2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

allah ağız tadıyla otrmayı nasip etsin canım benim allaha emanet olun.

daha benımkı yenı emeklemeye başladı

ayyy maşalah

kızlar nerelerdesiniz ara ara baktım kimseler yok..:26:bofo hoşgeldin seni pek görmüyorum forumda ...
zeyn hayırlı yolculuklar canım güle güle git güle güle gel....özgül bloğundaki paylaştığın oyuncaklar çok güzel ..ben de almak istiyorum bir kaçından özellikle şu emekleme arkadaşı işe yarıyor mu acaba ..beim kızımı emekletir mi ki :26:yoksa emekleyeceği yok ama ilk planda şu mama sandalyesini halledeyim
bugün yemeğimi kayınvalidem yapmış yolladı ...çok rahatım ...kızımla oynadım tüm gün ..yerlerde boğuştuk durduk..çok afacan aslında şu fazla kiloları olmasa evi yerle bir edecek çok da sinirli bişi kızınca hemen surat yapıyor ..bi de eliyle vurmayı öğrenmiş..iç güdüsel olarak herhal :26: kızınca hemen yapıştırıyor önüne kim gelirse sabah babasına el salladı işe giderken ilk defa çok şaşırdık bi o kadar da sevindik ..ne çabuk büyüyo bu danalar :44:

ay maşallah koca kız olmuş da babasını işe uğurlar olmuş:)
canım ben daha oyuncaklarının çoğunu ekleyemedim,ama vakit buldukça eklicem inşallah.şimdi biraz büyüdükleri hareketli ve sesli ilgisini çekecek kumandalı araba bile kullanabilirsin,amaç nasılsa onu teşvik etmek:)

bende artık ne pişireyim şaşırıyorum. aklıma gelen yemeği yeni yaptım gibi geliyor. yarına ne pişirceğim derdim var benimde. aslında liste oluşturmam lazım böylece neyi ne zaman yapacağımı bilirim.

melodi çoooooooooooooook teşekkürler canım seni çok uğraştırdım ama galiba tarihte bi yanlışlık var 9 ay 1 günlük oldu yazması gerekiyodu çünkü dün 9 ayı bitirdik

canım 12 kasım yaptım doğru diyorsun tekrar yapayım bakalım.

kızlar labneyi hangi marka kullanuyosunuz ben geçen gün pınarınkini aldım hiç beğenmedim attım çöpe

canım bende pınar labne kullanıyorum ama şu 8 li minik paketli olanlardan kullanıyorum.tek seferde bi paket bitirmye çalışlıyorum bitmezse atıyorum

labnenin minik paketleri mi var nerde satılıyor. ben kutuda alıyorum 3-4 gün sonra bozuluyor doğru çöpe. şimdi lıght peynir alıyorum 3-4 günlük. bitince yeniden alıyorum. marketlere bakmam lazım.

geçmiş olsun kuzya çok şükür bişey çıkmamış.

benimkide sinirlenince çığlık atıp bana vuruyor. sabah yatarken sırt üstü yatıp onuda üzerime yatırıyorum hemen çat çat suratıma vurup gözlüğümü çekiyor. saçlarımı yolması da cabası ama bunu neşe içinde yapıyor. birde kızınca söyleniyor. çok sevimli oldular.

