2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynısını bende aldım hatta giyilmiş fotomuz bile var kızımla gerçekten çok zevkli oluyor takım giyinmesi güle güle giyin sizde canım...

Son düzenleme:
slm kızlar bende kasım annesiyim.benim ufak bi sorunum var sütüm bitti.1 aydır az emiyordu.bu gün sağayım bakıyım dedim iki göğüsten zorla 25ml sütü geldi şimdi ne olacak.5oo ml sütü nasıl vericem devam sütüde içimiyor

canım süt arttırıcı bişeyler denesen önce. ibrahim saracoğlunun incir kürü var. internetten bi araştır. kuru incirleri haşlayıp suyunu içiyorsun. ben faydasını görmüştüm. olmazsa da yapacak bişey yok. ek gıdaya geçmişsindir nasılolsa..

saol canım ek gıdaya 5.ayda geçtim.ek gıdaya geçince emmesi giderek azaldı.son zamanda hiç emmez oldu.öyle olunca sütüm azladı iyice.kaşıkla yemeğe bayılıyor.emmeyi ve biberonude hiç sevmiyor.sağdığım 30 cc sütüde kaşıkla veriyorum

valla herlade öyle bişey desem kendimi kapı dışında bulurdum
ya aslında çişinin içinde tortular vardı normalde.ilk poşeti labaratuvardaki kız takamamış çişi beeze gelmişti.bizde çiş yapsın diye su verdik sanırım ondan tortular çıkmadı.doktorda verdiğin bişeydende olmuştur dedi işallahta öyledir.
canım çok cahil biriyle karşı karşıyasın başka bir mesajını daha okumuştum kayınvalidenle ilgili...Allah sabır versin...ama ezdirme kendini lütfen

yabangulum allah sana sabir versin bi de guc kuvvet versin

ben de 16 kilo almistim, hamile kaldigim kiloya gore 3 kilo fazlam var, ideal kiloma gore 6
aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnn
benimde sütüm azaldı hatta göğüsşerim eski haline döndüky. sütünmü var diye diye 7 aydır bitirdi sonunda.bide it bilmem nesi gibi diyordusol tarafımı daha rahat emziriyorum diye hep orayı verdim sağ göğsüm daha küçük sola göre

Bende hamilelikte 10 kilo almıştım.15 kilo verdim.. Çok zayıfladım ..Nasıl kilo alacam bilmiyorum..:18:

bende 25 kilo aldım gitti hepsi.doğumdan sonra 61 kiloydum öyle kalmak isterdim şimdi taş çatlasa 52-53 türaslında iyi kilo ama kemiklerim zayıf olduğundan bacak aram açılıyor

slm kızlar nasılsınız, ne var ne yok?

hasta bebekler varmış geçmiş olsun.

dün akşam oğlumla ilk gece deneyimimiz, yaşadık sünnet düğününde, uslu durdu ama yemeklere saldırdı tabi ki, ete hiç dayanamıyo, ama elbette vermedim, düğündeki dandirik nedüğü belirsiz eti veremem yani, o sırada biraz gıcıklaştı snr iyiydi. ama uykularım battı gitti yani, gündüz evdeysek nerdeyse hiç uyumuyor belki iki defa yarım saat fln, kı toplam 4-5 saat uyurdu gündüz akşam o kadar zor uyuyor ki hani gün içinde bünyemde kalan son enerji kırıntılarını da anında götürüyor.. neden böyle oldu bilemiyorum off offff... uykusu hariç çok iyi oğlum ama enerjisi mi fazla geliyordur nedir. babası çok yediriyosun heralde diyo, zorla vermiyorum ya, akşam yemeğinde, aslında ikindi olcaktı ama bbi daha yemedi o kadar yiyince tabi, yarım muz, 3 kayısı, 1 şeftali yedi, üstüne de köfte kadar kuşbaşılı kaşarlı pide yedi, etler çiğnerken ağzından düşmesin diye bi de eliyle bastırıyor, her yeri yağ oldu, öyle de uyudu sonunda.. deli çocuk deliii....

ben 16 kilo aldım hamileyken ( çüş bana yuhhh ayıııı), 20 kilo verdim şimdi, aslında isterim ki 61 kilo olayım, dal gibi, ama yok 66yım şimdi, 63-64 idare eder sanırım

forum tam gaz 1,2 gun bakamiyorum,sayfalar ilerlemis en son ne yazmistim bulamiyorum :)

hasta bebeklere gecmis olsun...bebisler hic hasta olmasin insanin ici dayanmiyo yaa,tabi hasta ola ola duse kalka buyuyecekler..

