Delimavi geçmiş olsun çok...
Nesibe, senin hamileliğin zor ve sıkıntılı mı geçti, problemli miydi, sen mutsuz muydun? Öyle derler ya hani, hamileliğin kötü geçtiyse çocuk huysuz olur diye... Ay düzelsin artık geldi geçti düzelme zamanı, yazık sana da
Selamlar herkese. Ya çok fena sürtük olduk valla evde bulabilene aşkolsun bizi..
Demir 2 ayda toplam 200 gr aldı :) Boyu uzuyor, kilo almıyor, tombiş bacakları incecik kaldı, nasıl boğum boğumdu eşek herif, şimdi uzun ince bişi oldu. 75 cm, 9400 grolmuş.. Seri emeklemiyordu, bugün seri emeklemeye de başladı başımız göğe erdi, tuvalete bile beraber gidiyoruz artık çünkü gözümü üstünden ayırdığım anda kendine zarar verecek bişiler buluyo, yandım ki yandım... Neden heves ediosunuz emeklesin diye hiç bilmiyorum :S Diş fln hala yok, doktorda iki ay içinde gelir ama şimdilik sadece yeri belli dedi, amaaannnn lazım diil zaten o da geç gelsin :) ben de 8. ay sonunda çıkartmışım ilk, bugün öğrendim babannemden.. Allaha şükürler olsun çok güzel yiyo , yemeyen çocuk zormuş, hepinize dua ediyorum çocuklarınız güzel yesin uğraştırmasın diye..
giremedim çoktandır eve girmiyoruz ki nete gireyim:)) sokak kuşu olduk çıktık çadır kurcam artık ceren sadece sokakta mutlu oluyor bu gün çıkamadım çok iş birikti temizlik ütü çıldırdı yine homurdana homurdana uyudu iştahsızlığımız devam ediyor ama ben artık takmıyorum yapacak bişey yok demekki ihtiyacı olan bu az yiyor ayın 10 unda kontrolü var kilosuna bakılsın bakalım doktor ne diyecek yoruldum ve yıprandım bu mesele bunalttı artık beni kasnıyorum mama veriyorum verebilirsem birde yoğurt sebze meyve 1_ kaşık fazlasını imkanı yok almıyor
günaydın burcu :) 5.30da kalktık biz de, valla 1 saat uğraştım tekrar uyusun diye, katiyen uyumuyor, çok abarttı bu çocuk erken uyanmayı, artık gıcık olmaya başladım
benimki gülmüyor, çığlıklar atıp kafasını sağdan sola yataga vuruyor cıkartana kadar :/
teşekkür ederim canım,bizde ateş yok çok şükür burun akıntısı öksürük,bugün daha iyi...çok önemli bir durum değil ama anne olmak bu işte nefes alışı değişince sanki bende onunla nefes almakta zorlanıyorum.o iyi ise bende iyi o hasta ise bende hastaHerkese günaydın.. :) Delimavi geçmiş olsun. Benim kızım da doğduğundan bu yana 4. defa ateşlendi. Banyo ve şurup içirdim..Bakalım bugün geçecek mi ve öksürük başlayacak mı ? Her seferinde ateşi daha az çıkıyor.Bu defa en fazla 38,3 oldu. Havalar da sıcak olunca düşürmek zorlaşıyor. Öksürüğü için ıhlamur ile limon yada ılık su verebilirsin. Muz da boğazı yumuşatıyormuş.Burnuna deniz suyu.Kızıma bugün sıkmaya başlayacağım bende.İnşaAllah daha fazla ilerlemeden geçer ikimizin de..
aslı bebişin erkek adam olmuş hayırlı olsun..
prop video nerde görebiliyormuyuz???INFOX, çok maymun ya :)
ZEHRA, ya neden çocuğuna solucan gibi diyosun, töbe yarabbim, o da zayıf olsun, bünyesi böyledir, belki ilerde şişman olur, o zaman da patates gibi dersin kesin aaaaaa
ay canım benim ya yerim ben onu maşallahbahar öyle valla :S şok şok.. yakında evlenir bile bunlar :)
Ayaklandım gidiyorum anneeee!!! Tutma beni ! on Vimeo delimavi bişi yok ya, azıcık çekiverdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?