2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bizde de yok henüz ya ,
ben hiç sorun etmiyorum sen de etme bence,
ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi derler halk arasında,
tamam belki yanlıştır ama sorun etme yaniiiiii

bende de hiçbişey yok.
ne emekleme ne diş.
ancak dönüyoruz ve ayakta duruyoruz.
halk arasında geç çıkan diş iyi olur derler. takma kafana boşver.

bizdede diş yok dahaaa . emeklemede yokk
ne tembel kızım :))) ama şımarıklığı iyi biliyor. zoru sevmiyor anası gibi P
bende sorun yapmıyorum diş için nasılsa çıkacak :) geç çıksın daha iyi
yürüteçle benım kızımda evin içinde heryerı karıştırıyor olmadık yerlerı buluyor. çok iyi oldu bu yürüteç iş zamanı.. ben evi süpürüyorum o peşimde geziyor.
akşam misafir gelecek sabah beri mamalar yapıyorum kızımda benı hiç üzmüyor uyuyor yavrum annesının işi olduğunu anladı heralde.
mercimekli köfte, ağlayan pasta, kurabiye, milföy yaptım.dahada bişey yapamıcam öldümmm

Son düzenleme:
ben de evı temızledım delıler gıbı yoruldum, aksma yemegı yaptım ama yrna yemek kalmıcak, zaten bız dugunde olcaz, anneme de dısardan soylerım artık, ya da demır fırsat verırse oturup yemek pısırsın bana, gercı bı ugnlune cocuk bakmaya gelıo kıyamam otursun torunuyla hasret gıdersın. ay sacımı nasıl yapcaa karar veremıom sınır oldum, kestıren aklıma tukureyım ben !!!

melodicim kayınvalidenlere erdeğe mi gedeceksin bende temmuz 10 da gidiyorum şekerin kampına aynı tarihlerde gidecek olursak görüşürüz canım yaa ..

selammm
bizde de diş yok ama alt damağımız baya kabardı yakındır gelmesi diyorum ama heçç belli olmaz
çok kıpır kıpırız evde durmak istemiyoruz yürüteçte kesmiyor artık
walla kızlar büyüdükçe daha hareketli oluyorlar istekleri oluyor ona göre davranıyoruz
ev yoğurdu yemiyor oğlum
dün babymix sade aldım beğenmedi başka çeşidi de yoktu. danone çilekliyi bayıla bayıla yedi sıpa mama tüketimi azaldı sadece geceleri mama yiyor oda uyanırsa 1-2 kez o kadar.
Gündüz sadece maam yemiyor annem içine meyve sebze katıp veriyor
pazartesi son aşımız var inş. bu da sorunsuz geçer oğlum adıma

aferin hamarat hatun demire rağmen çok iş yaptın
başarılı buluyorum seni

elleriner sağlık yaa burcu demire fasulye ve domates püresi veriyorum demişsin hazır sebze püresi paylaşmışsın yazık yaa tadı çok kötüü verme ondann çok kötüüüü yemesinnn

bende sırf düğün için saçımı kestirmedim . düğünden sonra ilk işim kestirmek olacak çok uzadıı ..

benım kızım biberonu sevmıyor napmam lazım ya. gece ağlayarak uyanınca emmek istemiyor . biberonla mama içse en azından onu verırım ama içmiyor
bana bişeyler söyleyin gece olunca yıne ağlıcak diye korka korka yatıyorum
benım kızımda muzlu danoneyi sevmedı dün verdiydim kustu bugunde verdim yıne kustu bende sinir oldum çöpe attım

muzlu gıdaları hatta muzu benim oğluşta sevmiyor
ama muhallebide falan kahvaltıda bi şekilde veriyorum
benimki de emziği bıraktı sayılır biberonu birtek gece alıyor
acıkırda ağlarsa mecbur biberonu alır canım
uykuda kaşıkla yiyeceğini sanmıyorum

Aslıı;
oğluşuna geçmiş olsun inşallah sorunsuz geçmiştir sünneti. Eeeee ne diyelim artık damatlığını da görmek nasip olur inş.

Son düzenleme:
aslo kötü denk gelmiş ama kızın adına üzüldüm hayırlısıyla kazasız belasız atlatın işallah

canim allah kolaylik versin insallah hayirlisiyla atlatirsiniz

masallah canim ogluna benimkide kablo kemirmeyi cok seviyor daha dogrusu eline gecen herseyi evdeki herseyin tadina bakti sagolsun yaramaz oglum benim

kızlar hepinize çok tşkr ederim

sabah 10:23'te girdi oğlum sünnet için ameliyathaneye, 11:10 da çıkardılar. Odaya getirdiklerinde yüzü gözü davul gibi şişmiş ve kendinde değildi. Kendine gelince bayağı bi ağladı sonra sakinleştirici yapıldı ve uyudu. Neyse uzatmıyım saat 4 gibi eve geldik çok şükür. Huysuzluğu devam ediyor yarın bandajı çıkaracaklar, ve yarından itibaren banyo yaptırabilirmişim. İşte kısaca böyle kızlar

Yukarıda teşekkür için alıntı yapmaya çalıştım. Hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah hepimizin çocuklarını korusun, evlatlarımızla sınanmayalım hiç bir zaman için inşallah.

olduda bitti maşallah nazar değmez işallah.

hiç yakma prop benimde dişlerim geç çıkmış 1,5 yaşına doğru ama şuan dişerimde dolgu bile yok babaneme öçekmişim onunda geç çıkmış ve 84 yaşında vefat ettiğinde hala kendi dişlerini kullanıyordu.

doğru diyosun melodi benimkilerde para beğenmiyo sanki bedava kazanıyorum mmaşımın yarısını sana verecksem ben niye çalşıyorum yada o okulları senelerce boşunamı okudum ya pes.Demek İzmirdesin.Bende İzmirliyim böyle kötü senaryolarla İsanbulda daha çok karşılaşılır diye düşünmüştüm ama demek memleketimden insan manzaraları bunlar.Ben Yalova dayım şuan hala bakınmaktayım bakalım.

cok gecmis olsun canim damatliginida gorursun insallah
cok kucuk ve basit bir operasyon aslinda neden ameliyathanede felan yapiyorlar ki? nasil yuzu gozu sisti ki? bilemiyorum turkiyede biraz daha farkli sanirim bu tur prosudurler benim oglum 10 dakikada sunnet oldu ameliyathaneye felanda sokmadilar kendi odamizda doktorumuz geldi 10 dakikada sip sak oldu bitti hic aglamadi bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…