- 2 Ağustos 2009
- 1.527
- 46
- 158
- 41
Sağol canım ya... Mesleğimde iyi bir yerde yükselme imkanım vardı, açıkçası bu işe başlarken hep prof olmayı hedeflemiştim. Ama bunun için aileni, bebişini 2. plana atmak, çok çok çalışmak gerekiyor. Oysa anne yanında bebeğin büyümesi bence en güzeli. Yavrularımız için herşeye değer, onlar iyi olsunlar yeter. Ben elimden geldiğince işi ikinci plana attım. Ama izin kullanamayan, özel sektörde olanların işi çok zor gerçekten...
4 lira çok uygunmuş bakıyım bende buraya sağol cnmmistanbuldakiler doğum günü pastası için arkadaşımla konuştum 2 yer ismi verdi. iki yer de şeker hamurlu dilimini 4 liradan yapıyormuş. en ucuz buraları bulmuş. yani kişi başı 4 lira diye hesaplayın işte. fotoğraf götürünce aynısını yapıyorlarmış.
birincisi burası, başka yerde şubeleri var mı bilmiyorum telefonla sorabilirsiniz.
Kudo Patisserie. Adres, Başak Center Çarşısı 5.Etap 25/14 Başakşehir. Telefon, 0212-488 55 10.
ikincisi de burası, marketler zinciri galiba istanbulda ben bilmiyorum.
UYUM
bunları doğumgünü topiğine de yazayım dursun..
Lady 9 günlük tatile ayrılır sizi çok özler ve gider
kendinize iyi bebenize cici bakın
mujuk mujuk
sağolcanım iyi artık. atlattı. maşallah melise. dişlerde çıkmaya başladı demek. bizim 4. dişimiz geliyor. siz tatile gidecektiniz değil mi? gidip geldiniz mi? nasıl geçti?
Selam kızlar!
Hepinize hayırlı kandiller, bayramınız kutlu olsun şimdiden. Hepimizin bebişleriyle ilk bayramı. Güzel ve mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle.
Bu hafta çok yoğundum gelemedim. 9 gün tatiliz bayram dönüşü yoğun olabilirim. Bir süre sizlerle olamayqacağım. Fırsatım olursa gelirim.
Hepinizi ve bebişlerinize kocaman öpücükjler ve sevgiler!
Esen kalın!
günaydınn
uzun zamandır yazamadım geçmişide okuyamadım bayağı birikmiş
umarım bütün yavrucaklar iyidir
Gelen giden o kadar çoktu ki yazmayı bırakın girip okumaya bile vakit bulamadım.
Benim oğlumda hala daha diş yok, emekleme yok, yerde yatmaz, oturmaz. Aklı fikri elinden tutulup yürümek
Artık kendi başına yürüsede kurtulsam diyorum o kadarki fenalık geldi 1,5 aydır elinden tutup yürütüyorum belim ağırmaya başladı. Gerçi yürüyünce daha çok mahvolucam bunu çok iyi biliyorum sürekli peşinde olmak zorundayım. Bu korkaklıkla biraz zor yürür gibime geliyor o kadar sıkı tutuyorki ellerimizi yürürken çok korkuyor belli..
Bayram geliyor heryer çok kalabalık bizde belki eşimle bayramın 2.günü bi yerlere gideriz ikimizde çok yorulduk dinlenmeye ihtiyacımız var tatile gidenlere iyi tatiller diliyorum tadını çıkarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?