2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya resmen kafam karisti ha
yok canim niye damaksiz vermek gereksin melodi? sen wee aldim deyince ben aslinda niye nuku birakiyorki" diye aklimdan gecirdim ama birsey demedim
damaklilarin daha iyi oldugunu soyluyorlar ama ben gaz problemi icin avent aldim kucukken oyle devam ettik. emzigi de kucukken hic agzindan birakmiyordu damakli emsin diye nuka alistirdim. zor oldu ama oldu.
kopekop zaten onlarin keyfiyle oluyor hersey :) damakli sevmiyor demekki

linden bize dr çiğden koyun kıymayı dedi. sebzelerle beraber haşlanıyor. tavuğu da beyz etini haşlayayak elimle ufalayarak koyuyorum. yine sebzelerle aynı anda koyuyorum.

ben de ilk zamanlar tel süzgeçten geçirdim. şimdi daha da pütürlü olsun diye çay bardağının altıyla birazcık eziyorum o kadar. pütürlü şeyleri daha çok seviyor benim oğlum.

ee hoşdüştün o zaman...

demır kofte patlıcan salatası acılı lahmacun et sote ne bulursa yıyo. dun oglen hafıf beslendık mesela karpuz beyaz peynır ekmek
hahahahah

kavun peynir rakı da vercen mi.

bi sıkıntısı var ki ağlıyo. ben olsam kucaklarım. bırakamam öyle. alışsın varsın. dediğim gibi ihtiyacı olmasa ağlamazdı.

melisada en son ky.az kalsın boğuyor olmasından sonra alıştı yutmaya herşeyikarpuz veriyorum,emiyor çok büyük gelirse ağzına çıkarıyor yoksa lokkk diye yutuyorne versek yiyor maşallah.yemek yerken ,ağlıyor banada verin diye bende yemek ayırmam bana çekmiş galiba kızım

merhaba
bütün bebişler yemeklere saldırıyormuş . aynen benım kızda. herşeyı istiyor bızde verıyoruz tadımlık .
çok fena oldu .el sallamayı öğrendi bide
ben kıyma koymadım hıc çorbasına. bende deneyım. köftede yapim .
bazen güzel yiyor kendi açıyor ağzını. bazen deli ediyor benı kafasını yana yatırıyor ağzını açmıyor. ne zormuş pehhh

evet bakalım ben de yarın tel süzgeçten geçirmeyi deneyeyim. yarın süt iznim var evdeyim. yoksa çalışmaya başladım sabah hazırlayıp bakıcıya bırakıyorum. zor oluyor hep aklım geride kalıyor. senin oğlun iyidir umarım. hamileliğin son ayında başına gelenleri okuyunca çok üzülmüştüm. ama sanırım allaha şükür oğlun sağlıklı inşallah da öyle gidecek.

ay bu diş gelecekse gelsin artık çocuğu delirtti bu gün sürekli ağladı elini ağzından hiç çekmedi çenemi kaptı ısırdı sonra güldü tekrar ağladı çıldırttı çocuğu akşam 9 a kadar mücadele ettim sonra aldım arabasını aşağı indim dolaştırdım o bile sakinleştiremedi en son calpol verdim uyudu ( yavrum ya gülse mi ağlasa mı şaşırdı bitsin bu çile

tesekkur ederim. evet sukurler olsun oglumun sagligi yerinde... insallah..

evet maalesef dis cikarirken bebisler cok huysuzlaniyor benim oglumda cok zor cikardi disleri hemde 2si birden ayni zamanda ciktilar ama geceleri mahvetti benide esimide yavrum cok agladi ne yaptiysak faydasi olmuyordu ilac da vermek istemiyordum 1 kez verdim sadece en sonunda disleri ciktida kurtulduk cok sukur o da bizdedarisi basiniza

yaşasın 36 oy olmuş millet 800 lerde ama olsun herkezin yavrusu kendine birinci

bencede canim herkesin yavrusu kendine tatlidir kirpi yavrusunu pamugum diye severmis o hesap yani:)

simdi oyladim canim gercekten cok tatli bir kizin var allah bagislasin kaderi guzel olsun insallah

