ben ateşini ölçüp gitmedim ki, yukseldıgını hıssetım sadece. kı zaten 37.8 calpol sonrası cok bıle, kım bılır kactan düştü
demır de gelcek tabı kı kıme bırakabılırım 10 gun cocugumu :) hatta kv ve kp yı de goturuyoruz demırle ılgılensınler de bız de rahat gezelım dıye, bencıl anne baba :))
aslı kork valal gec olunca güç oluo sanırım bu dişlerdaha ilk olcak bızım cıkınca ıste..
valla bence harıka zamanlama mızırdasın dursun, baksın babannesı, ben tatılımı yaparım :))
ayyy kıyamam demir diş mi çıkarıyor ...ee demek ona sır geldi annesi allahım ne zor oluyor ....ben de okurken acaba temizlik yapıyo bu kadın cereyan da mı bıraktı benim gibi dedim ama değilmiş allahtan ...sen yine de dikkat et ...
ben bugün kızıma sebzelerini ilk defa çatalla ezerek verdim ..bir iki ögg dedi ama sonra yediyanında yoğurt ounca herşeyi yiyor ..artık dokuz aylık olduk bıakalım di mi aa süzgeç falan ....bazı meyveleri cam rendenden eçiriyorum ama hala ...eee olucak o kadr her şey zamanla ..
burcu kırılma canım anca farkettim burcunameyi olsun geç olsun da güç omasın :))))))
infox link faln yok ben mi görmedim acep ..
selamın aleyküm
kabus gibi bir gece geççirdik biz. gece 4 saat fln uyudu demir toplamda, ben 2.5, bütün gece ağladı mızladı, of of.. televızyon fln actım sabahın 4unde oyle oturduk onu ızledık, emmedı uyumadı bagırdı cagırdı.. sbh uyuduk azıcık, kalkınca dvm ettı, ben de calpol verdım azıcık sakinleşsin diye.. snr 1 saat gecmeden atesı yukselmeye basladı, aha dedım noluoz, hemen doktora.. baktı ates 37.8, calpole ragmen hem de.. kulak burun cıgerler temız, bogaz kırmızı, ama dedı butun gece agladıysa ondan da olabılır, diş çıkıcakmıs artık nıhayet şişmiş davul gıbı, tahlıl ıstedı, calpol verdıgım ıcın asıl atesını bılemedı.. kan verdık, temız cıktı, ıdrar bekledım 1 saat yapmadı ınat ettı, eve geldık uyudu, bekle babam bekle.. uyurken yaptı, hadı gerı goturduk, e o da temız, ama aglıyor da aglıyor yanı.. hasta fln dııl, neden aglıyor? dişe bagladık artık.. gider ayak hasta olcak sandım ödüm koptu, dişse mıçtık yani kaç gunde cıkar allah bılır.. o kdr yorgun ve uykusuzum kı
ıslerı kolayladım evet, salonla banyolar kaldı temzılencek bı tek, ütüler bıttı, valız lıstelerı hazır koltuga yayıldı, valıze son gun koyacam.. ama cok uykusuzum yaaaa(((
burcunameyı yenı mı gordun, aşkolsun boncuk :)
bişey yediğimiz zaman öğürdüğünde, ben hayır diyorum yutuyor.vazgeçmeyin öğürsün pes ettirme oyunları bunlar:)
Haklısın o çok zor işte sabah kahvaltıda yumurta peynir vs vermiyor musun?
ben ateşini ölçüp gitmedim ki, yukseldıgını hıssetım sadece. kı zaten 37.8 calpol sonrası cok bıle, kım bılır kactan düştü
demır de gelcek tabı kı kıme bırakabılırım 10 gun cocugumu :) hatta kv ve kp yı de goturuyoruz demırle ılgılensınler de bız de rahat gezelım dıye, bencıl anne baba :))
aslı kork valal gec olunca güç oluo sanırım bu dişlerdaha ilk olcak bızım cıkınca ıste..
catalla ezdım derken? pütürsüze mi geçiş yapıyosunuz :)) ben dogruyorum onune yıyo, yumusak meyvelerı tabı, kayıısı fln sertse rende yıne :) bgn hıcbısı yemedı, 3 kap yogurt yedı o kdr :)) soguk soguk dısıne ıyı gelıo heralde ac dolaşıyo bebe
Aranızda istanbuldan olan var mı arkadaşlar ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?