ayy ben de bişi sorcamkaçgündür kızm akşam uyudutn sonra gece sadece bi defa biberon içiyor başka içmiyor kalkmıyor sabah 6.30 a kadar ..sizce normal mi..bu aydaki bebekler gece sadece bi kere beslenerek doyarlar mı acaba ????önce 8.30 da yerdi yemeğini 11.30 gibi biberon içerdi bi de 4.30 da .....şimdi sadece bi kere içiyor gece 12.00 de sabah 6.30 kadar ...
halenur tekrar mesaj attım canım.
Kızlar herkese iyi geceler çok uykum var yarın görüşürüz!
hayırlı iftarlar canım doğru söylüyosun kaynanam morelimi bozdu birazda bu çocuk tembelmiş yeğeninin bebeği varmış durduğu yerde durmuyomuş böyle söyledi söyledi canımı sıktı
ayy ben de bişi sorcamkaçgündür kızm akşam uyudutn sonra gece sadece bi defa biberon içiyor başka içmiyor kalkmıyor sabah 6.30 a kadar ..sizce normal mi..bu aydaki bebekler gece sadece bi kere beslenerek doyarlar mı acaba ????önce 8.30 da yerdi yemeğini 11.30 gibi biberon içerdi bi de 4.30 da .....şimdi sadece bi kere içiyor gece 12.00 de sabah 6.30 kadar ...
canım benim arkadaşım:)çok teşekkür ederim canım Rabbim inşallah herekse ev sahibi olmayı nasip etsin.o senin güzelliğin canım.İnanırmısın halıları hep eşim beğendi ve seçti,bi de oturma odamdaki maksi takımda eşimin zevki:)kordior halımı yolluk olarak aldık kenarlarından biraz daralttırdık.mutfağınkiyse tam duvardan duvara için satılan halıflexlerden kestirmeymiş.ama naylon ka5ışımı yok içinde.SAÇMALAMA iyimisin sen yavrunun maşallahı var fazla kiloyu ne yapıcaksın anlamadım canım benim, bu sitedeki ilk arkadaşım benim,
kızımda aynı senin kuzun gibi.
12 aylıkken 12 kilo olması lazım bence şu anda normal gidiyoruz. geçen ay benim kızım 9150 gr. 73 cm di. bakalım bu ay ne olucak videolarını izledim ayrıca evin gördüğüm kadarıyla süper maşallah allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah
bide bişey sorucam halıların çok güzel boydan boya olması dikkatimi çekti uzun zamandır halı almayı düşünüyorumda halıflex tarzımı çok güzel
çok oldum öptüm seni canım benim hayırlı ramazanlar
canım sanırım kahvelisi var ama emin diilim:)eşime sormam lazım o gezdi hep halıcıları:)almadan önce bol bol gez canım en çok içine sinen olsun:)sana en ii benim oturma odamdaki halı olur hkahve tonları çünkükızlar tekrar meraba nerelerdesiiz ya..:44:.biz bu akşam iftarakızımı halasına gidiyoruz . .kızımı da bıcı bıcı yaptırdım uyuyo şimdi ...atusa laf aramızda ben de özgülün siyah beyaz kırçıllı halısını çok beğendim ve aynısını gördüm de ama alamam koltuklarıma uymaz ...başka renkleri var mı onu da bilmiyorum ..var mıydı özgülllllll???
kilo konusunu bence de takmamak gerek ...görümcemin oğlu benim kızdan 15 gün büyük olmasına rağmen çöp gibi benim kız yanında maşallahı var..ama onun oğlu bir saniye oturmuyor...yemesi gayet iyi ama çooooook hareketli...benim kız yiyip içip oturuyor :))))
halenur takma bence kafaya benim kızımda iki aydır geri vites gidiyor hepbir doğru yolu bulamadı..ne zaman emekleyecek diyorum ama hiç de takmıyorum.. .her çocuğun gelişimi farklı ..kimi tezcanlı kibi ağır :)))))vakti zamanı gelince o da emekler annesi...
kızlar iyi geceler ..ben geldim..ayyy çok yoruldum yaaa...ama değdi iftara gitmiştik biliyosunuz öyle güzel geçti k haz etmediğim bi kişi vardı o da gelmeyince çok daha sevindim...ailecek olduk ..eşimin daysı ve ailesi de vardı ..şenakrak bir ifardı yemekler nefisti...kızım yayla çorbası yedi arpa şehriyeli ...sonra da hep kucaktaydı ..biri aldı biri bıraktı..sonra türküler dinledik söyledik...kayınvalidemin sesi çok güzeldir oda söyledi..duyguandık güldük eğlendik karışık yani....kızım gözlerini ovuşturmaya başlyınca hemen eve geldim uydu sıpam benim çok yoruldu o da ...
