2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben de yrd.doç olup kilo verip öyle anne olacaktım sözde... ama iyi ki doğurmuşum :))) kariyere kaldığı yerden devam ederiz nasıl olsa dimi?

4 lira çok uygunmuş bakıyım bende buraya sağol cnmm
Lady 9 günlük tatile ayrılır sizi çok özler ve gider
kendinize iyi bebenize cici bakın
mujuk mujuk

hadi iyi tatiller cnmm mujuk mujuk bizde öptük senii

Son düzenleme:
Selam kızlar!
Hepinize hayırlı kandiller, bayramınız kutlu olsun şimdiden. Hepimizin bebişleriyle ilk bayramı. Güzel ve mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle.
Bu hafta çok yoğundum gelemedim. 9 gün tatiliz bayram dönüşü yoğun olabilirim. Bir süre sizlerle olamayqacağım. Fırsatım olursa gelirim.
Hepinizi ve bebişlerinize kocaman öpücükjler ve sevgiler!
Esen kalın!

sağolcanım iyi artık. atlattı. maşallah melise. dişlerde çıkmaya başladı demek. bizim 4. dişimiz geliyor. siz tatile gidecektiniz değil mi? gidip geldiniz mi? nasıl geçti?

tatil çok güzeldi burcu yaa maşallah hiç yormadı bizi. denizden havuzdan çıkmak istemedi sıpa :) geceleri güzel de uyudu yorulduğu için. inşallah seneye de rahat bir tatil yaparız :)

nasılsın melodi,
amma yoğunmuşsun ya bir haftadır uğrayamadın,
oğlun nasıl iyidir inşallah..
ben de pazartesi izinliyim ve bayramda da muhtemelen giremem, herkese iyi kandillerdiliyorum ve görüşemezsek iyi bayramlar diliyorum,
inşallah bayramda havalr güzel olur da bebişlerimizle bayram bayram gezeriz..

melodi hoşgeldin ve de iyi tatiller ...herkese iyi tatiller ...kadir geceniz mübarek olsun ..bolbol dua edin ...hepsi kabul olur inşallah...
tüm bebeleri öpüyorum..inşallah bayramda hava güzel olur ben de çooooook gezmek istiyooommm

selam arkadaşlar nasılsınız?bebişler iyidir işallah,bizde iyiyiz ve artık iyice yürüme çalışmalarımız var:)10-15 adım atıyor rahatlıkla.emeklemeden yürüyecek sanırım

Selam anneler...benim kızım yaramazlıktan yaramazlığa koşuyor...uçak bileti almaya çalışıyordum internetten Sueda yürüteçle gidip internet kablosuna bi vuruyor internet kopuyor ben onu düzeltirken koşup tv. kablosunu çekiyuor görüntü gidiyor yani baya zorluyor beni bu kız...Bizde arefe günü eşimle ankaraya uçacağız inş. bayram sonrasıda eşim trabzona işinin başına bende istanbula işimin başına gideceğiz...Tatil öğretmenler için son buldu malesef ama uzun zaman kızımla birlikte olmak çok güzeldi ayrılmak baya zor olacak...Görüşemezsek hepinize sevdiklerinizle beraber mutlu bayramlar dileriz..

selam kızlar uzun süredir giremedim sizleri özlemişim.haberim var oğluşumun geçte olsa dişi patladı bugün çok mutluyumpeki diş ne zaman tam çıkıyor şuan ucu belli sadece..bu arada emekleme yok bizde konuşma çabası baba dede mama diyor.elinden tutunca yürüyor.dönerek ilerliyor gideceği yere,şimdilik yiğit ten haberler bunlar.birde demir ilacı hiç vermedim tahlil yaptırıcam gerekirse başlıcam..

