2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
delimavi çok geçmiş olsun...nane limon içir....bize iyi geldi...birde ıhlamur ver...bol bol su içisin...atlatsın yavrucak...

boncuk güle güle oturun yeni evinizde...

prophetic videoyu izledim süper kuzucuk

belim çok ağrıyor iki büklüm dolaşıyorum evde...

Delimavi gecmis olsun canim......

Boncuk güle güle otur evinde kizininda dogumgünü kutlu olsun.....

Nesibecim canim ya insallah biran önce düzelir yavrun ya seni cok iyi anliyorum sana yardimci olacak kimse yokmu biraz dinlenirdin annenlerdede durmuyormu arada gelip baksalar

ohh maşallah bebişine keşke benimkide okadar kiloda olsa benimkide 7 500 çok kilolu olsun istemiyorumm ama bari 9 kilo olsa böyle solcan gibi kuzummm benimm ya zayıf ve 5 aylık bebein kilosunda

ALLAHIM yardımcımız olsunn al bendendee okadar...

INFOX, çok maymun ya :)

ZEHRA, ya neden çocuğuna solucan gibi diyosun, töbe yarabbim, o da zayıf olsun, bünyesi böyledir, belki ilerde şişman olur, o zaman da patates gibi dersin kesin aaaaaa

günaydın burcu :) 5.30da kalktık biz de, valla 1 saat uğraştım tekrar uyusun diye, katiyen uyumuyor, çok abarttı bu çocuk erken uyanmayı, artık gıcık olmaya başladım

Herkese günaydın.. :) Delimavi geçmiş olsun. Benim kızım da doğduğundan bu yana 4. defa ateşlendi. Banyo ve şurup içirdim..Bakalım bugün geçecek mi ve öksürük başlayacak mı ? Her seferinde ateşi daha az çıkıyor.Bu defa en fazla 38,3 oldu. Havalar da sıcak olunca düşürmek zorlaşıyor. Öksürüğü için ıhlamur ile limon yada ılık su verebilirsin. Muz da boğazı yumuşatıyormuş.Burnuna deniz suyu.Kızıma bugün sıkmaya başlayacağım bende.İnşaAllah daha fazla ilerlemeden geçer ikimizin de..

aslı bebişin erkek adam olmuş hayırlı olsun..

günaydın burcu :) 5.30da kalktık biz de, valla 1 saat uğraştım tekrar uyusun diye, katiyen uyumuyor, çok abarttı bu çocuk erken uyanmayı, artık gıcık olmaya başladım

bi de uyutmaya çalışırken gülüyor. laf atıyor. dalga geçer gibi. çok sıpa yaa..

günaydın millet
cadının uyanmasını bekliyorum kahvaltı için, bazen zamanın nasıl geçtiğine inanamıyorum. hepimiz gün sayıyorduk doğsunlar diye şimdi yürüyecekler neredeyse. demirin videosunu görünce gözlerin doldu maşallah ona göz açıp kapayana kadar okula bile gidecekler... çok zor çok zahmetli ama iyiki doğurmuşum diyorum her gün, gözümün önünde sürekli yeni birşeyi öğreniyor çok ama çok güzel birşeymiş... hepsinin sağlığı yerinde olsun insan başka ne ister
h.sonu dr.a gittik kontrole, dr öğünlerini düzenli ver gece de emzirme dedi de bu nasıl olacqak anlamadım gece uyandığında zaten 2 dk. emip uyuyor yine, emzirmezsem uykusu açılacak ve emmediği için ortalığı ayağa kaldıracak bir daha da allah bilir kaçta uyur. su vermeyi denedim gece ama hala beceremediği için öğürüp kusuyor yani gece emzirmmeme olayı çok zor. tabi öğünleri düzenli vermek için de bana fırsat vermesi lazım ki yapayım. şimdi çorbasını pişiriyorum ama her zaman olamıyor hep yanında istiyor bir de emeklemeye başlayınca kalk da ayrıl bakalım yanından...

benimki gülmüyor, çığlıklar atıp kafasını sağdan sola yataga vuruyor cıkartana kadar :/

feci kurnaz bunlar yaa :)))))

gözünden yaş akmadan ağlıyorsa istediğini yaptırmak içindir derler ama yalan! bizimki hiçbirşeyi yokken istediği olsun diye gözyaşıyla ağlıyor sıpa:) başkası görünce biryeri acıyor galiba diyor yok diyorum şunu istiyor, sonra 10 sn geçmiyor kıkır kıkır gülüyor.

teşekkür ederim canım,bizde ateş yok çok şükür burun akıntısı öksürük,bugün daha iyi...çok önemli bir durum değil ama anne olmak bu işte nefes alışı değişince sanki bende onunla nefes almakta zorlanıyorum.o iyi ise bende iyi o hasta ise bende hastaeşimde kızıyor bana üzülme diye,aslında hiç böyle biri değildim daha güçlü bir insandım ama konu yavrum olunca fıss diye sönüyorum.birde bebek ya derdinide anlatamıyor insan daha hassas oluyor.Allah kızınada şifa versin zor yaaa.sende damlayı sıktıktan sonra sık sık burnunu temizle rahat nefes alsın kuzucuk

bu arada bizimki henüz emeklemedi döne döne geziyor ortalıkta,dün ayağımda sallarken örümcek adam gibi kendini bir yastıktan atması vardı görmeliydiniz.atlamanın üzerine dönerek 1-2tur attı çok komikti yaabazen yüs üstü kalıyor mızmızlanıyor sanki dönmesini bilmiyor alem bu yaa çok nazlı çookkbirde sürekli ayağa kalkmak istiyor çok gayretli maşallah ayakta bir zıplamalar,direk yürücek belkide,,,,kızlar herkes yürüteç aldımı ben düşünmüyorum...salıncak alıcam sadece eğlensin diye...çevremde yürüteç al diye baskı yapıyor,doktorlar önermiyor:26:

prop demirin videolarını ilk kez gördüm,alem bu çocuk yaabizimkide demirin 4ay önceki halleriyle aynıydı hiç susmazdı erkenden konuşmaya başlıcak diye korkardım,ama şimdi duruldu tabi başka şeylerle meşgul beyimiz...konuşmaya vakitmi var....

Son düzenleme:
herkese günaydın umarım bütün bebişler iyidir,benim kızımın ayak baş parmak tırnağı düşüyo sanırım neden oldu anlamadım neolcak şimdi yaa düşerken heryere takılacak bugün doktorunu arıycam bakalım ne diycek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…