canim allah kolaylik versin insallah hayirlisiyla atlatirsinizSelam kızlar
tüm bebekler iyidirler umarım
benim oğlum yarın sabah Allah kısmet ederse sünnet oluyor. 9 da alacaklar ameliyathaneye.Bugün tahliller yapıldı anestezi için ve anestezi doktoruda bakıp muayne etti sorun yok dedi. Dua edin ne olur inşallah ağrısız, acısız ve sorunsuz geçer.
Kızım karne alacak ona gidemiyorum zaten bu yüzdende üzgünüm tam karne gününe denk geldi sünnetimiz.
Allah hepimizin yavrularını korusun, sağlık versin inşallah.
[/Cbenim oglumda masallah kendi kendine desteksiz oturabiliyor 3 gun oncede emeklemeye basladi2 tanede alttan disimiz cikti . gelisimi cok iyi zayif ama cok saglikli cok sukur yanliz evi iyice bebeklere uygun hale yola sokmam lazim surekli olur olmaz yerlere dogru gidiyor cok korkuyorum tv kablolarina pek bir merakli OLOR]
maşallah bebeğine allah sağlık versin kaç aylık şu an
amin canim hepimizin bebeklerine insallah. benim oglum 7 ay 2 hafta 4 gunluk 29 ekimde dogdu beklenen dogum tarihi 5 kasimdi bir hafta erken tesrif etti
canim allah kolaylik versin insallah hayirlisiyla atlatirsiniz
masallah canim ogluna benimkide kablo kemirmeyi cok seviyor daha dogrusu eline gecen herseyi evdeki herseyin tadina bakti sagolsun yaramaz oglum benim
evet gunden gune buyuyorlar masallahaynen benim prensimde oyle teyzesi babasinin ev terliklerini ortada birakmasiyla onlari bile kemiriyor bende cok kizdim tabi babamiza cocuk herseyi agzina goturuyor.ozelliklede kablolara asiri bir ilgisi var acaba ilerde elektrik muhendisimi olcak ney
Selam kızlar
benim oğlum yarın sabah Allah kısmet ederse sünnet oluyor. 9 da alacaklar ameliyathaneye.Bugün tahliller yapıldı anestezi için ve anestezi doktoruda bakıp muayne etti sorun yok dedi. Dua edin ne olur inşallah ağrısız, acısız ve sorunsuz geçer.
Kızım karne alacak ona gidemiyorum zaten bu yüzdende üzgünüm tam karne gününe denk geldi sünnetimiz.
ya kızlar benim kızım ne ana kucağında nede pusette hiç bişekilde oturmuyo koyduğum an kıöını döndüre döndüre yere gidiyo iyice bağlarsamda kıyameti koparıyo beni al diye nasıl alıştırıcam ben bilmiyorum bebek arabasınıda sevmiyo akşam eşimle dışarı çıkalım dedik koyduk arabasına ilk yarım saat duruyo ondan sonra nasıl ağlıyo görmeyin herkes etraftan bakmaya başladı mecburen çıkarttık arabadan eşim kucağında taşıdı bende boş arabayı sürdüm hep böyle yapıyo bize:26:
Of melodi içimi karattın ya sen istanbuldamıydın burda benim öğretmen arkadaşların hep bakıcıları var ne kamerayı nede uyku ilacını duydum onlardan ay kamerayı her köşeye yerleştiremezsinki detayları göresinyuh ya demek uyku ilacı koyuyolarmış ay tek tesellim okulumun yarım gün olması 1 de evde olacak olmam
Selam kızlar
kızlar günaydın. son iş günüm. akşama oğluşumun yanında olacağım. ve uzun süre onunlayım rabbim izin verirse. önümüzdeki hafta kayınvaldemin yanına gidiyoruz. gelsin güneş deniz kum ve doğal mamalar!
sağolun kızlar. neyseki artık kilo alımı yavaşladı. doktor iyi dedi.
