bizde niye diş yok yahu, dişsiz kalcak benim kuzum.. maşallah dişlere.. emekleme, sürünme, XYZ eksenlerinin hepsinde dönme yuvarlanma, tutunup doğrulma, elden tutarak yürüme, hepsi var çok şükür, ama diş yok, maşallah yine deben 3 hafta erken dogdugu ıcın hep onu baz alıyorum ama diş için yine de geciktik, hoş 2 yasında ıckaran bıle varmış da nolur öyle olmasın, 50 tane doktor gezerım ben kesın
kopekop bilmiyorum orayı canım.
yabangülüm benimkide olduğu yerde hala. ama yatakta fır dönüyor. yatak çarşafı kenar korumalrı alt üst oluyor.
bende bişey almayacağım bana hediye almadı. ayakkabı ve elbise aldı ama ihtiyacım vardı onu saymam. hediye süpris olur.
ben de evı temızledım delıler gıbı yoruldum, aksma yemegı yaptım ama yrna yemek kalmıcak, zaten bız dugunde olcaz, anneme de dısardan soylerım artık, ya da demır fırsat verırse oturup yemek pısırsın bana, gercı bı ugnlune cocuk bakmaya gelıo kıyamam otursun torunuyla hasret gıdersın. ay sacımı nasıl yapcaa karar veremıom sınır oldum, kestıren aklıma tukureyım ben !!!
ben de evı temızledım delıler gıbı yoruldum, aksma yemegı yaptım ama yrna yemek kalmıcak, zaten bız dugunde olcaz, anneme de dısardan soylerım artık, ya da demır fırsat verırse oturup yemek pısırsın bana, gercı bı ugnlune cocuk bakmaya gelıo kıyamam otursun torunuyla hasret gıdersın. ay sacımı nasıl yapcaa karar veremıom sınır oldum, kestıren aklıma tukureyım ben !!!
bende sırf düğün için saçımı kestirmedim . düğünden sonra ilk işim kestirmek olacak çok uzadıı ..
benım kızım biberonu sevmıyor napmam lazım ya. gece ağlayarak uyanınca emmek istemiyor . biberonla mama içse en azından onu verırım ama içmiyor
bana bişeyler söyleyin gece olunca yıne ağlıcak diye korka korka yatıyorum
benım kızımda muzlu danoneyi sevmedı dün verdiydim kustu bugunde verdim yıne kustu bende sinir oldum çöpe attım
aslo kötü denk gelmiş ama kızın adına üzüldümhayırlısıyla kazasız belasız atlatın işallah
canim allah kolaylik versin insallah hayirlisiyla atlatirsiniz
masallah canim ogluna benimkide kablo kemirmeyi cok seviyor daha dogrusu eline gecen herseyi evdeki herseyin tadina bakti sagolsun yaramaz oglum benim
Allah kolalık versin geçmiş olsun şimdiden cnm..
bi ara benım kızımda öyleydi yıne tutuyor arada gerçi. uyumuyordu çarşıda falan. ben bi gün alıştırma yaptım inat ettim bizim buralarda uyusun dıye çıkardım vee uyudu.eşimle çıktığımızdada uyudu çok rahat ettık.
battanıyesını kundak gibi yapıp öyle uyuttum. bide benım kızım saç kurutma sesıne çok alıştı. telefona çektim sesi. yanınada onu koymuştum öyle uyuyor ancak.
bide elinde ille bişey olacak . oyalancak bişeyler ver sende eline. oyuncak,havuç,salata veriyorum ben. düşürünce ağlıyor tabi.
içini karartmış olabilirim ama kimseye güvenemiyorum. 1 ay bakıcı tecrübesi yaşadığım için böyle düşünüyorum. dedim ya hiçbirşey yapmıyor kadın 400+yol parasını beğenemedi. ben 700-800 versem evi hergün silip süpürtürüm. allahtan annem evdeydi. yaptığı hataları görüp uyarma şansı oldu.
altını değiştirmek için yatırırken başını tutmadan öylece bırakıyormuş
hööööyt diye konuşuyormuş. sözde oyun yapıyor.
daldığı zaman hemen engelliyormuş.
mamasını yedirirken annem bişey konuşuyorsa hemen araya giriyormuş
söylemeden hiçbir işi yapmıyormuş.
tabi hepsinde annem müdahele etmiş. yalnız olduğunu düşünemiyorum.
