Aynısını bende aldım hatta giyilmiş fotomuz bile var kızımla gerçekten çok zevkli oluyor takım giyinmesi güle güle giyin sizde canım...merhaba kızlar, hasta olan bebeklere geçmiş olsun, hemen iyileşsinler inşallah.
iki gündür biz de dışarı çıkabiliyoruz nihayet havalar ısındı, bebeğim nihayet güneş gördü. kızıma ve kendime lcw den t-shirt aldım, kızımla takım giyeriz diye, aynı kıyafet giyme düşüncesi beni heyecanlandırdı nedense.Eki Görüntüle 208361
slm kızlar bende kasım annesiyim.benim ufak bi sorunum var sütüm bitti.1 aydır az emiyordu.bu gün sağayım bakıyım dedim iki göğüsten zorla 25ml sütü geldi şimdi ne olacak.5oo ml sütü nasıl vericem devam sütüde içimiyor
canım süt arttırıcı bişeyler denesen önce. ibrahim saracoğlunun incir kürü var. internetten bi araştır. kuru incirleri haşlayıp suyunu içiyorsun. ben faydasını görmüştüm. olmazsa da yapacak bişey yok. ek gıdaya geçmişsindir nasılolsa..
Bende hamilelikte 10 kilo almıştım.15 kilo verdim..Çok zayıfladım ..Nasıl kilo alacam bilmiyorum..:18:
benimde sütüm iyice azaldi artik sagmiyorum bile
benimde sütüm iyice azaldi artik sagmiyorum bile
valla herlade öyle bişey desem kendimi kapı dışında bulurdumselam annişleeerr...
eceberk çok güzel düşünmüşsün...kızım olsaydı kesin bende yapardım...
nesibe sebze çorbalarına katabilrsin dedi bize sağlık ocağındakiler..ama sebze çorbalrına...
yabangülü kv diyemedinmi o çoçuga bişey olsa acaba benim gözüm sizi görürmü dye....acaba en çok kimin canı yanar...allah allah...
benimde 2 kilom kaldı...ancaakkk bu gidişe dur demessem üstüne katacağım veesselam...
ya aslında çişinin içinde tortular vardı normalde.ilk poşeti labaratuvardaki kız takamamış çişi beeze gelmişti.bizde çiş yapsın diye su verdik sanırım ondan tortular çıkmadı.doktorda verdiğin bişeydende olmuştur dedi işallahta öyledir.Canım normal çıkmış degerler çok şükür bizim idrrda tortu renk bulanık ve lökasit sayısı 5in üstünde çıkıyordu.canım aklıma birşey geldi belki yediklerinden öyle oluyordur rengi mesela karpuzdan yada suyundan olabilir mi acaba yediklerini bir takip etsen hoş kayınvaliden senden gizli ağzına atar birşeyler ama
canım çok cahil biriyle karşı karşıyasın başka bir mesajını daha okumuştum kayınvalidenle ilgili...Allah sabır versin...ama ezdirme kendini lütfen
aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnyabangulum allah sana sabir versin bi de guc kuvvet versin
ben de 16 kilo almistim, hamile kaldigim kiloya gore 3 kilo fazlam var, ideal kiloma gore 6
benimde sütüm azaldı hatta göğüsşerim eski haline döndüslm kızlar bende kasım annesiyim.benim ufak bi sorunum var sütüm bitti.1 aydır az emiyordu.bu gün sağayım bakıyım dedim iki göğüsten zorla 25ml sütü geldi şimdi ne olacak.5oo ml sütü nasıl vericem devam sütüde içimiyor
Bende hamilelikte 10 kilo almıştım.15 kilo verdim..Çok zayıfladım ..Nasıl kilo alacam bilmiyorum..:18:
meraba canim bende cocuklarda iyiyiz sen nasilsin senin cimcime nasilzeyncım selam nasılsın
cocuklar nasıl
ne kadar emzırıyorsun gunde
benimki de azaldı zeyn..gerçi ben hiç sağmadım ama hissediyorum...işin kötüsü memeyi de sevmiyo kaşığı da..pöffff
slm kızlar bende kasım annesiyim.benim ufak bi sorunum var sütüm bitti.1 aydır az emiyordu.bu gün sağayım bakıyım dedim iki göğüsten zorla 25ml sütü geldi şimdi ne olacak.5oo ml sütü nasıl vericem devam sütüde içimiyor
zeyncım selam nasılsın
cocuklar nasıl
ne kadar emzırıyorsun gunde
cereni bu gün kontrole götürdük 7400 kilosu evet zayıf ama nedense hiç takmadım kafama kendi kendime dedimki şükret şu kapıdan çıkarken daha kötüde olabilirdin en azından sağlığı yerinde doktorda eşimle beni bu gün yan yana gördü heee tamam bu çocuk minyon olur zaten dedi :) aman pek bir açık sözlü kendi doktorumuz yoktu bu gün başka bir doktora gösterdim ama canım sıkıldı doktor bize bir defter vermişti kendisi ona notlar alıyor biz yazısını imkanı yok okuyamıyoruz doktor bu gün o deftere bakıp demir eksikliğide çıkmış ama çok az dedi haydaaaben önce üzüldüm sonra kendi doktorumuza sinirlendim bunu bize neden söylemedi diye eşimde bu doktor söyledide ne oldu yüzünün haline bak önemli olsaydı bizim doktor söylerdi dedi sizce sinirlenmelimiyim doktor bunu neden söylemedi diye
farklı bir vitamin verdi daha etkiliymiş bunu doktorumuzda söylemişti öbür ay daha etkili vitamin yazarım duruma göre diye bende tereddüt etmedim aldım kan damlasını ceren imkanı yok yutmuyor bir öneriniz var mı ? ne yapcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?