2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim allah kolaylik versin insallah hayirlisiyla atlatirsiniz

masallah canim ogluna benimkide kablo kemirmeyi cok seviyor daha dogrusu eline gecen herseyi evdeki herseyin tadina bakti sagolsun yaramaz oglum benim

Aslıcım sünnetiniz hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah, ben de oğlum 4 aylıkken lokal anestezi ile yaptırmıştım,
çok çabuk iyileşti çok şükür,
hatta görünüşte pipimiz yok
acaba eli değmişken kökünden mi kesti dedim de kilosundan dolayı dedi doktor, zayıflayınca görünmeye başlıycakmış
kızlar benim oğlum da her şeyi ağzına götürüyor, gün benim ayağımı götürmeye çalışıyor ama elletmiyorum ve basıyorum kahkahayı , görmeniz lazımdı akşam, ben gülüyorum diye o da ağzını ayırmış gülüyor
emeklemeye başlamadı ama , bu da demektirki emeklemeye başlayınca yandık
herkese iyi cumalar, yarın hafta sonu ve beeeeeeeeeeen bu akşam son iş günümü yapıyor, yarın kısmetse sabah ezanından sonra tatil yollarına düşüyoruuuuuuuuum

Allah kolalık versin geçmiş olsun şimdiden cnm..

bi ara benım kızımda öyleydi yıne tutuyor arada gerçi. uyumuyordu çarşıda falan. ben bi gün alıştırma yaptım inat ettim bizim buralarda uyusun dıye çıkardım vee uyudu.eşimle çıktığımızdada uyudu çok rahat ettık.
battanıyesını kundak gibi yapıp öyle uyuttum. bide benım kızım saç kurutma sesıne çok alıştı. telefona çektim sesi. yanınada onu koymuştum öyle uyuyor ancak.
bide elinde ille bişey olacak . oyalancak bişeyler ver sende eline. oyuncak,havuç,salata veriyorum ben. düşürünce ağlıyor tabi.

içini karartmış olabilirim ama kimseye güvenemiyorum. 1 ay bakıcı tecrübesi yaşadığım için böyle düşünüyorum. dedim ya hiçbirşey yapmıyor kadın 400+yol parasını beğenemedi. ben 700-800 versem evi hergün silip süpürtürüm. allahtan annem evdeydi. yaptığı hataları görüp uyarma şansı oldu.
altını değiştirmek için yatırırken başını tutmadan öylece bırakıyormuş
hööööyt diye konuşuyormuş. sözde oyun yapıyor.
daldığı zaman hemen engelliyormuş.
mamasını yedirirken annem bişey konuşuyorsa hemen araya giriyormuş
söylemeden hiçbir işi yapmıyormuş.
tabi hepsinde annem müdahele etmiş. yalnız olduğunu düşünemiyorum.
15 dk 30 dk. 40dk. uyuyp uyanıyor ve uyuyana kadar 2 saatten fazla zaman geçiyor. oturup uğraşır mı? arkadaşlarınında vardır bakıcısı ama nerden bilebilirler ki? ben izmir deyim canım. tv den çevremden o kadar çok şey duydum ki korkuyorum. çok şanslısın yarım gün çalışacağın için.

inşallah çok kolay atlatırsınız. geçmiş olsun minik erkeğe.

kızlar günaydın. son iş günüm. akşama oğluşumun yanında olacağım. ve uzun süre onunlayım rabbim izin verirse. önümüzdeki hafta kayınvaldemin yanına gidiyoruz. gelsin güneş deniz kum ve doğal mamalar!

İzmirde olduğunu okuyunca sevindim nedense,
ben de bu hafta sonu çeşmeye tatile geliyorum inşallah,
senin kayınvalidenler nerede?izmirde mi onlar da?

oh ne güzel valla bende eşimde gezmeyi severiz ama bizim kız tam tersi hiçbişey istemiyo nedense alışsın istiyorum bende ama o kadar çok ağlıyoki mecburen kucağa alıyoruz hemen

canım hayırlısı olsun inşallah acısız sancısız bi şekilde atlatır oğluşun erkekliğe bu ilk adım erken olmuş ama genelde erken süneet daha iyi derler kızın adına üzüldüm onun için biraz kötü olmuş ama olsun telafi edersiniz bunu allah yardımcınız olsun

bende çok inat ediyorum canım ama başarılı olamıyorum ne yazıkki o benden daha inatçı eline bende oyuncaklar falan veriyorum ama atıyo hemen istemiyo inşallah bu geçici bi durumdur yiyecek vermeyi hiç denememiştim bide onu deniyelim bakalım

oh ne güzel tatil gibisi yok valla bide bebişinle olunca değmeyin keyfine iyi tatiller canım bol bol eğlenin

arkadaşlarrr pazar günü babalarmızn günü ne hediye aldınz erkeğe hediye almak ne zormuş yaaa aklıma bşy gelmiyoooo hediyeleri paylaşalımmm km ne alcak

arkadaşlarrr pazar günü babalarmızn günü ne hediye aldınz erkeğe hediye almak ne zormuş yaaa aklıma bşy gelmiyoooo hediyeleri paylaşalımmm km ne alcak