15 dk 30 dk. 40dk. uyuyp uyanıyor ve uyuyana kadar 2 saatten fazla zaman geçiyor. oturup uğraşır mı? arkadaşlarınında vardır bakıcısı ama nerden bilebilirler ki? ben izmir deyim canım. tv den çevremden o kadar çok şey duydum ki korkuyorum. çok şanslısın yarım gün çalışacağın için.
inşallah çok kolay atlatırsınız. geçmiş olsun minik erkeğe.
selaam millet :)
melodi erdek cok guzelmiskardesim dalmaya gitmisti de o anlatmisti ben hic gitmedim
herkesin tatili basliyor ne guzel yaa :81: bu da demek oluyor ki kimse kalmayacak buralarda artik
ben de magazaya gittim, bu gun bebek mevludu varmis hediye aldim geldim, birazdan cikarim ben de...
bu arada babalar gunu de gelmis catmistabiki hediye mediye yok! ne hediyesi sevgililer gunu olsa neyse
sunnet icin allah kolaylik versin asli.. ben de kucucukken yapmayi cok isterdim.. burda 9 aydan once bir saglik sorunu yoksa yapmiyorlarmis. tatilde yapalimmi dedim esim pek orali olmadi artik kismet olursa ilerde yapariz..
Aslıı;
oğluşuna geçmiş olsun inşallah sorunsuz geçmiştir sünneti. Eeeee ne diyelim artık damatlığını da görmek nasip olur inş.
sabah 10:23'te girdi oğlum sünnet için ameliyathaneye, 11:10 da çıkardılar. Odaya getirdiklerinde yüzü gözü davul gibi şişmiş ve kendinde değildi. Kendine gelince bayağı bi ağladı sonra sakinleştirici yapıldı ve uyudu. Neyse uzatmıyım saat 4 gibi eve geldik çok şükür. Huysuzluğu devam ediyor yarın bandajı çıkaracaklar, ve yarından itibaren banyo yaptırabilirmişim. İşte kısaca böyle kızlar
Yukarıda teşekkür için alıntı yapmaya çalıştım. Hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah hepimizin çocuklarını korusun, evlatlarımızla sınanmayalım hiç bir zaman için inşallah.
olduda bitti maşallah nazar değmez işallah.
aslı çok geçmiş olsun darısı başımıza inşallah
hiç yakma prop benimde dişlerim geç çıkmış 1,5 yaşına doğru ama şuan dişerimde dolgu bile yok babaneme öçekmişim onunda geç çıkmış ve 84 yaşında vefat ettiğinde hala kendi dişlerini kullanıyordu.bizde niye diş yok yahu, dişsiz kalcak benim kuzum.. maşallah dişlere.. emekleme, sürünme, XYZ eksenlerinin hepsinde dönme yuvarlanma, tutunup doğrulma, elden tutarak yürüme, hepsi var çok şükür, ama diş yok, maşallah yine deben 3 hafta erken dogdugu ıcın hep onu baz alıyorum ama diş için yine de geciktik, hoş 2 yasında ıckaran bıle varmış da nolur öyle olmasın, 50 tane doktor gezerım ben kesın
doğru diyosun melodi benimkilerde para beğenmiyo sanki bedava kazanıyorum mmaşımın yarısını sana verecksem ben niye çalşıyorum yada o okulları senelerce boşunamı okudum ya pes.Demek İzmirdesin.Bende İzmirliyim böyle kötü senaryolarla İsanbulda daha çok karşılaşılır diye düşünmüştüm ama demek memleketimden insan manzaraları bunlar.Ben Yalova dayım şuan hala bakınmaktayım bakalım.içini karartmış olabilirim ama kimseye güvenemiyorum. 1 ay bakıcı tecrübesi yaşadığım için böyle düşünüyorum. dedim ya hiçbirşey yapmıyor kadın 400+yol parasını beğenemedi. ben 700-800 versem evi hergün silip süpürtürüm. allahtan annem evdeydi. yaptığı hataları görüp uyarma şansı oldu.
altını değiştirmek için yatırırken başını tutmadan öylece bırakıyormuş
hööööyt diye konuşuyormuş. sözde oyun yapıyor.
daldığı zaman hemen engelliyormuş.
mamasını yedirirken annem bişey konuşuyorsa hemen araya giriyormuş
söylemeden hiçbir işi yapmıyormuş.
tabi hepsinde annem müdahele etmiş. yalnız olduğunu düşünemiyorum.
15 dk 30 dk. 40dk. uyuyp uyanıyor ve uyuyana kadar 2 saatten fazla zaman geçiyor. oturup uğraşır mı? arkadaşlarınında vardır bakıcısı ama nerden bilebilirler ki? ben izmir deyim canım. tv den çevremden o kadar çok şey duydum ki korkuyorum. çok şanslısın yarım gün çalışacağın için.
sabah 10:23'te girdi oğlum sünnet için ameliyathaneye, 11:10 da çıkardılar. Odaya getirdiklerinde yüzü gözü davul gibi şişmiş ve kendinde değildi. Kendine gelince bayağı bi ağladı sonra sakinleştirici yapıldı ve uyudu. Neyse uzatmıyım saat 4 gibi eve geldik çok şükür. Huysuzluğu devam ediyor yarın bandajı çıkaracaklar, ve yarından itibaren banyo yaptırabilirmişim. İşte kısaca böyle kızlar
Yukarıda teşekkür için alıntı yapmaya çalıştım. Hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah hepimizin çocuklarını korusun, evlatlarımızla sınanmayalım hiç bir zaman için inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?