2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben şu diş buğdayını araştırma olayına girdim..bakayım nasıl bişey....daha dişi çıkmadı ama olsun..:)

yakında bursaya gidiyorum..inşallah orda çıkarda anneannesinde yaparım...onlarlada paylaşmış oluruz bu güzel anı....

bzimkide cıkarmadı bır bz kaldık sanırım
yaw ben hala regl olmadım ne iş ya

11 aylık bir bebiş var arkadaşımın o 8.5 aylıken çıkarmış..bende bekliyorum bakalım..:)

ben 3.ayda oldum.....ve yoğun oluyor her periyod...

yaaa bu diş buğdayında ne hikayelrr var...blogları okudum özendim valla....bende yapçam oğluma eksik kalmayalım..:)

bu bebek organizasyonlarında iyi para var..o işemi atılsak...

aynı şeyleri düşünüyorum bu işe atılsak çok iyi olur. bende şu kına işine çok pis takıldım DD izde öyle bir adet yok ama çok farklı fikirler geliyo aklıma

selam kızlar. geçmişe bakamadım inş herkes iyidir. kabız olayı hala sürüyor. bir kabız bir normal gidiyor. bol su içmesine rağmen niye böyle bilmiyorum. diş hala çıkmadı. iznim güzel gçiyor oğluşumla. haftaya kv. gidiyoruz. herkese kocaman öpücükler. bebeişleri mis gibi kokladım.

al bendende o kadar benim kızımda 7 500 çok üzülüyorum bendeee bazen yiyyo az az bazende hiç yemiyoor genelde yemiyor zorla yediirmeye çalışyıorum oyunlarla tv izleterek bir çok yönteem deniyorumm ama ağzını kitleyince yediremiyorum hiçbir şekildee inşallah geçicidirr yaaa yemeyen bir bebeğinin olması zor davamlı anne sütüyle beslenmek isitiyor ama yetmiyorki sütümm zaten azıdı iyice azaldııı bol bol dua edelimmm düzelirler inşallah

kızlar bence sağlık ve gelişim problemi yoksa takılmayın o kadar bebişlerin kilosuna. kızım daha 8 aylık olmadı ama 10kiloyu geçti gerçi boy da çok uzadı ama taşımak zorlaşıyor bir de fıtık var bende. her haliyle kabulüm zayıf-kilolu yeterki sağlıklı olsun. zaten bebeklerin çoğu özellikle kilosu olanlar yürümeye başlayıca zayıflıyor 1,5-2 yaşında aşağı yukarı aynı kilolarda oluyorlar.
ben 3.aydan sonraydı sanırım regl oldum ama eskiden gün bile şaşmazken şimdi 2 hafta bile geciktiği oluyor, dr normal dedi emzirirken hormonlar böyle olabiliyormuş...

bu arada benimki de anne sütü dışında hevesli değil gıdalara. çorba, meyve püresi vs. daha hiç 50ml.den fazla yemedi mesela. 1-2 defa 50yi aştıysa da %100 kusmuştur. dün çok sevdi köfteyi ama yarım köfte yedi sadece. sanırım bir de bizim gibi ve bizimle yemek istiyorlar. akşam yemeğinde masaya alıyoruzonu da, biz yerken ekmek içini çorbaya batırıp veriyorum yiyor ama sadece onu beslerken kilitliyor ağzını. meyveyi püre yapınca veriyorum yemiyor ama dün kirazın kabuğunu soydum elimi tutup ağzına götürüyor ve gayet de güzel yiyor..

arkadaşlar daha kızımın 1 tane bile dişi çıkmadı
ptürlülere alıştırsammı yoksa hala püre olarakmı yedirsem daha erkenmi yardımcı olurmusunuz

ben pütürlü gıdalara başladım bile. benimki masada da yemiyor. dün armutu 4/1 dilimleyip ağzına uzattım kemirdi biraz sonra çatalla ezdim biraz. yarım armutu zor bitiridi. ama yararlı olmayan şeylere baylıyor. mesela dün gazoz tattırdım 2-3 damla ağzını şaplatarak kocaman açtı ve içti. bugün sigara böreği tutum ağzını şaplatarak emdi. sadece tatsın diye verdim. popkek tattırdım ağzını açtı. evde özenle hazırladığım şeyleri zor yiyor
sabah kahvaltısna ekmek içi veriyorum artık.
atusa pütürlüye hemen başla ilk başta öğürüyor ama ben hayır yut diyorum. isteyince ağzında çiğneyip yutuyor arada su veriyorum.

selam kızlar moralim bozuk,oğlum viral enfeksiyon geçiryor.gece durmadı öksürürken tıkanır gibi oldu bugün doktor ilaç vermedi burnunu aç dedi.inşallah çabuk geçer,gündüz iyide gece huysuzlanıyor...

