2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydin herkese, bu gun asagisi kalabalik gorunuyor masallah

delimavi gecmis olsun, umarim iyilesmistir biraz..

bizim sali gunu aksam ustu dr kontrolumuz vardi. sukurler olsun hersey yolunda drumuz begendi.. oturamadigini soyledim zaten kendisi evire cevire ayrintili inceliyor herseyi... e normal o daha 7 aylik dedi. melodi de oturamiyor diyordu galiba.. bizim kasim bebekleri masallah erkenciler kendi cocuklarimiz gec kalinca telaslaniyoruz ama gayet normalmis oturamamasi.. sonracigima demirin boyu oglumdan 5 cm daha uzunmus 1 bucuk ayda 600 gr alabilmis oysaki her ay 800 gr alirdi acaba cocgu doyuramiyormuyum ek gidalarla :44:
dr bizim adimiza kendi degimiyle "insallah" diyormuis. elhamdulilah demek istedi de sasirdi insallah dedi. oyle iste cok sukur.. tatilden oinceki son kontrolumuzdu. artik eylulun 28ine randevu aldik..
dun de sabahtan aksama kadar alisveristeydik indirimler bu sene fransada erken basladi bana yaradi tatilden onceye denk geldi

saolun teşekkür ederiz teyzeler

kübra, ben temmuz başı gelmeye karar verdşm valla, henuz kesınlesmedı pasaport cıkmasını beklıyoruz ama ındırım sımdıden basladıysa cok memnun oldum :))))))

22 hazirandan 26 temmuza kadar surecek.. yani kesin yetisirsin ama elini cabuk tut yine de cunku ilk haftalarda herkes herseyi kapis kapis bitiriyor. gorsen magazalari kitliktan cikmis gibi
gecen yaz indiriminde ben hamileyken h&m'de tam 45 dk sira beklemistik mesela

höhhhh... kocm cınnet gecırcek heralde, zaten az bısı alırım ben alısverıse gelmıoruz sonucta ama sıra bekleme kısmı kotuymuş :)

höhhhh... kocm cınnet gecırcek heralde, zaten az bısı alırım ben alısverıse gelmıoruz sonucta ama sıra bekleme kısmı kotuymuş :)

indirimlerin basladigi ilk cumartesi ve oglenden sonra oldugu icin oyle oldu :s hafta ici o kadar olmuyor. dun ilk gundu sabah tenhaydi ama oglenleyin kalabaliklasti tabi.. sirada en fazla 10 dk beklemisimdir..
tabi alisverise gelmiyosun ama ille hediye vs aliniyor hele bizim bebislere ne gorsem alasim geliyo :) fiyatlar uygun olunca ne ala :) valla ogluma adidas sandalet aldim tam 13 euroya guzel inmis fiyatlar

kızlar nasılsınız ?

uzun zaman oldu konusamadık nasılsınız

Burcu maşallah demır e

yazda geldı kızımla surek lı dısarlarda gezıyorum valla

bıgun program yapalımda goruselım canım demır i ısırmak ıstıyorum Asoyada solerız

bel ağrısından ölüyorum..geçmedi ya....yiğiti kucağıma alamıyorum...iki büklümüm evde....eğilierek dolaşıyoruz...ellerinden tuyorum gideceğimiz yere gidiyoruz...
ütü duruyor..dünkü bulaşıklar duruyor....bir parça tavuk yıkayıp ocağa koydum...kendimi yatağa zor attım...

annemi istiyorum.....:84:

yiğitin dili paslı yaaa..demir damlasındanmı acep....yarın kontrole gidicez....sorayım bakalım...

nasıl gideceksek artık..

oğullarımız adaşbeline ne oldu,benimde bazen kucağımdayken tutuluyor belim.şimdi bende ütüye geçicem,valla Allah yardımcımız olsun.sabah eşime diyorum ki bu çocuğun büyütülmüşü yokmudur,ama bir yandanda 2. çocuğu ne zaman yapsam diye düşünmüyor değilim

ben demir damlası vermiyorum faydası kadar zararıda var,ancak tahlil yaptırıp gerekirse öyle veririm,sağlık ocağı pekmez verebilirsin dedi.

kızlar merabalar .ayyy sürünen beişi izledim demir di ismi sanırım çok tatlıııııı.maşallah ona yaaa...benim kızım da sürünse keşke bir an önce ..bir yandan da hemen büyümesin istiyorum tadını çıkara çıkara izleyeyim onu.
dün ilk kez eşime bakarak baba dedi üst üste .şaşırdık kaldık .erken dillenecek galiba ee ablası pek çenesiz yanında sürekli olunca..
bizimki desteksiz oturuyor maşallah ama sürünmek için pek bir gayretli değil ..öne doğru eğilip iki büklüm oluyor alıyor eline oyuncakları .
sağlıklı olsunlar da hasta olmasınlar tek .elbet sürünecekler yürüyecekler.sonra oturmaları için gözlerinin içine bakıcaz ..
hasta olan bebeişlere geçmiş olsun. o deniz suyu burun tıkanıklığına iyi geliyor .sık sık da temizleyin yavruların burnunu özellikle banyo sonrası ..ben hergün öğlen uykusundan önce banyo yaptıyorum çok iyi geliyo uyuyo onun üstüne rahat rahat
bu arada kızımın saçları baya uzamıştı biz de traş ettik artık kel bir kızım var ..ama çooook tatlı oldu resmen tombolak yanaklar ortaya çıktı ..

kizlar benim oglumun ayaklari cok kücük ölctüm bas parmagindan topuguna kadar sadece 10cm sizin bebislerinizinki nasil yoksa benmi abartiyorum

kizlar benim oglumun ayaklari cok kücük ölctüm bas parmagindan topuguna kadar sadece 10cm sizin bebislerinizinki nasil yoksa benmi abartiyorum

zeyn ölçmek nerden aklına geldi ben hiç ölçmedim
alıntı yapamadım Burcu benim hamileliğim evde yatıp kalkarak geçti ne stres ne sinir sadece bir kez eşimle tartışmıştık oda bu kadar etkiler mi yaa yok artık annemlere bıraktım aradılar şimdi yine durmuyormuş (( cinnet geçiriciğimmmm imdatttttt sabahtan beri sürttük sokaklarda iyidi eve girince azmış delüüü sokakta yatamamki canım ben
bebişim zayıf derken kilosuyla kıyaslamıyoruz kızlar hiç mesela 74_75 cm olan bebekler 9 kilo civarı benimki daha 68 cm ondan rahatım kilosu konusunda yada rahat olmak istediğimden ne bilim ya oda baydı artık beni kiloyu bari düşünmeyim minyon olsun ne yapım

boncuk teşekkür ederim, evet adı demir bu arada..

nesibe, yok artık tabı bı kavgayla nolcak :) sizinki hatalı imalat anacım :) bı yerde yanlış yapıosun ama nerde acaba, olay annede bıtıo bılıosun, sallamıcam dedın sallamadın mesela onun gıbı, en kısa zamanda bunu keşfedip rahatlaman dileklerimle :)

bende takmıyorum artık benımkıde 66cm 7.kıloydu yarın kontrol var ama kesın 200gr almıstır alsa alsa okadar alır.napıyım ben elımden gelenı yapıyorum.hatta gune baslarken kızıma ne yedırcegımı dusunerek baslıyorum ve oylede gece edıyorum...

prop sen bana bı gunluk menunu yazarmısın zahmet olmazsa daha oncede bı kere yollamıstın ama bıde sımdı yollasan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…