2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
manikk ben yalovaliyim demek sen orada yasiyorsun :) ne guzel kiymetini bil memleketimin nami diger "turkiyenin parisi"
nerde oturuyorsun merkezde mi?

asli gecmis olsun, insalah en kisa zamanda iyilesir

ben de saclarimi kokunden kestiricem kokunnndeenn illallah geldi bu saclardan, biktim usandim artik :95:

Babalar günü hediyemizi babamız sabırsıca istediği için erken verdik oğlumla, bugüne kadar zor sakladık resmen ne aldığımızı, çok beğendi, mutlu oldum ayak izi demir'in doğduğu gün hastanede alınan ayak izi...

Son düzenleme:

canım genel anestezi ile yapıldı sünnet.

asli gecmis olsun, insalah en kisa zamanda iyilesir

ben de saclarimi kokunden kestiricem kokunnndeenn illallah geldi bu saclardan, biktim usandim artik :95:

sağolasın canım darısı olmayanların başına

burcu anahtar resmini görünce dedim araba mı aldın kocana :) ama demirin ayak iziymiş güzel düşünce beğendim

burcu anca sen bulursun zaten böyle orjinal şeyleri. güle güle kullansın eşin. çok güzel bi hediye olmuş. ben de kalıcı bi hediye alayım istiyorum. ama aklıma hiçbişey gelmedi henüz.

canım ayak izi çok güzel olmuş yaaa nasıl yaptırdınnn benim kızım doğduğunda öyle ayak izi falan almadılar yaaaa offf bende yaptırırdımmmm

teşekkürler kızlar, babamız da çok beğendi, uğraşmama değdi. yakalancam diye arkadaşımın mailini mi kullanmadım, telefon görüşmelerini mi silmedim, tam psikopata bağladım yani, ama sürpriz oldu

bn medical parkta doğum yaptım, herhangi bir talebimiz olmamıştı, oranın aşı ve takip kartında direkt böyle bir bölüm var, doğar doğmaz almışlar, kartı teslim ederken bakııııın ayak iziniz diye verdiler. gümüşçüye yaptırdım işte. önce sigara tablasına yaptırmayı düşünmüştüm, gümüş tabla inanılmaz pahalı oluyodu, kocam da zaten iyi ki onu yaptırmamışsın dedi

canim hadi atlattiniz tekrar gecmis olsun
rabbim askere gittikleri damat olduklari günleride görmeyi nasip eder insallah hepimize

propcum hediyen cok özelmis esinin begendigi kadar varmis

benim babalar gününden bile haberim yok hos kendimden bile haberim yok kafam okadar durgun ve yorgunki sadece ani yasiyorum gecmis ve gelecegi düsünmeye bile firsatim kalmiyor yogunluktansizlerdemi öylesiniz:96:

biz anneler gununu kutlamadik bu yuzden babalar gunude kutlanmayacakesim anneler gununde oglusun buyuyunce kutlar annesi dedi bende aynisini soylemeyi duusnuyorum

günaydın herkese

canim hadi atlattiniz tekrar gecmis olsun
rabbim askere gittikleri damat olduklari günleride görmeyi nasip eder insallah hepimize

sağol canım benim amin inşallah

prop günaydın. bi siz bi de biz baya erkenciyiz galiba.

bizde erkenciyiz aa lütfen yani. genelde 5 gibi uyanıyoruz eğer 5 treni kaçtıysa 6 da kesin ayaktayız gece uyanmaları haricinde, en geç 6 da yeni gün başlıyor

haha demek sen de bizdensin. bizim de 5-6 civarı. yanılıp da 7 de kalkarsa göbek atıyorum yani. ama bu çoook nadir olan bişey..

peki akşam kaçta uyuyor bu bebekler.benim kızımda her sabah babasıyle birlikte kalkıp onu geçirir :)

erken uyuyor benimki. 8.30- 9.00 bilemedin 9.30da. gecede 2-3 kere kalkıyor emip uyuyor genelde. ne zaman deliksiğz uyuruz acep?!?

bende öyleyim kafam kazan gibi babalar günü için bu gün çıkmaya çalışcam daha karedeşim cereni götürdü temizlik yapıyorum o bitecekte çıkacağım birde eşimin erken geleceği tutarsa ne yapcam hiç bilmiyorum ceren hala 12 den önce uyumuyor 2 ye kadarda sürekli uyanıyor iş güç hak getire artık

ne bu yaa kimse yok piyasada!
burda acaip ruzgar esiyo ama yine de disari cikmak istiyorum bunaldim artik evde
burcu hediye secimin cok hos imranin da var ayak izi.. turkiyeye gotureyim de ben de yaptirayim bari
gumuscude yaptirmssin, heryerde yapilir heralde dimi hic ole bisey yaptirmadim daha once :26: ama ben kendime yaptiririrm buyuk ihtimal
aa bizim kuyumcu abimiz var o halleder :97: sevindim simdi mutlu oldum
bizde de safak 17 insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…