2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar doğum kilolarınızın hepsini verdiniz mi?benim göbeğim tam inmedi çok canım sıkılıyor.sizlerin nasıl?

çok sevimli güle güle giyin kızınla

hasta miniklere geçmiş olsun. hemencecik iyileşsinler inşallah.

arkadaşlar doğum kilolarınızın hepsini verdiniz mi?benim göbeğim tam inmedi çok canım sıkılıyor.sizlerin nasıl?

3 kilom kaldı benim.ama hala kotlarıma giremiyorum şu 3 kiloyu da vericem azimliyim..

selam annişleeerr...

eceberk çok güzel düşünmüşsün...kızım olsaydı kesin bende yapardım...

nesibe sebze çorbalarına katabilrsin dedi bize sağlık ocağındakiler..ama sebze çorbalrına...

yabangülü kv diyemedinmi o çoçuga bişey olsa acaba benim gözüm sizi görürmü dye....acaba en çok kimin canı yanar...allah allah...

benimde 2 kilom kaldı...ancaakkk bu gidişe dur demessem üstüne katacağım veesselam...

günaydın millet. bugün 7 de kalktık yaşasın. 5-6 gibi kalktığımız için genelde 7 de kalkarsak ben göbek atıyorum.

hayırlı seçimler.

shekerpare ilaç yazmadı bize:44:sizin sonuçlar nasıl çıkıyordu?

Canım normal çıkmış degerler çok şükür bizim idrrda tortu renk bulanık ve lökasit sayısı 5in üstünde çıkıyordu.canım aklıma birşey geldi belki yediklerinden öyle oluyordur rengi mesela karpuzdan yada suyundan olabilir mi acaba yediklerini bir takip etsen hoş kayınvaliden senden gizli ağzına atar birşeyler ama

Canım 13,5kg aldım dogumdan bir ay sonra hepsini verdim ama tabili göbegim eski halimeönmedi sporsuz da dönebiliceğini zannetmiyorum

canım çok cahil biriyle karşı karşıyasın başka bir mesajını daha okumuştum kayınvalidenle ilgili...Allah sabır versin...ama ezdirme kendini lütfen

bende bu boğaz varken nasıl vericem bilmem
16 kilo aldım..doğumdan iki hafta sonra 9u gitmişti..ama 7si hala taş gibi duruyo:95:

yabangulum allah sana sabir versin bi de guc kuvvet versin

ben de 16 kilo almistim, hamile kaldigim kiloya gore 3 kilo fazlam var, ideal kiloma gore 6

Bende hamilelikte 10 kilo almıştım.15 kilo verdim.. Çok zayıfladım ..Nasıl kilo alacam bilmiyorum..:18:

allahım şu nasıl kilo alcam diyenler yokmu çıldıracam nasıl alamıyonz ya ben bign fazla yiyim ertesi gn löp löp yağ oluyooooo allahımmmm çıldıracm.83 kilo ile hamile kaldım 98le doğuma girdim doğumdn sonra 89 oldum şimdi 97 kiloyum abur cubur yemektn şiştimmmmmmmmmmm offfffffffffff kilo verem die uğraşıyom bendeeeee yarın sıkı bi rejime giriyommmmmm offfffff offffffffff göbek kalça ne arasn varrrr ihtiyacı olana vereblrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…