2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zeynep allah iyiliğini versin..ayaklarınımı ölçtün..

nesibe seninkinin huyu bu demekki...ileride eyvahki ne eyvah....

bizimkiler babaannesine gittiler...bende yatıyorum...ütü bulaşık hala duruyor....

cıncık valla allaha şükürler olsun ne bulursam veriyorum ben yahuo da yiyor

bugünü yazayım mesela, bgn bayağ hazır yedik, üşendim bişiler yapmaya :)
kahvaltı: 90 cc devam sütü içine 1 dilim bebek ekmeği, 2 kibrit kutusu peynir, 1 tatlı kaşığı pekmez, 1 kaşık milupa 8 tahıllı ballı kahvaltı maması ( kıvam veriyor güzel oluyor)

ara: 1 yemek kaşığı siyah kuru üzüm

ara: 1 kavanoz tahıllı meyve püresi

öğle: 1 büyük kavanoz milupa 8 sebzeli midir nedir dereotlu fln bi çorba

ara: (buna şok olmayın) 1 yemek kaşığı pilav, biraz lavaş içine acılı ezme ve çökelek, 1 yemek kaşığı kadar ızgara tavuk, 2 tane patates kızartması :) (kebapçıya gitmiştik de )

yatarken: 210 cc devam sütü

aralarda iki kere emdi sadece, artık sütüm çok az, her akşam devam sütü veriyorum, akşamları yemek yemeyi sevmiyor, muhallebi olursa azıcık yer ama 6 yı geçtikten snr birşey yediği çok nadirdir, illa süt olcak yani

burcu tahıllı meyve püresi nasıl bişey..

birde o hazır çorbalar çok kötüya ben beğenmedim yiğitte içmedi..ellimde patladı kaçtanesi...

Son düzenleme:
bende bu sabah oğluma ilk defa yumurta sarısı verdim...çok azıcık verdim....ama versem daha yiyecekti kuzum..hiç yadırgamadı...

kakayı takipteyim....bişey olmazsa yumurta sarısı vereyim bari...sabahları zor oluyor....peynir yok yumurta yok pöfff

burcu tahıllı meyve püresi nasıl bişey..

birde o hazır çorbalar çok kötüya ben beğenmedim yiyğitte içmedi..ellimde patladı kaçtanesi...

valla milupa ve bebelac alıyorum, içinde tahıl var işte daha tok tutuyor haliyle sırf meyve değil, bi de milupanın gece tahılları olanı var, farkı nedır, belkı sındırımı daha kolaydır ve daha tok tutan bıseylerdı bılmıorum gece tahıllarıyla normalın farkını. bır de mılupanın gece tahılları toz maması var anne sutuyle hazırlanıp muhallebi olanlardan, o meyvesiz tabi :) kutu mamaları hep milupa alıyorum, kavanoz mamalı bebelac da alıyorum. bu bahsettiğim çok lezzetli dereotlu olan +8 diye geçiyor, çorbaların hepsı lezzetlı aslında, purelerı lezzetsız... azıcık maya tuzu atıyorum kavanoz maması bıle olsa, evde yaparken de atıyorum artık, abartmayalım bence tatsız tuzsuz dimi :) nane kekik veriodum, artık pul biber de veriyorum az az, corbalarımız lezzetlı oluyor yanı

merhaba kizlar umarim herkes iyidir bebislerde tabi
masallah demire pek tatli benim sipada emekliyor surekli olur olmaz deliklerden topluyorum off allahim tum enerjimi aliyor cocuk . minnacik bu enerjiyi nerden buluyor anlamis degilim.simdi bide koltuklara tutunmaya caliisyor tutunamayinca eli kayinca kut halinin ustune dusuyor basliyor aglamaya bu boyle kac kez oluyor gundebende aksama boyle oluyorum artikumarim gec yurur yoksa yandim yandim

allah allah masallahhtum bunlari yiyor yani
lavas mi nasil yediriyorsun onu yani kati degil mi lavas?

saol :) ben de aynı gunu hergun yasamaktan bitap düştüm artık, her sabah aynı gune uyanıyo gıbıyım :) yoruluom yoruluom yoruluom, ama hıc dınlenemıom, yorgunluk bırıktı resmen ustumde :))

selam kzlar ayy bu aralar yogunuz giremiyrum hasta bebişlere çok geçmiş olsun ASlı oglun sünnet olmuş sanada geçmiş olsun kontrolden gelenlere maşallah.PROp maşallah canım oğluna bizimki emmek ve yogurt dışında yaptgım hiçbirşeyi yemiyor ama bizim yemeklere bayılıyor siz kendi yemeklerinizden veriyormusunuz yada onun çırbalarına tuz falan eklıyor musunuz kızar

kavanoz püresi bende veriyorum bazen ama tahıllısını görmedim...ben hipp milupa bebeleac aldım birkaç tane...

ama çorbalar kötüydü be...belki tavuklusu falan var onlar güzel olabilir açmadım henüz..

gece mamalrından aldım ben beğenmedim..yiğitte yemedi.kahvaltı mamalrını yiyior şükür...pekmez falan atıyorum içine...ceviz...muz kayısı değişik olsun diye...

bende nane kurutmuştum onun iiçin çorbalarına katıyorum...kimi zaman bizim yemeklerden yiyior..baharatlı tuzlu...onları versem hep yiyecek zaten de vermiyorum...:)

evet maalesef benim oglumda cok istahsiz bir cocuk sadece emiyor ve ek takviye mama veriyorum arada yogurt meyve puresi kendi yemeklerimizden de vermeye calisiyorum keske yese ama yemiyor kinerde yanlis yaptim acaba daha mi erken baslasaydik ek gidaya

allah allah masallahhtum bunlari yiyor yani
lavas mi nasil yediriyorsun onu yani kati degil mi lavas?

ne bılım nasıl yıyor, uzumlerı de oyle kendı kendıne cıgneye cıgneye ugrasa ugrasa yıyor, lavası da aynı şekilde. acılı ezmenın suyune batırıp yumusatıyorum, 1 dk guzelce cıgnıyor, sonra yutuyor of soylemey korkuyorum burda bunları, cok var ugrasan yedırmek ıcın, allah nazarlardan esırgesın

ben 5 ay emzırdım, sutum azaldı, gectım ek gıdaya, ıyı kı erken gecmısım..

ben kendı yemeklerımızden de veryorum ıste dedıgım gıbı, onun corbasını da tuzluyorum artık..

corba yaparken sogan ve sarımsakları butun atıyorum suya, vıtamını gecıyor suyuna, sonra cıkartıyorum. yogurt corbasına fln bıle sogan sarımsak brkolı atmıslıgım var, terbıyesını koymadna once cıkartıyorum ıcınden ama vıtamınını alıyo.

yogurdu hazır verdıgım ıcın ve evde kalmadıgı ıcın bgn yogurt veremedım, ama cok peynır yıyo zaten gunluk kalsıyum ıhtıyacını karsılıodur

hehe bak simdi kesin benim nazarim degermasallah kirkbirkere masallah allah nazardan esirgesin cok sanslisin cok yat kalk allaha dua et masalah oglun hic ugrastirmiyor seni yemek konusunda.
disleri ciktimi peki bizim 2 disimiz oldugu halde agzina ner versem tukuruyor puskurtuyor kusacak gibi oluyor.

meme verme bak nasıl yer...ben bazen özellikle vermiyorum..iyice acıkıyor...ozaman yiyiyor....

sıfır diş :) benım oglum kel göbekli ve dişsiz hahahahahaahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…