oglum ikigündür gripti burnu akiyordu simdide kusmaya basladi birseyde yemek istemiyor distenmidir yoksa üsüttümmü cocugu allah yardimcimiz olsun
selam arkadaşlar zeyn.canım çok geçmiş olsun.kızlar bişey soracam doğumdan sonra ilk adetler yoğunmuydu?benim 3 gündür aralıksız ve yoğun şekilde devam ediyor gözüm kararıyor artıknormalmiki biliyorum doktora gitsem mi acaba?
Canım çok geçmiş olsun üşütmüştür muhtemelen. Bende Buğra'yı hergün oturma banyosu yaptırıyorum 10-15 dakika kadar. Şişlik ve kızarıklık tamamen geçtimi
Ben doğumdan 2 ay sonra başladım regl olmaya ve 1 hafta sürmeye başladı oldukça yoğun ayrıca. Ama kan kaybettikçe göbekte eriyor
benimki sanki tesadüfen keşfetti bu hareketi hoşuna gitti takılıp kaldı.görmezlikten geliyorum alışkanlık yapmasın diye.bunların hepsi bir alem yaa,iyiki varlar bakalım daha ne ilginçlikler yapıcak yumurcaklarcanım sıkma olayı bişeye sevinince oluyor dimi.bizde öyleyiz sıkınca sanki kolları tittiriyor gibi oluyor
ne güzel rahattım valla.melisa artık eskisi gibi emmek istemiyor az emince kırmızılar geldi.dedim kan kaybından ölecem heralde bakalım daha ne kadar sürecek böyle:44:
arkadaşlar benim kızımın azı dişleri çıkıyor sanırım, alt iki dişimiz çıkmıştı şimdide azı dişleri şişmiş kaşıyıp duruyo,ama daha çok erken sizin bebişlerinizde de azı dişini çıkaran yada çıkarmaya çalışan varmı? çıkarken en acı veren dişmiş.uyurken çok inliyo ilaçda fayda etmiyo off bi çıksalar darahatlasak
benimki sanki tesadüfen keşfetti bu hareketi hoşuna gitti takılıp kaldı.görmezlikten geliyorum alışkanlık yapmasın diye.bunların hepsi bir alem yaa,iyiki varlar bakalım daha ne ilginçlikler yapıcak yumurcaklar
sagol canimselam arkadaşlar zeyn.canım çok geçmiş olsun.kızlar bişey soracam doğumdan sonra ilk adetler yoğunmuydu?benim 3 gündür aralıksız ve yoğun şekilde devam ediyor gözüm kararıyor artıknormalmiki biliyorum doktora gitsem mi acaba?
sagolasin aslicim benim oglumda daha tam anlamiyla iyilesmedi pipinin arka taraflari hala kizarik ve birkac dikiside düsmedi senin oglan nasil olduCanım çok geçmiş olsun üşütmüştür muhtemelen. Bende Buğra'yı hergün oturma banyosu yaptırıyorum 10-15 dakika kadar. Şişlik ve kızarıklık tamamen geçtimi
Ben doğumdan 2 ay sonra başladım regl olmaya ve 1 hafta sürmeye başladı oldukça yoğun ayrıca. Ama kan kaybettikçe göbekte eriyor
arkadaşlar benim kızımın azı dişleri çıkıyor sanırım, alt iki dişimiz çıkmıştı şimdide azı dişleri şişmiş kaşıyıp duruyo,ama daha çok erken sizin bebişlerinizde de azı dişini çıkaran yada çıkarmaya çalışan varmı? çıkarken en acı veren dişmiş.uyurken çok inliyo ilaçda fayda etmiyo off bi çıksalar darahatlasak
yan kesicileri mi kastediyorsun? ya da en azından köpek, azılar 2 yaşında çıkıyo da hani :S
sagol canim
bende birkere regl oldum ilkgün fazladyi sonra normallesti bence seninkide normal ama icin rahat degilse bir doktora görün genede
sagolasin aslicim benim oglumda daha tam anlamiyla iyilesmedi pipinin arka taraflari hala kizarik ve birkac dikiside düsmedi senin oglan nasil oldu
bizimkide alttan iki dis cikardi iki gündürde ishal damaklarida kabarik alt kesiciler cikicak gibi bayagi huzursuzluk veriyor cocuguma insallah biran önce cikarlarda kurtulurlar
zeynepciğim bizimkide iyileşmedi bazen ağlıyor çiş yaparken hala.. pipisinin ucu kızarık ve nadiren kanıyor her bez değişiminde antibiotikli kremi sürüyorum ve hergün oturma banyosu yaptırıyorum canım. Bir an önce iyileşseler de rahatlasak
INFOX
sen bebe bisküvisi yapıyordun değil mi yiğite? tarifini verir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?