2 sene önce bir kk buluşmasına katılmıştım gerçekten çok komik oluyor kim olduğumuzu tahmin etmek kaydirigubbakcemile3
İzmite kadar gitmiştim buluşma var diye ey gidi günler..boshayallersmile
kızlar ben geldim .. bugun doktor kontrolum vardı sabah erken eşimle gittik. öğlene kadar izin almıştım. doktorun ard arda 2 doğumu olunca ben de başka doktora gittim bebeğimi çok merak ediyordum ..Allah şükür herşey yolundaymış. kızlar elini ayağını oynattı yaa çok güzeldi.. hazır gitmişken ikili testimde yapıldı. kan tahlil sonuçlarım çarşamba çıkacakmış. biraz geçmişi okuyayım...
canim gözün aydinmerhaba arkadaşlar bende bu sabah gittim doktora. çok şükür kalp atışını gördük geç döllenmeymiş 6+3 görünüyor ultrasonda dedi. 1 ay sonra gidicem 2 li test için inşallah
yarinda senin güzel haberlerini bekliyoruzkeseyi görmedim yarın hem keseyi görücez hemde kalp atışını duyucaz inş
elimde olsa bı gun gecıktırmem de turk telekomun şevkatli ve kıllı kollarına emanetim ne yazık ki
istanbulda mısın sımdı, gelırsın sen de
İstanbuldayım evet c.tesi günleri çalışıyorum fırsat bulabilirsem gelirim tabi
kizlar birsey sorucaktim demin tuvalete gittigimde cok az pembemsi birsey gelmis moralim bozuldu birde bende mantar oldu bu hamilelikte bayagi bir akinti yapiyor doktor krem vermisti sabah onu sürdüm ondanmidir bilmiyorum nekadarda olsa insanin aklina takiliyor napsam acaba:sinifsinif:
cumartesi tam günmü yarım günse gelirsin
Cumartesi günleri 17:00'a kadar çalışıyorum birde siz anadolu yakasını düşünüyorsunuz ben avrupa yakasındayım bakalım kısmet o günlere gelelim bir çaresini bulmaya çalışırım :1rolleyes:
canım doktoru bi ara sor istersenn için rahat etsinn
kızlar doktor bana demir ilacı verdi..ama ben hap olarak bilirdim değilmiş..akşam farkettim.küçük tüpün içinde kırmızı sulu bişey..tentürdiyot gibi ..nasıl kullanılacak oo.bilen varmı?[/QUOT içiliyo cnmm ama süper iştah açıyoo
canim bugün doktorum yok cumalari kapali beklerim devami gelirse hastaneye giderim
ben ayakta uyuyorum valla yarısı bıttı ısımın de ben bırazcık uyucam kızlar eger aksam gırmezsem tekrar ya da gırersem de sız burda olmazsanız kendınıze ve bebeklerınıze cok ıyı bakın kotu haberler vermeyın ben yokken hep guzel seyler soyleyın dedıkoduları bırıktırın alıcam snr haberlerı optum hepınızı bakalım
kızlar bişi sorcam.aranızda kapalı olan varmı (merak işte )
kızlar bişi sorcam.aranızda kapalı olan varmı (merak işte )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?