nezaman düzeldi farkında değilim ama baktım şiş değil cnmselam arkadaşlarbişey soracam hani bebekler yeni doğunca göğüslerinde süt oluyor ya sonra geçiyormuş.bizimkisi hala aynı sert şekilde duruyor,eşime söyledim oda bana kızıyor her şeyi çok didikliyorsun diyor.sizinkiler geçtimi acaba ne zaman düzeliyor?
kızlar benim oğlumun kulaklarında ve alnında tüyler dökülmedi.kulaklarında hafif kaldı,bu durumda olan varmı doktorunuza sordunuzmu dökülürmü?
bende istiyorumda ağlamasına dayanamıyorumbuarada yatır kaldır deneyen var mı yada bu saatten sonra denemeyi düşünen 1 yaşına kadar olan çocuklara uygunmuş diye duydum siz nasıl uyutuyorsunuz bebeleri
bende istiyorumda ağlamasına dayanamıyorum
sizinkinin tüyleri ne zaman dökülmüştü.bizimkide dökülür inşallah.gerçi her haliyle hoş ama dökülse fena olmaz:))
hiç istemesemde ayakta sallıyorum,gecede emip uyuyor zaten..baya oldu ya 3 3,5 aylık falandı ama saçları da döküldü sadece ön kısım kelleşti sonra saçlar çıktı alnı temizlenmiş oldu fazla yoktu zaten ya bu yatır kaldır ne zor muş be yapabilene helal olsun 3 gündür bugün başlıycam diyorum ama tık yok beni görünce öyle bir çırpınıyorki yatakta uyku falan kalmıyo zaten pışpış pat pat bi işe yaramıyo poooofff ne yapsak ki olmu yo yaaaaaa
sen nasıl uyutuyosun şuan canım
ben arada masaj yapıyorum doğduğundan beri, bazen sert oluyor ama masajdan sonra yumuşuyorselam arkadaşlarbişey soracam hani bebekler yeni doğunca göğüslerinde süt oluyor ya sonra geçiyormuş.bizimkisi hala aynı sert şekilde duruyor,eşime söyledim oda bana kızıyor her şeyi çok didikliyorsun diyor.sizinkiler geçtimi acaba ne zaman düzeliyor?
benim de kızım tüylü doğdu ama zamanla rengi açıldı. kulaklarında kalmadı ama alnında hala var da rengi açıldığı için çok anlaşılmıyor. umarım büyüdükçe geçer de ileride sıkıntı yaşamaz...kızlar benim oğlumun kulaklarında ve alnında tüyler dökülmedi.kulaklarında hafif kaldı,bu durumda olan varmı doktorunuza sordunuzmu dökülürmü?
ben beceremedim ve tekrar tekrar denemeye de gerek görmüyorum. ağlamasına dayanırım ne olacak ama sonrasında 3 saat süren iç çekmeleri hoşuma gitmiyor resmen içleniyor ve sonrasında kaç gün boyunca hırçın oluyor. uzun süredir yatır kaldır yapmadım uykusu gelince emziriyorum uyuyor ve yatırıyorum zaten çok uykusu varsa 2 dk bile emmeden uyuyakalıyor. çocukla inatlaşmanın faydasını gören yok benim çevremde 4 yaşına geldiği halde hala gece uyutamayan var o sistemde bile. o yüzden kendi adıma herşeyi akışına bırakma taraftarıyım...buarada yatır kaldır deneyen var mı yada bu saatten sonra denemeyi düşünen 1 yaşına kadar olan çocuklara uygunmuş diye duydum siz nasıl uyutuyorsunuz bebeleri
kızlar benim oğlumun kulaklarında ve alnında tüyler dökülmedi.kulaklarında hafif kaldı,bu durumda olan varmı doktorunuza sordunuzmu dökülürmü?
ben arada masaj yapıyorum doğduğundan beri, bazen sert oluyor ama masajdan sonra yumuşuyor
benim de kızım tüylü doğdu ama zamanla rengi açıldı. kulaklarında kalmadı ama alnında hala var da rengi açıldığı için çok anlaşılmıyor. umarım büyüdükçe geçer de ileride sıkıntı yaşamaz...
ben beceremedim ve tekrar tekrar denemeye de gerek görmüyorum. ağlamasına dayanırım ne olacak ama sonrasında 3 saat süren iç çekmeleri hoşuma gitmiyor resmen içleniyor ve sonrasında kaç gün boyunca hırçın oluyor. uzun süredir yatır kaldır yapmadım uykusu gelince emziriyorum uyuyor ve yatırıyorum zaten çok uykusu varsa 2 dk bile emmeden uyuyakalıyor. çocukla inatlaşmanın faydasını gören yok benim çevremde 4 yaşına geldiği halde hala gece uyutamayan var o sistemde bile. o yüzden kendi adıma herşeyi akışına bırakma taraftarıyım...
kızlar günaydın
moralim o kadar bozuk ki ...kızım gece biberon tutmuyor ya ...aç kalıyor sabhlara kadar ...akşam 8 de 9 da ne yerse onunla yatıyor sabah 7 ye kadar...aç olduğu için de gece sürekli mız mız
nazar mı değdi yavruma bilmiyorum çok güzel içerdi biberonu ona çok yarardı ...artık ne yapacağımı nasıl düzen kuracağımı şaşırdım...ne güzel tıkır tıkır gidiyodu ...dişten desem diğer şeyleri de pek yemez ...sorun biberonda ...bana bişiler söyleyin lütfen ne yapsam acaba ...gece yatmadan iyce doyursam kaç saat tutar ki en fazla 4 saat ...
bebelac 2 gece aldım sabah koşa koşa gittim markete ..bu gece ondan vericem o tok tutuyordu bakalım
bu gece yine sadece bir kaç saat uyku
tabi hanfendi kaç aydır şımarttı annesini ne güzel gidyordu herşey ...
sizin miniklerden de oldu mu diş çıkarma sırasında biberonu reddetmek ..yoksa başka bişi mi var ...normal sütte veremiycem bir yaşına kadar ..du bakalım nasıl bi düzene oturtucam bu işi
merhabalar
kızımı uyuttum azcık keyif yapayım dedimişler duruyor bugun hıc bısey yapmıcam yap yap aynı zaten :))
kızımın poposu pişik oldu.kırmızı kırmızı sivlce gibiydi uçları beyaz olmuş(
nivea pişik kremi kullanıyorum o da fayda etmedi galıba. önereceğiniz bişeyler varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?