2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
contempo daha pahali :)
yerinde gormek en iyisi ama hosuma gitti yorumlari da okudum kullananlar memnunlarmis..
ben de evden cikmadim tam tersine, kocam aksam anneme gel orda bulusalim dedi oraya da gitmedim.. poff

uyurken ver. benimki de bi ara öyleydi. ama sağmadım hiç inat ettim emzirdim. şimdi düzeldi şükür. biraz uyutur gibi yapıp mayıştırıp emzirmeyi dene.

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?biz iyi değilizmelisa çişini yapınca içindn turuncu tortular geliyorbide çişini çok az yapıyor.yarın doktora götürecez,tahlil isterse nasıl olacak bilmiyorum.eşimde sabah bekle çişini yaparsa pet bardağa al götürelim dedi nasıl olacaksa.sanırım canı çok yanıyor şimdi ağrı kesici verdim yatırdım.acaba çişini yaptıktan sonra ne kadar zamanda götürmek lazım.

canim yaa gecmis olsun

ayyy kızlar buraya nezaman yazsam akşamına oğlum ateşlenip öksürük krizine tutuluyor ..

bir haftadır yine uğraşıyoruz...şimdilik ateşi yokda öksürük burun akıntısı artıyor hep...nane limon ıhlamur veriyorum..burnunu açmaya çalşıyorum...sürekli şurup vermekde istemiyorum..bir aydır tam iyileşiyor...hadi baştan....off...akşam burun tıkanıklığından uyuyamadı yavrum....iştahıda yok tabi....çopk sinir bir durum....

cıncıkla nesibeyi şimdi daha iyi anlıyorum...allah kolaylık versin..

umarım atlatırız artık....oğlumuda alıp alıp gezmek istiyorum...

okulada başladım....ama okulumuz taşınıyor geçici olarak başka okula gidiyoruz..bir taşınma telaşıdır gidiyor...ben de odamı ve dosyalarımı topluyorum....oğlumu özleyince de çıkıyorum...

yabangülüm.....yarım saate götürmeniz gerek..bilgin olsun...

yabangülüm geçmiş olsun unututm yazmayı..

şimdi bu gecede ateşlenmese bari oğlum...topice yazdım ya..:18:

canım eçmiş olsun bıktım o idrar tahlilinden çocuk birde inat edip yapmıyor yarım saat içinde gitmesi gerekiyor

geçmiş olsun canım inşallah çok etkilemez bebeğini yediği anlarda verdiklerinin kalorisini arttırmayı dene

cereni bu gün kontrole götürdük 7400 kilosu evet zayıf ama nedense hiç takmadım kafama kendi kendime dedimki şükret şu kapıdan çıkarken daha kötüde olabilirdin en azından sağlığı yerinde doktorda eşimle beni bu gün yan yana gördü heee tamam bu çocuk minyon olur zaten dedi :) aman pek bir açık sözlü kendi doktorumuz yoktu bu gün başka bir doktora gösterdim ama canım sıkıldı doktor bize bir defter vermişti kendisi ona notlar alıyor biz yazısını imkanı yok okuyamıyoruz doktor bu gün o deftere bakıp demir eksikliğide çıkmış ama çok az dedi haydaaa ben önce üzüldüm sonra kendi doktorumuza sinirlendim bunu bize neden söylemedi diye eşimde bu doktor söyledide ne oldu yüzünün haline bak önemli olsaydı bizim doktor söylerdi dedi sizce sinirlenmelimiyim doktor bunu neden söylemedi diye
farklı bir vitamin verdi daha etkiliymiş bunu doktorumuzda söylemişti öbür ay daha etkili vitamin yazarım duruma göre diye bende tereddüt etmedim aldım kan damlasını ceren imkanı yok yutmuyor bir öneriniz var mı ? ne yapcam ben

canim cok gecmis olsun insallah önemli birsey degildir

bizde kızmla çok geziyoruz röflem yapılırken sıkıldı ama ordakiler bana bir destek attı :) saçım yapılırken kuaförde volta attırdılar falan yanıma alıyorum termosunu biberon sütlaç yoğurt salıyoruz kendimizi sokaklara :) arada huysuzlanıyor ama olsun gezmek güzel ama henüz rekorum 4 saat

Son düzenleme:
herkese günaydın kisecikler uyanmamış daha heralde ya benim kızım şimdide arka dişlerini kaşımaya başladı hızını alamadı bütün dişleri çıkaracak heralde:44::44::44::44:

merhaba. 7 aylık 7 kilo olan bebeklerine üzülen anneleri okuyorum da benim arkadaşımın kızı doğduğundan beri iştahsızdı. neler yapmadılar ki. şu an 2 yaşında ve 9,5 kilo. boyu da 85 cm civarıymış galiba. doktor ona da sınırda normal diyormuş. yaşıtlarının en alt basamağında. annesi sağlıklı olsun da takmıyorum artık diyor. benim oğlum da 6 aylık 9,5 kiloydu. doktoru ona da şişko diyordu. rejime sokacakmış ben de boyumuz uzun diyordum. ölçünce (74cm) doktor tamam boya göre kilo fazla değil diyordu. sonunda sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil

merhaba kızlar, hasta olan bebeklere geçmiş olsun, hemen iyileşsinler inşallah.

iki gündür biz de dışarı çıkabiliyoruz nihayet havalar ısındı, bebeğim nihayet güneş gördü. kızıma ve kendime lcw den t-shirt aldım, kızımla takım giyeriz diye, aynı kıyafet giyme düşüncesi beni heyecanlandırdı nedense.

hasta bebeklere çok geçmiş olsun.yabangülüm eczaneden idrar torbası alın kızın uykudan uyanınca hemen torbayı yapıştır ve emzir 10 dk falan yatsın öyle yapar hemen inş birşeyi yoktur

gittik doktora idrar tahlili verdik.2-3 lökosit,3-4 epitel hücresi görüldü yazıyor sonuçta.doktor baktı bişey yok dedi ilk idrarını poşete değil dışarı yapmıştı,sonra su içirdik çişini alalım diye sonuç böyle çıktı.dedim çok su verdik, ondan bişey çıkmamış olabilir dedi doktor.idrarında tortu çıkmadı sanırım o yüzden yoksa hep tortuluydu.ky. siz çocuğu hasta edeceksiniz,eşime avratlarınızın sözüne uyup sağlam çocuğu hast.götürmeyin diyor.bana allah vere melisaya bişey ola elimde kalırsın diyor.diyorum iltihap var, şu kadarcık çocukta iltihap ne gezsin diyor.sanki ben keyfimden götürüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…