merhaba annişler:)kimsecikler yok ama ben amasyaya gitmeden şöle son durumu bi yazayım:)
30 ağustos annemin doğum günü bugün eşimle ona hediye aldık:)
oğlumun üstten üçüncü toplamda beşinci dişi çıktı,köpek dişi çıktı yani:))))
bugün çok komik ve akıllıca 2 şey yaptı tabi bizim içimizin yağları eridi:)
birincisi sabah emzirdim baktım olcak değil dedim doydu heralde indirdim yere bende uzandım,başladı bağırmaya kucağıma tıtrmanmaya çalışıyo falan,aldım kucağıma ne yapcak diye göbeğime oturttum,belden aşağıma baktı bi sonra döndü göğsüme baktı hemen eliyle göğsüme vurdu ıhh ıhh dedi:)))normalde hep yakası açık blüz giyerdim eceğinde yapışırdı bana ama bugün sıfır yakaydı ve ben şok oldum bu hareketine:))
diğeri de babamız uyandı geldi odaya oğlum onun yanına geliyo ses çıakrıyo sonra gidiyo biraz arkasını dönüyo babası geliyomu gelmiyomu takip ediyo,bunu 3 defa yaptı ve sonradan saf anne ve babanın jetonu düştü:))meğer oğlum bizi çocuk odasına çağırıyomuş onu takip ettiğimizde oraya girdik ve sonra biz odaya oturduk o kendi başıan rahatça oynadı:)

günaydınn

uzun zamandır yazamadım geçmişide okuyamadım bayağı birikmiş
umarım bütün yavrucaklar iyidir

Gelen giden o kadar çoktu ki yazmayı bırakın girip okumaya bile vakit bulamadım.
Benim oğlumda hala daha diş yok, emekleme yok, yerde yatmaz, oturmaz. Aklı fikri elinden tutulup yürümek
Artık kendi başına yürüsede kurtulsam diyorum o kadarki fenalık geldi 1,5 aydır elinden tutup yürütüyorum belim ağırmaya başladı. Gerçi yürüyünce daha çok mahvolucam bunu çok iyi biliyorum sürekli peşinde olmak zorundayım. Bu korkaklıkla biraz zor yürür gibime geliyor o kadar sıkı tutuyorki ellerimizi yürürken çok korkuyor belli..

Bayram geliyor heryer çok kalabalık bizde belki eşimle bayramın 2.günü bi yerlere gideriz ikimizde çok yorulduk dinlenmeye ihtiyacımız var tatile gidenlere iyi tatiller diliyorum tadını çıkarın

Bu arada 10 eylül cumartesi günü oğluma sünnet düğünü yapıyorum inşallah
Burada Belediyenin açık hava sosyal tesisleri var çok güzel bi yer orayı tuttum
Bununda telaşı ve alışveriş işlerim vardı koşturmaktan çok yoruldum organizasyon firmaları çok yüksek fiyatlar istedikleri için kendim halletmeye çalışıyorum ama pilim bitti artık
İnsanlar o kadar acayip ki kameraman tutayım dedim 1.200 TL para istedi kamera ve fotoğraf çekimlerine yuhhh dedim mekana bile o kadar para ödemiyorum adam gelcek 3 saat elinde kamera çekcek 1.200 alcak iyi para valla, herkes uçmuş resmen, stüdyoda çektirecem resim zaten bide kameramana o kadar para veremem yani
artık birilerinin eline tutuşturcam kamerayı bakalım

bendeki durumlar böle kızlar öptüm hepinizi ve bebelerinizi

kızlar selam nasılsınız, cumadan bu yana birikenleri okuyamadım,
malum hafta sonu evdeyim ama benim dana oğluşla başetmem akşamı buluyor artık , öyle kolay kolay net.e giremiyorum,
bir de benimki yeni bi huy çıkardı sabahtan akşama kadar kudurma peşinde, yiyip içip oyuna devam, gözünden uyku akıyor dananın, oğlum yat, yok..dün 1 saat kadar kestirdi ki, sabah yediye doğru kalkıyor, ondan sonra bi daha uyumadı dana, kudurdu durdu..akşam da iftara dışarı çıkalım dedik, koca ramazan evde yedik, neyse balıkçıya gittik, gittiğimiz yer de yakın, o yüzden yedi buçukça çıktık evden, güya oğluma da somon yediricem, o yüzden akşam üzeri meyvesini vermedim yani düşünün,
sen arabaya biner binmez, iki agucuk yap, küüt uyu, yemeğimizi yedik, çayımızı içtik kalkmadı..eve geldik uyandı dana..bu sefer de arpası fazla geldi tabii başladı kudurmaya tekrar,..böyle işte kızlar dün oğlumla oynayarak geçirdik günü, artık eve temizlikçi alıyorum ya, muftak ve banyo hariç hiiiç bi şeye elimiz sürmmüyorum valla, zaten süremem de belim çok ağrıyor iki gündür..bi de bu emzirmek benim sırtımı çok ağrıtıyor ya akşamları yatarken sol kolum uyuşuyot sürekli..zaten sol kuluncumda kireçlenme vardı, sürekli aynı pozisyonda emzirmek tetikliyor sanırım..
bak ben burda bunu yazıyorum, sıkılmasın diye onun odasına geldim, emekleyip çıktı dışarı,portfmantonun yanına gitti, ayakkabı kutularıyla oynuyor dana, gidip bi bakayım da ayakkabıları yemesin :))