Ben bi şey almıycam, o dana bana almadı, oğlunun anasısın o alsın dedi (aslında şaka yaptı parası olmadığı için ama olsun, benzaten ona yeni saat aldım evlilik yıldönümümüz için, yetmez mi kızlar

bende birşey almayı düşünmüyorum ona en büyük hediye biziz zatenbiz böyle günlerde birbirimize hediye almaktan pek hoşlanmıyoruz zorla oluyo gibi benim hoşuma gitmiyo içinden gelerek birşey almak daha farklı oluyo

İzmirde olduğunu okuyunca sevindim nedense,
ben de bu hafta sonu çeşmeye tatile geliyorum inşallah,
senin kayınvalidenler nerede?izmirde mi onlar da?

izmir de değiller keşke olsalar oğluma bakarlardı. erdek'teler.
çeşmede nereye geliyorsun?

benimki 20 günlükten itibaren dışarda hep arabasında uyudu ve gezdi. ama o zamanlar dışarda uslu uslu uyuyan çocuk evde zor uyuyordu. şimdi benimleyken daha farklı oluyor.
anneannesine eziyet ediyormuş. ve çorbasını meyvesini yememiş doğru düzgün. üstüste mama içmiş.
saatleri sayıyorum artık. ben ilgileneyim artık. bu hafta doğru düzgün ek gıdasını almadı.

ben bişey alamıyorum ama evde güzel bir kahvaltı hazırlayacaktım. ama ogün babamız 7,30 da işe gidiyor, akşamada düğün var.

çeşme clup amilia ya geliyoruz kısmet olursa, ben kapalıyım , o yüzden başka yerler ban uymuyor malesef bu tarz yerlere gidiyorum genellikle ya da doğa turizmi, karadeniz turu filan gibi gezmesi bol tatilller yapıyoruz

selam arkadaşlar nasılsınız?aymescim bizde emeklemiyoruz daha aynen yere koyunca sıkılıyor hemen.yürüteçte evin içinde dört dönüyor.mutfakta komidin var dantellerini alıyor sonra tekrar uzatıyor,eee komidin alamayacağına göre bu defa ağzına alıp kemiriyorçok cadı çokkk

kadınlara hediye almak ne kolay, ama erkekler için çok zor bizde bişey almayacağız.anneler gününde hediye görmedik bizde alalım

kopekop bilmiyorum orayı canım.

yabangülüm benimkide olduğu yerde hala. ama yatakta fır dönüyor. yatak çarşafı kenar korumalrı alt üst oluyor.
bende bişey almayacağım bana hediye almadı. ayakkabı ve elbise aldı ama ihtiyacım vardı onu saymam. hediye süpris olur.

selaam millet :)

melodi erdek cok guzelmis kardesim dalmaya gitmisti de o anlatmisti ben hic gitmedim

herkesin tatili basliyor ne guzel yaa :81: bu da demek oluyor ki kimse kalmayacak buralarda artik

ben de magazaya gittim, bu gun bebek mevludu varmis hediye aldim geldim, birazdan cikarim ben de...

bu arada babalar gunu de gelmis catmis tabiki hediye mediye yok! ne hediyesi sevgililer gunu olsa neyse

sunnet icin allah kolaylik versin asli.. ben de kucucukken yapmayi cok isterdim.. burda 9 aydan once bir saglik sorunu yoksa yapmiyorlarmis. tatilde yapalimmi dedim esim pek orali olmadi artik kismet olursa ilerde yapariz..

Yabangülüm keşke yürüteç kullanmasan, doktor bana zararlı dedi, kend boy ve kilosunu kaldırabileceği şekilde gelişmezmiş bacak kasları ve lifleri

bizde niye diş yok yahu, dişsiz kalcak benim kuzum.. maşallah dişlere.. emekleme, sürünme, XYZ eksenlerinin hepsinde dönme yuvarlanma, tutunup doğrulma, elden tutarak yürüme, hepsi var çok şükür, ama diş yok, maşallah yine de ben 3 hafta erken dogdugu ıcın hep onu baz alıyorum ama diş için yine de geciktik, hoş 2 yasında ıckaran bıle varmış da nolur öyle olmasın, 50 tane doktor gezerım ben kesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…