ben ayakta uyuyorum valla yarısı bıttı ısımın de ben bırazcık uyucam kızlar eger aksam gırmezsem tekrar ya da gırersem de sız burda olmazsanız kendınıze ve bebeklerınıze cok ıyı bakın kotu haberler vermeyın ben yokken hep guzel seyler soyleyın dedıkoduları bırıktırın alıcam snr haberlerı optum hepınızı bakalım
içiliyo cnmm ama süper iştah açıyoo
tamam şeker sağoll.ben doktora bi tel açayım sorayım gene..valla dünkü heyecandan hiç bişey duymadım zaten..
canim ben kapaliyimkızlar bişi sorcam.aranızda kapalı olan varmı (merak işte )
inş.gelmezz pembe sorun değil derler ama bu zamana kadar gelmemiş bugün niye geldi acaba
canim ben kapaliyim
bende bilmiyorum hamileligimin ilk baslarinda iki kere olmustu
canim ben kapaliyim
bende bilmiyorum hamileligimin ilk baslarinda iki kere olmustu
kızlar bişi sorcam.aranızda kapalı olan varmı (merak işte )
hımm olmuşmuydu o zaman doktor sebep söyledimi bide bazı annelerde adet dönemlerinde leke gelirmiş bu 9 ay olan bile varmış bugün normalde adet gününmüydü
ben ayakta uyuyorum valla yarısı bıttı ısımın de ben bırazcık uyucam kızlar eger aksam gırmezsem tekrar ya da gırersem de sız burda olmazsanız kendınıze ve bebeklerınıze cok ıyı bakın kotu haberler vermeyın ben yokken hep guzel seyler soyleyın dedıkoduları bırıktırın alıcam snr haberlerı optum hepınızı bakalım
bende avrupa yakasındayım cnmm propta burda orası nerden çıktı kıss propp biz burdayızz
cevağp yazmadan duramadım ben kara çarşaflıyım cnm böyle peçe fln da kullanıyorum :)) desem inanır mısıni inanmazsın heralde inanma zaten :))alkisalkisalkis
canim ben düzensiz adet oluyordum ama olsaydim bugünlere denk gelicekti
Valla ben öyle okudum buluşma için anadolu yakasını tercih edeceklerini yazdılar caddebostan falan dediler hatta
Bende açığım
hooooooooooffffffffffff çok sinirliyim ben
engel olamıyorum
biraz önce müşterinin birini fena payladımalsanaalsanasmile
bide bana A deseler ağlıycak tripteyim
sabah beri iyi yada kötü ne okusam görsem gözlerim doluyo valla zor tutuyom kendimi
bune yaa başlicam böle hormonlara ben mafoldumben
üc kisiyiz ben 16 yildir kapaliyim sizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?