2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam annişler,dün iftara davetliydik.ne zaman oğlum görseler bin tane yorum yok emeklemiyormu yok şöylemi yok böylemi.onun kızı 9 aylıkken yürüyomuş.öteki şöyleydi böyleydi.birde diyorlarki yürür yürür.bende dedimki iyide bana herşeyi gayet normal geliyor.siz niye bu kadar dert ettiniz,tasalandınızki analamadım.sonra bön bön suratıma baktılar.millet uçmuş iyice.kimiside ağlat ciğerleri açılır falan diyor bunun tıbbi bir açıklaması varmı bu ne yaa.ne diye ağlatayımki çocuğu anlamadım:26:

ay ananmıyorum. ağlat ciğerleri açılır ne demek yaa. ben sizin ciğerinizi açarım deseydin ya. insanlar 15 tane çocuk büyütmüş gibi yorum yaparlar. çok deneyimliler ya. her çocuğun gelişimi farklıdır. takma be manyaklara sen.

selam canım benim bebeğimde emeklemiyo kaynanam resmen benim bebeği taktı kafaya bu niye böyle tembelmiş niye uyuşuk gibiymiş hiç konuşmuyomuş eltimin çocuğu 6 aylıkken ablasının adını söylüyomuş ablasının adı şeyma bebek heyma heyma diyomuş geçen bi akrabaya gitmişler bebeğini bi görcekmişim etrafı fır dönüyomuş yani bunları söylemesi 1 kere değil beni her görüşünde kafayı yememek işten değil eşime dedim bigün çok kötü paylıcam canıma yetti bırak yaşlı insan ne dediğini bilmiyor diyo yani anlıyacağın etrafta böyle manyaklar çok var takma kafana aaa bak benim büyük kızım bebekken aşırı hiperaktifti duvarlara tırmanıyodu o zaman onada harekettli diye söylediğini bırakmıyodu biz bebeklerimizi kimsenin beğenmesi için doğurmadık valla şu anda ben Alinin ne yürümesini nede emeklemesini istiyorum onu biraz daha böyle bebek bebek öpüp koklamak istiyorum bu günler bir daha geri gelmiyo büyük kızlarımın resimlerine baktıkça resmen dişlerim kaşınıyo biraz daha öpseymişim o tombul yanakları diye neyse çok uzun oldu kendinede bebişinede iyi bak

delimavi ,hale yalnız değilsiniz....ben sadece benim etrafımdakilerin böyle salakça konuştuğunu sanıyodum...demekk ki her yerde varmış...sizlere aynen katılıyorum..ben boşveriyorum resmen...benim de görümcemin oğlu var kızımdan 15 gün büyük..bizimki de hep onunla karşılarştırılıyor....o çok hareketli emekliyor sürekli ..bizimki tam emeklemiyor diye ooooo ....bi de tombulluğu eleştiriliyor...o çok zayıf bizmki onun iki katı gibi...niye böyle ...obez mi bu bebek bu gidişle obez olucak ..falan da filan.....oysa benim kızım ondan daha az yiyo...ve bunu kendileri de görüyo..kendilerini yiyip bitiriyorlar anacım...insanlar ne tuhaf..ben de geçen tutamadım kendimi söyledim....bırakın şu çocukları göz hapsine almayın yaaaa yeter dedim..sustular...resmen onar bakınca, yanyana gelince bu bebeler benim kıza hep nazar değiyor ..gözleri çıksın işallah ...eşime söylüyorum ben de herşeyin farkındayım diyor ama takma boşveeeeeer diyor ne diycek....onun için ben hiç umursamıyorum....aksine bebeğimin tombul olması benim hoşuma gidiyo...kendileri de çok seviyolar da arkamdan hep diyolarmış bunun çocuk bakması bi başka diyolarmış...güler misin ağlar mısın ..bi öyle bi böyle anlayacağın.....anaaa bugün öyle işim var ki temizilik yapıcam ..camları da silicem ama yağmur yağacak gibi ...keşke yağmasa:)))

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız bi kaç gündür giremedim dün akşam 15 kişi misafirim vardı iftara çok güzel geçti ablamlar abimler bugünde çok yoğun olcam yarın kaynanamlarla bayramlaştıktan sonra 5 günlük tatile çıkıyoruz onun için bugün bütün işlerimi bitirmem lazım çamaşır ütü şimdiden bayramınız mübarek olsun siz güzel annelerin yanakların dan güzel bebişlerinizin her yerinden öperim iyi bayramlar...........