Son düzenleme:

canim kolay gelsin kücük cocukla tasinmasida zor olur allah kolaylik versin

boncuk kolay gelsin :s bizde de oyle bir ihtimal var, cuma gunu evi gormeye gidiyoruz anlasirsak tasinabiliriz. turkiyeye gidene kadar ugras olur evi toplamak falan :) iyi olur aslinda

uzun bir aradan sonra yine burdayımne zamandır hastalıklarla uğraşıyorum.kızımın 10 tane iğne ve sonra da iğnenin şurubunu vericem çok kötü öksürüyodu bir sürü ilaç verdi.kızım birde devamlı kabızdı ağlıyarak yapıyordu hatta canı yanacak diye kendine sıkıp 1 hafta yapmadığı oluyodu cerrahiye götürdüm bir sürü ilaç ve lavman verdi.kız hastalanmış, oğlanda hani bana hani bana demiş veeee oda hastalanmış oğlum da çok kötü öksürüyo antibiyotik ve sekrol asist ne varsa kullanıyoruz(bu arda sizin dr sekrol ve asist birlikte veriyormu bazı dr kullanma diyor)oğlumu bronşit gibi bişey yani ne yapçam şu balgamı çıkartması için.insanın içi bi tuhaf oluyo sanki benim boğazımda öksürsem çıkacak o kadarda rahatsız oluyorum
oğlum hiç uyumuyor toplam 5 6 saat oluyo geceyle birlikte gündüzleri beşer dak.2 3 defa uyuyor onu da ayaklrımda dolduruyor zaten bi de hep midesi bulanıyo ya kusuyo yada öğürüp duruyo
benimde aklıma acaba middesinde bir problem mi var dedim
bebeğinde reflü olan anneler bunu nasıl anladınız ve ne yaptınız

günaydın millet
nasılsınız bugün ..ah benim şu cadı bugün yine vıdır vıdır zar or kahvaltı etti ..
hasta olan bebişlere geçmiş olsun bence reflü değil de balgamı çıkarmak için kusuyodur.pekmez iyi geliyor sabah aç karnına söktürüyor bi dene istersen ..
ben de evi toparladım bi vitrin kaldı ..onu da eşimle hallederiz .

yarın taşınıcaz bugün bebişime karışık sebze püresi yapıcam biraz fazla yaparım yarın için .kavanoz da veriyorum ama çok nadir çaresiz kalınca dışarda olunca ..kokuları pek hoşuma gitmiyo :97:
bebekler nasıl sürünmeye başlayan var mı ? ah bu benim kız göbeğinin etrafında dönüyo o kadar ayakları topluyo ama ilerlemeye gelnce pofffff :95::95:
hadi bakalım yoğun bi gün fırsat buldukça bakıcam görüşürüz öpüyorum ms kokuluları

ay inan benimde kafam karıştı. dün uykusuzluktan herşeyi yalnış algıladım. wee markasını denemek için aldım. yani 6 aylık emziği büyük oluyor acaba sever mi diye alayım dedim. sorun yok. şimdi nuka bakıcam 6 aylık. wee de damaklıymış. elimde 2 tane olur. bazen birini kaybediyorum evde bulana kadar dört dönüyorum.

canım diş jeli var adı dendist di sanırım ondan sürsene. nanaeli olduğu için ferahlatıyor. birde wee markasında sulu dişlikler var. buzdolabında soğutuyorsun. dişlediği zaman soğuk dişlik de rahatlatıyor. dene istersen. inşallah hemen çıkarır.

canım facebook yasak bizde. bebelac sitesinde var mı acaba?

bence balgam midesini bulandırıyordur. ondan kusuyordur. afedersin bende de balgam olduğunda çıkaramayınca midem bulanıyor ve öğürüyorum. inşallah rflü değildir. geçmiş olsun.​

Allah şifa versin.. Sekrolla asisti bazı doktorlar hiç vermiyor..3 doktora gittim 3ü de aynı ilaçları verdi.2si antibiyotik verdi balgamı kurutmak için..Kızım bronşiolit olmuştu. 2 defa oldu 2 ay içinde hemde.. bricanyl, calpol kullanmıştık en son hasta olduğunda sadece peditusla ventolin verdi..Peditusu kullanmadım..Ateşi olmazsa verme demişti..ventolini de 3-4 gün kullandım..Nefes alamadıkları için uyuyamıyorlar..Kızıma yatarken (içindeki tüylerin yarısını aldığım)yastık koyuyordum geniz akıntısı nefesini tıkamasın diye en sonunda işe yaradı.. İnşaAllah hastalıkları geçer... Öksürükle kusmayı da içtiği şuruplar yapıyor.Ben şurupları kestikten sonra öksürüğü geçti..Bebeğine ılık su ver istersen iyi geliyor..Balgamı yumuşatıyor..​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…