burcu tahıllı meyve püresi nasıl bişey..
birde o hazır çorbalar çok kötüya ben beğenmedim yiyğitte içmedi..ellimde patladı kaçtanesi...
cıncık valla allaha şükürler olsun ne bulursam veriyorum ben yahuo da yiyor
bugünü yazayım mesela, bgn bayağ hazır yedik, üşendim bişiler yapmaya :)
kahvaltı: 90 cc devam sütü içine 1 dilim bebek ekmeği, 2 kibrit kutusu peynir, 1 tatlı kaşığı pekmez, 1 kaşık milupa 8 tahıllı ballı kahvaltı maması ( kıvam veriyor güzel oluyor)
ara: 1 yemek kaşığı siyah kuru üzüm
ara: 1 kavanoz tahıllı meyve püresi
öğle: 1 büyük kavanoz milupa 8 sebzeli midir nedir dereotlu fln bi çorba
ara: (buna şok olmayın) 1 yemek kaşığı pilav, biraz lavaş içine acılı ezme ve çökelek, 1 yemek kaşığı kadar ızgara tavuk, 2 tane patates kızartması :) (kebapçıya gitmiştik de)
yatarken: 210 cc devam sütü
aralarda iki kere emdi sadece, artık sütüm çok az, her akşam devam sütü veriyorum, akşamları yemek yemeyi sevmiyor, muhallebi olursa azıcık yer ama 6 yı geçtikten snr birşey yediği çok nadirdir, illa süt olcak yani
merhaba kizlar umarim herkes iyidir bebislerde tabi
masallah demire pek tatlibenim sipada emekliyor surekli olur olmaz deliklerden topluyorum off allahim tum enerjimi aliyor cocuk . minnacik bu enerjiyi nerden buluyor anlamis degilim.simdi bide koltuklara tutunmaya caliisyor tutunamayinca eli kayinca kut halinin ustune dusuyor basliyor aglamaya bu boyle kac kez oluyor gunde bende aksama boyle oluyorum artik umarim gec yurur yoksa yandim yandim
valla milupa ve bebelac alıyorum, içinde tahıl var işte daha tok tutuyor haliyle sırf meyve değil, bi de milupanın gece tahılları olanı var, farkı nedır, belkı sındırımı daha kolaydır ve daha tok tutan bıseylerdı bılmıorum gece tahıllarıyla normalın farkını. bır de mılupanın gece tahılları toz maması var anne sutuyle hazırlanıp muhallebi olanlardan, o meyvesiz tabi :) kutu mamaları hep milupa alıyorum, kavanoz mamalı bebelac da alıyorum. bu bahsettiğim çok lezzetli dereotlu olan +8 diye geçiyor, çorbaların hepsı lezzetlı aslında, purelerı lezzetsız... azıcık maya tuzu atıyorum kavanoz maması bıle olsa, evde yaparken de atıyorum artık, abartmayalım bence tatsız tuzsuz dimi :) nane kekik veriodum, artık pul biber de veriyorum az az, corbalarımız lezzetlı oluyor yanı
selam kzlar ayy bu aralar yogunuz giremiyrum hasta bebişlere çok geçmiş olsun ASlı oglun sünnet olmuş sanada geçmiş olsun kontrolden gelenlere maşallah.PROp maşallah canım oğluna bizimki emmek ve yogurt dışında yaptgım hiçbirşeyi yemiyor ama bizim yemeklere bayılıyor siz kendi yemeklerinizden veriyormusunuz yada onun çırbalarına tuz falan eklıyor musunuz kızar
allah allah masallahhtum bunlari yiyor yani
lavas minasil yediriyorsun onu yani kati degil mi lavas?
bir de ben soğan sarımsakda katıyorum çorbalara hergün olmasada
ne bılım nasıl yıyor, uzumlerı de oyle kendı kendıne cıgneye cıgneye ugrasa ugrasa yıyor, lavası da aynı şekilde. acılı ezmenın suyune batırıp yumusatıyorum, 1 dk guzelce cıgnıyor, sonra yutuyorof soylemey korkuyorum burda bunları, cok var ugrasan yedırmek ıcın, allah nazarlardan esırgesın
evet maalesef benim oglumda cok istahsiz bir cocuk sadece emiyor ve ek takviye mama veriyorum arada yogurt meyve puresi kendi yemeklerimizden de vermeye calisiyorum keske yese ama yemiyor kinerde yanlis yaptim acaba daha mi erken baslasaydik ek gidaya
hehe bak simdi kesin benim nazarim degermasallah kirkbirkere masallah allah nazardan esirgesin cok sanslisin cok yat kalk allaha dua et masalah oglun hic ugrastirmiyor seni yemek konusunda.
disleri ciktimi peki bizim 2 disimiz oldugu halde agzina ner versem tukuruyor puskurtuyor kusacak gibi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?