merhaba kızlar, hasta olan bebeklere geçmiş olsun, hemen iyileşsinler inşallah.
iki gündür biz de dışarı çıkabiliyoruz nihayet havalar ısındı, bebeğim nihayet güneş gördü. kızıma ve kendime lcw den t-shirt aldım, kızımla takım giyeriz diye, aynı kıyafet giyme düşüncesi beni heyecanlandırdı nedense.Eki Görüntüle 208361
arkadaşlar doğum kilolarınızın hepsini verdiniz mi?benim göbeğim tam inmedi çok canım sıkılıyor.sizlerin nasıl?
arkadaşlar doğum kilolarınızın hepsini verdiniz mi?benim göbeğim tam inmedi çok canım sıkılıyor.sizlerin nasıl?
shekerpare ilaç yazmadı bize:44:sizin sonuçlar nasıl çıkıyordu?
gittik doktora idrar tahlili verdik.2-3 lökosit,3-4 epitel hücresi görüldü yazıyor sonuçta.doktor baktı bişey yok dedi ilk idrarını poşete değil dışarı yapmıştı,sonra su içirdik çişini alalım diye sonuç böyle çıktı.dedim çok su verdik, ondan bişey çıkmamış olabilir dedi doktor.idrarında tortu çıkmadı sanırım o yüzden yoksa hep tortuluydu.ky. siz çocuğu hasta edeceksiniz,eşime avratlarınızın sözüne uyup sağlam çocuğu hast.götürmeyin diyor.bana allah vere melisaya bişey ola elimde kalırsın diyor.diyorum iltihap var, şu kadarcık çocukta iltihap ne gezsin diyor.sanki ben keyfimden götürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?