selam kızlar nasılsınız? oğluşum 2-3 gündür sürekli mızıldanıp duruyordu. bugün sabah babaannesine nazar duası okuttum. esneye esneye babsının kucağında uyudu kuzum. insanlara gıcık oluyorum bazen. ay ne uslu ne güzel çocuk deyip duruyorlar. maşallah desler bile nazarları değiyor. bir daha ne uslu çocuk dediklerinde lütfen uslu demeyin diyeceğim. otobüsle gelirken arkamızda oturan kadınlar ineceğimize yakın ay ne kadar uslu hiç sesi çıkmadı ne kadar dayanıklı uyumadan geldi dedi. halbuki mızıldanıp durdu son 2 saat ve 30 dk uyudu. nasıl bakıyorlarsa çocuğa.
ama mızıldanma sebebini buldum sanırım. bugün akşam altını açtığımda poposunun kızarık olduğunu gördüm. tam makatın kenarları. iyice yaklaşıp baktım toplu iğne başı kadar yaralar olmuş. hani sinek ısırınca kaşırızda yara olur ya. işte öyle üfleyince biraz rahatladı. acaba neden oldu diye üzüldüm. aklıma gelen ıslak bez markası değişti. burda babası alkolsüz bir bez almış ama bilmediğim marka. aslında poposuna kullanmıyordum, denizde mama yerken elini ağzını siliyordum. elimdeki huggies azalınca onu kullandım. bilmediğin markayı kullanırsam böyle olur. hemen eve gelince yıkayıp hametan sürdüm. yarında babasını bez almaya yollacağım. birde mecburiyetten prima yerine can bebe aldık. acaba ondan olur mu dedim. ama sadece makatta olmazdı. denize girince bile mızıldanıyordu demek ki tuzlu su yakmış.
yarın tatilin son günü salı dönüyoruz. ama üzülüyorum. işe başlamam az kaldı kuzumdan nasıl ayrılacağım ben, çok alışmıştım kendi ellerimle gönül rahatlığı ile besliyordum. offffffffff çalışan anne olmak çok çok zormuş.

ay kuzum yaçok geçmiş olsun canım.bence sıcakların da payı olabilir ben de bugün bacaklarında bezin lastiğinin sıktığı yerde bacağının briinin orda kırmızı benekler gördümbaya kötü görünüyodu bebe yağı sürdüm azaldı baya rahatladı şükür.Allah yardımcın olsun canım çalışarak hem kendin için hem oğlun için büyük fedakarlık yapıyorsun ben izin kullanınca şimdi okullarda tatil olunca doyasıya vakit geçirdim çok şükür ama seni çok iyi anlıyorum
canım pınar labne Pnar Labne Peynir 8*20 Gr | Pnar | St ve St rnleri| Peynir
malesef her markette yokayrıca bunun 8'li beyaz peyniri de var.çok kullanışlı oluyor hakikaten

melodi geçmiş olsun....ne kadar hassas bu bebekler ya.....hemen tepki veriyor ciltleri....bizde birsefer 4 no yerine 4+ almış babası...bel bölgesi kırmızılık oldu...neden acaba ne yedim de böyle oldu diye düşünürken aklıma bez geldi..gerçektende bezdenmiş....pehh yani...

özgül sen bu yıl başlayacakmısın okula....ben başlasammı karar veremedim ya....:26:

Merhaba arkadaşlar,

Ocak 2011 annesiyim. Kendi grubunuz vardır mutlaka ama facebookta bebeğimle öğreniyorum :) grubuna katılarak farklı aylardan tecrübeli annelerin paylaşımlarıyla bilgilenebilirsiniz ve bilgilendirebilirsiniz. Hepinizi bekliyoruz.

deri testimi yapıldı kıyamam kuzuma.....hiç bişey çıkmamsı sevindirici yinede geçmiş olsun....

sağol canım. evet deri testi yapıldı. tek başına kan tahlili yetmez dedi dr. ama çok fenaydı deri testi. çok ağladı çooookk...

çok çok geçmiş olsun canım

brc80 çok geçmiş olsun canım ...sonuç iyi çıkmış şükür..
.....

geçmiş olsun kuzya çok şükür bişey çıkmamış.
.

çok teşekkürler teyzeleri.

sağol canım. evet deri testi yapıldı. tek başına kan tahlili yetmez dedi dr. ama çok fenaydı deri testi. çok ağladı çooookk...

çok teşekkürler teyzeleri.

ooff çok kötü bişey ya...bizde 4 aylıkken rektoskopi yapılırken çok kötü olmuştuk...yani ben uzun süre atamadım üstümden ağlayışını..

bu arada sabah okursunuz sanırım oğlum dün yani bugun :) çamlıcada uğur böceği yakaladı elinde oynadı sıpa...video ya çektim o anları....

