2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yeni eviniz hayırlı olsun, darısı başıma
benim tembel danamda bi gelişme yok, diş veya emekleme gibi, uykusunda fır dönüyor, uyanıkken o da çok az , geri geri gidiyor, değişik bi tip kendisi

sanki benim kızı anlatmışsın ne diş var ne emekleme desteklersen gidiyo ama hemen kızıyo beni kaldır diye bağırıyo hanfendi ileride değil geri gidiyo zaten ama uykusunda hiç uslu değil uyanıkken okadar hareketli olsa keşke yatakta fır dönüyo hep mıkır mıkır bi bakıyorum kafa bi yerde göt bi yerde çokda tatlı oluyo ama beni uyutmuyo her dönüşünde uyanıyo hadi bi daha sallamaya uğraş sonra

ya kızlar benim kızım ne ana kucağında nede pusette hiç bişekilde oturmuyo koyduğum an kıöını döndüre döndüre yere gidiyo iyice bağlarsamda kıyameti koparıyo beni al diye nasıl alıştırıcam ben bilmiyorum bebek arabasınıda sevmiyo akşam eşimle dışarı çıkalım dedik koyduk arabasına ilk yarım saat duruyo ondan sonra nasıl ağlıyo görmeyin herkes etraftan bakmaya başladı mecburen çıkarttık arabadan eşim kucağında taşıdı bende boş arabayı sürdüm hep böyle yapıyo bize:26:

kızlar meraba ..düşünmemlazım sen de taşınacaktın di mi ..çocukla o kadar zor oluyormuş ki allah kolaylıklar versin ..melodi oğluşuna maşallah benim kız da o civarlarda kilosu galiba ..tel süzgeçten geçirmeye başlamışsın ..zorlanırsa yanında yoğurtla ver öyle yer sadece ufak bi tavsiye ..bir püre bir yoğurt
benim kız da bugün çok sevimli bişi öğrenmiş gülümserken gözlerini kısıyor büyük insanlar gibi göz kırpıyor
bi deee elle alkış çalmayı öğrenemedi her defasında ya benim eli istiyor alkış dediğimde benim ele vurmak için ya da dizine vuruyordu,ayaklarıyla alıkş çalıyor çok tatlıııı
ben kaçıyorum tonla iş beni bekliyor görüşürüz öpüyorum minişleri

sağolun kızlar. neyseki artık kilo alımı yavaşladı. doktor iyi dedi.
benimkide geceleri üzerini açıyor. ben çıtçıtlı body ile yatırıyorum. havalar sıcakken sadece tülbent örtüyordum. tepinip ayağını açıyor. sonra gece kalkınca bakıyorum altına almış. birde uyanınca yüzükoyun duruyorsa çarşafı çeke çeke çıkarıyor. lastikli almam şart oldu. benimki hala destekli oturmuyor. yani oturtuyorum hop kendini öne atıyor. ayakta durmayı seviyor. bugün kahvaltısını bitirdi şükür. bebelac kahvaltısını hazırladım ama cicibebe atmadım. hergün cicicbebe yesin istemiyorum. bebek ekmeğini sevmedi. tam buğday ekmeğimi denesem acaba.
yoğurt önerisi aklımda öyle yaparım. ama annemde hiç bişey yemiyormuş. biberona bile eliyle vurup kafasını çeviriyormuş. illa annemin yanında biri olacak.
aymescim benimki anakucağında ve arabada duruyor maşallah!
gezmeyi çok seviyor.

Melodicim maşallah oğluşa
ben de kahvaltıya başlıycam bu hafta sonu ama nasipse tatilde olucam, otel şartlarında nasıl yapıcam, nasıl kahvaltı yediriyosun anlatsana sana zahmet

sağol canım.
bebelac kahvaltı mamasını hazılrlayıp içine 1 tatlı kaşığı labne peynır(lıght) 1 tatlı kaşığı pekmez 4/1 yumurta sarısı yavaş yavaş aratacak. 2 cicibebe koyuyorum. istersen içine 1-2 tatlı kaşığı sevdiği meyve püresini koyabilirsin.

