günaydın kızlar dün gece cevap vermeye çalıştım ama internet bağlantım kopunca cevabıms abaha kaldı.dün biz de ablamgildeydik iftarda,onun kayın validesigil kaynı ile yeni eşi ,ablamın eşinin halası ailesi iel falan derken çok kalabalıktık ama çok güzeldi.ah bi de iftara bi saat kala hastalanıp orucum bozulamsaydı(
canım benim arkadaşım:)çok teşekkür ederim canım Rabbim inşallah herekse ev sahibi olmayı nasip etsin.o senin güzelliğin canım.İnanırmısın halıları hep eşim beğendi ve seçti,bi de oturma odamdaki maksi takımda eşimin zevki:)kordior halımı yolluk olarak aldık kenarlarından biraz daralttırdık.mutfağınkiyse tam duvardan duvara için satılan halıflexlerden kestirmeymiş.ama naylon ka5ışımı yok içinde.
canım sanırım kahvelisi var ama emin diilim:)eşime sormam lazım o gezdi hep halıcıları:)almadan önce bol bol gez canım en çok içine sinen olsun:)sana en ii benim oturma odamdaki halı olur hkahve tonları çünkü
oh ohhhhh sefanızzz olsun:)çok güzel olmuş canım maşallah:)
brc80 çok geçmiş olsun canım ...sonuç iyi çıkmış şükür..
kızlar bizim büyükler öye bebeler yürümeye çalışınca gördğünde sakın ani tepki vermeyin diyorlar ..korkar bir daha yapmazmış...doğruluk payı olsa gerek ...
maşallah kuzulara yaaa yürüycekler deek ..çok heycanlı oluyor biliyorum ...sanki o değil de sen ilk defa adım atmışsın gibi kalbini heyecen telaş bürüyor .....
kızlar dün ablamlardayız salonda 10 dan fazla kişiyiz oturuyoruz.yeğenimle benim opğlan yeğeninim kocaman bi arabası var onunla oynuyolar.bi ara yeğenim arabasını kıskandı aldı çekti.o sırada Muhammed arabaya tutunuyodu ayakta dururken.araba gidince benimki ayakta hiçbiyere tutunmadan kaldı.ayakları tam yere basarak dimdik 10 sn durdu nerdeyse ve sonra millet bizden çok heyecanlanıp alkışlayınca oğlumun dikkati dağıldı ve totosu nun üstüne oturdu:)ama tabi bu bi kere oldu.inşallah devamı gelir.:)
ay maşallah koca kız olmuş da babasını işe uğurlar olmuş:)kızlar nerelerdesiniz ara ara baktım kimseler yok..:26:bofo hoşgeldin seni pek görmüyorum forumda ...
zeyn hayırlı yolculuklar canım güle güle git güle güle gel....özgül bloğundaki paylaştığın oyuncaklar çok güzel ..ben de almak istiyorum bir kaçından özellikle şu emekleme arkadaşı işe yarıyor mu acaba ..beim kızımı emekletir mi ki :26: yoksa emekleyeceği yok ama ilk planda şu mama sandalyesini halledeyim
bugün yemeğimi kayınvalidem yapmış yolladı ...çok rahatım ...kızımla oynadım tüm gün ..yerlerde boğuştuk durduk..çok afacan aslında şu fazla kiloları olmasa evi yerle bir edecekçok da sinirli bişi kızınca hemen surat yapıyor ..bi de eliyle vurmayı öğrenmiş..iç güdüsel olarak herhal :26: kızınca hemen yapıştırıyor önüne kim gelirse sabah babasına el salladı işe giderken ilk defa çok şaşırdık bi o kadar da sevindik ..ne çabuk büyüyo bu danalar :44:
günaydın güzel bebekler ve onların güzel anneleri
bugün nasılsınız bebeler nasıl ...kızım bu sabah her zamani gibi 7de yandı sütünü içti ..sonra yanıma aldım bana sarıldı oynadı ...9 gibi de kahvaltı yaptı ..bir tane şeftali labne peynir ve bir çay kaşığı da zeytin ezmesi yedi...uyuyo şimdi...eskiye nazaran kahvaltı az yapıyor ..düzeni değişti son bir haftadır misafirler davetler derken ..eski düzenine tekrar dönmesi için baya uğraşıcam ...bugün sinemaya gidebiliriz ..büyük kızım şirinler mi ne varmış onu izlemek istedi...acaba benim miniği de alsam yanıma napar
bebelere öğlen napcanız ben karar vermekte bazen zorlanıyorum ...dön dolaş aynı şeyleri veriyormuşum gibi geliyo
melodi çoooooooooooooook teşekkürler canım seni çok uğraştırdım ama galiba tarihte bi yanlışlık var 9 ay 1 günlük oldu yazması gerekiyodu çünkü dün 9 ayı bitirdik
kızlar labneyi hangi marka kullanuyosunuz ben geçen gün pınarınkini aldım hiç beğenmedim attım çöpe
canım bende pınar labne kullanıyorum ama şu 8 li minik paketli olanlardan kullanıyorum.tek seferde bi paket bitirmye çalışlıyorum bitmezse atıyorum
selam annler nasılsınız?
