kızlar ben kızımı bebelac yarışmasına soktum pazara kadar
facebook'ta bebelac - akıllı bıdıklar | facebook
ara butonuna almira yazıp oy verirseniz sevinirim :26:
Siz de soksanıza yarışmaya bizde pek çevre yok((( sadece 35 oy toplanmış
Kızlar selam,
benim oğlum akşam tabri caizse çıldırdı, kudurdu,
nasıl ağladı nasıl ağladı anlatamam
prinçunu mama ver dedi doktor vermemiştim hiç, ama akşam da doymayınca vereyim dedim, ağzında tutyor yutmuyor, yut diye zorlayınca ağlamaya başladı,
resmen kıyameti kopardı,
çorbayı da yemiyormuş hep ağzında tutuyormuş, kayınvalidem öyle söyledi,
ne yapıcam alışır mı*
sadece meyve yoğurt ve anne sütü istiyor,
yoğurdu da zor alıştırdım zaten,
bi de su içmek istemiyor hiç yandım ben :26:
kızlar wee marka kullanan var mı? Ben markette gördüm. Oğluma 6 ay emziği aldım. Büyük olduğu için tutar mı diye deneyim dedim. Biberon emzikleride nuka oluyor ama nuk gibi damaklı değil.
yok kopartıyorum elımle verıyorum direkt
günaydın herkese :)
yapılacak bir dünya iş var sıcaktan yerimden kalkmak zor geliyor, uyurken yapsam iş de uyanınca zaten al beni gezdir beni oynarken yanımda dur moduna giriyor hemen...
dün meyve filesiyle verdim kemirdi hepsini ama sonra o fileyi arındırmak için bir makina su harcamışımdır ve hala deliklerin arasında var hiç sevmedim
bizde hala ne diş var ne emekleme çabası. ama ayakta durmaya bayılıyor, bir de elimi bırak hareketi yapıyor sıpa... neyseki desteksiz oturuyor da oyun halısında oynuyor güzelce yoksa yatar pozisyonda çığlık çığlığa hiç sevmiyor cadı kızım. oyuncaklardan çok oyuncakların etiketi, ipi ve ağız bezleri en sevdiği şeyler bıraksam saatlerce ip parçasıyla oynar yani bir de anlatıyor o iplere birşeyler
artık ses denemeleri de hızlandı önce baba der diyordum ama annüü demeye başladı :)) emecekse ben göğsümü açana kadar da sabredemiyor hüü diye yırtıyor ortalığı :) artık kendince mama veya meme demek :)))
çok komik oldu sıpalar yaa nerde o ilk aylar, kabus gibiydi...
evet elinde kitap olan cimcime benim kızım
Facebook'ta Bebelac - Akıllı Bıdıklar | Facebook ara butonundan almira yaz beğene tıkla
oy verdim cnm
melodicim vermiş kadar oldun balım akıllı bıdıklar bebelac wall dende gene bu linkle oy veriliyo aman işini tehlikeye atma boşver canım benim
yabangülüm ve aymesim sağolasın siz beni sevindirdiniz allahta sizi sevindirsin
atusaprenses benim facebook hesabim yok olsa seve seve oylardim kizini :)
beyzanurecrin gecmis olsun..
bence balgam midesini bulandırıyordur. ondan kusuyordur. afedersin bende de balgam olduğunda çıkaramayınca midem bulanıyor ve öğürüyorum. inşallah rflü değildir. geçmiş olsun.
Allah şifa versin..Sekrolla asisti bazı doktorlar hiç vermiyor..3 doktora gittim 3ü de aynı ilaçları verdi.2si antibiyotik verdi balgamı kurutmak için..Kızım bronşiolit olmuştu. 2 defa oldu 2 ay içinde hemde.. bricanyl, calpol kullanmıştık en son hasta olduğunda sadece peditusla ventolin verdi..Peditusu kullanmadım..Ateşi olmazsa verme demişti..ventolini de 3-4 gün kullandım..Nefes alamadıkları için uyuyamıyorlar..Kızıma yatarken (içindeki tüylerin yarısını aldığım)yastık koyuyordum geniz akıntısı nefesini tıkamasın diye en sonunda işe yaradı.. İnşaAllah hastalıkları geçer... Öksürükle kusmayı da içtiği şuruplar yapıyor.Ben şurupları kestikten sonra öksürüğü geçti..Bebeğine ılık su ver istersen iyi geliyor..Balgamı yumuşatıyor..
Kızlar selam,
benim oğlum akşam tabri caizse çıldırdı, kudurdu,
nasıl ağladı nasıl ağladı anlatamam
prinçunu mama ver dedi doktor vermemiştim hiç, ama akşam da doymayınca vereyim dedim, ağzında tutyor yutmuyor, yut diye zorlayınca ağlamaya başladı,
resmen kıyameti kopardı,
çorbayı da yemiyormuş hep ağzında tutuyormuş, kayınvalidem öyle söyledi,
ne yapıcam alışır mı*
sadece meyve yoğurt ve anne sütü istiyor,
yoğurdu da zor alıştırdım zaten,
bi de su içmek istemiyor hiç yandım ben :26:
ağzında tutma bizimkin de de oluyor arada insan çıldırıyor da olsun oynla yedir bakalım ..ben suratımı asınca o da anlıyor dudağını büzüyor ..gülünce o da gülüyor ..yazık onlara çok aç olsalar yerler korkma ..zaten şu an biz ek gıdalra alıştırma aşamasndayız ..tabiki de ana yemekleri anne sütü ya da devam maması ..diğerleri alıştırma için öğünler az da yese olur ..önemli olan yiyebilmesi ..bunu uzman tv de dinlemiştim ..
Kızlar kimse benim mesajıma cevap vermemiş, yok mu araızda aynı sorunları yaşayan?
yok mu bana tavsiyesi olan
kopekop pirinç unu mama hazır mamalardan mı yapıyorsun. (kaşık maması) baraysın dediği gibi önce biraz sulu kıvamda yap. yemeleri zamanla oluyor. birde karnı açken ve uykusu gelmeden önce ver. ben 1 ay uğraştım kendi ağzını açıp yemiyordu, ağzından çıkarıyordu. iyice açken verdim şimdi genelde ağzını kendi açarak yiyor. içine sevdiği meyve püresinden koyabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?