıp 1 hafta yapmadığı oluyodu cerrahiye götürdüm bir sürü ilaç ve lavman verdi.kız hastalanmış, oğlanda hani bana hani bana demiş veeee oda hastalanmış oğlum da çok kötü öksürüyo antibiyotik ve sekrol asist ne varsa kullanıyoruz(bu arda sizin dr sekrol ve asist birlikte veriyormu bazı dr kullanma diyor)oğlumu bronşit gibi bişey yani ne yapçam şu balgamı çıkartması için.insanın içi bi tuhaf oluyo sanki benim boğazımda öksürsem çıkacak o kadarda rahatsız oluyorum
oğlum hiç uyumuyor toplam 5 6 saat oluyo geceyle birlikte gündüzleri beşer dak.2 3 defa uyuyor onu da ayaklrımda dolduruyor zaten bi de hep midesi bulanıyo ya kusuyo yada öğürüp duruyo
benimde aklıma acaba middesinde bir problem mi var dedim
bebeğinde reflü olan anneler bunu nasıl anladınız ve ne yaptınız
uzun bir aradan sonra yine burdayımne zamandır hastalıklarla uğraşıyorum.kızımın 10 tane iğne ve sonra da iğnenin şurubunu vericem çok kötü öksürüyodu bir sürü ilaç verdi.kızım birde devamlı kabızdı ağlıyarak yapıyordu hatta canı yanacak diye kendine sıkıp 1 hafta yapmadığı oluyodu cerrahiye götürdüm bir sürü ilaç ve lavman verdi.kız hastalanmış, oğlanda hani bana hani bana demiş veeee oda hastalanmış oğlum da çok kötü öksürüyo antibiyotik ve sekrol asist ne varsa kullanıyoruz(bu arda sizin dr sekrol ve asist birlikte veriyormu bazı dr kullanma diyor)oğlumu bronşit gibi bişey yani ne yapçam şu balgamı çıkartması için.insanın içi bi tuhaf oluyo sanki benim boğazımda öksürsem çıkacak o kadarda rahatsız oluyorum
oğlum hiç uyumuyor toplam 5 6 saat oluyo geceyle birlikte gündüzleri beşer dak.2 3 defa uyuyor onu da ayaklrımda dolduruyor zaten bi de hep midesi bulanıyo ya kusuyo yada öğürüp duruyo
benimde aklıma acaba middesinde bir problem mi var dedim
bebeğinde reflü olan anneler bunu nasıl anladınız ve ne yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?