benim kuzum da tv açıkken yemiyor ona bakıyor ağzını açmıyor...biz gözgöze bakışa bakışa yiyoruz ..pek romantik dimi...et konusunda aydınlattığın için saol kopekop ben de genelde kıya kullanıyordum...bu arada maşallah yavrulara allah iştahlarını bozmasın neler yiyorlar öyle ..ben makarna yesin istiyorum yaaa...hep istiyorum şöyle önüne koycan makarnayı parmaklarıyla alıp yiyicek .bizimkine veriyorum ağzında oynatıyo sonra ne mi yapıyor üfleyip atış yapıyor ...oyun gibi oyuyor makarnalarla sonra da koca ağzını açarak gülüyor ....
ayy linden öldürüdün gülmekten dizlik takcakmış şuna bak hele o kadar mı yani
canım makarna yiyen bebekleri seviyorum elimde değil napcan :))bizimki de ekmeği bir tek tarhana çorbasının içinde yiyor ..başka yok...bebe bisküvisi hiç vermedim vermem de bu saatten sonra..benimki de heryemeğinin yanında bir çay bardağı yoğurt yiyorayrıyeten yoğurt vermiyorum ben de iki öğün meyve yiyor ...benim kızım meyveci anasına çekmiş...24 saat meyve yesem of demem diğerleri de neymiş
lindn canım plastik kaşık dene yavruya ben denedim maşallahı var yiyor onla uğurlu mu geldi ne
bebelac veriyormuş mamaların yanında ..ben de görümcemden gördüm aldım..kaşık maması pek yemedği için bilmiyorum ...
iş yapmaktan nefret eder oldum kim pasaklı yarışması yapılsa hemen katılırım çünkü 1. gelirim dahası dün evi sildim süpürdüm ama bugün aklıma şeytan girdi dedi ki kalk odaları değiştir yatak odasını oturma odasına al çocuk odasınıda yatak odasının yerine al bende kalktım bütün gardorabı boşalttım (salak dediğinizi duyar gibiyim) yarısına kadar vidalarını söktüm yalnızım tabi bu arada aman yarabbi bana bi pişmanlık geldi sormayın yok dedim yapamıycam tekrardan giysileri tıktım içine anca şimdi oturdum
slm millet
benim kızım da kaç gündür iştahsız. kaşıkla beslenmek istemiyor dün yoğurdu sulandırıp biberona koydum ayran gibi içti. sanırım kaşık dişetlerini acıtıor. annesütü+domates ekmek bizim menümüz... bir de yeşil bibere bayılıyor kemirip dişlerini kaşıyor hem de C vit. almış oluyor. bu gidişle iyice zayıflayacak giysileri hep 2-3 yaştı artık yeni giysiye de para vermeyiz 2 yıl :)))
evin pisliğinden bahsetmişsiniz :))))) benimki emeklemeye başlayınca dizlerine bez bağlıycam ev temizliğine yardım edecek minik cadım :))) yok kızlar yaa hele gene iyice hareketlendiler mümkün mü ev işi yapmak? hoş, öncesinde de sürekli emdiği için ben kalkamıyordm ya neyse. ama 1. yaşgününde hoş bir anne olmalı (kilo hariç, o 3 ayda olacak iş değil) yani saç baş makyaj vs... viranelikten kurtulmak lazım dimi...
merhaba oğlumda süt alerjisi olduğu için aşağıdaki formu çok okumuştum. baş sayfalarda sanırım izmir de alerji uzmanlarının adı geçiyordu:
BebekKokusu.com - - ** SÜT ALLERJİSİ OLAN BEBEKLERİMİZ-6 **
sende mi ya...ama seninki atopik gibi bişeydi dimi...yyoksa besinleredemi var
slm millet
benim kızım da kaç gündür iştahsız. kaşıkla beslenmek istemiyor dün yoğurdu sulandırıp biberona koydum ayran gibi içti. sanırım kaşık dişetlerini acıtıor. annesütü+domates ekmek bizim menümüz... bir de yeşil bibere bayılıyor kemirip dişlerini kaşıyor hem de C vit. almış oluyor. bu gidişle iyice zayıflayacak giysileri hep 2-3 yaştı artık yeni giysiye de para vermeyiz 2 yıl :)))
evin pisliğinden bahsetmişsiniz :))))) benimki emeklemeye başlayınca dizlerine bez bağlıycam ev temizliğine yardım edecek minik cadım :))) yok kızlar yaa hele gene iyice hareketlendiler mümkün mü ev işi yapmak? hoş, öncesinde de sürekli emdiği için ben kalkamıyordm ya neyse. ama 1. yaşgününde hoş bir anne olmalı (kilo hariç, o 3 ayda olacak iş değil) yani saç baş makyaj vs... viranelikten kurtulmak lazım dimi...
