2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merhaba arkadaşlar bende bu sabah gittim doktora. çok şükür kalp atışını gördük geç döllenmeymiş 6+3 görünüyor ultrasonda dedi. 1 ay sonra gidicem 2 li test için inşallah
canim gözün aydin
keseyi görmedim yarın hem keseyi görücez hemde kalp atışını duyucaz inş
yarinda senin güzel haberlerini bekliyoruz
elimde olsa bı gun gecıktırmem de turk telekomun şevkatli ve kıllı kollarına emanetim ne yazık ki

canim cabuk gel aramiza

kizlar birsey sorucaktim demin tuvalete gittigimde cok az pembemsi birsey gelmis moralim bozuldu birde bende mantar oldu bu hamilelikte bayagi bir akinti yapiyor doktor krem vermisti sabah onu sürdüm ondanmidir bilmiyorum nekadarda olsa insanin aklina takiliyor napsam acaba:sinifsinif:

canım doktoru bi ara sor istersenn için rahat etsinn

bence de boyle seyler oldugunda bıze danısmak yerıne doktoru arayıp sorun cunku mesela pembe akıntısı olmus bırınde bı problem olmamıstır hıc doktor da onemlı degıl demıstır ama baskasında problem yaratabılır bu durum bunyeler farklılık gosterıo hamılelıge bıle farklı tepkı gosterıoruz bırımız usuoruz bırımız yanıoruz yanı ne dıyım en ıyı saglıklı bılgı doktordan gelır

gerçi doktorlar kırmızı kan renginde olursa korkun diyolar ama benim önceki düşüğümde ilk gün 1 damla kadar açık kahverengi leke olmuştu

bende avrupa yakasındayım cnmm propta burda orası nerden çıktı kıss propp biz burdayızz

kızlar doktor bana demir ilacı verdi..ama ben hap olarak bilirdim değilmiş..akşam farkettim.küçük tüpün içinde kırmızı sulu bişey..tentürdiyot gibi ..nasıl kullanılacak oo.bilen varmı?

ben ayakta uyuyorum valla yarısı bıttı ısımın de ben bırazcık uyucam kızlar eger aksam gırmezsem tekrar ya da gırersem de sız burda olmazsanız kendınıze ve bebeklerınıze cok ıyı bakın kotu haberler vermeyın ben yokken hep guzel seyler soyleyın dedıkoduları bırıktırın alıcam snr haberlerı optum hepınızı bakalım

iyi uykular canım sende kendini yorma geç kalma öptümmmmmm bebişe iyi bakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…