ben de 58 kilo ile hamile kaldim boy=1.68 ,en son 76 yi gormustum tartida moralim bozulmustu ve son 2 hafta hic tartilmadim,cok su toplmamistim..emzirememe ragmen 66 ya kadar indim,hedef 60 ama diyet yapmiyorum..arada hisli yuruyus yapmistim,gobek bolgesine cok iyi geldi

vallahi 2 ya 3 kilosu kalan arakadaslari tebrik ediyorum,supersiniz..benim bebis de sakin fazla yormuyo beni uykusuzlukta yok,uyuyoz beraber horul horul :)

bizde bu hafta turkieye tatile gidiyoruzz 1 ay kalicaz hiiccc diet yapmaya niyetim yok,ozledigim o kadar cok tat varki ,1 yil oldu gitmeyeli ilk defa bu kadar uzun sure ayri kaldim..
artik donuste baslarim spor ve diyete

selam kızlar hasta olan bebeklere geçmiş olsun bizimkininde damakları iyice kabardı ama diş miş yok ortalıkta onun yerine bolca huysuzluk var hep yanında olmamı kucağımda tutmamı isteyor yapışık ikizler gibi geziyoruz kilolarda söz edilmiş 64 le doğumdan çıktım 46 kiloya indim hızlada vermeye devam ediyorum ki bu hiç hoş bişey değil giydiklerim yakışmıyor 50 kilo olmak istiyorum yüzüm bile çöktü bütün güzelliğimi kaybettim anlayacağınız çocuk beni yedi bitirdi

zeyncım selam nasılsın
cocuklar nasıl
ne kadar emzırıyorsun gunde
meraba canim bende cocuklarda iyiyiz sen nasilsin senin cimcime nasil
benimki sadece gece emiyor oda iki kere gündüzleri sagip veriyordum ama artik sagacak kadar gelmiyor o yüzden gündüz vermiyorum artik
benimki de azaldı zeyn..gerçi ben hiç sağmadım ama hissediyorum...işin kötüsü memeyi de sevmiyo kaşığı da..pöffff

benimkide memeyi sevmiyor ama kasigi seviyor yoksa isim zordu

beyza bebek artik o gun evde ne pistiyse,ya blendir yapiyorum ya da catalla eziyuorum,cok seviyoo,kasik mamalarindan cok ev yemeklerine bayiliyo gecen gun pirasa bile yedi,favoriside terbiyeli tavuk corba

sali gunu boy kilo olcumumuz var,zayif dogdugu icin kilosu biraz geri ama yine de o tabloya gore iyi sayilir,boyu hizli uzuyoo

3 hafta once 6.350 kilo 66 boy idi

iyi geceler kızlar,
Hasta bebişlere Allah şifalar versin.Annelerine sabır ve güç.Benim bir derdim var.Uykularım kaçıyor, rüyalarıma giriyor .Öğretmen olduğum için seminer dönemi işe başlıyorum.(19 undan Temmuz başına kadar)Annemle babam geliyorlar kızıma bakmak için.Eylülde de bakıcı bulmam lazım.Bakıcı problemi yaşayanlar veya yaşamadan bulanlar bana yardım edin.
Bakıcı adaylarınızla neler konuştuğunuzu merak ediyorum.Özellikle Melodi bu konuda çok imtihan edildin.Bir de tv . konusunda ne düşünüyorsunuz?Bakıcınıza izlemesini istemiyorum mu dediniz yoksa tv mu kaldırdınız?(bir arkadaşım fişini sakladığını söylemişti).Hakkımızda hayırlısı inşallah.Cümleten...

cnm geçtiğimiz pzt doktorunuzla randevumuz vardı doktorumuz 500 ml gibi bişey demedi önemli olan içip içmediği ve miktarı konusunda şu anda daha bir araştırma yapılmamış ki 500 ml nerden geliyor dedi:))kandırmacaymış...emsin yeterki...

zeyncım selam nasılsın
cocuklar nasıl
ne kadar emzırıyorsun gunde

hala 3-4 saatte bir emiyor hala...

Kuzey de içmiyordu yemeklere katılan bişey verdi...1 aydır onu kullanıyoruz.......

ay kilo verenlerinizi kıskandımben 45 hamile kaldım 62 kiloyla doğuma gittim şu an 53 kiloyum doğumdan çıktığım kiloylayım:84::84::84::84::84:göbeğim olmasa kafaya takmıycam ama koca bi göbek var......

geçen pzt.kontrole gittimtik boyumuz 68 cm kilomuz 8.400 olmuşKuzeyim hala 3-4 saatte bir emiyor.ek gıdayıda azar azar yiyoruz.artık mercimek yoğurt tarhana etli tavuklu yapıyorum yarım kase yiyor çok şükür

günaydın herkese
hasta olan bebeişlere geçmi,ş olsun
ben ek gıda olayını tam oturtamadım hala. ne saati belli ne de menü h.sonu hiç ek gıda veremedim mesela sadece salatalık kemirdi ve gece yatarken gece mamasından 4-5 kaşık yedi o kadar... hala deli gibi emiyor. benim sütüm sonradan geldi 3. ayda artmaya başladı şimdi de damızlık gibiyim.
ben 83le hamile kalmıştım, 86,5la doğuma girdim.
doğumdan 1 ay sonra 78dim(ancak o zaman tartılmaya fırsat buldum) ve şimdi tam 82yim. yani elde var 0 yine kocamanım emzirirken verirsin demiler olmadı şimdi yürümesini ve arkasından koşmayı bekliyorum belki o zaman veririrm :))))

Son düzenleme:
slm arkadaşlar,birşey sorucam bebeğimin kakasında azalma oldu, artık 3 günde bir az az yapıyor.idrarında bir sorun yok.anne sütü ve azar azar ek gıda alıyor.doymuyormu acaba,bunu yaşayanlar varmı?
prop sen demir i nasıl uyutuyorsun.kaldır yatır yöntemi işe yaramışmıydı.ben maalesef sallayarak uyutuyorum ama bu işe bir el atmanın zamanı geldi sanırım..
kızlar cevaplarınızı bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…