ikili test yaptırmıyacağım canım, doktora da sordum, tamamen senin arzuna kalmış bir test zaten dedi. eğer aldırmayı düşünmüyorsan yaptırmana gerek yok dedi. çok normal karşıladı hatta şaşırdım.
senin aşılamamı ikiz olduğunu niye düşünüyosun
aşılama değilde canım yumrta çatlatıcı iğne olmuştum yumrtada 3 taneydi dr üçüz ikiz yada tek olma ihtimali var dedi
üçüz olursa bide onu hiç düşünemiyorum ama allahım hayırlısını versin rabbim
propcum sen daha 8 aylık evli misin, ne güzel hemen bebek istemişsiniz, hem de daha 23 yaşındasın, genç anne olmak güzel birşey maşallah.. daha çiçeği burnunda evlisin..
kese gözüktümü daha önce yoksa yarın ilkmi gidiyosunn üçüz zor evet ama ikiz çok güzell:lepi:
merhaba arkadaşlar bende bu sabah gittim doktora. çok şükür kalp atışını gördük geç döllenmeymiş 6+3 görünüyor ultrasonda dedi. 1 ay sonra gidicem 2 li test için inşallah
merhaba arkadaşlar bende bu sabah gittim doktora. çok şükür kalp atışını gördük geç döllenmeymiş 6+3 görünüyor ultrasonda dedi. 1 ay sonra gidicem 2 li test için inşallah
keseyi görmedim yarın hem keseyi görücez hemde kalp atışını duyucaz inş
hadi hayırlısı iyi haberle gel cnmm
gözün aydın canım 6+3 se aralık annesi oluyosun cnmm
benimde kasım ama ben ilk hesapladığımdan beri ekimde doğum yapacağımı hissettim öyle düşünüyorumm:CüvCüv:
Gozun aydın, sırada hareketlerini görmek var şimdi bakalım, iyi beklemeler hadi :))
gözün aydın canım 6+3 se aralık annesi oluyosun cnmm
Teşekkür ederim 30 gün nasıl beklenecek bilmem
teşekkürler tatlım sezeryan olduğu için kasım olacak Allah'ın izni ile
sezeryan niye tüp bebek yada aşılamamı
Benim bu 2. çocuğum, kızım sezeryan ile dünyaya geldi 8 saat sancıdan sonra çatı dar olduğu için sezeryana almışlardı o yüzden bu da sezeryan inşallah
tüp bebeklerın hepsı sezeryan mı oluo ya nıye sezeryan dıyenlere tup bebek mı dıye soruosunuz bılemedım :S normal dogmuo mu tup bebecıkler?
Benim bu 2. çocuğum, kızım sezeryan ile dünyaya geldi 8 saat sancıdan sonra çatı dar olduğu için sezeryana almışlardı o yüzden bu da sezeryan inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?