- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
cok gecmis olsun canim damatliginida gorursun insallah
cok kucuk ve basit bir operasyon aslinda neden ameliyathanede felan yapiyorlar ki? nasil yuzu gozu sisti ki? bilemiyorum turkiyede biraz daha farkli sanirim bu tur prosudurler benim oglum 10 dakikada sunnet oldu ameliyathaneye felanda sokmadilar kendi odamizda doktorumuz geldi 10 dakikada sip sak oldu bitti hic aglamadi bile
asli gecmis olsun, insalah en kisa zamanda iyilesir
ben de saclarimi kokunden kestiricem kokunnndeenn illallah geldi bu saclardan, biktim usandim artik :95:
Babalar günü hediyemizi babamız sabırsıca istediği için erken verdik oğlumla, bugüne kadar zor sakladık resmen ne aldığımızı, çok beğendi, mutlu oldumayak izi demir'in doğduğu gün hastanede alınan ayak izi...
Eki Görüntüle 211980
Babalar günü hediyemizi babamız sabırsıca istediği için erken verdik oğlumla, bugüne kadar zor sakladık resmen ne aldığımızı, çok beğendi, mutlu oldumayak izi demir'in doğduğu gün hastanede alınan ayak izi...
Eki Görüntüle 211980
aslı ben çalışıo muyum, anca oyuncak araba alırım kocama, o bana araba alsın beeeee :))
sabah 10:23'te girdi oğlum sünnet için ameliyathaneye, 11:10 da çıkardılar. Odaya getirdiklerinde yüzü gözü davul gibi şişmiş ve kendinde değildi. Kendine gelince bayağı bi ağladı sonra sakinleştirici yapıldı ve uyudu. Neyse uzatmıyım saat 4 gibi eve geldik çok şükür. Huysuzluğu devam ediyor yarın bandajı çıkaracaklar, ve yarından itibaren banyo yaptırabilirmişim. İşte kısaca böyle kızlar
Yukarıda teşekkür için alıntı yapmaya çalıştım. Hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah hepimizin çocuklarını korusun, evlatlarımızla sınanmayalım hiç bir zaman için inşallah.
propcum hediyen cok özelmis esinin begendigi kadar varmis
benim babalar gününden bile haberim yok hos kendimden bile haberim yok kafam okadar durgun ve yorgunki sadece ani yasiyorum gecmis ve gelecegi düsünmeye bile firsatim kalmiyor yogunluktansizlerdemi öylesiniz:96:
canim hadi atlattiniz tekrar gecmis olsun
rabbim askere gittikleri damat olduklari günleride görmeyi nasip eder insallah hepimize
prop günaydın. bi siz bi de biz baya erkenciyiz galiba.
günaydın herkese
sağol canım benim amin inşallah
bizde erkenciyiz aa lütfen yani. genelde 5 gibi uyanıyoruz eğer 5 treni kaçtıysa 6 da kesin ayaktayız gece uyanmaları haricinde, en geç 6 da yeni gün başlıyor
peki akşam kaçta uyuyor bu bebekler.benim kızımda her sabah babasıyle birlikte kalkıp onu geçirir :)
propcum hediyen cok özelmis esinin begendigi kadar varmis
benim babalar gününden bile haberim yok hos kendimden bile haberim yok kafam okadar durgun ve yorgunki sadece ani yasiyorum gecmis ve gelecegi düsünmeye bile firsatim kalmiyor yogunluktansizlerdemi öylesiniz:96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?