2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

off erken doğunca bebişte bi sürü şey çıkıyo işte sende dikkat et canım ya acele etme bırak akşam kocişe yaptırırsın

sen bizi motor belledin herhal canımız çok çekio dedikse o kdr da diil yani sabahın köründe sapık hatunlaelaelaelaelae

libidonuz tavan yaptı senin begümün birisi maşallah daha kimler vardı unuttum bizimde libido yerlerde sürünüyo kıskanıyorum siziiiiiii:roflol:

libidonuz tavan yaptı senin begümün birisi maşallah daha kimler vardı unuttum bizimde libido yerlerde sürünüyo kıskanıyorum siziiiiiii:roflol:

ay taşınma telaşının ıcınde karton kutu fantazisi mi yapcaz napcaz amaaaannnn:)
yazlıklar bazanın altında kaldı bazayı kaldıramadıgım ıcın cıkartamıyorum halıyle kocamı calıstırcam aksam bakalım calısırsa...bıttı yanı benım ısım

aman kızlar hiçbiriniz bişi yazmayın biz sezenle burda eğlendiririz sizi okuyun siz anca aşkolsun size:1no2:

çalışır çalışır eli mahkumm benimki ev temizliyo söylene söylene zaten sakın sen bi daha hamile kalıyım filan deme diyo bende aklımı kaybetmedimm bunu zor doğurucam 3. niye düşünüyümm

bak fantazi dedin aklıma leydi geldi nerdesinn leydi ya hamile fantazisi olan arkadaşımmm

begümcüm ne güzel gözlerim var ben çok severim hafif çekik gözlerii bebişinin gözleride sana benzer inş..

özbek göçmeniyim ya canım ben ondan hafif çekik gözüm. evet inş. bana benzer opuyorumnanaktan

hamileyken beyazlamıyo cnb benim ilkinde olmadı yani ama o zaman bu kadar stres yapmıyodum düşükten sonra panik oldumm

gönlünü ferah tutsana sezen yaa klava: ne güzel doktordan güzel haberlerde aldın. ferah tut içini bebiş de ferah olsun :1hug:

çişe kalkmıştım kalkış o kalkışş sonra saolsun kocacım da uyandı saat 6 da o da ruya görmüş oyle sabahın bi korunde allahın delılerı oturduk ıste napalım

ben gün boyu kaç kez gidiorum çişe bilmem ama. allahtan gece hiç kaldırmıyor beni

sen bizi motor belledin herhal canımız çok çekio dedikse o kdr da diil yani sabahın köründe sapık hatunlaelaelaelaelae

nie kız sabahları daa ii olur. güne enerjik başlarsın :kedi:

:kedi:bilmiyorumkismile zemuszemus

kızlar hepinize hayırlı hamilelikler..
ben kasım annesiyim inşallah derken bebek değil bebekler hem de tek yumurta ikizleri beklediğimi gördük son kontrolde... bu durumda 36 hafta civarı yani bir ay kadar önce oluyromuş doğum, inşallah hepimiz sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza..

kendime dert arıyorum benim yapım bu galiba yaaa takıyorum kafama işteeee

aaa bi ikiz daha ay bu ay ne çok ikiz var kızlar canım gözün aydınn kalp atışlarınıda duyarsın inş..

aaaa hayırlı olsun ikizlerr sositososito bi ikiz daha geldi aramıza hoşgeldin canım

kendime dert arıyorum benim yapım bu galiba yaaa takıyorum kafama işteeee

ahh ahh bende takıorum ama iiki sen kadar diil. değilse var ya ben çoktan kafayı yediydim doktorun dediklerine göre

aaaa hayırlı olsun ikizlerr sositososito bi ikiz daha geldi aramıza hoşgeldin canım

ahh ahh bende takıorum ama iiki sen kadar diil. değilse var ya ben çoktan kafayı yediydim doktorun dediklerine göre

evet sen düşük tehlikesi bile atlattın benim kadar stresli değildinn valla bende çok rahattım ama daha önceki düşükten sonraa korkmaya başladımm

sabah 10 dan beri öğlen yemeği ve kahvaltı haricinde, 8 domates , 4 muz , yarım ekmek yedim -tatlicadiarzu- napıcam ben bu boğazla kafamçokkarıştıakannehir

allah iki kat kolaylık versin sana madem, bak ben gıdıorum sen geldın :)

ay ne çok hamile videosu izledim ya youtube'da hep hafta hafta günlük tutmuşlar karınlarını gösteriyorlar, olanları anlatıyorlar falan. çok heyecanlı..

evet sen düşük tehlikesi bile atlattın benim kadar stresli değildinn valla bende çok rahattım ama daha önceki düşükten sonraa korkmaya başladımm

sende haklısın aslında canım korkuların geçmişe dayanıo. ama genede kendi kendini sakinleştir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…