oh valla siz buluşun birbirinizi tanımaca falan yapın biz kuru kalalım laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
hooooooooooffffffffffff çok sinirliyim ben
engel olamıyorum
biraz önce müşterinin birini fena payladımalsanaalsanasmile
bide bana A deseler ağlıycak tripteyim
sabah beri iyi yada kötü ne okusam görsem gözlerim doluyo valla zor tutuyom kendimi
bune yaa başlicam böle hormonlara ben mafoldumben
üc kisiyiz ben 16 yildir kapaliyim sizler
hooooooooooffffffffffff çok sinirliyim ben
engel olamıyorum
biraz önce müşterinin birini fena payladımalsanaalsanasmile
bide bana A deseler ağlıycak tripteyim
sabah beri iyi yada kötü ne okusam görsem gözlerim doluyo valla zor tutuyom kendimi
bune yaa başlicam böle hormonlara ben mafoldumben
Merhaba cicimi cici güselmi güsel kasım anneleri hepinize merhabalarr bugün oldukça yoğun bir iş günü koşturuyom biz iş yerinde kendi çayımızı kendimiz yapıyoruz çaycımız var işcilerde benim demlediğim çaydan içiyorlar su bitmiş su koyuyoruz didiler bende koyun dedim koymuşlar kapıyıda kapamışlar faku fakur kaynamış tabi suu duvalar oo bembeyaz duvarlar çay olmuş batmış çok çirkin olmuş hemen fabrikadan temizlikçiyi çağırdık sildi ama olmadıı bende gittim bu kutu boya aldım akşama kocişle boyayacağız yani kociş badana yapacak zaten az bir yer 10 dk da biterrr öyle yaniiii hepinizi öpüyorummm
bende bazen çok sinirli oluyorum elimde olmadan herşeye kızıyorumm
oy gel :teselli: kıyamam ben sana sadece sen değilsin bende öyleyim olumunekankayizsmile
sanki hamile değil dengesiz bir kişilik olduk boshayallersmile
az dışarı çık hava güzel derin derin nefes al şöyle :teselli:
o zaman adet zamanından olabilir bidaha gittinmi tuvalete gene geldimi
gelsene sendeee: bzide kalrısın msiafir edderm olumunekankayizsmile
simdilik birsey yok en iyisi ben biraz uzanayim belki birdaha gelmez
oyyyy o bende de var. ben ağlıorum işyerinde bazen tutamıorum napaım. çok doluorum. ağlaınca geçio biraz :sinifsinif:
canım benim yaa düşünmen yeter :1hug: istanbul çok uzak. gelmeye durumum olsa şu sıralar hiç kaçırmazdım ama inan
bende 17 yasimdan beri lise bitince kapanmistim neyse hanimlar ben cikayim biraz uzanayim sonra gene gelirim kendinize cok iyi bakin hepinizi öpüyorum allaha emanet olunopuyorumnanaktan
hhoooff hemde ne dengesizlik
zati normal bi kişilik değildim ben sempatiksalakcinni
çıkamam fınfıkım yaa işteyim ama akşam bi deniz havası aliciim inşallah eltimle boshayallersmile
Havalar güzelken bu ruh hallerini atlatmak daha kolay olur. düşünsene bu dönemlerin Aralık Ocak gibi olduğunu normal insanın ruh hali kaldırmıyor kışı ya biz ne yapardık :bbo:
evet ağlayamayınca daha kötü oluyo zaten
ben bide kimsenin yanında ağlayamam öylede pis bi huyum var ağlayamadıkçada daha çok şişiyorum
valla keşke gelebilseydin ama sen istesende kociş göndermezki benimki hayatta göndermez
arkadaşlar içimizde göbüşü belli olmaya başlayan var mı?
ben sanırım göbeği kocaman hamiş olacam şimdiden kıyafetlerim olmamaya başladı(((
bu sabah ne giyeceğimi şaşırdımohaoldumsmile
Ben son gittiğimde benim ki de uzanmış yatıyordu dr bozdu keyfini.
cinsiyeti göreyim diye zıplattı oynattı biraz çok güzeldi yaaa:)))
evde ultrason olsa her dakka bakarız herhaldekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?