2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam arkadaşlar zeyn.canım çok geçmiş olsun.kızlar bişey soracam doğumdan sonra ilk adetler yoğunmuydu?benim 3 gündür aralıksız ve yoğun şekilde devam ediyor gözüm kararıyor artıknormalmiki biliyorum doktora gitsem mi acaba?

oglum ikigündür gripti burnu akiyordu simdide kusmaya basladi birseyde yemek istemiyor distenmidir yoksa üsüttümmü cocugu allah yardimcimiz olsun

Canım çok geçmiş olsun üşütmüştür muhtemelen. Bende Buğra'yı hergün oturma banyosu yaptırıyorum 10-15 dakika kadar. Şişlik ve kızarıklık tamamen geçtimi

Ben doğumdan 2 ay sonra başladım regl olmaya ve 1 hafta sürmeye başladı oldukça yoğun ayrıca. Ama kan kaybettikçe göbekte eriyor

arkadaşlar benim kızımın azı dişleri çıkıyor sanırım, alt iki dişimiz çıkmıştı şimdide azı dişleri şişmiş kaşıyıp duruyo,ama daha çok erken sizin bebişlerinizde de azı dişini çıkaran yada çıkarmaya çalışan varmı? çıkarken en acı veren dişmiş.uyurken çok inliyo ilaçda fayda etmiyo off bi çıksalar darahatlasak

[/ben daha adet olmadim ama olmayi cok istiyorum acayip bir siskinlik yaratti olamama durumu.

sanirim benim oglumda azi dislerini cikaricak oda surekli elleri hep agzinda arka damagi kasiyor agliyor geceleri surekli uyaniyor cikiyorsa bir an once ciksada kurtulsak.

dun piknige gittik bir arkadasin 4 aylik bebegi vardi (erkek) benim oglumla ayni kiloda cok uzuldum ya ben niye takiyorum bu kilo meselesini kendimi yiyip bitiriyorum . cocuk oglumdan 4 ay kucuk olmasina ragmen 8 kilo ya
oglum cok istahsiz kahvalti hazirliyorum peynirli yumurtali meyveli herseyden yedirmeye caliisyorum ama yok 2-3 kasik sonra yemiyo resmen savasiyor benle COLOR]

selam kızlar,adet olanlar ne mutlu size ben henüz olamadım,karnım şişip şişip iniyor sıkıldım artık.
bu arada 6ay olunca ek gıdaya başladım o günden beri oğlum çok huzursuzdu.gece ağlayarak uyanmalar falan,gündüz mızmızlanma ben dişe yoruyordum.ama 2 gündür yoğurt dışında birşey vermedim denemek için huzursuzluğu hemen geçti.3 günde bir kaka yapıyordu şimdi düzeldi.doktorada sormadım ne yapsam acaba:44:bu durumu yaşayan oldumu?
ayrıca oğlum 2-3 gündür uyurken üstünü açıp, sağ sola dönüp yatmaya başladı buda beni çok mutlu etti
birde anlık olarak kendini sıkıp bırakma huyu çıktı başıma bu nedir şimdi
bugün oğlumu kucağıma alıp duşta tek başıma yıkadım.hep babasıyla yıkıyordum cesaretim yoktu.ama bugün başardım çok keyifliydi

Son düzenleme:

ne güzel rahattım valla.melisa artık eskisi gibi emmek istemiyor az emince kırmızılar geldi.dedim kan kaybından ölecem heralde bakalım daha ne kadar sürecek böyle:44:

canım sıkma olayı bişeye sevinince oluyor dimi.bizde öyleyiz sıkınca sanki kolları tittiriyor gibi oluyor
benimki sanki tesadüfen keşfetti bu hareketi hoşuna gitti takılıp kaldı.görmezlikten geliyorum alışkanlık yapmasın diye.bunların hepsi bir alem yaa,iyiki varlar bakalım daha ne ilginçlikler yapıcak yumurcaklar

ne güzel rahattım valla.melisa artık eskisi gibi emmek istemiyor az emince kırmızılar geldi.dedim kan kaybından ölecem heralde bakalım daha ne kadar sürecek böyle:44:

bende iki aydır oluyorumkevser rahatsızlanıp emmemişti o dönem ama 2 aydır benımde çok yoğun herhalde bir bir buçuk yıl olamamanın acısını çıkarıyor

yan kesicileri mi kastediyorsun? ya da en azından köpek, azılar 2 yaşında çıkıyo da hani :S

evet çok şükür allah isteyen herkese nasip etsin.her bakışımda şükrediyorum

sagol canim
bende birkere regl oldum ilkgün fazladyi sonra normallesti bence seninkide normal ama icin rahat degilse bir doktora görün genede
sagolasin aslicim benim oglumda daha tam anlamiyla iyilesmedi pipinin arka taraflari hala kizarik ve birkac dikiside düsmedi senin oglan nasil oldu

bizimkide alttan iki dis cikardi iki gündürde ishal damaklarida kabarik alt kesiciler cikicak gibi bayagi huzursuzluk veriyor cocuguma insallah biran önce cikarlarda kurtulurlar

yan kesicileri mi kastediyorsun? ya da en azından köpek, azılar 2 yaşında çıkıyo da hani :S

bende öyle biliyorum ama ne bileyim kaşıyıp duruyo daha tam yeribelli değil damağı yaygın bir şekilde kabarmış kesicilerde olabilir tabi ama ikisi içinde erken neyse çabuk çıksada kurtulsak.

bizde diş cıkardık Allah asukur fazla zorlamadı..sımdıde emeklemeye calısıyo ama yapamıyo atıyo kendını :)

zeynepciğim bizimkide iyileşmedi bazen ağlıyor çiş yaparken hala.. pipisinin ucu kızarık ve nadiren kanıyor her bez değişiminde antibiotikli kremi sürüyorum ve hergün oturma banyosu yaptırıyorum canım. Bir an önce iyileşseler de rahatlasak

insallah canim hemencecik iyilesirler gerci biri bitmeden biri basliyor simdide dis merasimimiz var huysuzluk cok bu saat oldu daha yeni yatti sabaha kadar her yarim satte bir uyaniyor agliyor geri yatiyor hayirlisi artik

INFOX

sen bebe bisküvisi yapıyordun değil mi yiğite? tarifini verir misin?

ayy bu aralar tembelim yapamıyorum...bizimki kuru ekmek yiyior zaten..:) ama sana tarifini vereyim...

yiğit oğluma tarifler klasörü oluşturdum ne bulursam kaydediyorum..he he

2 çay bardağı tam buğday unu
1/2 çay bardağı irmik
2 çay bardağı pirinç unu
4 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı pekmez
1 tatlı kaşığı kayısı püresi( kuru kayısıyı sıcak suda beklet, rondodan geçir)(isteğe bağlı)

yarın bende yapayım bari...artık evdeyim eylüle kadar...yuuppiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…