kızlar labneyi hangi marka kullanuyosunuz ben geçen gün pınarınkini aldım hiç beğenmedim attım çöpe
hiç kafana takma halenur kıyaslama da yapma sakın....hepsi farklı birbirnden....şunu da belirteyim bazen motor gelişm hızlı giderken diğer gelişim basamaklarında durma olur..ya da tam tersi...hem yere koymadık demişsin eminim etkisi büyüktür...bende geç koydum yere aman üşür müşür derken hata ettğimi anladım..birde oyuncakları eline veriyordum uzanmasına izin vermiyordum...ki bunun eğitimini almış biri olarak işin içinde olmak farklıymış hatamı anlayınca hiç vermiyorum eline...altını açarken ve yemek yedirirken hariç tabi :) ilk başlarda üstüme tırmanıp doğrulmaya çalışyırdu hiç yardım etmiyormudm mesela...çocuklar yaparak yaşayarak öğrenir bu zmanlarda fırsat vermezsek nerden öğrenecekler....
yiğit oğlumu kutlayan tüm annişleri öpüyoruz....bugun çimlere yayıldı oğlum oturdu çimleri kopardı...emeklesin istedim orda ama emeklemedi farklı geldi sanırım..ağaca tutunup birde poz verdirdik he he :) açık hava iyi geldi bir tanede köfte yedi...ona götürmüştüm köfte benim bile canım çekti...sonra zorda olsa uyudu bizde uzaun bir aradan sonra kocişle başbaşa yemek yiyebildik dışarıda...malum dışarda herşeyi yemiyorum alerjiden dolayı...ama ppide de süt ürünü yokmuş ondan yiyorum uzun zamandır...her gittiğim yerde de üstüne tereyağ sürmeyin diyorum...
birde kadıköydeki kahvecilerin olduğu yerde türk kahvesi içtim ohhh iyi geldi özlemişim böyle gezmeleri
sana sonuna kadar katılıyorum canım bebişlerimizi teşvik etmemiz lazım:)canım muhammedi ramazan öncesi yaz boyu gğnde 2 kere parka götürdüm o pis çiem bi türlü tam alıştıramadım:)çimler eline bacapğına batıyomuş gibi geldiğinden gitmek istemiyo ya da çok yavaş gidiyo:)bizimde öyel bi videomuz var:)yiğit paşamı aynı oğluşuma benzetiyorum zaten:)tabi biizmki bir ay kadar önce çekildi ama
günaydın güzel bebekler ve onların güzel anneleri
bugün nasılsınız bebeler nasıl ...kızım bu sabah her zamani gibi 7de yandı sütünü içti ..sonra yanıma aldım bana sarıldı oynadı ...9 gibi de kahvaltı yaptı ..bir tane şeftali labne peynir ve bir çay kaşığı da zeytin ezmesi yedi...uyuyo şimdi...eskiye nazaran kahvaltı az yapıyor ..düzeni değişti son bir haftadır misafirler davetler derken ..eski düzenine tekrar dönmesi için baya uğraşıcam ...bugün sinemaya gidebiliriz ..büyük kızım şirinler mi ne varmış onu izlemek istedi...acaba benim miniği de alsam yanıma napar
bebelere öğlen napcanız ben karar vermekte bazen zorlanıyorum ...dön dolaş aynı şeyleri veriyormuşum gibi geliyo
selam annler nasılsınız?
biz dün izmire gittik. alerji testi yapıldı oğluma. hiçbişey çıkmadı çok şükür. ama o test ne zor yaa. sırtı delik deşik oldu. ağlamaktan yorgun düştü. içim gitti valla.
kızlar labneyi hangi marka kullanuyosunuz ben geçen gün pınarınkini aldım hiç beğenmedim attım çöpe
çok çok geçmiş olsun canımselam annler nasılsınız?
biz dün izmire gittik. alerji testi yapıldı oğluma. hiçbişey çıkmadı çok şükür. ama o test ne zor yaa. sırtı delik deşik oldu. ağlamaktan yorgun düştü. içim gitti valla.
ya özgül bende senin oğluna benzetiyorum desem..:) bazı halleri oluyor yiğitin aklıma hemen senin paşa geliyor biliyormusun...söyleyeceğim unutuyorum hep :) allah uzun ömürler versin hepsine inşallah
bu arada maşallah seninkine de..insan o anda çok şaşırıyor yaa ben sevinçten bağırıyorum bazen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?