benimkide geceleri üzerini açıyor. ben çıtçıtlı body ile yatırıyorum. havalar sıcakken sadece tülbent örtüyordum. tepinip ayağını açıyor. sonra gece kalkınca bakıyorum altına almış. birde uyanınca yüzükoyun duruyorsa çarşafı çeke çeke çıkarıyor. lastikli almam şart oldu. benimki hala destekli oturmuyor. yani oturtuyorum hop kendini öne atıyor. ayakta durmayı seviyor. bugün kahvaltısını bitirdi şükür. bebelac kahvaltısını hazırladım ama cicibebe atmadım. hergün cicicbebe yesin istemiyorum. bebek ekmeğini sevmedi. tam buğday ekmeğimi denesem acaba.
yoğurt önerisi aklımda öyle yaparım. ama annemde hiç bişey yemiyormuş. biberona bile eliyle vurup kafasını çeviriyormuş. illa annemin yanında biri olacak.
aymescim benimki anakucağında ve arabada duruyor maşallah!
gezmeyi çok seviyor.
Selam kızlar
Allah kolalık versin geçmiş olsun şimdiden cnm..
bi ara benım kızımda öyleydi yıne tutuyor arada gerçi. uyumuyordu çarşıda falan. ben bi gün alıştırma yaptım inat ettim bizim buralarda uyusun dıye çıkardım vee uyudu.eşimle çıktığımızdada uyudu çok rahat ettık.
battanıyesını kundak gibi yapıp öyle uyuttum. bide benım kızım saç kurutma sesıne çok alıştı. telefona çektim sesi. yanınada onu koymuştum öyle uyuyor ancak.
bide elinde ille bişey olacak . oyalancak bişeyler ver sende eline. oyuncak,havuç,salata veriyorum ben. düşürünce ağlıyor tabi.
kızlar günaydın. son iş günüm. akşama oğluşumun yanında olacağım. ve uzun süre onunlayım rabbim izin verirse. önümüzdeki hafta kayınvaldemin yanına gidiyoruz. gelsin güneş deniz kum ve doğal mamalar!
arkadaşlarrr pazar günü babalarmızn günü ne hediye aldınz erkeğe hediye almak ne zormuş yaaa aklıma bşy gelmiyoooo hediyeleri paylaşalımmm km ne alcak
İzmirde olduğunu okuyunca sevindim nedense,
ben de bu hafta sonu çeşmeye tatile geliyorum inşallah,
senin kayınvalidenler nerede?izmirde mi onlar da?
oh ne güzel valla bende eşimde gezmeyi severiz ama bizim kız tam tersi hiçbişey istemiyo nedense alışsın istiyorum bende ama o kadar çok ağlıyoki mecburen kucağa alıyoruz hemen
canım hayırlısı olsun inşallah acısız sancısız bi şekilde atlatır oğluşun erkekliğe bu ilk adım erken olmuş ama genelde erken süneet daha iyi derler kızın adına üzüldüm onun için biraz kötü olmuş ama olsun telafi edersiniz bunu allah yardımcınız olsun
bende çok inat ediyorum canım ama başarılı olamıyorum ne yazıkki o benden daha inatçı eline bende oyuncaklar falan veriyorum ama atıyo hemen istemiyo inşallah bu geçici bi durumdur yiyecek vermeyi hiç denememiştim bide onu deniyelim bakalım
oh ne güzel tatil gibisi yok valla bide bebişinle olunca değmeyin keyfine iyi tatiller canım bol bol eğlenin
arkadaşlarrr pazar günü babalarmızn günü ne hediye aldınz erkeğe hediye almak ne zormuş yaaa aklıma bşy gelmiyoooo hediyeleri paylaşalımmm km ne alcak
izmir de değiller keşke olsalar oğluma bakarlardı. erdek'teler.
çeşmede nereye geliyorsun?
ben bişey alamıyorum ama evde güzel bir kahvaltı hazırlayacaktım. ama ogün babamız 7,30 da işe gidiyor, akşamada düğün var.
selam arkadaşlar nasılsınız?aymescim bizde emeklemiyoruz daha aynen yere koyunca sıkılıyor hemen.yürüteçte evin içinde dört dönüyor.mutfakta komidin var dantellerini alıyor sonra tekrar uzatıyor,eee komidin alamayacağına göre bu defa ağzına alıp kemiriyor çok cadı çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?