2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyse ben neyapıyorsunuz diye bir bakayım dedim kib ben uyumaya gidiyorum akşama görüşürüz.

evet seneye baskete vermeyi düşünüyoruz uzun olsun istiyorum ben

işalla uzar cnm. ben de mesela dua edıyorum kı ayakları kucuk olur ısalla dıye benım ayagım 42 babasının aygı 46 hele bı de kız olursa cok zor oluyo buyuk ayak bı de ben cok cok cok zayıftım lısede o zmn o kdr korkunc gorunuodu kı :S :roflol:

nasıl ayakkabı buluyorsun kendine amma zor 42! gerçi bazen bakıyorum hep onlar kalıyor indirimde falan :) her firmada var mı 42?

kıs ben kendmimi iri büyük sanyodum.ben 173 boyum 68 kilom.39 ayakkbı numarım.ben çok büyük diyodum kendime.çok merak ettim ksı seni :kedi:

nasıl ayakkabı buluyorsun kendine amma zor 42! gerçi bazen bakıyorum hep onlar kalıyor indirimde falan :) her firmada var mı 42?

tatlım hıcbı fırmada yok sadece deichman ve marks&spencer da var işte oralardan alıorum bazen yaptırıorum bazen spor gıyıyorum fln cok buyuk dert

kıs ben kendmimi iri büyük sanyodum.ben 173 boyum 68 kilom.39 ayakkbı numarım.ben çok büyük diyodum kendime.çok merak ettim ksı seni :kedi:

bulusmada gorursunguclubacismile
benim 181 boyum 64 kıloydum ama su an 70 im :) bulusmaya dugun fotografı getırırım bı tane ne kdr ınce olduguma ınanmazsınız dıyealkisalkisalkis

bulusmada gorursunguclubacismile
benim 181 boyum 64 kıloydum ama su an 70 im :) bulusmaya dugun fotografı getırırım bı tane ne kdr ınce olduguma ınanmazsınız dıyealkisalkisalkis

inş cnm bi çok kişii merak ediyorum.buluşamda istiyorum herkez yakasına burdaki ismini yazsın ki tanıyalım alkisalkisalkis

benı kesınlıkle tanırsınız :) bız de tahmın yuruturuz evet cok zevklı olur oyle tahmın yurutmek cıdden bulusmayı ıple cekıorum, zaten 10 gun yokum böööööööö sızı cok ozlıcemmm koca gobeklıler siziii

bak 10 günü geciktirme özletme kendinii canımmmmmm

2 sene önce bir kk buluşmasına katılmıştım gerçekten çok komik oluyor kim olduğumuzu tahmin etmek kaydirigubbakcemile3

İzmite kadar gitmiştim buluşma var diye ey gidi günler..boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…