biz dün izmire gittik. alerji testi yapıldı oğluma. hiçbişey çıkmadı çok şükür. ama o test ne zor yaa. sırtı delik deşik oldu. ağlamaktan yorgun düştü. içim gitti valla.
kızlar nerelerdesiniz ara ara baktım kimseler yok..:26:bofo hoşgeldin seni pek görmüyorum forumda ...
zeyn hayırlı yolculuklar canım güle güle git güle güle gel....özgül bloğundaki paylaştığın oyuncaklar çok güzel ..ben de almak istiyorum bir kaçından özellikle şu emekleme arkadaşı işe yarıyor mu acaba ..beim kızımı emekletir mi ki :26: yoksa emekleyeceği yok ama ilk planda şu mama sandalyesini halledeyim
bugün yemeğimi kayınvalidem yapmış yolladı ...çok rahatım ...kızımla oynadım tüm gün ..yerlerde boğuştuk durduk..çok afacan aslında şu fazla kiloları olmasa evi yerle bir edecekçok da sinirli bişi kızınca hemen surat yapıyor ..bi de eliyle vurmayı öğrenmiş..iç güdüsel olarak herhal :26: kızınca hemen yapıştırıyor önüne kim gelirse sabah babasına el salladı işe giderken ilk defa çok şaşırdık bi o kadar da sevindik ..ne çabuk büyüyo bu danalar :44:
selam kızlar nasılsınız? oğluşum 2-3 gündür sürekli mızıldanıp duruyordu. bugün sabah babaannesine nazar duası okuttum. esneye esneye babsının kucağında uyudu kuzum. insanlara gıcık oluyorum bazen. ay ne uslu ne güzel çocuk deyip duruyorlar. maşallah desler bile nazarları değiyor. bir daha ne uslu çocuk dediklerinde lütfen uslu demeyin diyeceğim. otobüsle gelirken arkamızda oturan kadınlar ineceğimize yakın ay ne kadar uslu hiç sesi çıkmadı ne kadar dayanıklı uyumadan geldi dedi. halbuki mızıldanıp durdu son 2 saat ve 30 dk uyudu. nasıl bakıyorlarsa çocuğa.
ama mızıldanma sebebini buldum sanırım. bugün akşam altını açtığımda poposunun kızarık olduğunu gördüm. tam makatın kenarları. iyice yaklaşıp baktım toplu iğne başı kadar yaralar olmuş. hani sinek ısırınca kaşırızda yara olur ya. işte öyle üfleyince biraz rahatladı. acaba neden oldu diye üzüldüm. aklıma gelen ıslak bez markası değişti. burda babası alkolsüz bir bez almış ama bilmediğim marka. aslında poposuna kullanmıyordum, denizde mama yerken elini ağzını siliyordum. elimdeki huggies azalınca onu kullandım. bilmediğin markayı kullanırsam böyle olur. hemen eve gelince yıkayıp hametan sürdüm. yarında babasını bez almaya yollacağım. birde mecburiyetten prima yerine can bebe aldık. acaba ondan olur mu dedim. ama sadece makatta olmazdı. denize girince bile mızıldanıyordu demek ki tuzlu su yakmış.
yarın tatilin son günü salı dönüyoruz. ama üzülüyorum. işe başlamam az kaldı kuzumdan nasıl ayrılacağım ben, çok alışmıştım kendi ellerimle gönül rahatlığı ile besliyordum. offffffffff çalışan anne olmak çok çok zormuş.
deri testimi yapıldıkıyamam kuzuma.....hiç bişey çıkmamsı sevindirici yinede geçmiş olsun....
çok çok geçmiş olsun canım
brc80 çok geçmiş olsun canım ...sonuç iyi çıkmış şükür..
.....
geçmiş olsun kuzya çok şükür bişey çıkmamış.
.
sağol canım. evet deri testi yapıldı. tek başına kan tahlili yetmez dedi dr. ama çok fenaydı deri testi. çok ağladı çooookk...
çok teşekkürler teyzeleri.
zeyyyyyyyyyyneeeeeeeeeeeeeeeepppppppppppppp
bir ay seni göremeyecekmiyiz buralarda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?