kızlar meraba sonunda geldim evimi yerleştirdim ufak tefek şeyler kaldı bi tek
bebişler nasıl hasta olan kuzulara allah şifalar versin .çabuk iyleşsinler.
bizim topaç aynı sürünme falan yok diş de yok henüz
büyük kızımın doğum günüydü onu güzel geçirdik eğlendiler kuzular :76::76:
sizlerden naber bebişler napıyor gerçi bu vakitlerde sakinlerşir buralar malum herkes tatile gidiyor :82::82:
bütün bebekleri öpüyorum görüşürüz hanımlar

slm kızlar fasla giremiyorum artık her gün dahada zor geçiyor bizde ne diş var ne emekleme bekliyoruz bakalım ceren 7500 kilo ama ben takmıyorum artık çünkü taksamda bişey olmuyor :)) ek gıda olayımız takla tukla gidiyor pütürlüyü katiyen almıyor pütürlü verince kusuyor alışkanlık yapmasın diye tekrar veriyorum kustu diye hemen pes etmiyorum yada püre vermiyorum mamayı bıraktı gibi birşey en fazla120 cc içiyor beslenme konusu zor yani dün bir arkadaşım geldi 2.5 aylık bebeği var maşallah nasıl uslu sürekli uyuyor teyzemin bebeğide öyle bana çok çökmüşsün diyorlar cereni görüncede çökmekte haklısın diyorlar ne yapcam bilmiyorum kızım niye bu kadar huysuz oldu hep ağlasa huysuzluk etse çığlık atsa ama yoruldum artık gündüz uykularınıda uyumamaya karar verdi :) tabi kararına saygı duymaktanm başka elden birşey gelmiyor ben çok kötüyüm iyice halsiz düştüm daha önce 3 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım bana çok kilo aldırmıştı kullanmak istemiyorum ama doktorumla görüşüp bir süre kullanıcam yine çünkü sürekli zayıflıuorum hiç normal değil bitkin düştüm 15 gün önce aldığım kot olmuyor belimden düşüyor kıyafetsiz kaldım zaten en küçük bedendi ( bana dua edin kızım artık uslansın yesin huzurlu olsun doktor diş diyor damakları kabarmış bende gördüm ama çıkamadı gitti birde dişten değil bence böyle geldi böyle gidecek

hayırlı olsun canım güle güle otur evinde

teşekkürler canım. evet yaa eylüle kadar rahatız. iyi tatiller :)

Delimavi geçmiş olsun çok...

Nesibe, senin hamileliğin zor ve sıkıntılı mı geçti, problemli miydi, sen mutsuz muydun? Öyle derler ya hani, hamileliğin kötü geçtiyse çocuk huysuz olur diye... Ay düzelsin artık geldi geçti düzelme zamanı, yazık sana da

Selamlar herkese. Ya çok fena sürtük olduk valla evde bulabilene aşkolsun bizi..

Demir 2 ayda toplam 200 gr aldı :) Boyu uzuyor, kilo almıyor, tombiş bacakları incecik kaldı, nasıl boğum boğumdu eşek herif, şimdi uzun ince bişi oldu. 75 cm, 9400 gr olmuş.. Seri emeklemiyordu, bugün seri emeklemeye de başladı başımız göğe erdi, tuvalete bile beraber gidiyoruz artık çünkü gözümü üstünden ayırdığım anda kendine zarar verecek bişiler buluyo, yandım ki yandım... Neden heves ediosunuz emeklesin diye hiç bilmiyorum :S Diş fln hala yok, doktorda iki ay içinde gelir ama şimdilik sadece yeri belli dedi, amaaannnn lazım diil zaten o da geç gelsin :) ben de 8. ay sonunda çıkartmışım ilk, bugün öğrendim babannemden.. Allaha şükürler olsun çok güzel yiyo, yemeyen çocuk zormuş, hepinize dua ediyorum çocuklarınız güzel yesin uğraştırmasın diye..

bugün öğle yemeğinde avuç avuç siyah kuru üzüm yedi, tabi tıkamış üzüm, üstüne de içi yanmış içti suları, yemek fln yemedi snr, bütün öğünleri şaştı öyle olunca.. deviti 3 damlaya düşür dedi doktor, arada unutuyorum ben dedim, hiç önemli diil sen cok cıkartıosun dısarı hem de cıplak cıkartıosun yeterınce vıtamın alıodur dedı. ben evden cıkmadan suruodum gunes kremını, cıktıktan yarım saat snr sur dedı, o arada alcagı d vıtamınını alır dedı, bgn oyle yaptım mesela, cıktık gezdık snr sürdüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…