2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim oğlum tam 9 aylık oldu bugün ve hala emeklemiyor sizinkiler ne durumda ? Ayağa kaldırınca da kendisini bayılıyor.Galiba emeklemeden yürüyecek oğlum.Yürüteç her ne kadar istemesem de aldık.Bakalım hayırlısı.:)))

uyu be zeyn ne olacak annen veya kayınvalidene bırakırsın en fazla onlarda gözü gibi bakar samsundayken ceren uyandığında kayınvalidem koşarak gelip alırdı odadan nasıl sevinirdim çok iyi geliyor insana

dogru söylüyorsun onlar bendende iyi bakarlar aslinda ama nebileyim iste eniyisi birazda rahat olmak herseyin tadini cikarmak

kızımla markete gittik ona mamalar aldım bi de şapka aldık kızıma...tam bir erkek fatma oldu gören erkeğe benzetiyor mavi şort ,lacivert tişört, kot şapka
nalikaan benimki de 1 kasımda 9 aylık oldu sadece geri sürüüyor tam emekleme yok ..yürüteci de benim doktorum 9 aydan sonra dedi zaten ama onu da geri geri kullanıyor du bakalım öyle öyle doğru yolu bulacak inşallah :86:

kızlar selam, sabahtan beri ayaktayım daha yeni girebiliyorum foruma,
ya işten izin almıştım ramazanın ilk haftası diye, hem oruç tutmayı da denerim dedim, tutuyorum çok şükür, sütüm de gelmeye devam ediyor, bayılmadım da
var mı aranızda oruç tutan nasıl gidiyor ramezan
ben ramazana alıştım da , çalışan anne olunca evde bütün gün çocukla geçirmek ne zor geldi ayol ( ayıpladığınız duyar gibiyim ) ama resmen simbiyotik yaşam sürüyoruz 6 gündür, oyun halısında oynarken bile yanında yatıcam, ya da oyuncakları bırakıp benimle oynıycakmış beyefendi, çamaşır yıkadım onları asana kadar nasıl ağlıyor, bi de ağlamamız da komik ; abuuu aguu ıngaa buaaa
valla ben en iyisi çalışmaya devam edeyim

Desene 3 gün büyük senin kız benim oğlandan :)) Ne yediriorsun ,emiyor mu ? kilosu nasıl .biraz bilgi lütfen :))))

:))) bence de sen çalış , en iyisini yaparsın .Bu arada emzirirken oruç tutma derim sana.Eziyet edersin kendine.

allah kabul etsin canım.gündüz emmeyen biz ramazanda meme meme diyip duruyoruzbu çocuklara aklı erdirmek mümkünmü,dakikaları dakikalarını tutmuyor.

bişey yediğimiz zaman öğürdüğünde, ben hayır diyorum yutuyor.vazgeçmeyin öğürsün pes ettirme oyunları bunlar:)

allah kabul etsin canım.gündüz emmeyen biz ramazanda meme meme diyip duruyoruzbu çocuklara aklı erdirmek mümkünmü,dakikaları dakikalarını tutmuyor.

Amin canım saol, ay benim eski düzen emmeye devam ediyor ama zaten şu anda 9 ayını sürüyor bebeklerimiz, aslında ek gıda ile besleniyorlar, sabah kahvaltısı, öğlen yemek ve yoğurt, akşam üstü meyce salatası yiyor, aralarda da emiyor, daha ne olsun -çok şükür- o yüzden artık süt ikinci planda bizim için, geçen sene hamileydik tutmadım ben ama bu sene ne kadar tutarsam kardır dedim, borç kalıyor yoksa üstümüze, zaten ayın 15 günü reglle geçiyor maşallah, e yarısı gitti bile, bakalım haftaya pazartesiye kadar tutucam sonra regl olucam sanırım,..
öyle işte, tutanlara Allah kolaylık ve dayanma gücü versin , bebelerimize de biraz sakinlik, kuduruyor benim dana resmen

Ahhhhhhhhhhhhhh Ahhhhhhhhhh benim kızımda aynen anlattığınız gibi...4. aydan beri uğraşıyorum yedirmeye ama avuçlarımız kusmuk doluyor sadece karımız bu oluyor...dün yine fışkırır şekilde kustu hemen aldım yıkadım kızımı...cevizi rondodoan geçirdim bir tatlı kaşığı kahvaltısına katıyorum zorla yiyor ağzına susam kadar bişey gelse öğğğğğ böğğğğğ ne yapacağız bu bebelerle bilmemki...

