2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
KEPOKOP bende tatile gidicem 20 haizran haftasında. ama ben kayınvaldemde olacağım. aklımda olanları yazayım.
güneş koruyucu krem yüksek faktörlü
bebeğin banyo havlusu
deniz için havlu
mayo yada mayo bez
şapka
bol miktarda çıtçıtlı body, şort
uzun kollu penye hırka, çorap, pantolon (her ihtimale karşı)
kozmetik ürünleri şampuanı, köpüğü vs.
kulak çöpü
tarağı
bez ve ıslak mendil
biberonları, mama tabağı kaşığı
hazır kavanoz mamaları
cam rende
kaşık mamaları
bebeğin örtüsü, yastığı vb.
oyuncakları
sivrisinek için elektrolikid yada tablet
aklıma gelen bunlar. seninde aklına gelen varsa ekleyip bir liste oluşturalım.

Son düzenleme:

Melodi saol canım ya, her şeye yetişiyosun maşşşlahh
benim aklıma bi de baston araba geliyor, normalde kullandığımız araba çok büyük bagaja ancak sığıyor, bavulları nereye koyalım dimi, yalnız baston araba nasıl bi şey olmalı,
e-bebekte baktım 900 liraya bile baston var, migrosta 59 liraya gördüm,
bi arkadaşım onlar çok dandik dedi ama, zaten tatil için kullanıcam, benim oğlum şişko biraz kucağımda zinhar taşıyamam, zaten belim sakat
bi de süt sağma makinesi ve çantasını götürelim mi, orada lazım olur mu acaba?
meyveleri için cam rende gerekecek, yoğurt otelden alıp yediririm zaten açık büfe o da sorun değil de, çorba işini napıcaz, normal çorba yedirsek tuzlu olması çok zorun yaratır mı acaba?
bi de uzun oldu ama benim oğluş kendisine yapılan tuzsuz çorbayı yememek için ağlıyor, akşam bizm mercimek çorbamıza abandı resmen, yedirdim ama sorun olur mu ya, eskiden annelerimiz yediriyomuş bize ama kafam karışık:26:

canım baston arabayı sadece tatil için kullanacaksan uygun bişey al bence. pahalısına gerek yok. süt sağma makinesini evde kullanıyorsan al yanına.
yoğurt için gidceğiniz yerde market filan varsa babymix filan al. bizim yoğurtlarımızdan verme pek. çorba konusunda otelin çorbasını verme çünkü içine ne yağı koyuyorlar bilemezsin. tuzlu da oluyor zaten. en iyisi kavanoz maması al. ben arada veriyorum. eğer arabanızda küçük dolap, soğutucu gibi birşey varsa dediğim yoğurdu filan yanına alırsın. odada buzdolabı varsa oraya koyarsın. yoksa işini görür.
eskiden annelerimizin yaptığı bazı şeyler yalnış. annemde bazı şeyleri uygulamaya çalışıyor ama ben istemiyorum.

doğru söylürosun da çocuk beğenmiyor kendi çorbasını,
sorun çıkarıyor resmen,
bi de nasıl yiyor biliyomusun, ekmek için çorbaya banıyosun, o zaman kendi çorbasını da yiyor,
ben zaten tam buğday ya da çavdar ekmeği alıyorum eve, o yüzden veriyorum ekmek ne yapiym, yoksa sadece süt içmek istiyor köpecik

seninki devam sütü içiyormu? içine koyabilirsin. belki sever. çorbanın içine taze nane yaprağı tadı değişik olur.
kavanoz mamasını devam sütüyle sulandırabilirsin.
kendi sütündende koy, deneye deneye damak zevkini bulacağız.

benimki devam sütü almıyor, anne sütüne devam şükür,
kavanoz maması da vermiyorum, evde yapayım daha sağlıklı katkısız diye..
naneden korkarım kız, bende reflü var kusturuyor beni mesela çocuğumu da kusturur filan Allah korusun..
ama dediğin gibi, bi de ben doktor koy dediği halde zeytinyağı koymayı unuttum , yağ koysam belki biraz daha yenebilir olur mesela, ya da acı biber ekleyeyim,
baharat da tuz tazı veriyor ya,
tuz yerine baharat katayım he?

evde yapmak en güzeli ama ben kereviz ve karnabahar yok tadına alışsın diye verdim.
reflü bebişinde var mı? yoksa niye kussun?
yağ eklemeyi unutma hem tad verir hem bağırsaklarını yumuşatır kabız olmaz.
kıs ne acı biberi baharat verilmiyor çocuk yanacak cayır cayır sonra hepten yemeyecek.

benim babam acılı çiğköfte yediridi kız bebekken bize,
şimdi hepimiz çatır çatır acı yiyebiliyoruz,
kocam alışmamış çocuktan şimdi , en ufak acıda gözleri yaşarıyor,
dalga geçiyorum onla

burcu da bi guzel anlatmis gitmis, ben de calismiyorum ama kos kos evdeyim hooyyyhhhh icim SIKILDI koca haftanin 7 hunu calisinca b oyle oluyor iste benim de tatile gitmeme az kaldi 1 aydan dustuk kismetse
orda imrani anneme birakip ben fink aticam insallaaaaahh

evet france

biz bebeklerimiz cok yesin, boyu kilosu olsun istiyoruz ama aslinda cok genis bir kilo araligi var. hepsi de normalin icinde bizim bebeklerin

evet hepimizin yavruları iyi çok şükür sağlıkları yerinde olsun bize gülsünler yeter
dün bi baktım gitmişsin msjlar geç geliyo ya zaten o yüzden buraları terkettiler

yazık bebişine yaw ben yedirmem hayatta.

selam millet
kaç gündür çıkamıyoruz dışarı maması kakası uykusu banyosu derken akşam oldu hep, bughün de bir güneş bir fırtına ve yağmur hadi çık bakalım...
akşam da sivrisinekle uğraştık, mat tablet kullanabiliyor muyuz acaba zararı olur mu bebeğe? başka çözüm de yok illa giriyor biryerlerden...

ben raid elektro likid kullanıyorum. zararsız diye biliyorum.
başka nasıl korunucaz ki?

Son düzenleme:
biz contempo kullanıyoruz graconun, çoooooooook memnunun, katlanıo ıncecık oluyo, cok rahat tepsısı fln da...

sabah 10dan aksam 8e kadar gezdik :) akşam da babamızı bastık işyerinde herkes çocuk mıncıklamaktan işi gücü bıraktı, babamızı sinir ettik hueheuehue

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…