bu arada sezen ve bafo sizi gördüm :1hug: hihoyyythihoyyyt
maşallah oğluşun pek tatlı sezenim Allah bağışlasın
ay sorma. eşim kaç para bu ultrason alalım bari diyo. internetten araştırdı 4000 liralık varmış. bi kaç aile toplanırız alırız diyo çok komik bu adam ya... :roflol:
Kıyafetleri olmayan arkadaşlar kilomu aldınız ?CADIARZU
Şişkinlik mi var ?
Hamile kıyafetleri için biraz erken değil mi?:bbo:
sağol canım büyümüş dimi sende resmini koy bi ara çok merak ediyorum seni
evet canım maşallah büyütmüşşün. tam kardeş zamanınız gelmiş yani
albüm var canım benim profilimde. arkadaş listemdesin. görebilirsin a.s.
kızlar bu ne hız yaa.... neyse sezencim evet karından baktı... benim zaten basından beri karından bakıyorlar.. benim bildiğim 10 haftadan sonra herkese karından bakıyorlar... benim bebişiminde 1.7 cıktı doktor 2.5 üstü tehlikeli dedi... inşallah herşey yolundadır. bebişlerimiz sağlıkla oluşmaya devam etsin
neden olmasın
insan kara çarşaflı da olabilir peçeli de.
önemli olan burada olma nedenimiz zaten.
amin cnmm inş.sorun olmaz şimdide ikili test sedromu yaşıyorumm
Günaydın ben uyandım :)
Neden olmasın, hmmm, olamaz efendim, kara çarşaf bu ülkede kalktı kullanılmıyo artık, ben kapalı değilim, türbana saygım var,ama kara çarşafın sembolize ettiği şeyler de başka kullanım amacı da başka, etrafımda kara çarşaflı birini barındırmam gördüğümde de gerekeni söylerim. Türkiye Cumhuriyeti Devletinde çarşaf diye bir kavram yoktur çünkü. Peçe konusunu fln hiç açmayalım yani gerçekten. Ama dediğim gibi ben kullanmıyorum ama kapalı yani türbanlı biri de benim için açık biri neyse odur başörtüsüne lafım yok kimsenin de olamaz yani öyle iştevereliniortak
günaydın uyuyabildinmii
Uyumaz olur muyum canım sbh 4.30dan berı ayaktaydım oyle de guzel uyudum kı cok da uyumadım kı gece uykusuz kalmıyım yıne zaten tasıyıcı fırma gelıcek sabah 7 de
Sezen kız senin saçın beyazlıcak var ya düşünmekten :)) Varmı senin beyazların bende 3 tel var yaklaşık iki senedir ama annemin 22 yaşında beyazlamış o yuzden genetık bır korkum var erken beyazlıcam dıye hamılelık arttırır mı beyaz saçı :S Bak ben de bundan korktum sımdı :Sohaoldumsmile
sabah niye karga b.. yemeden kalktın hayırdır
çişe kalkmıştım kalkış o kalkışş sonra saolsun kocacım da uyandı saat 6 da o da ruya görmüş oyle sabahın bi korunde allahın delılerı oturduk ıste napalım
çişe kalkmıştım kalkış o kalkışş sonra saolsun kocacım da uyandı saat 6 da o da ruya görmüş oyle sabahın bi korunde allahın delılerı oturduk ıste napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?