he he he....bugun ilk defa nurturia dan bir arkadaşla buşulştuk......yiğitten bir gün sonra doğmuş kızı var...güzelde bir kız anneside pek şekerdi....3 park yaptık gezdik yürüdük....bizmki buluşmanın 2/3 ünde uyudu açık hava çarptı sanırım..:) ay resimlerini çektim çok tatlılardı...yiğit kızın saçını çekiyor o diğeirnin elini çekiyor....birde birbirlerine uzanmak istiyorlar uzaktayken....gülüyorlar...

ama şunu anladım bizimki kalabalık insan istiyor....hiç sesi çıkmadı dışarıda...eve geldim açtı çenesini.....beni istemiyor sanırım

nalikaan ben istanbuldayım canım ...kızım sadece 7 ay emdi sonra bıraktı ..biberon sütü veriyorum ..diğer yemekleri de klaik işte nolsun sebze ,meyve, yoğurt muhallebi vermiyorum ...kilosu iyi fazla yükleeye gerk yok...gün aşırı yumurta veriyorum kahvaltıda ..biz bi d meyveyi çok seviyoruz kahvaltıda da yemeye çalışıyor ....çokşükür pek bir sıkıntı yok şimdilik ...ama dönem dönem iştahsızlıkları oluyor onlar da normal genelde diş çıkarıyorlar ondan sonra ...
oruç b u sene ben de tutuyorum kopekop ayyy nasıl zor geliyor susuzluk yemek aramıyorum ...bende bi de iki çocuk var onlarla oruç düşünebiliyo musun ..çalışan byanlar genelde evde kalınca hep aynı şeyleri söylüyorlar ..vi sıkıcı ve çekilmez buluyorlar ...eee çalışın bari :)))
prop geçen burcunameyi gördüm çok beğendim eline yüreğine sağlık ...resmen duygularımın tercumanı oluyosun çoğu konularda ..takip etmeye çalışıcam ...

infox allah iyiliğini versin :)))seni niye istemesin çocuk ..benim kızım da kalbalıkta çok sakinleşiiiiirrr utanırrr...ona bakanlara gözlerini büze büze gülücükler atar ...çektiğin fotolardan koysana azcık bakalım...

BİZMKİDE herkese gülücük bay bay gel gel yapar....annesini de yalayarak öper..:)

birazdan sitesine koycam boncuk linki atarım sana...

ay maşallah aşkıma ya:)inşallah yürücek demekki annesi,bizde etrafta hiçbişi yokken ayağa kalkmaya çalışıoz biraz kalkıoruz da aslında,4 bilemedin 5 sn ayakta duruyo en fazla tutunmadan,ama tek eliyle çok çok rahat uzun süre ayakta duruyo veya tek elinden tutulduğunda yürüyo ama tabi dengelerini sağlamaları için henüz erken
gözünaydın canım:)Allah kabul etsin bende tutuyorum bu 4. günüm ancak sütüm azaldı ama hatayı kendimde buluyorum iftar ve sahurda vazgeçilme4zim çay:Sonun dışında süt artırıcı besinlere de hiç dikkat etmiyorumzaten iftarda bi bardak su hemen kesiuyobi de üstüne çok zayıfladım nolcak bilmiyorum 57 kiloyla hamile kalmıştım şu an 53 e düştümeşim uzanıyodum bana baktı ve sonrada afrikadaki zayıf ve kemikleri çıkmış insanlara benzetti
ya ne olur bunlar şaka de(benim oğlumu söyliyim bi kere düzen sıfır yani bi gün yediği yada içtiğine başka bigün bakmıyo bile
emziriyorum günde 3-4 defa ama tabi sütüm çok az düşünemiyorum ne kadar cc dir
devam sütü veriyorum günde toplam 250 cc kadar içiyo tabi bunu 2-3 seferde falan içiyo
150 ml meyve suyu içiyo (bebek meyve suyu yada katı meyve sıkacağı ile meyve suyu sıkıyorum)
duruma göre 150 cc kefir ya da ayran
bunun haricinde bazı sabahlar sadece 4-5 kaşık tereyağlı peynirli yumurta,ya da sadeec peynir falan yiyo

