- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
sizin bebisler ek gidaya gecenler ne kadar yiyor ?yani kac corba kasigi toplamda??
hay masallah kuzuna
benim oglum ceyregini bile zor yiyor kavanoz mamalarin bu yuzden hep ziyan oluyor ertesi gun cope cunku onlari 2 gunden fazla durunca tuketmeyin diyorlar . ne yapcam ben ya istahini acmak icin kilosuda dusuk zaten 7 ay 2 haftalik olcaz sadece 8 kilo
kızlar bebişlerinizi günde kaç kere duşa sokuyorsunuz? ben sabahları yıkıyorum eşimle ama gün içinde de terlediği için yıkansın istiyorum. ama annem bakıcıyla yıkamak istemiyor.
birde kahvaltıda yumurta sarısını hergün veriyor musunuz? ve köy yumurtası mı alıyorsunuz, marketten normal yumurta mı veriyorsunuz bu konuda tereddütte kaldım.
hay masallah kuzuna
benim oglum ceyregini bile zor yiyor kavanoz mamalarin bu yuzden hep ziyan oluyor ertesi gun cope cunku onlari 2 gunden fazla durunca tuketmeyin diyorlar . ne yapcam ben ya istahini acmak icin kilosuda dusuk zaten 7 ay 2 haftalik olcaz sadece 8 kilo
hay masallah kuzuna
herkeze merhabalar
ben aralik annesi olacaktim ama kizimi 35 haftalik iken aldilar,gebelik zehirlenmesi sebebiyle,gebelik zehirlenmesi yani diger adi preekemlesi cogunuz duymustur..2 kilo dogdu kizim,yani son 3 haftada hic kilo alamamis karnimdayken yuksek tansiyon sebebiyle..22 aralik idi beklenen tarih,24 kasimda babasinin dogum gununde katildi aramiza minik kizim beyza...
allaha cok sukur ki hicbir saglik sorunu olmadi,emme problemi disinda 17 gun hastahane de kaldi burundan beslediler,biberondan beslenmeyi ogrenince geldik evimize..2 bucuk ay anne sutunden alabildi mama takviyesi ile birlikte,hic bir zaman duzenli ememedi sagip verdim,sonra sutum azaldi ve memeyi almamaya basladi ve sut maceramiz cabuk bitti..buyumesi kilo almi herseyi gayet iyi,..sisko bir bebek degil ,boyu hizli uzuyor..asilarini da kolay atlatti fazla atesi yukselmedi,keyfi iyiydi..hollandada yasiyoruz ailelerimizden uzakta..cok aktif olamasamda araniza katilmis bulunmaktayim...yaklasik 4 yildir kadinlar kulubundeyim
imran 90-100 gr falan yiyor. ama degisiyor damagina uymayan biseyse hepsini yemiyor sonra telafi ediyoruz...
canım kilosunu takma kafana, kilosunu doğum kilosuna oranla hesaplaman gerekiyor, doğum kilosuna göre iyiyse no problem,
ben de şeye takıldım ben öyle babymiz filan vermiyorum ya katkı maddesi vardır diye?
doktorunuz onay veriyor mu, yoksa sormadınız bile mi
ah canim ya insallah cok istahli olurlar bebelerimiz benim oglum dogdugundan beri boyle anne sutu bile cok syk emmezdi.sonra zaten sutumde azaldi simdi sadece geceleri emziriyorum. gunduz mama iciyor bide ek gida.benımkı daha 7 kılo sen sukret
herkese merhaba
bende oglumu aksamlari yatmadan once hergun yikamaya calisiyorum. dogdugundan beri o sekilde alistirdik her aksam yikaniyor yatip uyuyor bir duzeni var yani.
ek gida konusunda cok dertliyim birsey yemek istemiyor istahsiz bir cocuk
ii akşamalarr
atusaprenses oy verdim bende. başarılar. bi ara bende katılmıştım böylee bir yarışmaya ama zor gerçekten. millet heryerden oy topluyor. ben pes etmiştim. resime bakmıyorlar
boncuk güle güle otur evinde inş.
benim kızım biberonla mama içmiyor. dün aptamil verdim gece yatmadan önce içmedi(
gündüzde emmiyor pek ,,zorlarsam belkiii. gece emiyor Allahtan bide mama falan zor olur
hay masallah kuzuna
buralari cok issizlasti, gunduzu gecesi aynidimi atusaprenses
bu günlerde takip edemiyorum biliyosun yarışma problemi var yavrunun cinsiyetini bilmiyorum o yüzden 2 çizelgeyide koydum haydi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?