2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
imrana oglen yemeginde bulgur pilavi yani bulgur lapasi yedirdim. cok sevdi bu kadarini tahmin etmiyordum. yogurtla buyuk insan gibi bulgur yedi yavrum yaa :)

burcu hediyen çok güzelmiş çok güzel düşünce tebrikler güle güle kullansın babanız.
doğum kağıtlarıyla ayağının fotokopisini verdiler bize onla olurmu . ilerde değerlendiririm bende başka şeyde olsa :)

kızımla gezmeye gittik çok yoruldum . eve geldık hemen uyudu yavrum . dışardada yarım saat uyudu o yettı yıne ıyı durdu . durmucak dıye bende panık yapıyorum . çok rahat olmasada gezdik

vaayyyy çok güzel hedieyymiş be...kızddım şimdi kendime niye böyle bişey düşünmedim diye.....biizmde var öyle bir ayak izimiz...valla tebrikler....kociş değerini bilsin otursun aşağıya..

nasılsınız annişler.....pek giremiyorum bu ara..ce deyip gidiyorum...kaçırıyorum yazılanlarıda.....

tatile girdik biz....gerçi pzt kurul toplntısı var...ondan sonra bana görev vermicekler sanırım....

oğlumu babanneye bırakmak zor oluyor...eve gelince kollarıma nasıl atılıyor bir görseniz....hemen göğsüme yumuluyor....ellerimi bile yıkatmıyor...kucağımdan inmiyor bir süre....birde sadece 3 saat gittim okula yani...tam gün çalışınca nasıl olacak bilmem...

sizde ne var ne yok...tüm bebişler iyidir umarım...

erken uyuyor benimki. 8.30- 9.00 bilemedin 9.30da. gecede 2-3 kere kalkıyor emip uyuyor genelde. ne zaman deliksiğz uyuruz acep?!?

oo maşallah ona, sabah erken kalkması normal o zaman... bizimki 11den önce asssla uyumaz sabah da 7-8 gibi uyanıyor. ben bu haline sükrediyorum neydi o ilk 3-4 ay her daim emzir emzir...

manikk ben yalovaliyim demek sen orada yasiyorsun :) ne guzel kiymetini bil memleketimin nami diger "turkiyenin parisi"
nerde oturuyorsun merkezde mi?

Evet canım merkezdeyim idoya yakın oturuyoum.Gerçekten çok güzel burası sahilide yeniden düzenlendi çok güzel oldu.İzmir'i aratmıyor bana :) Sen nerde yaşıyorsun şuan?

oo maşallah ona, sabah erken kalkması normal o zaman... bizimki 11den önce asssla uyumaz sabah da 7-8 gibi uyanıyor. ben bu haline sükrediyorum neydi o ilk 3-4 ay her daim emzir emzir...

aynen ya bende hala daha erken yatırmaya alısamadım bızle yatıp bızle kalkıyo sıpa

burcucum orjinal hatunsun vesselam..Çok başarılı..takdir ettim...

Nice böyle güzel günleri hep birlikte yaşayın...

yaşayalım..

amin

oglum ikigündür gripti burnu akiyordu simdide kusmaya basladi birseyde yemek istemiyor distenmidir yoksa üsüttümmü cocugu allah yardimcimiz olsun

oglum ikigündür gripti burnu akiyordu simdide kusmaya basladi birseyde yemek istemiyor distenmidir yoksa üsüttümmü cocugu allah yardimcimiz olsun

geçmiş olsun zeynep...üşümüş olabilir....nane limon verdim ben hep doktor demişti..ama benimki kusmuyordu...

ayy bu dişler çıkamadı ya....rüyalrıma giriyor her gece....oğlumun diş çıkardığını görüyorum hep..:)

hamileyken doğurduğumu görürdüm...rüyalarımın konusu değiişti bu günlerde

Evet canım merkezdeyim idoya yakın oturuyoum.Gerçekten çok güzel burası sahilide yeniden düzenlendi çok güzel oldu.İzmir'i aratmıyor bana :) Sen nerde yaşıyorsun şuan?

guzel olmaz mi ya.. yalova benim canim vatanim da vatanim :)
ben fransadayim yalovayi cok ozledim coook... insallah temmuzun 6 sinda o idolardan biriyle geliyorum...

Son düzenleme:
sagol canim
nane limonu hic denemedim ama oglumun icecegini hic sanmiyorum cok seciciyiz.....
pipisi düzelsin diye hergün banyoda suya oturttum heralde ozaman üsüdü yavrum suc bende birazda ama yapmayada mecburdum insallah cabucak iyilesir
gecmis olsun :93:

sagol tatlim

bende bir türlü karar veremiyorum ama playscol hiç hoşuma gitmiyor fısher prıceın modeli güzel birde chicco ikisi bir arada var onu beğeniyorum ama bir türlü karar veremiyorum

ii akşamlar nasılsınızz
kızımın gözü çapaklanıyor 2-3 gündür neden olabilir . ilk defa oluyor . doktora götürsemmi .

yarın dişçide randevum var ama kızıma bakçak kımse yok ! eşimin işi çokmuş belki götürcek . annemlerde kardeşimin evini yerleştircekmiş. başkada güvenip kımseye bırakamam. pöff napçam ben.. :84:

değişik bir hediye olmuş
çok güzel fikir böyle değişik fikirleri senden almak lazım burcu
orjinal olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…