yeni eviniz hayırlı olsun, darısı başıma
benim tembel danamda bi gelişme yok, diş veya emekleme gibi, uykusunda fır dönüyor, uyanıkken o da çok az , geri geri gidiyor, değişik bi tip kendisi
bugün dr gittik. allahtan bezini yanımda götürmüşüm. kaka ve kan tahlili yapıldı. sonuç temiz çıktı. bu sabah normal kaka yaptı ama siyahtı. eğer devam ederse 3 gün yapmazsa fitil yazdı onu vereceğim.
71,5 cm 9640 gram kuzum.
yumurta hergün ver dedi. haftada bir gün balık ve tavuk eti yiyecek.
çilek 1 yaşından sonra verilecek.
kivi,üzüm verebilirmişiz. kavun ve karpuzun pek bir yararı yok dedi ama ben alışması için veririm.
güneş için 30 faktör ve üzeri bir krem alıp sürün dedi. marka ismi söylemedi.
geçen gün gazetede okudum. güneş kremlerinin faktörleri yükseldikçe içindeki maddelerinde cilde zararı oluyormuş.
denize sokun ama temiz ve uygun sıcaklık dedi. bakalım bu sene marmara ne kadar temiz?
Of melodi içimi karattın ya sen istanbuldamıydın burda benim öğretmen arkadaşların hep bakıcıları var ne kamerayı nede uyku ilacını duydum onlardan ay kamerayı her köşeye yerleştiremezsinki detayları göresingünaydın kızlar. hasta bebişlere geçmiş olsun. acil şifalar olsun inşalah.
oğluma pütürlü şeyler vermeye başladım ama tam bir savaş içindeyiz. pazar günü çorbasını telden geçirdim ve öyle verdim. pütürü ağzına gelince öğürecek gibi yapıyor. hayır yut diyorum ağzında geveleyip yutuyor. istese yutabilir ama tembellik yapıyor. 1 saat uğraştım çorbasını yedirmek için. hepsini bitirmedi ama baya yedi çok şükür. tabi elleri durmadığından ne üstü kaldı ne benim üstüm. istemediğinde kaşığa bir vuruyor. kaşık havada uçarken maması her tarafa bulaşıyor. bi de sıkıldığı için eliyle ha bire burnunu ovalıyor ağzına bulaşan mamalar eline oradan üstüne ve bacaklarına bulaşıyor. bir eimde ıslak bez bir elimde kaşık savaş verdim. sonuç her tarafı sebze püresi olmuş bir tuğra.
sonra doğru banyoya. ağzını açarak yediği mamalardan sonra pütürlü olayına geçince yine ağzını sımsıkı kapatıyor. bende zorla yediriyorum. alışmak zorunda.
2 gündür kahvaltısını yemek istemiyor.aynı kahvaltıyı bitirirken şimdi yarısı kalıyor.
yine başa mı döndük bilmiyorum.
kilo konusunda bende dertliyim. göbeğim kocaman duruyor, göğüslerimde küçülmedi. yürümeye çalışıyorum.
AASİEE VE MANİK bakıcı konusunda tecrübem var diyorum artık. benimki dün maaşını aldı. 4 gün izin yaptım ve onda haber verdim gelme diye. maaşından da kestim. akşam beni aradı arkadaşlarına sormuş kesilmiyormuş. 19 mayıs resmi tatil dedi. tamam onun parasını vereyim ama diğerleri benim kendi iznim, çalışmadan ni,ye sana para vereyim dedi. benim işyerimle kıyaslıyor ben izinliyken kesilmiyormuş. ben memurum ve çalışmadığım dönem ikramiyem kesildi dedim. baktı benle başa çıkamıyor bu sefer ücreti 500 demiştiniz dedi. 400+ yol konuştuk sizi tavsiye eden hanımda ordaydı dedim. ısrarla siz 500 dediniz yol vermiyoruz demiştiniz diyor. telefon kesildi sonra bana msj atmış bu şartlarda 4 gün daha çalışamazmış.