evet kizlar ben islerimi anca bitirebildim bütüngün evi sildim süpürdüm camasir bulasikla ugrastim bavullari tekrar gözden gecirdim ömer icin canta hazirladim cünkü aktarmali gittigimiz icin 5saat istanbulda bekliycez epeyce mama üstbas aldim kendimiz icinde pogca yaptim haliyle acikiriz atistirmalik olur yarin oruc tutmuycaz birgünlük ara :26:
güzelce banyomuzuda yaptik nasipse sabah7de evden cikicaz 10.30da ucagimiz kalkiyor rabbim bütün yolculuk yapanlara yol acikligi versin bizede............
trde pcye belki giremem ama hepinizi cok özlüycem bütün herseyimizi beraber paylastigimiz icin sanki akraba gibi olduk hepinizi tanimayi cok isterdim kendinize ve bebislerinize cok iyi bakin allaha emanet olun ................
unutmadan yazayim benim sipa kacgündür cok mizmizdi megersem üc tane birden dis cikarmis yani giderayak 7ledik disleribakalim türkiyede ne afacanliklar yapicak benim kuzu hadi zeyn kacar

iyi geceler annişler,

çook uzun zaman oldu girmeyeli foruma çok özlemişim sizleri:)

geçmişe çok bakamadım umaraım bebişler iyidir...Kuzey im ilk zamanlardaki gibi kilo almıyor öyle çok da boyu uzamadı bilmem niye???ama bazen takıyorum kafaya niye kilo almıyor diyeiki alt dişimiz çıktıüst dişimizde çıkmak üzere..evin her tarıfını gezer oldu emekliyor kalıkıyor koltuklara tutunup yürüyor...yemek yemeği çok seviyor mamaları hiç sevmiyoruz...tarhana,mercimekli sebze çorbası,makarna pilav,ıspanak, semizotu,taze fasulye,patlıcan yemeği,kabak yemeği çoook seviyor...ama gece mamalarını yemiyor.öğlen ve akşam yemek yediriyorum bende napiyimm.
işe başladım 17-00,02-00 arası çalışıyorum sütümü sağıp gidiyorum ama yetmiyor oğlumaaaaa..çok özliyorum işte
öksürüğü geçmedi oğlumun 1 hafta oldu salıya kadar geçmezse doktoru gelin dede...

selamın bonjour millet, evdeyiz..
artık 24 yaşındayım, demir'in de artık iki dişi var, paris'te çıkarttı ikisini de :)
çok yorulduk, çok gezdik, aç kaldık, yiyecek yemek bulamadık oralarda, demir çok huysuz, 10 diş birden mi çıkartcak nedir.. sağlıklarımız iyi, ev toz içinde, bir sürü çamaşır ve ütü ve temizlik ellerimden öper, bu kdr :))

günaydın herkeslere....amanın da amanın kim gelmiş burcu hanım mı elmiş...gezmiş tozmuş bi de üstüne üstlük 24 yaşında olmuş :)))hoşgeldin kıs naber ..oğluş dişlenmş gözün aydın...ee bu kdar gezmeye bu kadar iş ellerinden öper sen de yavaş yavaş yaparsın...eeee yediğin içtiğin senin olsun (ki bişi bulamamışın)geip gördüğünden bahset :)))))

melodi benim kıza da sakinliğinden ve fazla kilolarından ötürü çok nazar değiyor .maşallah diyolar bazıları onu da ağzına almıyo .nasıl bir göz varsa bu millette gözü çıkasıcalar diycem allahım töbe töbe neyse ...
özgül ben de pınarın labnesini alıyorum ama o minik kutulardaklerden bulamıyorum eskisi gibi...ilk çıktığında bütün marketlerde vardı...infox senin bloğun hangisiydi linki atsan ..seyrederdi oğluu galiba adresi kaydetmeyi unutmuşum ....

ya bi .ok yok pariste açıkçası, neden abartıyolar hıc anlamadım, ıstanbul bın kat daha guzel bence.. oranın ınsanı cok ıyı, cok guleryuzlu, yardımsever, bı de parkları bahcelerı meydanları cok guzel, açık alanlara cok onem verırler zaten.. adamlar o kdr rahat kı, bebek arabaları ıcın park yerlerı var mesela, alısverıs cantalarını posetlerını bırakıp gıdıyosun arabada :S kımse dönüp bakmıyo bıle.. cok kıskandım o olayı.. bızımkıler ıcındekı bebekle kacırırlar oyle bısı olsa tarıhı bınaları gezdık ıste, ayrıca gormek ıstedıgım yerler vardı derslerden bıldıgım onları gezdım, bı kere daha da hayatım boyunca gıtmem, ıhtıyac da duymam.. zaten kazıkları yedik yedik geldik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…