ne bogazıma durcak anlamadım kubra.yuh aynur bogazina dursun
ne ara gittin nan oraya
evet cnm valla cok guzel oldu bu tatıl bana annem gılı cok ozlemıstım.AAA çok sevindim gün sayıyordun...gezin tabi bol bol..hasret giderin..
yakinda bende gidiciim bursaya ailemin yanına...kuzeniminde düğünü var bir süre kalacağım inşallah...
saol cnm darısı senın basına.canim simdiden hayirli olsun bende yaptirdigima memnunum zaten anlamiyorlar biz sünnet olduk geldik iki saat sonra ev misafirle doluydu gecmis olsuna gelmislerdi ona ragmen iyi atlattik insallah sizde hayirlisiyla atlatirsiniz
sefan olsun bizimde iki ayimiz kaldi günleri saymaya basladik bile
ne bogazıma durcak anlamadım kubra.
valla 4 hazırandan berı burdayım,sende gıdersın merak etme.
evet cnm valla cok guzel oldu bu tatıl bana annem gılı cok ozlemıstım.
oglum bıde bensız bes dakka dursa rahatlıcam ama ıste hep benı ıstıyor.
saol cnm darısı senın basına.
melodi kamera şart tvde neler görüyoruz allah korusun.günaydın kızlar. hasta bebişlere geçmiş olsun. acil şifalar olsun inşalah.
oğluma pütürlü şeyler vermeye başladım ama tam bir savaş içindeyiz. pazar günü çorbasını telden geçirdim ve öyle verdim. pütürü ağzına gelince öğürecek gibi yapıyor. hayır yut diyorum ağzında geveleyip yutuyor. istese yutabilir ama tembellik yapıyor. 1 saat uğraştım çorbasını yedirmek için. hepsini bitirmedi ama baya yedi çok şükür. tabi elleri durmadığından ne üstü kaldı ne benim üstüm. istemediğinde kaşığa bir vuruyor. kaşık havada uçarken maması her tarafa bulaşıyor. bi de sıkıldığı için eliyle ha bire burnunu ovalıyor ağzına bulaşan mamalar eline oradan üstüne ve bacaklarına bulaşıyor. bir eimde ıslak bez bir elimde kaşık savaş verdim. sonuç her tarafı sebze püresi olmuş bir tuğra.
sonra doğru banyoya. ağzını açarak yediği mamalardan sonra pütürlü olayına geçince yine ağzını sımsıkı kapatıyor. bende zorla yediriyorum. alışmak zorunda.
2 gündür kahvaltısını yemek istemiyor.aynı kahvaltıyı bitirirken şimdi yarısı kalıyor.
yine başa mı döndük bilmiyorum.
kilo konusunda bende dertliyim. göbeğim kocaman duruyor, göğüslerimde küçülmedi. yürümeye çalışıyorum.
AASİEE VE MANİK bakıcı konusunda tecrübem var diyorum artık. benimki dün maaşını aldı. 4 gün izin yaptım ve onda haber verdim gelme diye. maaşından da kestim. akşam beni aradı arkadaşlarına sormuş kesilmiyormuş. 19 mayıs resmi tatil dedi. tamam onun parasını vereyim ama diğerleri benim kendi iznim, çalışmadan ni,ye sana para vereyim dedi. benim işyerimle kıyaslıyor ben izinliyken kesilmiyormuş. ben memurum ve çalışmadığım dönem ikramiyem kesildi dedim. baktı benle başa çıkamıyor bu sefer ücreti 500 demiştiniz dedi. 400+ yol konuştuk sizi tavsiye eden hanımda ordaydı dedim. ısrarla siz 500 dediniz yol vermiyoruz demiştiniz diyor. telefon kesildi sonra bana msj atmış bu şartlarda 4 gün daha çalışamazmış.
