- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
höhhhh... kocm cınnet gecırcek heralde, zaten az bısı alırım ben alısverıse gelmıoruz sonucta ama sıra bekleme kısmı kotuymuş :)
oğullarımız adaşbel ağrısından ölüyorum..geçmedi ya....yiğiti kucağıma alamıyorum...iki büklümüm evde....eğilierek dolaşıyoruz...ellerinden tuyorum gideceğimiz yere gidiyoruz...
ütü duruyor..dünkü bulaşıklar duruyor....bir parça tavuk yıkayıp ocağa koydum...kendimi yatağa zor attım...
annemi istiyorum.....:84:
kizlar benim oglumun ayaklari cok kücük ölctüm bas parmagindan topuguna kadar sadece 10cm sizin bebislerinizinki nasil yoksa benmi abartiyorum
kizlar benim oglumun ayaklari cok kücük ölctüm bas parmagindan topuguna kadar sadece 10cm sizin bebislerinizinki nasil yoksa benmi abartiyorum
zeyn ölçmek nerden aklına geldiben hiç ölçmedim
alıntı yapamadım Burcu benim hamileliğim evde yatıp kalkarak geçti ne stres ne sinir sadece bir kez eşimle tartışmıştık oda bu kadar etkiler mi yaa yok artıkannemlere bıraktım aradılar şimdi yine durmuyormuş (( cinnet geçiriciğimmmm imdatttttt sabahtan beri sürttük sokaklarda iyidi eve girince azmış delüüü sokakta yatamamki canım ben
bebişim zayıf derken kilosuyla kıyaslamıyoruz kızlar hiç mesela 74_75 cm olan bebekler 9 kilo civarı benimki daha 68 cm ondan rahatım kilosu konusunda yada rahat olmak istediğimden ne bilim ya oda baydı artık beni kiloyu bari düşünmeyim minyon olsun ne yapım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?