ay deniz valla ha...alerjilerinden mi gerçekten :) bizede elocon verdi 3 günden fazla sürmeyin dedi...
bu arada söylücem sana unutuorum etinin pronat kurabi,yesinde süt ve yumurta var be nasıl yicem ben onu..kocaman yazmışlar üstüne taze süt ve yumurta vardır diye
halenur sanada geçmiş olsun ben çektirmiştim 20lik bitane valla çok zor oldu
heyecan aramışsın kendine bence..he he
evet elocon kortizon olduğundan en iyi geçiren. bize de dr 2-3 kere sürün yüze fazla kullanmayın çok hafif dokundurabilirsiniz demişti. ve dermatit-pişik vs tekrarlarsa 1 hafta ara verip öyle kullanın demişti. pronot da biraz çeşit var. pronot bisküvide süt var. üstünde de kocaman yazıyor. bebekler için o. tabii süt alejisi olan bebekler için değil gulutensiz unla beslenmesi gereken bebekler için. ama pronot kurabiyesinde süt yok. 10 kere okudum içeriğini. batu ya da verdim hatta yemek yediği günlerde. pregomin ve sütsüz milupa 7 tahıllı ile mama hazırlayıp içine 1 tane koyuyordum sabahları. pronot keklerde de süt yok. bunlar büyükler için zaten. okuduğum kadarıyla başka ürünler de çıkarmış. bir de eti kakaolu bisküvinin içeriğinde süt göremedim. hani koyu kahveengi ambalajlı olan bisküvi. sen de bak istersen.
oooo zeynep az kalmış ya, hadi gözün aydın :)
vayy zeynepçim az kalmış he...bende okula başlamadan bir bursa yapsammı diyorum..
kızlar bılen bılıyo benım kızım ıstahsız ve secıcı bı bebek.şimdi size bı gunluk menusunu yazıyorum sızde bana sunun yerıne bunu yap vs. vs. dersınız.
normal bı gun mu gecırıyoruz merak edıyorum yanı yemek konusunda
sabaha karsı 120cc sut
sabah: 4 bıskuvı,1 tatlı k. labne,1cay k.pekmezi ballı sutlu ırmıklı ek gıdayla karıstırıyorum toplam 50cc falan anca yıyo..
oglen:sebze corbası yapıyorum bı kasenın bıttıgını nadır gordum
ıkındı: yogurt yada yogurt corbası
aksam:sut
gece:sut
sut dedıgım anne sutu yada devam sutu oluyo.. yanı toplam bu kadar yıyo aralarda ıste meyve purelerını 1 kasık 2 kasık sokusturuyorum agzına. cokmu az yıyo sızce
sagolun kizlar valla bu tatil bana cok iyi gelicek gecen senede gidememistim gidince ömeri vericem bizimkilere doya doya uyuycam :88: dermisim ah nerde bende o yürek aklim kalir birsey olucak diye bana rahatlikta batar
kızlar hu huuuuuu nereledesiniz
herk bir yerlere mi kaçtı ....brc80 hayırdır alerji uzmanı sormuşsun ...
