selamlar.
delimavi kendı kendıne uyuyor guyya, eskıden koydugum gıbı uyuyodu sımdı bır saat ıcınde en az 20 defa aglıo bagırıo emzıgını fırlatıo fln gıdıp sakınlestırıorum emzıgını gerı verıorum fln, gelıorum tekrar salona 2 dk gecmeden yıne cıglıklar, gıde gele bı hal oluyorum :S:S
yarenn durdu be bunun butun gıcıklıgı bana, evde cıt cıksa uyanır sokakta seste uyuyo mesela sokakta cok ıyı sukurler olsun
krdln sen emzirmiyosun demi o halde mi o kadar kilo verdin ?
slm arkadaşlar,birşey sorucam bebeğimin kakasında azalma oldu, artık 3 günde bir az az yapıyor.idrarında bir sorun yok.anne sütü ve azar azar ek gıda alıyor.doymuyormu acaba,bunu yaşayanlar varmı?
prop sen demir i nasıl uyutuyorsun.kaldır yatır yöntemi işe yaramışmıydı.ben maalesef sallayarak uyutuyorum ama bu işe bir el atmanın zamanı geldi sanırım..
kızlar cevaplarınızı bekliyorum...
ay canım ya sallanan bebek çok zordur eminim benim kızımı başlarda babası salladı sonra baktım olmayacak hemen el attım yatır kaldır_ferber hepsini denedim o uyumamak için direndi ben sallamamak için direndim en çokda dönencesi imdadıma yetişti hala dönenceyle uyuyor ama tabi 1 saat yanına git gel yapıyorum bunada şükür inşallah sendede işe yarar başlarda ağlayınca hemen pes ettim sonra dedim pes etme bebek bu ağlar çok ağladığı zamanlarda oldu o zamanda kucağıma alıp gezdirdim ama sallamadım tabi 5 ayı buldu bu şekilde düzelmesi
iyi geceler kızlar,
Hasta bebişlere Allah şifalar versin.Annelerine sabır ve güç.Benim bir derdim var.Uykularım kaçıyor, rüyalarıma giriyor .Öğretmen olduğum için seminer dönemi işe başlıyorum.(19 undan Temmuz başına kadar)Annemle babam geliyorlar kızıma bakmak için.Eylülde de bakıcı bulmam lazım.Bakıcı problemi yaşayanlar veya yaşamadan bulanlar bana yardım edin.
Bakıcı adaylarınızla neler konuştuğunuzu merak ediyorum.Özellikle Melodi bu konuda çok imtihan edildin.Bir de tv . konusunda ne düşünüyorsunuz?Bakıcınıza izlemesini istemiyorum mu dediniz yoksa tv mu kaldırdınız?(bir arkadaşım fişini sakladığını söylemişti).Hakkımızda hayırlısı inşallah.Cümleten...
ay canım ya sallanan bebek çok zordur eminim benim kızımı başlarda babası salladı sonra baktım olmayacak hemen el attım yatır kaldır_ferber hepsini denedim o uyumamak için direndi ben sallamamak için direndim en çokda dönencesi imdadıma yetişti hala dönenceyle uyuyor ama tabi 1 saat yanına git gel yapıyorum bunada şükür inşallah sendede işe yarar başlarda ağlayınca hemen pes ettim sonra dedim pes etme bebek bu ağlar çok ağladığı zamanlarda oldu o zamanda kucağıma alıp gezdirdim ama sallamadım tabi 5 ayı buldu bu şekilde düzelmesi
selam kızlar nasılsınız, bız oglumla turkıyede gezmelerdeyız. cok guzel gıdıyor hersey.
selam kızlar nasılsınız, bız oglumla turkıyede gezmelerdeyız. cok guzel gıdıyor hersey.