selamın aleyküm
kabus gibi bir gece geççirdik biz. gece 4 saat fln uyudu demir toplamda, ben 2.5, bütün gece ağladı mızladı, of of.. televızyon fln actım sabahın 4unde oyle oturduk onu ızledık, emmedı uyumadı bagırdı cagırdı.. sbh uyuduk azıcık, kalkınca dvm ettı, ben de calpol verdım azıcık sakinleşsin diye.. snr 1 saat gecmeden atesı yukselmeye basladı, aha dedım noluoz, hemen doktora.. baktı ates 37.8, calpole ragmen hem de.. kulak burun cıgerler temız, bogaz kırmızı, ama dedı butun gece agladıysa ondan da olabılır, diş çıkıcakmıs artık nıhayet şişmiş davul gıbı, tahlıl ıstedı, calpol verdıgım ıcın asıl atesını bılemedı.. kan verdık, temız cıktı, ıdrar bekledım 1 saat yapmadı ınat ettı, eve geldık uyudu, bekle babam bekle.. uyurken yaptı, hadı gerı goturduk, e o da temız, ama aglıyor da aglıyor yanı.. hasta fln dııl, neden aglıyor? dişe bagladık artık.. gider ayak hasta olcak sandım ödüm koptu, dişse mıçtık yani kaç gunde cıkar allah bılır.. o kdr yorgun ve uykusuzum kı

ıslerı kolayladım evet, salonla banyolar kaldı temzılencek bı tek, ütüler bıttı, valız lıstelerı hazır koltuga yayıldı, valıze son gun koyacam.. ama cok uykusuzum yaaaa (((

burcunameyı yenı mı gordun, aşkolsun boncuk :)

yok canım bunların hepsi kalabalık istiyor. ben de oğlanı geçen hafta sonu yazlığa bıraktım. kalabalık bahçe vs acaip mutlu. zaten bakıcı onu devamlı kucakta taşıyor onu çok seviyor. halam devamlı eğlendiriyor oyun oynuyor ona tapıyor. ben hep düzendi yemekti ilaçtı koşturduğumdan benden hiç hoşlanmıyor
1 kere öpmüşlüğü yok. anne ne demek bilmez daha. hele eylülde eve dönünce ne halt edicez bilmem

BİZMKİDE herkese gülücük bay bay gel gel yapar....annesini de yalayarak öper..:)

birazdan sitesine koycam boncuk linki atarım sana...

bana da linki atarsan sevinirim

diştendir. yola gideceğin için panik olmuşsundur ama o kadarcık ateş için doktora tahlile gerek yok. batunun da 10 gün önce ateşi 2 gün 37,5 civarı dolaştı. ishal oldu birkaç gün de. ilk gün 12 kere çıktı. doktor ateş 38 üstüne çıkmazsa ilaç kullanmayın dedi. ishale de halsiz değilse su kaybetmiyorsa takip edelim dedi. her durumda daha kötü olmadıkça 3 gün takip edelim dedi. diştense birkaç gün sürebilir huysuzluk uykusuzluk ateş falan panik olma. sen paris e giderken demir i kime bırakacaksın?

benimkide emeklemiyor sürekli elinden tutulup yürütülmek istiyor, bende en sonunda kırdım inadımı ve 2 gün önce aldım yürüteç. de ki işe yaradı mı hayır yaramadı hoşlnmadı yine benim yürütmemi istiyor uyanık oğlum

canım bizimkide açık hava da süper uyuyor

ah kıyamam geçmiş olsun inşallah kolaylıkla çıkarır demir dişlerini. gözüm korktu daha bizdede diş yok yandık yandık bu dişler ömrümüzen ömür alacak desene

ben ateşini ölçüp gitmedim ki, yukseldıgını hıssetım sadece. kı zaten 37.8 calpol sonrası cok bıle, kım bılır kactan düştü

demır de gelcek tabı kı kıme bırakabılırım 10 gun cocugumu :) hatta kv ve kp yı de goturuyoruz demırle ılgılensınler de bız de rahat gezelım dıye, bencıl anne baba :))

aslı kork valal gec olunca güç oluo sanırım bu dişler daha ilk olcak bızım cıkınca ıste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…