2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buarada kızlar hametan gerçekten isiliğe çok iyi geliyor bende melodinin sayesinde denedim akşam yatmadan önce sürdüm uyuttum sabah kalktıki isilikler yoook teşekkürler meloş teyzesi

selam arkadaşlarbişey soracam hani bebekler yeni doğunca göğüslerinde süt oluyor ya sonra geçiyormuş.bizimkisi hala aynı sert şekilde duruyor,eşime söyledim oda bana kızıyor her şeyi çok didikliyorsun diyor.sizinkiler geçtimi acaba ne zaman düzeliyor?

kızlar benim oğlumun kulaklarında ve alnında tüyler dökülmedi.kulaklarında hafif kaldı,bu durumda olan varmı doktorunuza sordunuzmu dökülürmü?

nezaman düzeldi farkında değilim ama baktım şiş değil cnm
kızlar benim oğlumun kulaklarında ve alnında tüyler dökülmedi.kulaklarında hafif kaldı,bu durumda olan varmı doktorunuza sordunuzmu dökülürmü?

bizim alnında vardı döküldü kaşlarıyla saçları bir olcaktı yoksa

buarada yatır kaldır deneyen var mı yada bu saatten sonra denemeyi düşünen 1 yaşına kadar olan çocuklara uygunmuş diye duydum siz nasıl uyutuyorsunuz bebeleri

buarada yatır kaldır deneyen var mı yada bu saatten sonra denemeyi düşünen 1 yaşına kadar olan çocuklara uygunmuş diye duydum siz nasıl uyutuyorsunuz bebeleri
bende istiyorumda ağlamasına dayanamıyorum
sizinkinin tüyleri ne zaman dökülmüştü.bizimkide dökülür inşallah.gerçi her haliyle hoş ama dökülse fena olmaz:))

Son düzenleme:
bende istiyorumda ağlamasına dayanamıyorum
sizinkinin tüyleri ne zaman dökülmüştü.bizimkide dökülür inşallah.gerçi her haliyle hoş ama dökülse fena olmaz:))

baya oldu ya 3 3,5 aylık falandı ama saçları da döküldü sadece ön kısım kelleşti sonra saçlar çıktı alnı temizlenmiş oldu fazla yoktu zaten ya bu yatır kaldır ne zor muş be yapabilene helal olsun 3 gündür bugün başlıycam diyorum ama tık yok beni görünce öyle bir çırpınıyorki yatakta uyku falan kalmıyo zaten pışpış pat pat bi işe yaramıyo poooofff ne yapsak ki olmu yo yaaaaaa
sen nasıl uyutuyosun şuan canım

hiç istemesemde ayakta sallıyorum,gecede emip uyuyor zaten..

ben arada masaj yapıyorum doğduğundan beri, bazen sert oluyor ama masajdan sonra yumuşuyor
benim de kızım tüylü doğdu ama zamanla rengi açıldı. kulaklarında kalmadı ama alnında hala var da rengi açıldığı için çok anlaşılmıyor. umarım büyüdükçe geçer de ileride sıkıntı yaşamaz...
ben beceremedim ve tekrar tekrar denemeye de gerek görmüyorum. ağlamasına dayanırım ne olacak ama sonrasında 3 saat süren iç çekmeleri hoşuma gitmiyor resmen içleniyor ve sonrasında kaç gün boyunca hırçın oluyor. uzun süredir yatır kaldır yapmadım uykusu gelince emziriyorum uyuyor ve yatırıyorum zaten çok uykusu varsa 2 dk bile emmeden uyuyakalıyor. çocukla inatlaşmanın faydasını gören yok benim çevremde 4 yaşına geldiği halde hala gece uyutamayan var o sistemde bile. o yüzden kendi adıma herşeyi akışına bırakma taraftarıyım...