günaydın kızlar,ben bu konuları taktığımdan değil yorum yapan aynı insanlar her gördüğümde aynı mevzular midem bulaıyor artık sıkıldım.yoksa ne takıcam cahilliklerine yansın onlar,konuşucak mantıklı bir konuları yok takılıyorlar boş konulara
boncuk benim oğlumda kilolu oda hareket kısıtlaması yapabilir.benimki daha çok konuşma ve sürekli ayakta durup yürüme çabasında.emeklemeyip kestirmeden gidecek heralde

slm annişler:)
benim oğlumda yavaş tek başına durmaz ve birileri onu severken tepkisiz bakar ama bana göre gayet sağlıklı...
evde emekliyor hatta yürümeleri var bir iki adım . korkutmamak için yanlız yapmasına izin vermiyoruz kanepe ve yüksek heryere tırmanıyor tv ünitesine bile.(bu ii bişi değil ama çünkü kendini yere atıyor tek başına bırakamiyoruz.)tencerelerin kapaklarını bulup kapatabiliyor..ama hala tek başına durmak istemiyor, bensiz hiçbişi yapmıyor, yanlız oynamıyor.dr götürdük 77cm ve 10.5 kg sağlığımız yerinde tek sorun kansızlık demir eksiğimiz var ilaca rağmen.
bide oğlum bişey düşerken ,yaramazlık yaparken daha düşmeden gözlerini kısıp korku belirtileri yapıyor ama yaramazlığa da bu halde devam ediyor.mesela fişi prize sokmaya çalışıyor (tüm önlemler alınmış) amafişi prize yaklaştırırken bile gözlerini kapatıyor. bize çok ilginç geliyor sizinkilerde de varmı?
herkese ii bayramlaar kendinize ii bakın bebeleri öpüyorum.

selam herkese

ayy canım aynen aynen dediğin gibi.. mama sandalyesine zor oturtuyorum o ayrı artık dışardayken pusetine bile zor oturtuyoruz eşim olmasa başedilecek gibi değil valla, kızım böyle değildi bu oğlan beni mahfetti.. erkeklerin enerjisi daha farklı heralde ama olsun sağlıklı olsunlar hepsi geçecek bunların hepsi diye kendimi telkin ediyorum canım

ayy canım boşver milleti kulak asma hiç herkes çok bilmiş takılıyor herkesin çevresinde var böyle tipler tek değilsin

kuzularımızla ilk bayramımızdaha nice bayramlar görürüz inşallah,mutlu mesut sağlıkla...herkese iyi bayramlar

benimki kurban bayramının 2.günü doğdu o bayramıda sayarsam bu 2.bayramımız dermişim
şaka bi yana Allah sevdiklerimizle ve özellikle ailelerimizle beraber nice bayramlar nasip etsin, bol harçlıklı bayramlar olsun çocuklarımıza hehe

aynenn banada böyle saçma sapan şeyler söylüorlar. emeklemiyormu . ayy ne tembelmiş falan filan. hiç birini umursamıyorum. emeklemeden yürücek heralde diyorum. millet bi tuhaf valla !
bide başkasıyla kıyaslanmasına sinir oluyorumm. her bebek farklı aynı mı ? bunu düşünemiyorlar iştee...
------------
şimdiden bayramınız kutlu olsun
bebişlerle ilk bayramımız iyi bayramlarrrr

Son düzenleme:

gıcıklar oldu 6 aylıkken isim söylüyomuşmuş yok artık ben 1 aylıkken konuşmuşum eltinin çocuğu geç kalmış 6 aylıkken 4. sınıfa atlattılar beni:))))))) bende de var aynıları kuduruyolar valla

günaydın millet:)
amasyadan sesleniyorum:)))
2 gün önce bayram için geldik:)
geldiğimiz gün akşam muhammed nıormal oturuken önce 2 dşizinin üstüne oturdu sonra bi bacağını kaldırdı sonra diğerini derklen 2 kere aynı sitemle kendi kendine ayağa kalktı:)))ama tabiki biz heyecanla bu kalabalıkta hepimiz bağrışınca 2sinde de ürktü yavrum(
etraftan çok laf söyleyen oluyor ve olacak daçünkü herkesin farklı yaşanmışlıkları var,herkes eğitimli değilbunlara sabretmek lazım,başkalarına gerek yok emekleme konusunda ben stres yapıodum 4 aylıkken oğlşuam emekleme arkadaşı aldım,6 aylıkken de yürüdü çok şükür,aynı hafta tutunup tırmanmaya bi hafta sonra da sıralamaya başladıgelişimi çok ii olduğu için öyle lafa söyleyeemedi kimse ama oğlumun iştahsızlığı ile çok laf işittim
neyse kızlar ne derlerse desinler paşalarımız fıstıklarımız en güzel şekilde büyüyolar sayemizde:)))
ben hepimizin mübarak ramazan bayramını ve zafer bayramını kutluyorum.

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun Kızlar, Kuzularınızla, Sevdiklerinizle Mutlu Bir Bayram Geçirmeniz Dileğiyle Hepinize Güzel Bir Bayram Tatili Diliyorum...

