gunaydın herkese..
melodı gecmıs dogum gunun kutlu olsun!!!
infox hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun, güzel görünüyo kaseler :)
ben oruç tutmuyorum da merak ettim emzirirken tutuluyo mu? aydınlatsanıza beni :)
bugün 2. evlilik yıldönümümüz :))
benim kızım hızla dişlerini çıkarmaya devam ediyo bir anda iki diş daha çıkardık ve 6 tane dişimiz oldu
gunaydın herkese..
ben oruç tutmuyorum da merak ettim emzirirken tutuluyo mu? aydınlatsanıza beni :)
kızlar ben birkaç gündür çıldırmak üzereydim..gündüz mız mız..gece uykusuz..en son sabah oturdum ağladım......sonra bir de baktım ki altta sol tarafında bir minik beyazlıkama patlamamış..parmağımı dokundurunca kabarıklık var sadece..inşallah hemen çıkar da kabus biter...uykusuzluk çok feci
tekrar merabalar ...kızım bi daha kustu çıldırmak üzereyim ama balgam söküyor belli ...
dıştan iyi görünüyor ama kusunca deli oluyorum ...gözleri kızarıyor ağlıyor korkuyor kustuğu için...
o uyuyunca ev işlerine saldırıyorum ne zaman bitecek yahuu bu ev işleri ...bir tarafı yaparken diğer taraf tarumar...kızım biraz önce uyandı oynadı yatağında iyiydi neyse ki ben de banyo yıkadım ...
prop canım kutlarım evlilik yıldönümünüzmüş...emzirirken oruç tutulmuyor...ama tutanlar var duymuştum ....
zeyn çok doğru diyorsun canım memleketimizin adetleri yok hiç bir yerde ....birtane allah kolaylıklar versin canım diş çıkarması zor oluyor bu bebelerin napıcaz katlanıcaz ....
melodi nerelerde göreniniz var mı merak ettim ...anaokulunda bir sorun mu çıktı acaba yoksa ay sonu izne ayrılıcam diyordu izne mi çıktı ????????
gunaydın herkese..
kızlar meraba...infox geçmiş olsun canım ne kadar kötü yaa yeni temizlemiştin evi...oğluşunun diş buğdayı pek güzel olmuş hni bizi payımız
benim kızım da hasta hasta diğer dişi çıkarıcak galiba çok sancısı var ...kabarmış felaket olmuş damak ...bu sabah kustu baya o şekilde atıyor hastalığı ...yarın kontrole götürücem tekrar hafif sıcaklıyor öyle ..soyuyorum üstünü elini yüzünü yıkıyorum kendine geliyor..üstündeki body bile fazla geliyor sanki ona ...
bu gece sahura kalkılıyor yaa ...ben oruç tutmuyorum ..tiroidlerden dolayı ilaç alıyorum ..
ama istanbulda ramazan bir başka oru tutamasan da o atmosfer yetiyor ...
siz neler yapıyosunuz ..bebişler nasıl ..anlatın bakalım
gunaydın herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?