selam annişler,dün iftara davetliydik.ne zaman oğlum görseler bin tane yorum yok emeklemiyormu yok şöylemi yok böylemi.onun kızı 9 aylıkken yürüyomuş.öteki şöyleydi böyleydi.birde diyorlarki yürür yürür.bende dedimki iyide bana herşeyi gayet normal geliyor.siz niye bu kadar dert ettiniz,tasalandınızki analamadım.sonra bön bön suratıma baktılar.millet uçmuş iyice.kimiside ağlat ciğerleri açılır falan diyor bunun tıbbi bir açıklaması varmı bu ne yaa.ne diye ağlatayımki çocuğu anlamadım:26:
selam annişler,dün iftara davetliydik.ne zaman oğlum görseler bin tane yorum yok emeklemiyormu yok şöylemi yok böylemi.onun kızı 9 aylıkken yürüyomuş.öteki şöyleydi böyleydi.birde diyorlarki yürür yürür.bende dedimki iyide bana herşeyi gayet normal geliyor.siz niye bu kadar dert ettiniz,tasalandınızki analamadım.sonra bön bön suratıma baktılar.millet uçmuş iyice.kimiside ağlat ciğerleri açılır falan diyor bunun tıbbi bir açıklaması varmı bu ne yaa.ne diye ağlatayımki çocuğu anlamadım:26:
ay aslııı benim oğlumu anlatmışsın. sürünerek emekliyor. yatmak istemiyor. oturtmaya kalksak kendini öyle bir kasıyor ki oturmayacağım diye. mama sandalyesine bile zor oturtuyorum. tutsan yürütsen tüm gün hayır demez yani. bende ne bel kaldı ne sırt ne kol ne bişey. bence bir an önce yürüsünler. böyle de süreklipeşindeyiz zaten. yürürlerse en azından eğilmeyiz dik dururuz da bel fıtığı olmayız belki. aynı gün doğdular ya bizimkiler bak huyları da aynı galiba. inatçı keçiler.. bakalım ne zaman yürüyecekler...
kuzularımızla ilk bayramımızdaha nice bayramlar görürüz inşallah,mutlu mesut sağlıkla...herkese iyi bayramlar
selam canım benim bebeğimde emeklemiyo kaynanam resmen benim bebeği taktı kafaya bu niye böyle tembelmiş niye uyuşuk gibiymiş hiç konuşmuyomuş eltimin çocuğu 6 aylıkken ablasının adını söylüyomuş ablasının adı şeyma bebek heyma heyma diyomuş geçen bi akrabaya gitmişler bebeğini bi görcekmişim etrafı fır dönüyomuş yani bunları söylemesi 1 kere değil beni her görüşünde kafayı yememek işten değil eşime dedim bigün çok kötü paylıcam canıma yetti bırak yaşlı insan ne dediğini bilmiyor diyo yani anlıyacağın etrafta böyle manyaklar çok var takma kafana aaa bak benim büyük kızım bebekken aşırı hiperaktifti duvarlara tırmanıyodu o zaman onada harekettli diye söylediğini bırakmıyodu biz bebeklerimizi kimsenin beğenmesi için doğurmadık valla şu anda ben Alinin ne yürümesini nede emeklemesini istiyorum onu biraz daha böyle bebek bebek öpüp koklamak istiyorum bu günler bir daha geri gelmiyo büyük kızlarımın resimlerine baktıkça resmen dişlerim kaşınıyo biraz daha öpseymişim o tombul yanakları diye neyse çok uzun oldu kendinede bebişinede iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?