Kızlar ve bebişleri günaydıııın..
sizler evinzde mışıl mışık uyurken bu kardeşiniz çalışıyor bugün yaa
bankacı olmak ne kötü ya, resmi tatil ilan edilmedikçe çalışıyorsun, şöyle 10 gün tatil yapamadım..
herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun..
be pazartesi süt iznimi kullandım dolayısıyla, hafta sonu ile birlikte 6 gün evdeydim,
bunu fırsat bilen oğluş beni bitirdi kudurk bir dana oldu kızlar görmeniz lazım,
bir de bebekler kucak ister ya, benimki de ayakta durmak istiyor, sabahtan akşama kadar ayakta dursa yorulmayacak dana..bi de ben de bel fıtığı var, dayanamıyorum artık belimin ağrısına..bu altı günde beni öldürdü, nasıl snirli, iştahı kesildi, ağlıyor yemek yememek için resmen, sadece kahvaltı, anne sütü ve su..sanırım üst dişler patlayacak ama artık patlasa..dün eşlerimizi erkek erkeğe takılacaktı, kuzanimdeydim ben de , Allah'ım kudurdu resmen, öğlende daha fazla kudurabilmek için uyumak istemiyor resmen , ağlıyor uyumamak için, zorla emzirip uyutuyorum bu sefer uyusa bile uykusunda ağlamaya devam ediyor dana:26:
neyse sonra kalktı, semizotu yapmıştım mis gibi, öldür Allah yemedi, midesi bulanıyor semizotundan, boğazına dolanıyor sanırım, ( küçükken ben de semiz, ıspanak ve pırasayı sevmezdim- boğazımı sarardı resmen ytamazdım ) sanırım bana çekmiş, bi daha zorlamıycam, neyse ben hiç bi şey yemedi diye üzülürken, 1 tatlı kaşığı acılı kısır( bulgurundan) bir tane de kocaman sosisli börek götürdü, hem de ısıra ısıra, içinden sosisleri çıkarıp yedi, bir görseniz ne tatlıydı işte o zaman tamamen anladım ki bu çocuk semizotunu sevmiyor..
sizinkiler nasıl neler yaptıar bayramda..bayramlık fotosunu çektim ama nete girip de gönderemedim iş yerimin adresine, hafta sonu göndereyim de buraya da eklerim..
c u everybody...

günaydın kopekop
benim eşim de bugün çalışıyor ama ben seviniyorum çünkü düzen arıyor insan. bayramda gelenlerden ve gezmekten falan çocuk hiç uyumadı adam gibi. kafayı yedi, gözler kırmızı dolaştı ama kudurdu durdu seninki gibi. sanmıyorum ki tek seninki ayakta durmak istesin bizimki de bütün gün ayakta. koltuk kenarlarında sürekli yani. zaten okumuştum bu zamanlarda ayakta durmaya bayılırlarmış. ve ayrıca evet toprak da kudurmak için uyumak istemiyor yani hepsi böyle :)

huuuu kızlar ben geldim...çok güzel bir bayramdı bizim için ...kızım da aynen senin anlattığın gibi oldu kopekop...hiç durmuyor..o sakin bebek gitti yerine ağlayan sürekli uyumak istemeyen bir cadı geldi....benim bebeğim de pek sinirli ..ileri doğru emekleyemediği için önündeki oyuncağa ulşamayınca sinirleniyor..sonra kendini bir güzel yırttıktan sonra feci derecede ağlıyor ..sanki etini koparmışsın...kucak istiyor ayakta durmak istiyor ...benn artık kısmii felç geçiriyorum ...bir tarafımı hissetmiyom resmen ..boynum bile kopuyor......bayram da çok güzeldi kızım ama...ben de bol bol foto çektim eklerim inş...bu arada bebeğim kendi kendine uyurdu bugünlerde onu da bıraktı ..nazar mazarmı değdi anlamadım...şimdi beşiğe koyunca çığlık atıyor mecbur gidiyorum ben de ..kafayı yedirdi yani....ev işleri bi kaç gündür yapmıyorum gezmekten ...bugün onları toparlyabilirim inşallah ...kolay gelsn herkese ..bıdıkların fotolarını yükleyin de bakalım kızlar ...

bayramda topik fazla ilerlememiş,bebişlerin ilk bayramlarıydı:)biz fazla bi yere gitmedik ama gittiğimiz yerdede kucağımdan inmedi,nede birilerine gitti.benden başka kimseye gitmiyor,çok yoruyor beni cadı kızım

selam kizlar gecmis bayraminiz mubarek olsun.
oglumla ikinci bayramimiz bu seneye elimizi oper danacik
kalabaliga bayiliyor, kucaktan hic inmiyor oglum, hal boyle oluncada zevkten dort kose oluyor. bugun yalniz takiliyoz oglumla, babamiz turnuvaya gitti.
ev islerimi yapayim bende avm ye gitcem disarda yagmur yagiyo biraz insallah durruda cikabiliriz.
topic bos herkes daha tatilde galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…