2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kocam balık yemıo eve almıoruz nerdeyse hiç, orda balıklar da taze oluomuş hem, hem de dısarda yıcegımız ıcın herkes ıstedgını yıyebılır boylece balık erım ben de :) tatlılar evettttt DD benım konum, crem brulee de fransaya ozgu demı, orda yemek lazım

cok fazla cesit var evet. eiffelin altinda ufak bufelerde nutellali muzlu krep de yeyin
bi de sana bir tarif linki vericem, hosuna gidebilir

kübra valla ağzımı sulandırdın, akşam mutfaga gırıp muffin ve sütlü bi tatlı yapcam, muhallebı yapım barı bunu yapamam şimdi uzun olur

:) afiyet olsun. flan burda cok fazla tutulan bir tatli. birsuru cesidi var. bi marketten paket paket alip evine goturebilirsin. ben goturuyorum mesela :) pratik oluyor misafire :)

benim de evde yapilacak bir suru isim var. oturdum kalktim imrana baktim. simdi bi el atayim camasirlari katlayip yerlestireyim dedim onda da annemi aradim. canim bisey yapmak istemiyo
tasinma isimiz zaten muamma.. yarin valilige gitmemiz gerekiyor. bu sene itibariyla 10 senelik kart hakkim dogdu. oturumum 28 agustosya bitiyor ve ben o tarihte turkiyede olucam kismetse.. yani o isi halletmemiz lazim. valilik de uzak sabahin korunde yola dusmemiz lazim.. tabi bekledigimiz bir evrak vardi o geldiyse gidecegiz, gelmediyse ertelenecek yine bir an once olasa bitse aradan ciksa bari

Yonca ve Zeynep'ciğim teşekkür ederim, hayırlısı artık bakalım

pasaport fotoğrafı çektirdik binbir güçlükle :) su içinde kkaldım, yarım saat sürdü :)) bakın bakalım nasıl olmuş heuehueheu

her zamanki gibi karızma göklerde maşallah

meraba arkadaşlarrr hasta bebeklerimize geçmiş olsunnn kızlarrr ikigndr başımıza gelmeyen kalmadı yaaaaa artık sinir kırizi geçirmek üzereyem herkes benden bşyler bekliyooooo kmse sormuyo sen nasılsın diye babamız desenz zaten keni keyfnde hiçççç umursadığı yokkk offff ebrar pazar günü düştü yerde oturuyodu bende yanındaydm tlfd KONUŞUYODM kızım yanına doğru düştü kafası koltuğn kenarına geldi aman allahım nasıl ağladı iki gözü iki çeşme uğund resmen ben çok korktummm dünde kafasını nasıl becerdiysem pc nin köşes,ne vurdm bugünde yerde yatıyodu başı yastıktaydı kudura kudura başını yere düşürdü bide öyle gmletttiii bu kız harektlendkce kazalr artıyo dahada dkkt etmk lazımmmmmm

eltime gittik oturmaya imranda bi aglamak bi aglamak. tam uyucak bi ses hoooooooop gene agliyor, gurultuyu hic cekemiyo bu oglum. yarim saat susmadan agladi. vurdumduymaz kocama kalk gidelim dedikce otur ya otur diyo bana. bi alayim cocgu kucagima demek yok zaten. sonra kp en sonunda siz gidin baba hadi dedi kocama da anca kalkabildi. dedim oturacagi tutytu baba deminden beri kalk diyorum kalmiyo! sinirlerim tepeme cikti ortada bisey yok ama sanki bi yerini kesmisiz gibi agliyo cocuk. kakasini da yapti niye aglasin ki! arabaya biner binmez sustu eve geldim simdi de agla niye sustun dedim yukses sesle, dudak buktu
kucagima da almadim babasi baksin. sinir oluyorum bu kadar genis olmasina sinir!
turkiyede napicaz bilmzm. annemin evi kalabalik cocuklar bagiriyolar cagiriyolar, imran da onlarla aglicak ben kacicam evden heralde!