kızlar benden de meraba ...yabangülüm maşallah kızına erken ayaklanacak inşallah...özgül yolunuz açık olsun canım iyi tatiller ..oğluşunun son resimlerini gördüm çok afacan belli:))
ayça da bugün beni şaşırttı ..sabah benimki de 7 de falan kalkıyo ben tabi hala uyumak istiyorum ...yanıma aldım babasına bir sarılıyor sanki büyük çocukiki kolunu açtı omuzuna attı birini diğerinide boynuna doladı ve öpmeye çalışıyor ...ben çektim o gitti ...ayyy kıskandım yahuuuu:26:ben akşama dek bakıyorum baba da baba uyuz oldum
bugün de kayınvalidemin evine temiziliğe gittim ...yeni geldim sayılır ...çoooook yoruldum ayça da uyudu eve gelince kalksın yıkıycam sonra da iftara görümceme gelirken bir butik açılmış evimin karşına kot pantolonlara baktım tam istediğim gibi aldım bir tane bi tane de normal pantolon aldım ...yakıştı kızıma :))
kopekop oğlun kuduruk demek..ay yyy ayçayı görsen tam emeklemiyo gerigeri gidiyo ama turluyo her yeri deviriyo ...ileri gitme çabaları baya arttı ....gidemeyince sinirleniyo basıyo çığlığı...mama sandalyesini de sevdi ..çok güzel yiyo mamalarını hadi benden bu kadar ...yarında kendi evimi temzilerim ...öbür gün de bayram ....çok güzel yaaa insanın içi kıpır kıpır oluyor....

biz de emeklemeye başladık anneler. yaklaşık 4 gündür falan emekliyo rahat rahat. önceleri yuvarlanarak ilerliyodu.:))) şimdi baya bi tedirginiz artık. beşiğinin kenarına tutunarak yükselmeye, dizlerinin üstünde durup ayağa kalkmaya çalışıyor. beşiğin altgına geçcez ama eve gitmemize 4 gün var. evde yatağını koymamız lazım alta.. keşke şu portatif park yatakların hamaklarının kademeli olanını alsaydık, var mı bilmiyorum ama. şu 4 günü kazasız bi atlatabilsek. kopekop bence ağrılarına dikkat et. özellikle uyuşmalar çok daha ciddi. geçmiş olsun. benim durumu biliyosun. bel fıtığı ameliyata kadar götürdü. sanki senin de boyunda mı bi sorun var. kolunun uyuşmasından bahsetmişsin. dikkat et kendine.
dişlerimiz de altta 4 üstte 2 toplamda 6 dişimiz var. tüm annişleri ve bebişleri öpüyoruz kocaman.

ay aslııı benim oğlumu anlatmışsın. sürünerek emekliyor. yatmak istemiyor. oturtmaya kalksak kendini öyle bir kasıyor ki oturmayacağım diye. mama sandalyesine bile zor oturtuyorum. tutsan yürütsen tüm gün hayır demez yani. bende ne bel kaldı ne sırt ne kol ne bişey. bence bir an önce yürüsünler. böyle de süreklipeşindeyiz zaten. yürürlerse en azından eğilmeyiz dik dururuz da bel fıtığı olmayız belki. aynı gün doğdular ya bizimkiler bak huyları da aynı galiba. inatçı keçiler.. bakalım ne zaman yürüyecekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…