ayy linden öldürüdün gülmekten dizlik takcakmış şuna bak hele o kadar mı yani
canım makarna yiyen bebekleri seviyorum elimde değil napcan :))bizimki de ekmeği bir tek tarhana çorbasının içinde yiyor ..başka yok...bebe bisküvisi hiç vermedim vermem de bu saatten sonra..benimki de heryemeğinin yanında bir çay bardağı yoğurt yiyorayrıyeten yoğurt vermiyorum ben de iki öğün meyve yiyor ...benim kızım meyveci anasına çekmiş...24 saat meyve yesem of demem diğerleri de neymiş
lindn canım plastik kaşık dene yavruya ben denedim maşallahı var yiyor onla uğurlu mu geldi ne
bebelac veriyormuş mamaların yanında ..ben de görümcemden gördüm aldım..kaşık maması pek yemedği için bilmiyorum ...
benimki ayırt etmez meyve yoğurt fln, ne bulsa yer :)
iş yapmaktan nefret eder oldum kim pasaklı yarışması yapılsa hemen katılırım çünkü 1. gelirim dahası dün evi sildim süpürdüm ama bugün aklıma şeytan girdi dedi ki kalk odaları değiştir yatak odasını oturma odasına al çocuk odasınıda yatak odasının yerine al bende kalktım bütün gardorabı boşalttım (salak dediğinizi duyar gibiyim) yarısına kadar vidalarını söktüm yalnızım tabi bu arada aman yarabbi bana bi pişmanlık geldi sormayın yok dedim yapamıycam tekrardan giysileri tıktım içine anca şimdi oturdum
benim oglumunda yemesi güzel ama yedigi yaramiyor heralde cünkü kilo alimi cok yavas daha 7600grdayiz belki türkiyede kilo alir... buarada safak12
atopiklerin çoğunda besin alerjisi özellikle de süt alerjisi oluyor benim okuduğum.sende mi ya...ama seninki atopik gibi bişeydi dimi...yyoksa besinleredemi var
biz az önce kontrole gittik bi bakalım nekadar büyümüşüz diye....500 gr almışız şaşırdım2 cmde uzamışız....
sırtında isilik gibi şeyler vardı onu sordum bezden olabilir dedi...birde ensesidnde bir aydır geçmeyen bir leke var....ona krem verdi...sanırım yumurtadan oldu....şuan leke söndü gibi...kırmızı olursa kremi sürücem geçmesse cildiyeye gidicez....
başka bir sürü şey sordumda unuttumn şimdi...
hee... bu sıralar herpes salgınımı ne varmış ağız içi yara ateş falan yapıyormuş...dikkatlli olun derim....
bizim oğlanlar benziyor gerçekten. alerjik olduklarından mı acaba? benim oğlan da son kontrolde yarım kilo almıştı boyu da 2 cm uzamıştı. benimkinin de kalçalarında isilik var. sıcaktan ve bezden oldu. arada elocon sürüyorum. en iyi o geliyor. tabii onu sık süremiyorum. bepanten sürüyorum bolca. günde 2 kere de tüm vücudunu kremliyorum. ama geçmiyor da geçmiyor. benim oğlum da kaşığı 1,5 ay reddetti. yeni 2 gündür biraz yemiş.birdew bu çocuk kaşıkla bişey yemior....ekmeğe bandırıp veriyoruz dedim..domates ekmek yiyiyor ileride obez olurmu dedim :) şuan kilosu normal sınırlar içndeymiş tehlike yok dedi
beslenmesi ile ilgili kaygılarım var biliyorsunuz..hergün kırmızı et verin önemli olan o dedi...
ben yemeğine çorbasına biraz kuzu eti atıp sonra hepsini blenderdan geçiriyorum. o zaman kıyma olmuş sayılmaz mı?evet propcum yanlış anlamışsın, mevzu kırmızı eti pişirmek değil, kıyma kırmızı et değerinde değil, mevzu bu..