benim oglumda disarda okadar seste uyuyor evde bir cit olsa gözünü aciyor anlamadim gitti
bende ilk 3 ay sallamadım emzirerek uyutuyordum,sonra kardeşim bende kaldı onunla uzun uzun oturmak için ayağıma alıyordum maalesef ben alıştırdım hiç istemediğim halde ama bu defada gittiğim yerde sürekli emmek istiyordu kucağımdan inmiyordu emzik niyetine yani öyle uyurdu,emzikte almadı zaten,sallamak daha rahat ona göre...ama karşıyım bunada yaptım artık unutturmak istiyorum.tavsiyelerini denicem teşekkürler...ay canım ya sallanan bebek çok zordur eminim benim kızımı başlarda babası salladı sonra baktım olmayacak hemen el attım yatır kaldır_ferber hepsini denedim o uyumamak için direndi ben sallamamak için direndim en çokda dönencesi imdadıma yetişti hala dönenceyle uyuyor ama tabi 1 saat yanına git gel yapıyorum bunada şükür inşallah sendede işe yarar başlarda ağlayınca hemen pes ettim sonra dedim pes etme bebek bu ağlar çok ağladığı zamanlarda oldu o zamanda kucağıma alıp gezdirdim ama sallamadım tabi 5 ayı buldu bu şekilde düzelmesi
hala vakum kaldımı yaaaimran da sallanarak uyuyor. dr sallama birak kendi uyusun dedi ama agliyor. benim de bayagi bi ugrasmam gerekiyor :s
arkadasxim dogum yapmis, 14 saat surmus ve vakumla cekmislerguya buyuk bebekler zor dogar diyorlar 3.100 gr dogmus ona ragmen bu kadar cekti. hic ilgisi yok yani
bende ilk 3 ay sallamadım emzirerek uyutuyordum,sonra kardeşim bende kaldı onunla uzun uzun oturmak için ayağıma alıyordum maalesef ben alıştırdım hiç istemediğim halde ama bu defada gittiğim yerde sürekli emmek istiyordu kucağımdan inmiyordu emzik niyetine yani öyle uyurdu,emzikte almadı zaten,sallamak daha rahat ona göre...ama karşıyım bunada yaptım artık unutturmak istiyorum.tavsiyelerini denicem teşekkürler...
hala vakum kaldımı yaaabende kilolu bebek doğurdum 4260 ,daha doğrusu normal doğuma girdim olmadı sezaryana alındım iyiki vakum olmadı.istemezdim inşallah hasar yoktur bebekte,durumu nasılmış,niye sezaryana almadılar acaba ona göre daha sağlıklı bence...
Bizde de aksıne ek gıdada daha fazla kaka yapar oldular.Günde 2,3 kez.slm arkadaşlar,birşey sorucam bebeğimin kakasında azalma oldu, artık 3 günde bir az az yapıyor.idrarında bir sorun yok.anne sütü ve azar azar ek gıda alıyor.doymuyormu acaba,bunu yaşayanlar varmı?
prop sen demir i nasıl uyutuyorsun.kaldır yatır yöntemi işe yaramışmıydı.ben maalesef sallayarak uyutuyorum ama bu işe bir el atmanın zamanı geldi sanırım..
kızlar cevaplarınızı bekliyorum...
İnşallah İyi bir bakıcı bulursunuz.ben de öğretmenim ..iznimi uzattım..gelecek yıl okula devam etmiycem.Bir tane olsaydı bende başlardım tabi ...Allah yardım etsin zor bu bakıcı olaylarıyazını görünce yazmadan edemedim bende aynı durumdayım seminerlerde okula başlıyorum annem gelicek 2 haftalığna bakıcak eylülde bakıcı lazım çok güvendiğim bakarız ederiz diyen 2 kişi yan çizdi kaldım oratada 1-2 kişiylede görüştüm onlarda saçma sapan isteklerde bulundular falan sinirlerim daha 2 kişiyle görüşünce yıprandı napıcam bilmiyorum aptal insanlar hem iş yok para yok derler al sana iş diyincede bin dereden su getirirler
Canım hadi hayırlısı..Merak etme hiç bir sorun çıkaz Allahın izniyle..selam kızlar
hasta bebeklere geçmişler olsun
bizde cuma sabahına sünnet randevusu aldık inşallah bi aksilik çıkmazda bu sefer yaptırabilirim hayırlısıyla
pipisinin ucu yapışıyor sürekli artık yaptırıp kurtulmam lazım eninde sonunda olacak umarım sorunsuz atlatabiliriz
canim simdiden hayirli olsun bende yaptirdigima memnunum zaten anlamiyorlar biz sünnet olduk geldik iki saat sonra ev misafirle doluydu gecmis olsuna gelmislerdi ona ragmen iyi atlattik insallah sizde hayirlisiyla atlatirsinizselam kızlar
hasta bebeklere geçmişler olsun
bizde cuma sabahına sünnet randevusu aldık inşallah bi aksilik çıkmazda bu sefer yaptırabilirim hayırlısıyla
pipisinin ucu yapışıyor sürekli artık yaptırıp kurtulmam lazım eninde sonunda olacak umarım sorunsuz atlatabiliriz
yazını görünce yazmadan edemedim bende aynı durumdayım seminerlerde okula başlıyorum annem gelicek 2 haftalığna bakıcak eylülde bakıcı lazım çok güvendiğim bakarız ederiz diyen 2 kişi yan çizdi kaldım oratada 1-2 kişiylede görüştüm onlarda saçma sapan isteklerde bulundular falan sinirlerim daha 2 kişiyle görüşünce yıprandı napıcam bilmiyorum aptal insanlar hem iş yok para yok derler al sana iş diyincede bin dereden su getirirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?