nasıl oturdunuz yaramazlık yaptınızmıııkaydirigubbakcemile
benım annem de bugun olusunun ustune yemınler verdırttı kı hıcbısı kaldırmıcam dıye. bı tanıdıgımız 7 aylıkken evde temızlık yapıomus ızne cıkınca hafıf hafıf temızlık yapıyım demıstım ters bı hareket anında kanaması baslamıs hemen doguma almıslar 1.5 aydır cocuk küvezdeymıs sarılık olmus bagırsak dugumlenmesı olmus kadının sutu kesılmıs fln of bı suru dert ıste annem duyunca cıldırmıs tabı allah hepımızı korusun ve bebeklerımızı de...
sen bizi motor belledin herhal canımız çok çekio dedikse o kdr da diil yani sabahın köründe sapık hatunlaelaelaelaelae
libidonuz tavan yaptı senin begümün birisi maşallah daha kimler vardı unuttum bizimde libido yerlerde sürünüyo kıskanıyorum siziiiiiii:roflol:
ay taşınma telaşının ıcınde karton kutu fantazisi mi yapcaz napcaz amaaaannnn:)
yazlıklar bazanın altında kaldı bazayı kaldıramadıgım ıcın cıkartamıyorum halıyle kocamı calıstırcam aksam bakalım calısırsa...bıttı yanı benım ısım
brc meraba ben özelden msj atamıyormuşum daha
ben sana yazayım burdan ben kaklıkta çalışıyorum tanıştığımıza sevindim.
aman kızlar hiçbiriniz bişi yazmayın biz sezenle burda eğlendiririz sizi okuyun siz anca aşkolsun size:1no2:
ay taşınma telaşının ıcınde karton kutu fantazisi mi yapcaz napcaz amaaaannnn:)
yazlıklar bazanın altında kaldı bazayı kaldıramadıgım ıcın cıkartamıyorum halıyle kocamı calıstırcam aksam bakalım calısırsa...bıttı yanı benım ısım
begümcüm ne güzel gözlerim var ben çok severim hafif çekik gözlerii bebişinin gözleride sana benzer inş..
hamileyken beyazlamıyo cnb benim ilkinde olmadı yani ama o zaman bu kadar stres yapmıyodum düşükten sonra panik oldumm
çişe kalkmıştım kalkış o kalkışş sonra saolsun kocacım da uyandı saat 6 da o da ruya görmüş oyle sabahın bi korunde allahın delılerı oturduk ıste napalım
sen bizi motor belledin herhal canımız çok çekio dedikse o kdr da diil yani sabahın köründe sapık hatunlaelaelaelaelae
libidonuz tavan yaptı senin begümün birisi maşallah daha kimler vardı unuttum bizimde libido yerlerde sürünüyo kıskanıyorum siziiiiiii:roflol:
özbek göçmeniyim ya canım ben ondan hafif çekik gözüm. evet inş. bana benzer opuyorumnanaktan
gönlünü ferah tutsana sezen yaaklava: ne güzel doktordan güzel haberlerde aldın. ferah tut içini bebiş de ferah olsun :1hug:
ben gün boyu kaç kez gidiorum çişe bilmem ama. allahtan gece hiç kaldırmıyor beni
nie kız sabahları daa ii olur. güne enerjik başlarsın :kedi:
:kedi:bilmiyorumkismile zemuszemus
kızlar hepinize hayırlı hamilelikler..
ben kasım annesiyim inşallah derken bebek değil bebekler hem de tek yumurta ikizleri beklediğimi gördük son kontrolde... bu durumda 36 hafta civarı yani bir ay kadar önce oluyromuş doğum, inşallah hepimiz sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza..
ben kasım annesiyim inşallah derken bebek değil bebekler hem de tek yumurta ikizleri beklediğimi gördük son kontrolde... bu durumda 36 hafta civarı yani bir ay kadar önce oluyromuş doğum, inşallah hepimiz sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza..
kendime dert arıyorum benim yapım bu galiba yaaa takıyorum kafama işteeee
aaaa hayırlı olsun ikizlerr sositososito bi ikiz daha geldi aramıza hoşgeldin canım
ahh ahh bende takıorum ama iiki sen kadar diil. değilse var ya ben çoktan kafayı yediydim doktorun dediklerine göre
sabah 10 dan beri öğlen yemeği ve kahvaltı haricinde, 8 domates , 4 muz , yarım ekmek yedim -tatlicadiarzu- napıcam ben bu boğazla kafamçokkarıştıakannehir
evet sen düşük tehlikesi bile atlattın benim kadar stresli değildinn valla bende çok rahattım ama daha önceki düşükten sonraa korkmaya başladımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?