2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kıyafetleri olmayan arkadaşlar kilomu aldınız ?CADIARZU
Şişkinlik mi var ?
Hamile kıyafetleri için biraz erken değil mi?:bbo:

yaa ben 1buçuk kilo aldım sadece ama karnım şişti. çoğu gaz tabii. pantolonların düğmeleri zor kapanıyor valla.

kızlar bu ne hız yaa.... neyse sezencim evet karından baktı... benim zaten basından beri karından bakıyorlar.. benim bildiğim 10 haftadan sonra herkese karından bakıyorlar... benim bebişiminde 1.7 cıktı doktor 2.5 üstü tehlikeli dedi... inşallah herşey yolundadır. bebişlerimiz sağlıkla oluşmaya devam etsin

amin cnmm inş.sorun olmaz şimdide ikili test sedromu yaşıyorumm

brc meraba ben özelden msj atamıyormuşum daha
ben sana yazayım burdan ben kaklıkta çalışıyorum tanıştığımıza sevindim.

neden olmasın
insan kara çarşaflı da olabilir peçeli de.

önemli olan burada olma nedenimiz zaten.

Günaydın ben uyandım :)
Neden olmasın, hmmm, olamaz efendim, kara çarşaf bu ülkede kalktı kullanılmıyo artık, ben kapalı değilim, türbana saygım var,ama kara çarşafın sembolize ettiği şeyler de başka kullanım amacı da başka, etrafımda kara çarşaflı birini barındırmam gördüğümde de gerekeni söylerim. Türkiye Cumhuriyeti Devletinde çarşaf diye bir kavram yoktur çünkü. Peçe konusunu fln hiç açmayalım yani gerçekten. Ama dediğim gibi ben kullanmıyorum ama kapalı yani türbanlı biri de benim için açık biri neyse odur başörtüsüne lafım yok kimsenin de olamaz yani öyle iştevereliniortak

begümcüm ne güzel gözlerim var ben çok severim hafif çekik gözlerii bebişinin gözleride sana benzer inş..

amin cnmm inş.sorun olmaz şimdide ikili test sedromu yaşıyorumm

Sezen kız senin saçın beyazlıcak var ya düşünmekten :)) Varmı senin beyazların bende 3 tel var yaklaşık iki senedir ama annemin 22 yaşında beyazlamış o yuzden genetık bır korkum var erken beyazlıcam dıye hamılelık arttırır mı beyaz saçı :S Bak ben de bundan korktum sımdı :Sohaoldumsmile

günaydın uyuyabildinmii

bendede 3- 4 tel var bu 9 ay içinde dahada beyazlar kesin stresi çekiyorum kendime ne manyağım ya

hamileyken beyazlamıyo cnb benim ilkinde olmadı yani ama o zaman bu kadar stres yapmıyodum düşükten sonra panik oldumm

çişe kalkmıştım kalkış o kalkışş sonra saolsun kocacım da uyandı saat 6 da o da ruya görmüş oyle sabahın bi korunde allahın delılerı oturduk ıste napalım

neyse ben bu gece 2 kere kalktım rahat uyudum valla günüm günümü tutmuyoki annemde bugün bebişin hareketini duyana kadar bulantın tiksinmen devam eder dedi anaaa ben 2 ay dahamı bekliycemm

benım annem de bugun olusunun ustune yemınler verdırttı kı hıcbısı kaldırmıcam dıye. bı tanıdıgımız 7 aylıkken evde temızlık yapıomus ızne cıkınca hafıf hafıf temızlık yapıyım demıstım ters bı hareket anında kanaması baslamıs hemen doguma almıslar 1.5 aydır cocuk küvezdeymıs sarılık olmus bagırsak dugumlenmesı olmus kadının sutu kesılmıs fln of bı suru dert ıste annem duyunca cıldırmıs tabı allah hepımızı korusun ve bebeklerımızı de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…