arkadaşlar size tavsiyem konuşmanızı yaparken herşeyi en ince detayına kadar çok açık belirtin. ve yanınızda mutlaka başka biri olsun. benimki fazla bir şey yapmıyordu. çocuğu uyut bezini al doyur. ütüsünü yap odasını temizle (10 dk) bütün işi bu. kahvaltısnı ben veriyorum. ek gıdalarını annem hazırlıyor kendi bi zahmet yediriyor. ne kasase ne biberonu yıkanmıyor üstelik kendi yediğinin bulaşığını bana bırakıyor.çarşafı günlerce değişmiyor. oğlumun üstü mama lekesi içinde, örtündüğü battaniye silkelenmiyor ancak söylenirse yapılıyor. yapılmasını istediğiniz herşeyi tek tek söyleyin ve gerekirse ücretini nasıl anlaşırsanır bir kağıda yazıp ikinizde imzalayın. bir fotokopiside onda kalsın. bana iyi tecrübe oldu.
tv izleme konusunda elbette siz yokken tv açacak ve çocuğu sussun diye karşına koyacak. ya kanalları bozun ya da pirizi saklayın. ama mutlaka eve kamera taktırın. sade nasıl davrandığını görmek için değil çocuk uyusun diye mamasına ilaç koyuyor mu diye bakabilirisiniz. ben güvenmediğim için annemi çağırdım. imkanı varsa birisi yanında dursun.
delimavi kaka sorunu bende de var. eskiden 3-4 defa kaka yaprken şimdi az yapıyor ve 1 haftadır kabız. kayısı ve zeytinyağı fayda etmedi. şimdilik sebze çorbasına pirinç ve patates koymuyorum.
ulan 3-5 gun snr 8 ayı dolcak hala keltoş yahu cidden :S böle mi kalcak lan bu çocuk :)))
ulan 3-5 gun snr 8 ayı dolcak hala keltoş yahu cidden :S böle mi kalcak lan bu çocuk :)))
sebze püresi dışında tel şehriye çorbası ve tarhana çorbasıda vereyim arada. değişiklik olsun. ama kabızlığa çözüm bulamadım. dr. ulaşamadım.
yok daha pasaport cıksın tur sırketınde karar verıcez ondan snr kesınlesıcek ama tarihi belli gibi uc asagı bes yukarı 6-13 agustos arası olcak, dogum gunume denk getırmek derdındeyım :) Disneyland duruyo dimi, söyle kaçmasın bi yere biz geliyoz :)
benimki geçen pazardan beri kabız. 1 gün güzel yaptı yine aynı oldu. zeytinyağı verdim. kuru kayısıyı dün az suyla komposto yaptı annem çatalla ezdim. biraz pütürlü bıraktım. yedi zorlada olsa. suyunu güzel içiyor. bugün anneme pirinç ve patates koyma sebze püresine dedim. umarım bir kaka yapar bellerine kadar taşar. :)melodi imranin da kabizlik sorunu arada bir tekrarliyor. gecen gun imrana kayisi kompostosu yaptim. kayisilarini kup kup dograyip yogurduna kattim. suyunu icirdim. kahvaltisinda biskuvisini islattim falan...
sen de meyve suyu gibi kopmosto icir seninki puturlu seyler yemiyordu cunku..
imrana iyi geldi 2 gunluk kakasini 2 postada hallettidene istersen
benimki geçen pazardan beri kabız. 1 gün güzel yaptı yine aynı oldu. zeytinyağı verdim. kuru kayısıyı dün az suyla komposto yaptı annem çatalla ezdim. biraz pütürlü bıraktım. yedi zorlada olsa. suyunu güzel içiyor. bugün anneme pirinç ve patates koyma sebze püresine dedim. umarım bir kaka yapar bellerine kadar taşar. :)
keltoş olsun ayol karizmatik olur. her kel karizmatik değildir ama demir olacak bence. bu hali gayet şeker. :)
geldiginde denemeni tavsiye edecegim birkac lezzet var
valla benim aklımda bolca kruvasan yemek, taze balık tatmak ve lıkır lıkır güzel fransız şaraplarından içmek var, sen de öner, 10 kilo alıp geri dönelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?