canım ovalamayın diyor netten bakmıştım.ky.ovalıyordu yeni doğduğu zamanlar:44:

kızlar günaydın
moralim o kadar bozuk ki ...kızım gece biberon tutmuyor ya ...aç kalıyor sabhlara kadar ...akşam 8 de 9 da ne yerse onunla yatıyor sabah 7 ye kadar...aç olduğu için de gece sürekli mız mız
nazar mı değdi yavruma bilmiyorum çok güzel içerdi biberonu ona çok yarardı ...artık ne yapacağımı nasıl düzen kuracağımı şaşırdım...ne güzel tıkır tıkır gidiyodu ...dişten desem diğer şeyleri de pek yemez ...sorun biberonda ...bana bişiler söyleyin lütfen ne yapsam acaba ...gece yatmadan iyce doyursam kaç saat tutar ki en fazla 4 saat ...
bebelac 2 gece aldım sabah koşa koşa gittim markete ..bu gece ondan vericem o tok tutuyordu bakalım
bu gece yine sadece bir kaç saat uyku
tabi hanfendi kaç aydır şımarttı annesini ne güzel gidyordu herşey ...
sizin miniklerden de oldu mu diş çıkarma sırasında biberonu reddetmek ..yoksa başka bişi mi var ...normal sütte veremiycem bir yaşına kadar ..du bakalım nasıl bi düzene oturtucam bu işi

günaydın boncuk,
kızın anne sütü alıyor mu?alıyorsa gece yatırmadan önce iki memeyi de emzir yetmezse 90cc kadar da devam sütü yapıp içir, o zaman uyur diye düşünüyorum,
dediğin gibi uzun zaman gece uykusu uyuduysa ve son bir kaç gündür durum değiştiyse sıkıntısı vardır,
çocuklar da düzenden hoşlanır çünkü durup dururken düzenlerini bozmazlar..
benim oğlum da önceki gece bi türlü uyuyamadı, aç zannettim ama iki memeyi de emmişti ve emmek istemiyordu, uykulu ama dalamıyor mız mız ötüyordu, baktım çoksıcaklamış, odasının camını açtım, üstündeki bodyyi çıkardım, sadece beziyle kaldı, vücudu biraz soğuduktan sonra daldı uykuya,
o gece öyle yatırdım,12 gibi odasının camını kapattım,
üstüne de ince penye bebe battaniyesini örttüm,
rahat etti oğlum o gece..yani anlık bir durum da olailir..bu gibi gözlemleyip acaba ne olabilir diye deneyerek bulacağız yolunu, konuşamıyorlar ki aşklarım anlatabilsinler dertlerini,
üzme hemen kendini, bu akşam dene bakalım derdi neymiş anlarsın zaten..bebişini de öpüyorum

gunaydın anneler.. uzun bır aradan sonra yenıden geldım.... fazla geçmiş okuyamadım... yorgunum çunku...

benım kızımın sırtında falan tuyler vardı. hatta hastenede dr sormuştum bunlar dokulur mu dıye... dr gulmiştu, bır şey olmaz hepsı gıder dıye.. şimdi hiç bir şey kalmadı...

ben 3 kez falan hasta oldum.. ve son oldugumda karnımda dumduz oldu.. çok rahatladım... olmayanlara allah sabır versın..

ben kızımı akşam banyo ettırıp yataıgına yuzüstu yatırıyorum, çogu zaman kendı kendıne uyuyor... eger saatı geçerse ayakta sallayarak uyutuyorum.. çok sınırlenıyor...

bu arada 2 alt dişimiz bırden çıktı...

ben ek gıdaya geçemedım tam hala.. iki lokma aldımı yemıyor sonra.. emmek istiyor.. karnı tok olsa bıle emme kirizine gırıyor..

Bir hayırlı cumalar da benden kızlar,
çalışanlarrr..hafta sonu gelddiiii,
bebişlerimiznen güzeeeeeeeeeel bir hafta sonu tatili diliyorum

merhabalar
kızımı uyuttum azcık keyif yapayım dedim işler duruyor bugun hıc bısey yapmıcam yap yap aynı zaten :))

kızımın poposu pişik oldu.kırmızı kırmızı sivlce gibiydi uçları beyaz olmuş (
nivea pişik kremi kullanıyorum o da fayda etmedi galıba. önereceğiniz bişeyler varmı

halis sızma zeytinyağı kullan , pişik kremi kullanma ,
hatta niveanın ürünlerinin hiç birini kullanma canım,
bebe ürünlerinde sebamed en iyisi, diğer markaların hepsi piyasaya ürünleri...
ve poposunu temizlerken ıslak mendil kullanma, ılık su ile yıka..
bildiklerim bunlar..acil şifa bebişin totosuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…