kırmızı et kıyma yapılırken parçalanıyor ya, ozaman içindeki B vitamini ve demir akıp gidiyor yani kayboluyor, bu yüzden kıyma ile yapılan bi yemek vermek yerine, kırmızı eti haşlaıp yedirmek ya da yemeklerine katmak daha anlamlı..yani diyetisyenler böyle diyor..bu sadece bebeklerimiz için değil bizler için de geçerli, bende B vitamini eksikliği var, bu nedenle tedavi gördüğümde doktorlar söylemişti...
teşekkürler canım. inceliyeyim siteyi. bi isim bulup randevu aldım cumartesi götürücem.
evet atopik egzama var. ama bi türlü geçmiyor. bu zaten 1,5-2 yaşında tam olarak geçermiş ama bi kere bi düzelsin yaa. azaldı derken yine artıveriyor. çocuk doktoru besin alerjisinden olabilir bi. alerji uzmanı görsün dedi. kandan bakılabiliyormuş sanırım. ciltten test yapmazlar dimi?? bakalım yaa ne çıkcak..
ay bez bağlamak iyi fikirmiş. bizimki de bugün başladı emekleme çalışmalarına. şimdilik sürünüyor. hala popoyu kaldıramadı.
ben bebe bisküvisi yerine pekmezli kurabiye yapıyorum. meyvelerin suyunu sıkıp bununla karıştırıp ezince çok güzel yiyor.
http://www.karafakiden.com/detay.php?yazi_id_no=138
bizimki de şu sıra iştahsız ama normalde o da ne bulsa yer. babası sabun ve kına hariç herşeyi yiyor diyor.
senin boş vaktin çok herhalde.
maşallah bizimkiler erken yürüyecekler galiba. o zaman tam mahvoldukbu arada size söylemedim bugun yiğit 5-6sn tek başına ayakta durdu bir adım attı...dünde yürütecin arkasına tek elle tutunmuştu kendi isteği ile elini çekiverdi ve çok hoşuna gitti güldü....:)
az öncede yatakta sağa sola dönerken bende şarkı söylüyordum...değişik bir şarkı söyledim alkış yapmaya başladı beğendi zannımca :)
ay birde düz duvara tırmanma deyimini de yaşadık yani...dizlerinin üstüne kadar duvara tutunarak çıktı asılacak bir şey olsa ayağada kalkacaktı da kalkamadı..yakında onuda yaparsa şaşırmam
teşekkürler canım. inceliyeyim siteyi. bi isim bulup randevu aldım cumartesi götürücem.
evet atopik egzama var. ama bi türlü geçmiyor. bu zaten 1,5-2 yaşında tam olarak geçermiş ama bi kere bi düzelsin yaa. azaldı derken yine artıveriyor. çocuk doktoru besin alerjisinden olabilir bi. alerji uzmanı görsün dedi. kandan bakılabiliyormuş sanırım. ciltten test yapmazlar dimi?? bakalım yaa ne çıkcak..
ay bez bağlamak iyi fikirmiş. bizimki de bugün başladı emekleme çalışmalarına. şimdilik sürünüyor. hala popoyu kaldıramadı.
ben bebe bisküvisi yerine pekmezli kurabiye yapıyorum. meyvelerin suyunu sıkıp bununla karıştırıp ezince çok güzel yiyor.
http://www.karafakiden.com/detay.php?yazi_id_no=138
bizimki de şu sıra iştahsız ama normalde o da ne bulsa yer. babası sabun ve kına hariç herşeyi yiyor diyor.
senin boş vaktin çok herhalde.
canım ekzaması yanaklarındamı benim bebeğimde öyleydi kullanmadığım ilaç kalmadı gitmediğim doktor kalmadı desem yeri kortizonlu ilaçlar sürüyosun bir hafta iyi yine kötüleşiyodu en son bir ay önce giresuna giderken yine yüzü çok fenaydı neyse giresunda annemin ozon yağı varmış üzerini okudum alerji cilt rahatsızlıkları ekzama felan büssürü şey yazıyo dedim o kadar şey kullandım iyi gelmedi kendi kafamdan bunu sürücem inanmazsın 2 gün sürdüm yavrumun yüzü mis gibi yumuşacık oldu o ekzamalar felan gitti ve 1 ayı geçti Allaha şükür bi daha tekrarlamadı sende bi dene istersen
sağol canım araştırayım.
evet yanaklarında sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?