2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar selam,
benim oğlum akşam tabri caizse çıldırdı, kudurdu,
nasıl ağladı nasıl ağladı anlatamam
prinçunu mama ver dedi doktor vermemiştim hiç, ama akşam da doymayınca vereyim dedim, ağzında tutyor yutmuyor, yut diye zorlayınca ağlamaya başladı,
resmen kıyameti kopardı,
çorbayı da yemiyormuş hep ağzında tutuyormuş, kayınvalidem öyle söyledi,
ne yapıcam alışır mı*
sadece meyve yoğurt ve anne sütü istiyor,
yoğurdu da zor alıştırdım zaten,
bi de su içmek istemiyor hiç yandım ben :26:

ağzında tutma bizimkin de de oluyor arada insan çıldırıyor da olsun oynla yedir bakalım ..ben suratımı asınca o da anlıyor dudağını büzüyor ..gülünce o da gülüyor ..yazık onlara çok aç olsalar yerler korkma ..zaten şu an biz ek gıdalra alıştırma aşamasndayız ..tabiki de ana yemekleri anne sütü ya da devam maması ..diğerleri alıştırma için öğünler az da yese olur ..önemli olan yiyebilmesi ..bunu uzman tv de dinlemiştim ..

kızlar wee marka kullanan var mı? Ben markette gördüm. Oğluma 6 ay emziği aldım. Büyük olduğu için tutar mı diye deneyim dedim. Biberon emzikleride nuka oluyor ama nuk gibi damaklı değil.

ben wee marka kullanıyorum canım damaklısıda var 6 aylık olanı büyük olduğu için hala 1 numarayı kullanıyo bernim kızım ona daha geçemedik

günaydın herkese :)

yapılacak bir dünya iş var sıcaktan yerimden kalkmak zor geliyor, uyurken yapsam iş de uyanınca zaten al beni gezdir beni oynarken yanımda dur moduna giriyor hemen...
dün meyve filesiyle verdim kemirdi hepsini ama sonra o fileyi arındırmak için bir makina su harcamışımdır ve hala deliklerin arasında var hiç sevmedim
bizde hala ne diş var ne emekleme çabası. ama ayakta durmaya bayılıyor, bir de elimi bırak hareketi yapıyor sıpa... neyseki desteksiz oturuyor da oyun halısında oynuyor güzelce yoksa yatar pozisyonda çığlık çığlığa hiç sevmiyor cadı kızım. oyuncaklardan çok oyuncakların etiketi, ipi ve ağız bezleri en sevdiği şeyler bıraksam saatlerce ip parçasıyla oynar yani bir de anlatıyor o iplere birşeyler
artık ses denemeleri de hızlandı önce baba der diyordum ama annüü demeye başladı :)) emecekse ben göğsümü açana kadar da sabredemiyor hüü diye yırtıyor ortalığı :) artık kendince mama veya meme demek :)))
çok komik oldu sıpalar yaa nerde o ilk aylar, kabus gibiydi...

evet elinde kitap olan cimcime benim kızım

Facebook'ta Bebelac - Akıllı Bıdıklar | Facebook ara butonundan almira yaz beğene tıkla

melodicim vermiş kadar oldun balım akıllı bıdıklar bebelac wall dende gene bu linkle oy veriliyo aman işini tehlikeye atma boşver canım benim

yabangülüm ve aymesim sağolasın siz beni sevindirdiniz allahta sizi sevindirsin

Son düzenleme:
atusaprenses benim facebook hesabim yok olsa seve seve oylardim kizini :)

beyzanurecrin gecmis olsun..

onun o sesini var ya icime cekmek istiyorum, nasi yaparim o ayri konu da acaip oldular bu sipalar ozgulunki emekliyor galiba sadece baska emekleyen var mi bilmiyorum imran biraz surunuyor. biraktigim yerden farkli biryerlere gidiyor, 1. viteste geri vites ve ileri vites olarak ilerliyor azicik
oturmuyor, oturttugumda ayaklarini tutmaya calisirken one dogru gumluyor zaten :s

linden seni her gordugumde sormak istiyorum anca kismet oldu; nickinin anlami ne?
lindt cikolatalarini bilir misin? ne zaman seni gorsem cikolata yiyesim geliyor. yerim seni linden

benimki artık yatakta fır dönmeye başladı. dün yüzüstü yatmıştı. gece mamaya kalktığında sırtüstü buldum. hatta bir ara uyurken baktım dönmüş uyumaya devam ediyor.
bu gece 2 defa kalktı sıpam. bizim uyku düzeni sapıttı yine. eşimle ikimiz sabah ruh gibi işe gidiyoruz.
sabah uyandığında ayak tarafına dönmüş burun üstü yatıyor. şaşırıyorum valla. çok komik oluyorlar. benimkide ne bulsa dişlemeye çalışıyor. emekleme hala yok. ama geçen gün yere örtüsünün üzerine koydum halının üzerinde buldum.
hadi demeyi öğrenmiş. hala anneyle ilgili bişey yok. gel diyince kollarını açıyor alayım diye.
sabahları anneannesi uyandırırken ben sesleniyorum yavaşça, oda hı diyor.
ayakta durmayı seviyor. elleriyle sürekli hareket halinde. şap şap yüzüme vuruyor.
bu halleriyle çok sevimliler.

atusaprenses benim facebook hesabim yok olsa seve seve oylardim kizini :)

beyzanurecrin gecmis olsun..