arkadaşlar size tavsiyem konuşmanızı yaparken herşeyi en ince detayına kadar çok açık belirtin. ve yanınızda mutlaka başka biri olsun. benimki fazla bir şey yapmıyordu. çocuğu uyut bezini al doyur. ütüsünü yap odasını temizle (10 dk) bütün işi bu. kahvaltısnı ben veriyorum. ek gıdalarını annem hazırlıyor kendi bi zahmet yediriyor. ne kasase ne biberonu yıkanmıyor üstelik kendi yediğinin bulaşığını bana bırakıyor.çarşafı günlerce değişmiyor. oğlumun üstü mama lekesi içinde, örtündüğü battaniye silkelenmiyor ancak söylenirse yapılıyor. yapılmasını istediğiniz herşeyi tek tek söyleyin ve gerekirse ücretini nasıl anlaşırsanır bir kağıda yazıp ikinizde imzalayın. bir fotokopiside onda kalsın. bana iyi tecrübe oldu.
tv izleme konusunda elbette siz yokken tv açacak ve çocuğu sussun diye karşına koyacak. ya kanalları bozun ya da pirizi saklayın. ama mutlaka eve kamera taktırın. sade nasıl davrandığını görmek için değil çocuk uyusun diye mamasına ilaç koyuyor mu diye bakabilirisiniz. ben güvenmediğim için annemi çağırdım. imkanı varsa birisi yanında dursun.
delimavi kaka sorunu bende de var. eskiden 3-4 defa kaka yaprken şimdi az yapıyor ve 1 haftadır kabız. kayısı ve zeytinyağı fayda etmedi. şimdilik sebze çorbasına pirinç ve patates koymuyorum.
Selam kızlar
tüm bebekler iyidirler umarım
benim oğlum yarın sabah Allah kısmet ederse sünnet oluyor. 9 da alacaklar ameliyathaneye.Bugün tahliller yapıldı anestezi için ve anestezi doktoruda bakıp muayne etti sorun yok dedi. Dua edin ne olur inşallah ağrısız, acısız ve sorunsuz geçer.
Kızım karne alacak ona gidemiyorum zaten bu yüzdende üzgünüm tam karne gününe denk geldi sünnetimiz.
Allah hepimizin yavrularını korusun, sağlık versin inşallah.
allah kolaylik versin ne kadar erken olurlarsa o kadar iyidir psikolojileri acisindan. benim oglum 3 gunlukken sunnet oldu 1 haftada iyilesti . oh mis gibi tertemiz . idrar yolu enfeksiyonu vs.. hastaliklari en aza indirgemis olduk. hemde emeklemeden yurumeden kendilerini bilmeden tanimadan sunnet olmalari buyuk avantaj.
[/Cbenim oglumda masallah kendi kendine desteksiz oturabiliyor 3 gun oncede emeklemeye basladi2 tanede alttan disimiz cikti . gelisimi cok iyi zayif ama cok saglikli cok sukur yanliz evi iyice bebeklere uygun hale yola sokmam lazim surekli olur olmaz yerlere dogru gidiyor cok korkuyorum tv kablolarina pek bir merakli OLOR]
Selam kızlar
tüm bebekler iyidirler umarım
benim oğlum yarın sabah Allah kısmet ederse sünnet oluyor. 9 da alacaklar ameliyathaneye.Bugün tahliller yapıldı anestezi için ve anestezi doktoruda bakıp muayne etti sorun yok dedi. Dua edin ne olur inşallah ağrısız, acısız ve sorunsuz geçer.
Kızım karne alacak ona gidemiyorum zaten bu yüzdende üzgünüm tam karne gününe denk geldi sünnetimiz.
Allah hepimizin yavrularını korusun, sağlık versin inşallah.
aslıcım kolayca atlatırsınız inşallah. şimdiden geçmiş olsun.
aslo kötü denk gelmiş ama kızın adına üzüldümhayırlısıyla kazasız belasız atlatın işallah
aslo kötü denk gelmiş ama kızın adına üzüldümhayırlısıyla kazasız belasız atlatın işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?