2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nasılsınız bayadır yazamadım bilgisayarım bozulmuştu baya bizamanda canım sıkkındı gerçi hala öyle bu arada bizim bi tane dişimiz çıktı darısı sizinkilerin başına Melodi benim bebişinde kaka düzeni çok bozuldu bugün 3.gündür yapamayınca gliserin kansuk diye fitil var ondan attım bugün muhtemelen doktorda öyle bişey tavsiye edecek ama sen yinede bi doktora götür

sarayi onun felsefesine cok uyuyor :d mal sahibine benzermis

dis cikaran bebislerin disleri hayirli olsun dikkat edinde emzirince isirmasinlar cok acitiyorlar bicak gibi keskin yaramazlarin disleri

melodicim sağol canımyaa!mamaya bişey katma olayı benim aklıma hiç gelmemişti.Allah razı olsun senden.Allah hepimizi iiyilerle karşılaştırsın.(aaamiiin)

günaydın kızlar, hepinize teşekkürler... o kadar o kadarrrrr yorrgunum ki 5 gun evden cıkmasam yeridir, tır gecmiş gibi uyandım üstümden...

herkese günaydın prop sen uyumuşsunda uyanmışsın ben uyuyamıyorum bile.bu çocuk neden ağlar anlamam hiç durmuyo hiç uyumuyo aklımı yitircem ne derdi var anlamadım
bu arada evim de oldu çok az bişey kalıdı temizliğe gitçem bide ev o kadar pis ki anlatamam
tuvalette harç yapmışlar resmen balkonlar boya mermerler sıvalı resmen
akıl verin nasıl kolayca temizlenir

yeni eviniz hayırlı olsun, darısı başıma
benim tembel danamda bi gelişme yok, diş veya emekleme gibi, uykusunda fır dönüyor, uyanıkken o da çok az , geri geri gidiyor, değişik bi tip kendisi

prophetic kullanıcısından alıntı
pasaport fotoğrafı çektirdik binbir güçlükle :) su içinde kkaldım, yarım saat sürdü :)) bakın bakalım nasıl olmuş heuehueheu

Eklenti 209848

prophetic , bebiş çok tatlı çıkmış maşallah,
hakkaten hiç saçı yok ama çok tatlı,
ben hep kabak bebeğim olsun istemiştim ama saçlı doğdu,
neyse ki bonus kafa değil

günaydin kizlar

bebekler emeklemeye baslayinca isler dahada zorlasiyor ben oglumun hizina yetisemiyorum kasla göz arasinda heryere girip cikiyor haliyle daha fazla dikkat istiyor allah hepimize kolaylik versin

boyaları jiletle kazı hafif hafif aynı şekilde camlarda da boya varsa jiletle yap allah kolaylık versin zor ya

gunaydinn.. ben cay iciyorum gelin beraber icelim imran seftalili biskuvisini yedi simdi ana kucagiyla vedalasiyo garibim artik anakucagina yatirinca ana kucagi yerle bir oluyor ama oyuncaklarini cok seviyor.. gozu hep orda, yere birakinca da anakucaginin dibine gidip uzanmaya calisiyo askimm balim
ya benim tasinmak istedigim evde de yasli ve kopekli bir kadin oturyor kimsesi de yok. bi is yapacak hali de yok. yan taraf oldugu icin biliyorum :s
o mutfak, dolaplar, camlar, panjurlar hele küvet nasi temizlenir bilmiyorum. kendisi hic temizledi mi onu da bilmiyorum.
boya filan temiz hic olmazsa ben dusuncukce afakanlar basiyor..

bugün dr gittik. allahtan bezini yanımda götürmüşüm. kaka ve kan tahlili yapıldı. sonuç temiz çıktı. bu sabah normal kaka yaptı ama siyahtı. eğer devam ederse 3 gün yapmazsa fitil yazdı onu vereceğim.
71,5 cm 9640 gram kuzum.
yumurta hergün ver dedi. haftada bir gün balık ve tavuk eti yiyecek.
çilek 1 yaşından sonra verilecek.
kivi,üzüm verebilirmişiz. kavun ve karpuzun pek bir yararı yok dedi ama ben alışması için veririm.
güneş için 30 faktör ve üzeri bir krem alıp sürün dedi. marka ismi söylemedi.
geçen gün gazetede okudum. güneş kremlerinin faktörleri yükseldikçe içindeki maddelerinde cilde zararı oluyormuş.
denize sokun ama temiz ve uygun sıcaklık dedi. bakalım bu sene marmara ne kadar temiz?

kızlarrr benim kuzum 3 gündr sadece emmek istiyo bşy yemiyo yaaaaa sizler neler yediriyosnz çocuklara değişk şeyler yapıp yediriymmm

yahu bu drlarin hepsi ucmus ya..cilek bir yasindan sonra evet, ama burda kivi icin de 1 yas oncesi aslaa diyorlar
hem oyle diyorlar hem de mama reyonlarinda 6 ay bebekler icin cilek, kivi pureleri goruyorum
bizim randevumuz haftaya sali
melodi bu arada sisko ogluna masallah, allah nazardan saklasin

melodi maşallah oğluna

benim kızımda emmek istemiyor. emzireyim diyorum ağlıyor .
gecede çok kalkıyor ağlayarak son 1 haftadır.. emmiyorda. napçağımı bılemıyorum ne derdi var bılmem.
üstünü açıyor bide ayaklarıyla tepikliye tepikliye her baktığımda üstü açık .
bide şımarık oldu. ağlıyormuş gibi yapıp gözlerini kapatıyor birden açıyor etrafına bakınıyor.
çok cadı oldu çookk

melody maşallah oğluşuna boyuda kilosuda çok güzel tontiş bile hatta aman sağlıklı olsunda gerisi boş sonuçların temiz çıkmasınada çok sevindim banada fitil vermişti dr 3 gün yapamazsa koy ama 3 gün bekle demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…