merhabalar
kızımı uyuttum azcık keyif yapayım dedimişler duruyor bugun hıc bısey yapmıcam yap yap aynı zaten :))
kızımın poposu pişik oldu.kırmızı kırmızı sivlce gibiydi uçları beyaz olmuş(
nivea pişik kremi kullanıyorum o da fayda etmedi galıba. önereceğiniz bişeyler varmı
merhabalar
kızımı uyuttum azcık keyif yapayım dedimişler duruyor bugun hıc bısey yapmıcam yap yap aynı zaten :))
nivea pişik kremi kullanıyorum o da fayda etmedi galıba. önereceğiniz bişeyler varmı
halis sızma zeytinyağı kullan , pişik kremi kullanma ,
hatta niveanın ürünlerinin hiç birini kullanma canım,
bebe ürünlerinde sebamed en iyisi, diğer markaların hepsi piyasaya ürünleri...
ve poposunu temizlerken ıslak mendil kullanma, ılık su ile yıka..
bildiklerim bunlar..acil şifa bebişin totosuna
bepanten'de alayım ozamanBEPANTEN MERHEM muzice diyebilirim =))
selam hayirli cumalar
belli bir düzenimiz yok hala ama gece 9,30dan sonra çok uykusu geliyor artık, önce gece maması veriyorum arkasından emziryorum sabah 7-8e kadar 2-3 defa emip uyuyor. sıcaklardan önce hiç uyanmadığı çok oluyordu ama şimdi uyandığında bazen su verip pışpışlıyorum uyuyor tekrar.linden günde kaç kere uyutuyosun cnm nasıl bir düzen kurdunuz benim bir düzen yok ne yazıkki
ovalama değil canım da hani bebe yağı ile masaj yapılıyor ya öyle...canım ovalamayın diyor netten bakmıştım.ky.ovalıyordu yeni doğduğu zamanlar:44:
bence altını aç hava alsın bir de mümkün olduğunca ılık suyla yıkamaya çalış sonrasındamutlaka kurula nemli kalmasın. ıslak mendilleri ben ılık suya batırıp öyle kullanıyorum yıkama imkanım olmuyorsa. ıslak mendildeki suyu döküyorum bir posta daha çiş yapıyor hem :)merhabalar
selam kızlar,benden başka regli olmayan varmı.karnım bir şişiyor bir iniyor olsamda rahatlasam
kızlar günaydın
moralim o kadar bozuk ki ...kızım gece biberon tutmuyor ya ...aç kalıyor sabhlara kadar ...akşam 8 de 9 da ne yerse onunla yatıyor sabah 7 ye kadar...aç olduğu için de gece sürekli mız mız
nazar mı değdi yavruma bilmiyorum çok güzel içerdi biberonu ona çok yarardı ...artık ne yapacağımı nasıl düzen kuracağımı şaşırdım...ne güzel tıkır tıkır gidiyodu ...dişten desem diğer şeyleri de pek yemez ...sorun biberonda ...bana bişiler söyleyin lütfen ne yapsam acaba ...gece yatmadan iyce doyursam kaç saat tutar ki en fazla 4 saat ...
bebelac 2 gece aldım sabah koşa koşa gittim markete ..bu gece ondan vericem o tok tutuyordu bakalım
bu gece yine sadece bir kaç saat uyku
tabi hanfendi kaç aydır şımarttı annesini ne güzel gidyordu herşey ...
sizin miniklerden de oldu mu diş çıkarma sırasında biberonu reddetmek ..yoksa başka bişi mi var ...normal sütte veremiycem bir yaşına kadar ..du bakalım nasıl bi düzene oturtucam bu işi
merhabalar
buarada kızlar hametan gerçekten isiliğe çok iyi geliyor bende melodinin sayesinde denedim akşam yatmadan önce sürdüm uyuttum sabah kalktıki isilikler yoook teşekkürler meloş teyzesi
buarada yatır kaldır deneyen var mı yada bu saatten sonra denemeyi düşünen 1 yaşına kadar olan çocuklara uygunmuş diye duydum siz nasıl uyutuyorsunuz bebeleri
kızlar gece sık sık uyanıyor benim oğlum. siz ne veriyorsunuz yatarken uzun uyuması için?
biz bugün tatilden geldik. 3 gün sürdü daha kalıcaktık ama çok feciydi. giderken yol boyunca ağladı bağırdı mızmızlandı. dönerken de öyle. orda da uyku düzeni bozuldu çok zor uyudu. herkese tavsiyem ilk yıl tatili unutun. gerçi her bebek aynı olcak diye bişey yok ama düzenini bozmamak lazımmış bunu anladım. denize de girmedi. çok ağladıboşuna eziyet çektik anlıyacağınız.
saymazmiyiz canim SAFAK 38canım az kaldı gün saymaya başladınmı:)
ikinci dişimiz de çıktı. ama emeklemeden eser yok. yerde yuvarlanarak gidiyor gitmek istediği yere. işte bizde de durumlar böyle..
canım ovalamayın diyor netten bakmıştım.ky.ovalıyordu yeni doğduğu zamanlar:44:
benimki bebelac 120 cc devam sütüne 2 kaşık tahıllı gece maması karıştırıp veriyorum. öyle uyuyor. bebelac gece sütü var mavi kutu daha tok tutuyormuş onu deneyebilirsin.
canım biz kv. evindeyiz 2 haftadır. belki evde olduğumuz için sorun yaşamadık.
suyu zaten çok seviyor denize soktum günde 2 sefer.
seneye yaşına girmiş olacak daha rahat edersiniz.
sağol melodi. ben de bugün çıktım aldım tahıllı gece maması. bu gece deneyeyim bakalım.
merhaba ıssız topiğin sakinleri
biz evimize geldik yerleştik. yolculuğumuz güzel geçti. imran ucaktaki 1 saatlik rötar bekleyişinde ağladı sonra kemerleri bağlayıp yükselmeye başladığımızda uyudu, arabaya benzettı sanırım :) genel olarak iyiydi. bunda yan 2 koltuğun da boş olması çok etkili oldu tabii, sıkışmadık.. uçağa çıkarken bayagı rüzgar yedi o yüzden burnu akıyo ve biraz öksürüyor. olur o kadar :)
günlerimiz çok dolu geçiyor, sağolsunlar gelen giden.. bizde durumlar böyle,,
siz nasılsınız herkes iyidir inşallah.. ayrıca bu klavye çok tuhaf yazmakta zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?