[QUOE=boncuk44;19616008]günaydın millet
nasılsınız bugün ..ah benim şu cadı bugün yine vıdır vıdır zar or kahvaltı etti ..
hasta olan bebişlere geçmiş olsun bence reflü değil de balgamı çıkarmak için kusuyodur.pekmez iyi geliyor sabah aç karnına söktürüyor bi dene istersen ..
ben de evi toparladım bi vitrin kaldı ..onu da eşimle hallederiz .

yarın taşınıcaz bugün bebişime karışık sebze püresi yapıcam biraz fazla yaparım yarın için .kavanoz da veriyorum ama çok nadir çaresiz kalınca dışarda olunca ..kokuları pek hoşuma gitmiyo :97:
bebekler nasıl sürünmeye başlayan var mı ? ah bu benim kız göbeğinin etrafında dönüyo o kadar ayakları topluyo ama ilerlemeye gelnce pofffff :95::95:
hadi bakalım yoğun bi gün fırsat buldukça bakıcam görüşürüz öpüyorum ms kokuluları [/QUOTE]

bence balgam midesini bulandırıyordur. ondan kusuyordur. afedersin bende de balgam olduğunda çıkaramayınca midem bulanıyor ve öğürüyorum. inşallah rflü değildir. geçmiş olsun.

hepiniz çok sağolun.fakat talhanın bu olaydan öncede huzursuzluğu ve mide bulantıları vardı olur normaldir demişlerdi

beyzanurcum gecmis olsun canim senin oglun nezaman iyilesti benimki 10gün oldu hala pipisinin üzerinde sari tabaka duruyor ve pipisi kipkirmizi sizdede öylemi oldu

Kızlar kimse benim mesajıma cevap vermemiş, yok mu araızda aynı sorunları yaşayan?
yok mu bana tavsiyesi olan

aaaa ben bunu bilmiyodum illa da yemesi lazım diye kendimi üzüyodum,
çok iyi oldu ya sevindim,
çünkü köpecik çiçeğim sadece meyve seviyor

imran karni doydugunda verdigim lokmalari agzinda tutuyor. hadi yut falan deyince guluyor, guldugunde hepsini yuzume puskurtuyor yutmuyorsa acikmadigi icindir belki :44:

Kızlar kimse benim mesajıma cevap vermemiş, yok mu araızda aynı sorunları yaşayan?
yok mu bana tavsiyesi olan

pirinç ununu şimdilik koyu değil de akışkan yap ağzına alır almaz tutmadan yutmak zorunda kalır
sulu çorbalar verebilirsin
bebe bisküvisiyle de tatlandırabilirsin benim tavsiyem bu

kopekop pirinç unu mama hazır mamalardan mı yapıyorsun. (kaşık maması) baraysın dediği gibi önce biraz sulu kıvamda yap. yemeleri zamanla oluyor. birde karnı açken ve uykusu gelmeden önce ver. ben 1 ay uğraştım kendi ağzını açıp yemiyordu, ağzından çıkarıyordu. iyice açken verdim şimdi genelde ağzını kendi açarak yiyor. içine sevdiği meyve püresinden koyabilirsin.

kızlar bebişlerinizi günde kaç kere duşa sokuyorsunuz? ben sabahları yıkıyorum eşimle ama gün içinde de terlediği için yıkansın istiyorum. ama annem bakıcıyla yıkamak istemiyor.
birde kahvaltıda yumurta sarısını hergün veriyor musunuz? ve köy yumurtası mı alıyorsunuz, marketten normal yumurta mı veriyorsunuz bu konuda tereddütte kaldım.

evet melodi akşam alelacele hipp vardı deneme poşeti onu yaptım,
ama üzerinde tarife göre yaptım katı oldu tabii mama kıvamında oldu,
bi de tadına baktım iğrenç, resmen haşlanmış prinç tadı var,
bi de aynen dediğin gibi uyku saatiydi,
çok sinirlenmişti..
bi de ben sezeryanle doğum yaptım, o yüzden doğduğundan beri burun tıkanıklığımız var,
düzenli temizle dedi doktor yoksa bronşite çevirir dedi,
artık temizletmiyor, nasıl ağlıyor o damlayı ve aspiratörü görünce,
ona sinirlenmişti bi de mamyı verince hepten koptu çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…