aymes 9 aylık oldunuz heeeiki gün büyükmüş benim sıpa seninkinden
kızlarrrrrrrrr biz hala köftedir ettir pilavdır o yemeklere atlayamadık kahvaltıda yaptıramıyorum cerene ek gıdamız yoğurt çorba bebe bisküvisinden ibaret aradada ağzına labne tıkıştırıyorum ekmeğine pekmez fln sürdüğümde pekmezini yalayıp ekmeğini tükürüyor yada yutmaya çalışırken kıpkırmızı olup kusuyor çok geç kaldım değil mi??? çorbadaki kıyma bile kusturuyor çocuğu onun içinde köfteye cesaret edemedim çorbasına ekmekte doğrayamıyorum hala ağırlık mama olarak gidiyoruz bir konuyu aşabildim sadece artık yoğurdu sade yedirebiliyorum ben ne etcemdaha küçük deyip kendimi teselli mi edeyim yoksa kafamı taşlara mı vurayım 5 aylıktan başladım deniyorum ama yok katiyen farklı birşey yemiyor :S babası gibi tuhaf bir yemek anlayışı var bu çocuğun
selam kızlar
aa bende aynı durumdayım canım. yemek yapsam ev işi ypamıyorum ev işi yapsam yemek yapmıyorum bakalım ne olcak sonumuz
fikir iyi de burcu sana 2 tanesi yeter 1ini bana yolla kadınların,çok ihtiyacım var millet yaz temizliğini yaptı bayram tmizliğine geçti benim hala daha camlarım silinecek off offf
3 ay sonra doğumgünleri geliyo kuzucukların burda konuşuruz mönüleri, partilerimizi artık. maşallah hepsine
ayy canım ya gerçekten çok zor çalışan anne olmak, bunları okuduktan sonra iyiki istifa etmişim diyorum doğumdan sonra..Akşamları eve gelince bebeğin kullandığı malzemelerin hepsini yıka bari canım, içine sinmeyen birinin bakması çok kötü bi durum
canım dikkatini dağıtmaya çalış ben Buğra'yı yedirirken pc'den Gummy Bear izlettiriyorum, sende bi dene istersen
‪The Gummy Bear Song - Long English Version‬‏ - YouTube
işin normali nedir bende bilemediğimden ve şaşırıp kaldığımdan listeye birşey diyemiyorum canım çünkü bizim listemiz bile yok :) muhallebi veriyor musun? kaç kilo oldu senin kız beni bu gün çığırımdan çıkardı ya birde dengesizin biri ne dedi aaaa çocuğu zayıflatmışsın ZAYIFLATMIŞIM bu nasıl bir zihniyettir anlamıyorum ceren fazla kilo almasada kaybıda olmadı çok şükür o nerden çıktı anlamadım sadece enine değil boyunada büyüyor dedim ama sinir oldum( ay bu yeme işinde çok dertliyim ya biz kahvaltı yapamıyoruz ceren geç yatıyor yattıktan 2 saat sonra mamaya uyanıyor ee haliyle geç yatınca uykusunu alamıyor 8:30 gibi uyanıyor kaldırıp kaşıkla yedirsem sinirden çatlıyor koca gün deliriyorum biberonunu istiyor bitirip uykuya devam ediyor kazayla biberon vermeyip beşiğinden alsam öldürür beni :))))) uyandığındada muhallebi pişiriyorum ben bu gün çorba verdim katiyen yemedi ikindide yoğurt ve meyve püresi veriyorum akşam muhallebi yatarken mama abuk bir liste ama bizimkide böyle işte
Arkadaşım biz küçük taneli ek gıdaya başladık sen de yavaş yavaş başlasan iyi edersin.Yoksa ilerde çok zorlanırsın(
iş yapmaktan nefret eder oldum kim pasaklı yarışması yapılsa hemen katılırım çünkü 1. gelirim dahası dün evi sildim süpürdüm ama bugün aklıma şeytan girdi dedi ki kalk odaları değiştir yatak odasını oturma odasına al çocuk odasınıda yatak odasının yerine al bende kalktım bütün gardorabı boşalttım (salak dediğinizi duyar gibiyim) yarısına kadar vidalarını söktüm yalnızım tabi bu arada aman yarabbi bana bi pişmanlık geldi sormayın yok dedim yapamıycam tekrardan giysileri tıktım içine anca şimdi oturdum
bu arada size söylemedim bugun yiğit 5-6sn tek başına ayakta durdu bir adım attı...dünde yürütecin arkasına tek elle tutunmuştu kendi isteği ile elini çekiverdi ve çok hoşuna gitti güldü....:)
az öncede yatakta sağa sola dönerken bende şarkı söylüyordum...değişik bir şarkı söyledim alkış yapmaya başladı beğendi zannımca :)
ay birde düz duvara tırmanma deyimini de yaşadık yani...dizlerinin üstüne kadar duvara tutunarak çıktı asılacak bir şey olsa ayağada kalkacaktı da kalkamadı..yakında onuda yaparsa şaşırmam
bu çocuğa ne olu yine bilmiyorum devamlı ağlıyor kucağımda susuyo bırakınca sanki etini kesmiş gibi ağlıyo diştenmi acaba bilmiyorum ana oğul diş çıkartıyoruz
Benim oğlum da 4 Kasım doğumlu bugün tam 9 aylık oldu. yarın kontrole gidicez .
Bakalım ne diyecek doktor ?Bu ay aşı yokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?