bizimki daha diş çıkarma dı yaw.... :26:
bzimkide cıkarmadı bır bz kaldık sanırım
yaw ben hala regl olmadım ne iş ya
11 aylık bir bebiş var arkadaşımın o 8.5 aylıken çıkarmış..bende bekliyorum bakalım..:)
ben 3.ayda oldum.....ve yoğun oluyor her periyod...
yaaa bu diş buğdayında ne hikayelrr var...blogları okudum özendim valla....bende yapçam oğluma eksik kalmayalım..:)
bu bebek organizasyonlarında iyi para var..o işemi atılsak...
[/ben daha adet olmadim ama olmayi cok istiyorum acayip bir siskinlik yaratti olamama durumu.
sanirim benim oglumda azi dislerini cikaricak oda surekli elleri hep agzinda arka damagi kasiyor agliyor geceleri surekli uyaniyor cikiyorsa bir an once ciksada kurtulsak.
dun piknige gittik bir arkadasin 4 aylik bebegi vardi (erkek) benim oglumla ayni kiloda cok uzuldum ya ben niye takiyorum bu kilo meselesini kendimi yiyip bitiriyorum . cocuk oglumdan 4 ay kucuk olmasina ragmen 8 kilo ya
oglum cok istahsiz kahvalti hazirliyorum peynirli yumurtali meyveli herseyden yedirmeye caliisyorum ama yok 2-3 kasik sonra yemiyo resmen savasiyor benleCOLOR]
bzimkide cıkarmadı bır bz kaldık sanırım
yaw ben hala regl olmadım ne iş ya
kızlar meraba sonunda geldimevimi yerleştirdim ufak tefek şeyler kaldı bi tek
bebişler nasıl hasta olan kuzulara allah şifalar versin .çabuk iyleşsinler.
bizim topaç aynı sürünme falan yok diş de yok henüz
büyük kızımın doğum günüydü onu güzel geçirdik eğlendiler kuzular :76::76:
sizlerden naber bebişler napıyor gerçi bu vakitlerde sakinlerşir buralar malum herkes tatile gidiyor :82::82:
bütün bebekleri öpüyorum görüşürüz hanımlar
selam kızlar moralim bozuk,oğlum viral enfeksiyon geçiryor.gece durmadı öksürürken tıkanır gibi oldu bugün doktor ilaç vermedi burnunu aç dedi.inşallah çabuk geçer,gündüz iyide gece huysuzlanıyor...
ayy bu aralar tembelim yapamıyorum...bizimki kuru ekmek yiyior zaten..:) ama sana tarifini vereyim...
yiğit oğluma tarifler klasörü oluşturdum ne bulursam kaydediyorum..he he
2 çay bardağı tam buğday unu
1/2 çay bardağı irmik
2 çay bardağı pirinç unu
4 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı pekmez
1 tatlı kaşığı kayısı püresi( kuru kayısıyı sıcak suda beklet, rondodan geçir)(isteğe bağlı)
yarın bende yapayım bari...artık evdeyim eylüle kadar...yuuppiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?