- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
rabbim sana şükürler olsun ama geldimiüst üste geliyo oğlum dünde beri beni emmeyi tamamen bıraktı napçam akıl verin
delircem ya aç bıraktım ölüye ağzına almıyo komşumuz vardı çocuk ayıkken almıyo uyuduğu zaman emziriyodu
bi de öyle denicem uyusun:84:
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?biz iyi değilizmelisa çişini yapınca içindn turuncu tortular geliyor bide çişini çok az yapıyor.yarın doktora götürecez,tahlil isterse nasıl olacak bilmiyorum.eşimde sabah bekle çişini yaparsa pet bardağa al götürelim dedi nasıl olacaksa.sanırım canı çok yanıyor şimdi ağrı kesici verdim yatırdım.acaba çişini yaptıktan sonra ne kadar zamanda götürmek lazım.
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?biz iyi değilizmelisa çişini yapınca içindn turuncu tortular geliyor bide çişini çok az yapıyor.yarın doktora götürecez,tahlil isterse nasıl olacak bilmiyorum.eşimde sabah bekle çişini yaparsa pet bardağa al götürelim dedi nasıl olacaksa.sanırım canı çok yanıyor şimdi ağrı kesici verdim yatırdım.acaba çişini yaptıktan sonra ne kadar zamanda götürmek lazım.
ayyy kızlar buraya nezaman yazsam akşamına oğlum ateşlenip öksürük krizine tutuluyor ..
bir haftadır yine uğraşıyoruz...şimdilik ateşi yokda öksürük burun akıntısı artıyor hep...nane limon ıhlamur veriyorum..burnunu açmaya çalşıyorum...sürekli şurup vermekde istemiyorum..bir aydır tam iyileşiyor...hadi baştan....off...akşam burun tıkanıklığından uyuyamadı yavrum....iştahıda yok tabi....çopk sinir bir durum....
cıncıkla nesibeyi şimdi daha iyi anlıyorum...allah kolaylık versin..
umarım atlatırız artık....oğlumuda alıp alıp gezmek istiyorum...
okulada başladım....ama okulumuz taşınıyor geçici olarak başka okula gidiyoruz..bir taşınma telaşıdır gidiyor...ben de odamı ve dosyalarımı topluyorum....oğlumu özleyince de çıkıyorum...
yabangülüm.....yarım saate götürmeniz gerek..bilgin olsun...
herkese günaydın kisecikler uyanmamış daha heralde ya benim kızım şimdide arka dişlerini kaşımaya başladı hızını alamadı bütün dişleri çıkaracak heralde:44::44::44::44:
cereni bu gün kontrole götürdük 7400 kilosu evet zayıf ama nedense hiç takmadım kafama kendi kendime dedimki şükret şu kapıdan çıkarken daha kötüde olabilirdin en azından sağlığı yerinde doktorda eşimle beni bu gün yan yana gördü heee tamam bu çocuk minyon olur zaten dedi :) aman pek bir açık sözlü kendi doktorumuz yoktu bu gün başka bir doktora gösterdim ama canım sıkıldı doktor bize bir defter vermişti kendisi ona notlar alıyor biz yazısını imkanı yok okuyamıyoruz doktor bu gün o deftere bakıp demir eksikliğide çıkmış ama çok az dedi haydaaaben önce üzüldüm sonra kendi doktorumuza sinirlendim bunu bize neden söylemedi diye eşimde bu doktor söyledide ne oldu yüzünün haline bak önemli olsaydı bizim doktor söylerdi dedi sizce sinirlenmelimiyim doktor bunu neden söylemedi diye
farklı bir vitamin verdi daha etkiliymiş bunu doktorumuzda söylemişti öbür ay daha etkili vitamin yazarım duruma göre diye bende tereddüt etmedim aldım kan damlasını ceren imkanı yok yutmuyor bir öneriniz var mı ? ne yapcam ben
üstler de çıktımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?