Aynen:roflol:ebru salli bebegi neresine sakliyor benim göbegim onun bes katidelikafadulden
Canım o zaman dileyelin gebelik süresince bu çok fazla ağrın olmazsaol valla cnm, allah hiç birinize vermesin öle bi ağrı, migreni olanlarında migreni tetiklenmesin inşallah... sinirsel diolar ama arada kafasına görede tutuyo işte tuhaf bi şi yani...
ben üye oldum benim proıfilimde çıkmadı üye olduğum yazıştığım
yani 2 li testin verdiği sonucu 3lü testte veriyor öyle mi
tam olarak öyle diyemeyiz ama anlattıkları ile bizi ikna etti, doktorun ile görüşüp karar verirsen sanırım daha iyi olur,
bir de araştırmanı öneririm, kimsenin etkisinde de kalma testler konusunda,
herkesin gebelik süreçi farklı güzelim,
doktorun ile kafana takılanları konuş canm,
örnek olarak sana bir kaç link verebilirim.
e-gebelik.net/bebegin_iyilik_halini_gosteren_testler/ikili_test.
e-gebelik.net/bebegin_iyilik_halini_gosteren_testler/uclu_test
umarım şüphelerini biraz da olsa giderir.
tesekkürler chilek cim
bi araştıraym
çok sağol
Ben heüz almadım.Kendimi zor tutuyorum ama.Yaza doğru alırım sanırım.Temmuzda indirimler de çok oluyor hem.Ben sizden daha fazla alışveriş yapacağım malum-tatlicadiarzu-kız hisseden yok galiba
kızlar bebişlere bişeyler almaya başladınız mı ben artık almak istiyorum yaaaaaaa:lepi:
Çok güzel.inşallah benimki de iyi çıkar:Saruboceq::Saruboceq:iyi akşamlar kızlar brawaaa sizlere baya muhabbet edilmiş geçmişi okuyamiyacam malesef .... ikili testimin sonucunu öğrendim kızlar.. şükürler olsun çok iyi.. darısı başınıza annişler
ben de süreki ekşi ve tuzlu yiyorum,
hiç tatlı istemiyor canım,
bende ekşi tuzlu yiyince kız olacak biliyorum ama nasip bakalım.....
aaa kimseler kalmamış. naber nalan?
ben de süreki ekşi ve tuzlu yiyorum,
hiç tatlı istemiyor canım,
bende ekşi tuzlu yiyince kız olacak biliyorum ama nasip bakalım.....
Çok merak ediyorum şu ağzına tatlı süremeyen hamişlerin:CüvCüv: bebişlerinin cinsiyetinin ne olacağını??? ahhh vakit gelsede öğrensek
hadi hayırlısı bende size uyup öyle yapacağım kızlar
facebook sevmiyorum üyeliğim de yok.. ben buradan takibe devam..
çok geçmiş olsun canım.bebeğe hapşururken bi şey olmaz belki içerde biraz zıplar o kadarslm kızlarrrr
bende nezle oldumçok kötüyüm iişm yoğun tempo devam burnum şapur şupur akıyor devamlı hapşırıyorum hapşırırken bebişime bişey olcak diye çok korkuyorumm
ben oğlumda cinsiyetini öğrenmek için doktorum çikolata yedirip yarım saat bekletip öyle baktı.çok inatçıydı göstermiyordu oğlum doktorumda çikolata yedirip yeniden muayeneye aldıgerçekten varmı öyle bişey tatlım yaaa ben pek yimiyorum çikolata canım tatlı istemediği için hemde çikolata da yararlı değil
kafein var diye içinde sence?
neden öyle iki defa prova yapıyorsunuz.biz bugün öğleden sonra yapacağız provayı.slm kızlarben geldim
23 nisan provası yaptık bugün yarın yine yapıcaz inş. hava da buz gibi
bu atrada gecmişe az göz attım ben de tatlı yiyemiyorum cikolata hastası olmama ragmen 3 4 haftadır agzıma sürmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?