aynı şekilde anne sütünede yap cicibebe yada bebek ekmeği koyarsın.

slm kızlar, sabahtan beri ne kıçım yer gördü, ne dinlenebildim. demir öğleden once ıkı saat uyumustu, ondan snr sadece 20 dk uyudu. ben bgn temızlık yapıcaktım guyya cmts annem gelıo dıye, yatagı kapatamadım yanı. sureklı mızır mızır mızırdadı, oturmadı, yatmadı, ayakta evı turlarken susuyo azıcık, e ben yoruluyorum ıkı buklum onu tutmaktan, durdugumda agladı hep. e tabi benım salaklıgım, cocuk kabızmış farkedemedim, dun de yapmamıstı bgn de yapmadı. hemen fıtıl verdım, bı guzel boşalttı, ustune sıcak bı banyo yaptırdım mayışsın dıye, sımdı uyudu neyse ki. temızlıgım de kaldı, her bişeyim de... offff.. pasaport fotosunu begenenlere cok tesekkurler ayrıca tek tek yazamıorum sımdı

Of melodi içimi karattın ya sen istanbuldamıydın burda benim öğretmen arkadaşların hep bakıcıları var ne kamerayı nede uyku ilacını duydum onlardan ay kamerayı her köşeye yerleştiremezsinki detayları göresin yuh ya demek uyku ilacı koyuyolarmış ay tek tesellim okulumun yarım gün olması 1 de evde olacak olmam

Selam kızlar

tüm bebekler iyidirler umarım

benim oğlum yarın sabah Allah kısmet ederse sünnet oluyor. 9 da alacaklar ameliyathaneye.Bugün tahliller yapıldı anestezi için ve anestezi doktoruda bakıp muayne etti sorun yok dedi. Dua edin ne olur inşallah ağrısız, acısız ve sorunsuz geçer.
Kızım karne alacak ona gidemiyorum zaten bu yüzdende üzgünüm tam karne gününe denk geldi sünnetimiz.

Allah hepimizin yavrularını korusun, sağlık versin inşallah.

allah kolaylik versin ne kadar erken olurlarsa o kadar iyidir psikolojileri acisindan. benim oglum 3 gunlukken sunnet oldu 1 haftada iyilesti . oh mis gibi tertemiz . idrar yolu enfeksiyonu vs.. hastaliklari en aza indirgemis olduk. hemde emeklemeden yurumeden kendilerini bilmeden tanimadan sunnet olmalari buyuk avantaj.

[/Cbenim oglumda masallah kendi kendine desteksiz oturabiliyor 3 gun oncede emeklemeye basladi 2 tanede alttan disimiz cikti . gelisimi cok iyi zayif ama cok saglikli cok sukuryanliz evi iyice bebeklere uygun hale yola sokmam lazim surekli olur olmaz yerlere dogru gidiyor cok korkuyorum tv kablolarina pek bir merakliOLOR]

sağol canım. bende doğduğunda düşünüyordum ama bayramın 2.günü doğdu, çocuk cerrahı yoktu, daha sonrada her gittiğimizde ameliyattaydı görüşemedik vs vs.. kısmet yarınaymış tam 7.ay gününde sünnet olacak yavrum.
Sen en güzelini yapmışsın hem de anestezi almamış oldu oğlun. Bende tamamen aynı fikirdeyim aklı ermeden sünnet olmalı bence kendi psikolojimi yeterince bozuyorum zaten bari onun ki sağlam kalsın :))

maşallah bebeğine allah sağlık versin kaç aylık şuan

aslıcım kolayca atlatırsınız inşallah. şimdiden geçmiş olsun.

hahahahah.. canım bloga vakıt mı var ya, hayatım film olmuş :) cidden çok istiyorum her gun duzenlı yazmayı da bır cırpıda yazamazsam bırakırım ben oyle sımdı 10 dk yazdım, snr yarım saat yazarım fln olmuyo, oturup yazmam lazım işte, ona da cidden bu ara vakıt bulamıyorum, kosturmaca ıcındeyız sureklı. tasınınca bakıcı tutcaz, o zaman her gun yazıcam inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…