türkiyede bizim evde kalabalik ömerde ufacik bir seste uyaniyor orda napicam bilmiyorum insallah tatil burnumuzdan gelmez:26:

türkiyede bizim evde kalabalik ömerde ufacik bir seste uyaniyor orda napicam bilmiyorum insallah tatil burnumuzdan gelmez:26:

sorma zeynep ya simdi onu dusunmeye basladim, bi de bizim cocuklar da kucukler ya laftan da anlamiyorlar :26:
ay deminki tam bi faciaydi ama. kocam da diyoki deli deli hareketler yapma bi kendine hakim ol :s deminden beri benim tavrimi yorumluyoruz seni gonderiyom da allahtan hayirlisi diyo, ben orda cocuga bi seyler yaparmisim boyle durumlarda anneme birakir kacarim artik :s
essek herifin keyfi yerinde simdi

insan esi olmadan tatile gidince sorumlulugu dahada fazla artiyor o problemi ben hep yasiyorum genelde esim gelmez ben kizimla tek gidiyorum türkiyeye inanki cocugun gözünün icine bakiyorsun daha tedirgin oluyorsun babasi yok ya aman düser aman hasta olur aman kaybolur birsürü amanlar evdeki gibi rahat olmuyor artik allaha emanet cocuklarimiz insallah sagsalim gidip geliriz

günaydın kızlar! nasılsınız?
oğlum hala kabız dr. aradım yarına randevu aldım. bakalım ne diyecek. bezinide yanımda götüreyim. suyunu içiyor güzelce, zeytin yağıda veriyoruz ama yok. sabah kahvaltısına kayısı kompostosundan ekledim. zorla bitirdi.
dün anneme yapmadığı eziyet kalmamış. yalnız kalınca ağlamış sebze püresini ve kompostosunu yememiş. eliyle kaşığına vurmuş. biberonunu bile zor almış. anneme diyorum anlattığın çocuk benim oğlum olamaz. annem yalnız olunca eziyet ediyor ama benle gayet sakin. :26:

Günaydın bu kabızlık için gliserin die bir fitil var fitil tipli ama yağdan oluşuyor yarım fitili atıyorrsun o yağdan olduğu için atıyor hemen eriyorr ve arkası geliyor oda rahatlıyor denemeni tavsiye ederim yarım ama umarım işine yarar...

sağol canım. yarın dr. bir göstereyim bakalım ne diyecek. ona göre alırım.

amannn melodi bu yazdıkların bana birini hatırlattı :)) ceren hep böyle kabızlığıda takma kafana bir şurub veriyor 2 güne hiçbişey kalmıyor geçmiş olsun

meraba kızlar ben geldim .bebişleri çok özledim inşallah ters bişi yoktur
yeni evimize taşındık sağsalim yavaş yavaş yerleşiyorum .koltuklarım ve halılarım gelmedi daha ..
kızlar çok iyi ..benim minik pıtırcık yeni eve uyum sağladı hemen hatta daha iyi geldi diyebilirim .
daha rahat uyuyor ferah olduğu için .
bizden durumlar özetle böyle sizler nasılsınız ..sürünmeye başlayan bebeişler diş çıkaranlar var mı
biz de hala tık yok

sıkar o biraz o senin canın be bence yavruna bişey olsa (allah korusun rabbim) kynvaliden senin elinde kalır sinir sinir konuşmasın dellendim valla
ayrıca yavrunu meyveyle boğmaya kalktığınıda unutmadım gıcık nolıucak al benimkini vur seninkine

biz geldik.. valilige gittik, isimizi hallettik. 10 senelik kart icin basvuruda bulundum elime bir form verdiler onu doldurdum, en alta da neden 10 senelik kart istedigimi sormuslar.. actim agzimi yumdum gozumu biraktiklari yer yetmedi :76: kocam da ordaki gorevliye esim roman yaziyo yer kalmamis dedi iyiydi guzeldi, tabiki bircok kelimede harf hatalari yaptigimi sonradan farkettim de is isten gemisti :) olsun, gorevli gayet iyi dedi, imzaladi iste..
ya bi de en son bi soru sormuslar anlamdim tarih kelimesini cikardim ama cumledeki diger kelimeker yabanciydi :) kadina sordum bu nedemek diye meger fransiz tarihi unlu bir sahsiyet taniyorsam onu yazacakmisim. honk diye kaldim oyle birsey beklemiyordum ya aklim durdu bi an.. insan para para para diyen napolyonu hatirlar sarayi da bize yakin hayret ettim kendime bi hugo vardi dedim kadin adi neydi hugonun dedi guldu bana haa viktor viktor dedim neyse atlattik
bu islemler uzun surecekmis bakalim hem vali, hem belediyeden falan onay almasi gerekliymis iste... beklicez, gorucez insallah.. iste boyle keyifli keyifli dondum evimize

napolyon ah ah çok kısa boylu ve çok çirkinmiş hamileyken desire adlı romanı okumuştum
yerim onun sarayını desirecimi terkedip dul bi kadınla evlenmişti sebebide para para para kadın zengindi neyse sen benden daha iyibilirsin okuyanmı demişler gezip görenmi öptüm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…